chelsea çok istiyorsa ki sanmıyorum basar parayı alır.deco meco gerekmez.
chelsea çok istiyorsa ki sanmıyorum basar parayı alır.deco meco gerekmez.
Geçtiğimiz hafta Premiere Lİg'te Tottenham ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında altın değerinde 2 puan keybeden Manchester Unitedlı futbolcular maç çıkışı soluğu barda aldılar. Takım olarak Christmas'ı kutlamak için bir bara giden futbolcular barda alkolu fazla kaçırdılar.
Gittikleri barda sabaha kadar eğlenen Gary Neville, Wayne Rooney, Rio Ferdinand, Michael Carrick, Anderson, Paul Scholes ve Ryan Giggs bar çıkışı paparazzilere yakalandılar. Oldukça alkollü oldukları gözlenen futbolcular karşılarında gazetecileri görünce oldukça paniklediler. Koşarak yoldan çevirdikleri taksilere atlayan yıldızlar bir anda da İngiltere'de günün konusu haline geldiler.
(/s)
ronaldo olmasa şaşardım zaten
abartılcak bişey yok bence,bu seferkinde pek bişi yok![]()
Zuhaha TipLere Bak![]()
Chelsea’nin, Middlesbrough’un forvet oyuncusu Tuncay Şanlı’yı alacağı söylentilerinin artması üzerine Pogatetz, Tuncay’ı takımda tutamayacaklarından korkuyor. Chelsea’nin, Türk Milli takımında da oynayan Tuncay’ı 8 milyon avroya transfer etmek istediği, kulübünün de bu transfere hayır demeyeceği belirtiliyor.
Pogatetz’e göre, Tuncay da dünyanın en iyi kulüplerinden birinde oynama fırsatını kaçırmak istemez. The Sun gazetesine röportaj veren M’boro’nun defans oyuncusu, “Tuncay, bizim en iyi oyuncularımızdan birisi. Chelsea ciddi bir teklifle geldiğinde, o da elbette ki bunu düşünecektir. Bence gitmeli de. Çünkü Şampiyonlar Liginde oynuyorlar ve Premier Lig’de şampiyonluk mücadelesi içindeler. Ama kalırsa çok mutlu olurum. Her transfer döneminde iyi oyuncularımız hakkında spekülasyonlar çıkıyor. Fakar önemli olan onları takımda tutmak” diye konuştu. Bu arada Chelsea yönetiminin, Luiz Felipe Scolari ile görüştüğü ve ara transfer döneminde takımı güçlendirmek için yeterli bütçeleri olmadığını belirttikleri öğrenildi.
Boro 8 milyon euroyu kabul etmez bence . . .
Bence kabul ederler, o paraylada genc oyuncu transfer ederler.
Avrupadaki bazı sitelerde 8 milyon pound istedikleri söyleniyor. 8 milyon pound'a verirler bence.![]()
I'm back...
8 milyon paund'dur zaten.İngiliz kulüpleri kendi aralarında kendi para brimlerini kullanıyorular genelde.
Umarım gider...
Giggs kameraları görünce ayık numarası yapmaya çalışmış ama olmamış![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Scholes "kimin aklina uydum da,geldim buraya" havasinda sanki![]()
ahahaha
Bu ne yahu süper matrak olmuş.![]()
Valla süperler![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ronaldo o halinle bile bi takimi darmadagan eder![]()
Carrick süper ya![]()
Everton depLasmanda City i mağLup etti. Çok iLginç bir istatistikLeri var bu sezon. DepLasmanda CheLsea dan sonra ki en iyi takım ama kendi sahasında Ligin en kötüsü.
Neyse Tim attı goLünü, güzeL de bir goLdü. Everton kendi sahasında da kazanmaya başLarsa ŞL geLir gibime geLiyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Felipe Scolari’nin problemleri, Brezilyalı stoper Alex’in takımdan ayrılmak istediğini açıklamasıyla devam ediyor.
Chelsea’de mutlu olmadığından şüphelenilen Alex, en sonunda kıtanın önde gelen kulüplerinden gelen teklifleri değerlendirdiğini söyledi. Yaz döneminde kendisine gelen teklifleri geri çevirip kulüpte kalmayı tercih eden Brezilyalı, Stamford Bridge’den ayrılması gerektiğini söyledi.
Alex konuyla ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Ocak ayında ayrılmak iyi bir zamanlama değil bunu biliyorum, ancak başka şeyleri de düşünmem lazım. Kendi çıkarlarımı korumam lazım. Sezon başlamadan da ayrılma şansı elime geçmişti, ancak Scolari gelince bundan vazgeçmiştim. Kendisi de benim gitmeme izin vermemişti. Görünen o ki bu sefer Maviler'e veda edeceğim. Benim için zor bir durum. Chelsea dünyanın en iyi savunmacılarına sahip. Dört yıldır birlikte oynayan ve pek hata yapmayan Terry ile Carvalho gibi iki harika stoper var. Onlar çok iyi oyuncular ve benim forma şansımı etkiliyorlar. O nedenle kendi çıkarlarım doğrultusunda; daha çok forma şansı bulabileceğim bir kulübe gitmeliyim,” dedi.
Gelen dedikodulara göre Milan ve Sevilla, Brezilyalı oyuncu için 10-12 milyon avro arası bir parayı gözden çıkarmış durumda.
Carrick normaldede öyle aslında..Ferdinanda öyleydi zaten..
Türkiyede olsa kıyamet kopardı..
rooney ne kadar killi bir adam yahuadamda hic ingiliz tipi yok, gögüs killari gömleginden disari cikiyor
![]()
Alex yedek bekleyecek bir oyuncu değil mutlaka oynayabileceği bir klübe gitmeli
Defansta Oynamasına Rağmen gol sayısıda yüksektir. Bence çok iyi bir futbolcu Sevilla'ya giderse iyi eder.
Galatasaray Alex'le İlgileniyor Diyordu Gazete'nin Birisi.Ne Kadar Doğru Bilmiyorum Ama Alabilirse Gerçekten Sezonun Transferini Yapmış Olur Galatasaray...
Alex çok beğendiğim futbolculardan.Yedek oturmak hiç yakışmıyor,bence oynayabileceği bir kulübe gitmeli.
Fenerbahçe'ye bekleriz kendisini..![]()
Şimdi'de Adı Fenerbahçe İle Geçiyor...
Hadi Bakalım Hayırlısı...
Süper bir defans oyuncusu yedek bekleyecek bir oyuncu değil ayrılması iyi kanımca
Son derece kaliteli bir oyuncu Chelsea'de ikinci plan oyuncu kalacağına banko oynayabileceği üst seviyede bir Avrupa klübüne gitmesi mantıklı olur.Fenerbahçe'ye Edu'nun yerine alabilsek Lugano ile muhteşem bir ikili olur ama tabii ki Fenerbahçe ile dedikodusu çıkması normal ama doğruluk payı nedir orasını bilemeyiz.
Bayağı iyi içmişler valla kafalar kıyak gibi duruyorRonaldo götürmüştür hepsini
![]()