Sayfa 293 / 447 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
8,761 ile 8,790 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Avrupa önceliği olmadığını nerede demiş ?
    Bir yerde duymuştum Avrupa öncelliğimiz öncelliğimiz lig'de şampiyon olmak diye.Ama nerde hatırlamıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bir yerde duymuştum Avrupa öncelliğimiz öncelliğimiz lig'de şampiyon olmak diye.Ama nerde hatırlamıyorum
    öyle bir şey demedi.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Aziz Yıldırım içerde yatarken taraftar da boynu bükük geziyordu.O sürecin o çöküşün baş sorumlusu Aziz Yıldırımdır.Hala nasıl böyle konuşabiliyor anlamıyorum.Fenerbahçe'ye en çok zararı dokunan kişi o bence.

kimse boynu bükük gezmedi sen merak etme

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım , Fenerbahçe kulübünün Dünya'da prestijini , itibarını çok çok düşürmüştür. Dünya'da şikeci olarak anılmasını sağlamıştır Aziz Yıldırım. Şike yaptığı kanıtlanmasa bile.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    kimse boynu bükük gezmedi sen merak etme
    Sen öyle san.

Aziz Yıldırım içerde yatarken taraftar da boynu bükük geziyordu.O sürecin o çöküşün baş sorumlusu Aziz Yıldırımdır.Hala nasıl böyle konuşabiliyor anlamıyorum.Fenerbahçe'ye en çok zararı dokunan kişi o bence.
    Kendi adına konuş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Erdem Aykut Kocamanın paralı askeri olsan bu kadar olurdu.Herkes istifa diyor sen savunuyorsun.

Avrupa'da bütün maçları aç izle.Tekrar rakip takım 10 net poziyona giriyor atamıyor.Biz poziyona girmden uzaktan şutlarlar falan gol atıyoruz. Hangi maçı rahat izledik ben izlemedim seni bilemem ama.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sen öyle san.
    Aygün amacın nedir?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Erdem Aykut Kocamanın paralı askeri olsan bu kadar olurdu.Herkes istifa diyor sen savunuyorsun.

Avrupa'da bütün maçları aç izle.Tekrar rakip takım 10 net poziyona giriyor atamıyor.Biz poziyona girmden uzaktan şutlarlar falan gol atıyoruz. Hangi maçı rahat izledik ben izlemedim seni bilemem ama.
    şans işte. ben de senin için fanatik Galatasaraylı biri anca senin kadar olur diyorum .
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

şans işte. ben de senin için fanatik Galatasaraylı biri anca senin kadar olur diyorum .
    Katılıyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım davası olduğu için susuyor ve bu yüzden zararı çok dokunuyor.

Bağırması gereken yerde bağırsaydı hakem aynı şekilde kendisin 2 defa faul yapılmasına rağmen çalınmayan, kızmış Meireles sarı kart göstermiş olurdu, ki o sarı kartın gösteriş şekli bile yanlış. Arkada savunma yerini almış durumda. 11 maç da ceza almazdı. Fenerbahçe orta saha rotasyonunda zaafiyet görmezdi.

Şu anda bu kadar az puan alınmasından Aykut Kocaman kadar Aziz Yıldırım suçludur.

En büyük suçlu ise görevlerini yapmayan, isteksiz oynayan futbolculardır. Sahaya çıkacaksan terleyeceksin, tabir-i caiz ise geberene kadar oynayacaksın. Sahada dolanan, 15 dakika kala vazgeçen futbolcu topluluğu istemiyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Aziz Yıldırım davası olduğu için susuyor ve bu yüzden zararı çok dokunuyor.
    Cengiz keşke hep sussaydı ve arka planda kalsaydı. Ne geldiyse başımıza onun efelik tavrından ve sırf taraftarı gaza getireyim diye dile getirmiş olduğu imkansız şeyler yüzünden geldi. "3 sene üst üste şampiyonluk" sözü mahkeme kararının gerekçesinde ana madde oldu. Ama o uslanmıyor, iki başarısızlıkta yine gündem değiştirme uğraşında "Yok biz yayın havuzundan çıkarız" falan hep imkansız ama taraftarı gaza getirme çabası içinde olan beyanlar. Ne koltuk sevdasıdır nasıl bir koltuk aşkıdır yarabbi ! Gör işte adam husumet yarattığın tüm adamlar senin yüzünden Fenerbahçe'ye cephe ve bundan her türlü Fenerbahçe zarar görüyor, kulübün ömrü Aziz Yıldırım'ın hesaplaşmalarını mı çekecek ?

Aziz Yıldırım çok akıllı bir adam, taraftarın belli bir kısmının Aykut Kocaman'ı sevdiğini biliyor ve tabir-i caizse kendine kalkan olarak kullanıyor, biliyor ki Aykut Kocaman giderse Kral çıplak kalacak ve sıra ona gelecek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bunu bir tek ben düşünüyorum sanıyordum. Demek benim gibi düşünenlerde varmış
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Aygün amacın nedir?
    Cidden amacım tahrik etmek falan değil.Aziz Yıldırım yüzünden olan taraftara oldu.Takımın adı şikeciye çıktı.Taraftarlarla her ortamda dalga geçildi vs. Sizler o psikolojinizi daha iyi bilirsiniz.Taraftarın morali çok bozuktu.Futbolda ne konuşulursa konuşulsun sonunda bi yerde şikeye ve Fenerbahçe'ye bağlanır oluyordu konu.Bunun da baş sorumlusu Aziz Yıldırım'dır.O 1 yıl içerde yattı tamam da dışardaki taraftar 1 yıl neler yaşadı biliyor mu o ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Volkan Demirel ‏@_1VolkanDEMIREL
    Destek veren herkese teşekkürler. Yarın Aykut Hoca istifa ederse ben de futbolu bırakırım. Bizde söz namustur ! İyi geceler !
    Demek ki ikna ettiler Aykut Kocaman'ı.

Edit:Fake'miş
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Volkan Demirel ‏@_1VolkanDEMIREL
    Destek veren herkese teşekkürler. Yarın Aykut Hoca istifa ederse ben de futbolu bırakırım. Bizde söz namustur ! İyi geceler !
    https://twitter.com/1VolkanDEMIREL

Bu değil mi Volkan'ın hesabı ? Yeni bir tweet yok.

Evet buymuş. O hesap fake abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

üzüntüden ne yaptığımı bilmiyorum özür dilerim, timsaha geldik aptal bi gülümsemeyle editliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bunu etrafımda cok duyuyorum.Sıkıntı yok alıştım artık.Ben FENERBAHCELİYİM ve emin ol senin gibi sözde değil özde fenerliyim.Kimseye'de ispat etmek zorunda değilim ayrıca.Galatasarayı hayatım boyunca tutmam (AVRUPADA TÜRK TAKIMI DİYE DESTEKLERİM)

Şans evet ama siz bunu kabul edemiyorsunuz siz herhalde başka maçı izleyip fener maçına yorum atıyorsunuz ?

Siz diyorum çünkü bu sayede taraftarıda ikiye bölüyorsunuz.

Fenerbahce Şu anda ilk 10'da bulunan 9 takımdan (DAHA MAÇLAR BİTMEİD DEĞİŞİKLİK OLABİLİR)

9 Puan almış bu başarı ise senin için devam edin Aykut Kocamanla.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hocamızın kararının ardından, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Sayın Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmeyeceğini belirterek kendisine destek olacağını vurguladılar.

Sayın Başkanımızın açıklamalarının satır başları ise şöyle,

"Seyirci istifa diye bağırınca soyunma odasına gittim. Hocaya, 'Sakın yanlış bir şey yapma, sakın istifa etmeyi düşünme' dedim...

"Seyirci böyle zamanda sahip çıkacak. Suç, Aykut Kocaman'da değil, oyuncular kendilerini eleştirmeli. Protestonu yaparsın katılıyorum. Kaybettiğimiz, iyi oynamadığımız bir maç. Ama bu protesto istifa ile olmaz, alkış ile olur. Protestonun bin türlü şekli var. Kötü gün taraftarı olmak önemli bir şey. Taraftarımız her kötü günümüzde bu bilinçle hareket etmiştir; bu bilinç Fenerbahçe taraftarının doğasında var. Herkes destek versin istifayı geride bırakalım. Ligde de, Avrupa'da da şampiyon olabiliriz. Rakipleri yakalarız, ümidimiz var.Böyle bir umut varken faturanın Aykut Kocaman'a kesilmesini doğru bulmuyorum. Onu kaybetmeyelim, herkes bu konuda destek olmalı..."

Başkanımız, stadyumun sadece belli bir bölümünden gelen bir grubun 'istifa' seslerine yönelik ise şunları söyledi;

"Bu protestoyu gerçekleştiren az sayıdaki kişinin oluşturduğu 'belli grubun' kim olduğunu çok iyi biliyoruz. Benim sözüm sadece bu gruba yöneliktir. Ben 1 yıl hapiste yattım, Aykut Hoca en zor dönemde takımı sırtladı. Bugün bu protestoyu yapan bu grup bu süreçte ne yaptı? Kulübüne nasıl bir katkıda bulundu? Sözüm sadece onlaradır... Buarada bugün olduğu gibi her zaman kulübüne, takımına, hocasına sahip çıkan tüm Fenerbahçeliler'e ve taraftarlarımıza teşekkür ederim."
    Aziz Yıldırım'ın resmi siteden açıklaması.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sen o seyirceye Aykut Kocaman İstifa diye bağıralarından daha cok feneri seviyor dersen o seyirci sanada sahip cıkmaz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce Şu anda ilk 10'da bulunan 9 takımdan (DAHA MAÇLAR BİTMEİD DEĞİŞİKLİK OLABİLİR)

2,5 yılda 1 şampiyonluk, 1 Türkiye kupası, 1 Buçuk puanla kaybedilen şampiyonluk...

Başarı bu bizim için.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bunu etrafımda cok duyuyorum.Sıkıntı alıştım artık.Ben FENERBAHCELİYİM ve emin ol senin gibi sözde değil özde fenerliyim.Kimseye'de ispat etmek zorunda değilim ayrıca.Galatasarayı hayatım boyunca tutmam (AVRUPADA TÜRK TAKIMI DİYE DESTEKLERİM)

Şans evet ama siz bunu kabul edemiyorsunuz siz herhalde başka maçı izleyip fener maçına yorum atıyorsunuz ?

Siz diyorum çünkü bu sayede taraftarıda ikiye bölüyorsunuz.

Aykut Kocaman'ı destekliyorum diye sözde taraftar oluyorsam senin gözünde İnan bu hiç umrumda değil. Neyse sen başka ben baskayim.

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    2,5 yılda 1 şampiyonluk, 1 Türkiye kupası, 1 Buçuk puanla kaybedilen şampiyonluk...

Başarı bu bizim için.
    Keşke neticeye değil haticeye bakabilsek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Resultante importante..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post

Başarı bu bizim için.
    Daum 2 Yıl Üste Üste Şampiyonluk.Şl'de Tecrübe.Üçünçü Sezon şampiyon Gönderildi.Sonra geri geldi son maçta gene şampiyonluk kaybetti.Gönderildi ?

Zico 1 Şampiyonluk.İkinci Sezon ŞL'DE Çeyrek Final.İkinci Sezon Galatasaray Maçında Yenildi diye gönderildi.

Bu adamların günahı neydi neden gönderildi ? Hadi Daum Avrupa'da başarılı olamıyor anlaarım.

Ya Zico Hem Avrupa'da Hem ligde iyi gidiyordu neden gönderildi ?

Ayrıca Zico-Daum korkak defansif özellikleri yüksek bir oyun sistemi oynatmıyordu ?

Nedir bu Aykut Kocaman ısrarı anlamıyorum.

Aykut Kocaman,Aziz Yıldırım İkisiyle Şikeçi damgası yedik.Vaslui Maçından gazetelere nasıl manşet olmuştuk hatırlıyan varmı "7 YILDIZLI ŞİKECİLERLE MAÇIMIZ VAR" ?

Galatasaray Braga maçına giderken ne yazdı portekizlerle "OSMANLILARLA MAÇIMIZ VAR"..

Aykut Kocaman'ı destekliyorum diye sözde taraftar oluyorsam senin gözünde İnan bu hiç umrumda değil. Neyse sen başka ben baskayim.
    Bunu yapan ben değilim herkes düşüncesini özgürce yazıyor birbirine cevap veriyor.Bazı kesim istmeiyor bazı kesim istiyor.Ben sahada'ki futbola takım top oynuyor mu ? Yok.İki Pas yapıyormu ? Yok ? Eeee Seni burda karabük gelip 3 atıyor Antalya Gelip 3 Atıyor.Deplasman'da bir galibiyet Akhisar (ODA ZORLA) Deplasman maçlarının genelinde kötü oynayıp zorla alınan berabirlikler.Sonra Aykut Kocaman kusura bakma sen istiyorsun diye.Aykut Kocaman'I savunumam.Fener top oynar kaybeder eyvallah savunurum bırak top oynamyı fenerin poziyonu yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Önemli olan netice değilmidir ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yalnız deyim ters mi oldu ne : )
    Not: Belki kasıtlı ters kullanmışsındır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman,Aziz Yıldırım İkisiyle Şikeçi damgası yedik.Vaslui Maçından gazetelere nasıl manşet olmuştuk hatırlıyan varmı "7 YILDIZLI ŞİKECİLERLE MAÇIMIZ VAR" ?

Galatasaray Braga maçına giderken ne yazdı portekizlerle "OSMANLILARLA MAÇIMIZ VAR"..
    Her şeye galatasaraydan örnek veriyorsun madem bu kadar seviyorsun galatasaray taraftarı olsana Anlamıyorum Herşeyin en iyisi onlarda sana göre o tarafa yönel bari

Nesil
    2006

Birde buna bakmak lazım 191 maçtır takımın başında olan Aykut Kocaman için.

İstifa etmesini doğru buluyorum, rezil bir top oynuyoruz. Ama açık ara zirvede bırakıyor.

Mesaj Yetkileri