Çok iyi bir oyuncu Beşiktaşda görmek isterdim.Hayırlı olsun...
Çok iyi bir oyuncu Beşiktaşda görmek isterdim.Hayırlı olsun...
Serkan iyi oyuncu Necati'yi de göndereceğiz galiba Saviola gelsinde
Kerim Zengin var bekte alternatif, bence gerek yok beke.
Şu an kadromuz tastamam çok iyi durumda, Deivid de gönderilirse değmeyin keyfime![]()
ya bu gsli arkadaşlar niye ısrarla ilhan kendine yazık etti oynayamaz falan diyoolar anlamıyorum nede olsa fenerbahcede dışardan gelen emirlerle oynayan bir forvet yok çift forvet oynarsak bence colin-ilhan ikilisi çekişir tek forvet oynarsak her maça kezman çıkamaz adamında bir kapasitesi var yorulur sakatlanır kart çezası olur
Niye olmasın?Adam forveti paf takımda oynuyordu.Bu ülkede nelerden neler çıktı..
Hayırlı uğurlu olsun. Genç bir oyuncu akdık. İnşallah kullanmasını biliriz. Çünkü Gürhan‚ Olcan‚ Kerim gibi oyuncuların yanına birde İlhan eklendi. Kullanırsak işimize yarayacaktır.
Kerim adam marke etme sorununu çözerse cok iyi bir bek ilerde olur.
Bence Deivid bi şansı daha hak ediyor.. Neden bu kadar düşmansınız anlamıyorum...
Daha öncede yazmıştım ama okunuzmu bilmiyorum yorum gelmedi çünkü:
--------------------------------------------------------------------------------
Aslında Deivid Eski Galatasaray'lı Jardel'e benzetiyorum. Sadece gol atma bakımından benzemiyorlar..
İkisinde de ;
- Pres yok
-Mücadele yok
-Top sürme yok
vs. vs. hepsi aynı
Jardel'in tek + sı kanatlardan ortadan ona gol pası veren olması ve her maç 11 de başlaması..
Deivid ise her maç 11 deil yedek başlıyor oyuna girdiği zaman ise top alamıyor bunu Kezman'da da gördük o da çok pas alamadı...
Yani sorun Deivid kötü futbolcu değil.. Asisst yapan futbolcu yok..![]()
Yalnız Jardel daha yapıcı oynuyordu Deivid öyle değil.
Ali Bilgin bek olarak alınmadı ileriye dönük bir sağ açık olarak alındı bek'e bir türk transfer daha gerçekleştirmemiz lazım ama Kerim Zengin'in oynadığı zaman ki forumu gerçekten de güzeldi.
Santa Cruz Valencia ile anlaşmış...
Adnan Polat yıldız alacaz dedi.. İnşallah Saviola olur..
Adnan polat bakalım yarın neler aktaracak
1)Açıkta oynayan adamın çokta kademe anlayışına ihtiyacı yok.
2)Aynı şekilde açıkta oynadığı için öyle markaj pekde gerekli değil.
3)Bu durum altyapı ile alakalı zamanla öğrenir inş.
4)Ortas ne bilmiyorum??
5)Bunu da zamanla öğrenebilir.
6)Asıl oynayacağı yer açık olduğu için hava hakimiyetine o kadar ihtiyacı yok ayrıca şu ana kadar hangi açıkta hava hakimiyeti iyi oldu ki?.Türkiye için söylüyorum.Okan(2 tane),Mehmet Yozgatlı,Sabri,Ali Tandoğan aklıma gelenler..
7)Yukarıdakilerle birlikte zamanla olacaktır.Hiç kimse doğuştan tecrübeli gelmedi.
Sen mi istedin hocan mı yaptı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sağbek için değerlendirdim ben Kerim'i.Çünkü onu sağbek'e alternatif olarak düşünüyorlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca orta yazacakken ortas yazmışım.Bunu anlamadın mı yoksa anlamamazlıktan mı geldin.
Sağ bek için eksikleri var gerçekten ama yaşı itibariyle kapatabilir.Tabi ki bunu kapatma yeri Fenerbahçe midir?Orası tartışılır.
emrah abi bgn saviola konusnda baya iyi şeyler söyledi hadi bakalm olacak gibi
Antalyaspor'dan Uğur Kavuk alınsın bence Önder'i bile keser Uğur
Bugün adnan polat mali kurulda mı bir yerde konuşuyordu orada mı dedi yıldız alacağız