fernandes gelmiyorsa, sulley muntari alınsın.
fernandes gelmiyorsa, sulley muntari alınsın.
Benziyorlar biraz birbirlerine.İnşallah ikisi de çok iyi bir sezon geçirirler.Verecekleri katkı başarılı olabilmemiz adına önemli çünkü.
So what?
Saike
Forma ikisine de yakışmış, umarım futbolları da Beşiktaş'a yakışır, hayırlısı olsun. Gelişleri sessiz oldu, ama performansları ses getirir inşallah.
Beşiktaş Rodrigo Tabata ile yollarını ayırmış . 1,5 Milyon Dolar karşılığında Al Rayyan ile anlaşılmış .
sporx
Yine de az ama parayla gönderdiğimize şükredelim Tabata'yı. Hayırlı Olsun...
Haber DHA'ya ait ve ben DHA'nın öyle sakat haberler yaptığına rastlamadım pek. Haber1903 yöneticilerle görüşmüş ve öyle bir şey yokmuş sözde, ancak kendisi haberi ilk veren olamadı diye atıyor gibi geldi bana. Yalnız, 4 milyon opsiyona göre 1.5 milyon çok az. Yine de 31 yaşındaki bir futbolcumuzu en azından para kazanarak yolladık, hiç yoktan iyidir. Yolu açık olsun, hiçbir zaman benimseyememiştim Tabata'yı ve Nobre'nin gidişi kadar da sevindim.
DHA'nın da yanıldığı haberler oluyor.Eskiden baya güvenilir bir kaynaktı ama artık öyle çok güvenilir değiller.
So what?
Saike
Fernandes'in bonservisini 2 milyona almışız.Çok iyi gerçekten.
So what?
Saike
Vay be FM'de olsa en az 4.5 - 5 milyondan aşağı bırakmazlar. Gerçekten çok çok cuzi bir fiyat. Bu fiyata Fernandes kelepir olmuş açıkçası...
Fernandes yarın İstanbul'da
Beşiktaş'ın Valencia'dan transfer ettiği Manuel Fernandes 1 Temmuz'da (yarın) İstanbul'a gelecek.
Beşiktaş transfer komitesi yöneticilerinden edindiğimiz bilgiye göre; Fernandes'in yarın İstanbul'a geleceği ve ertesi gün sağlık kontrolünden geçeği öğrenildi. Manuel Fernandes'in yapılan kontrölünden sonra takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Hayırlı olsun, çok şükür.![]()
Bir de şu saçını uzatsa tam süper olacak
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Doğukan Pala'yı kiralamışız Beşiktaş'tan galiba , böyle bir şey duyan var mı ?
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ali gültiken Sezer'i bonservisiyle birlikte Göztepe'ye istiyormuş. Umarım böyle saçma bir karar verilmez. Verilecekse kiralık verilsin..
Fernandes'le sözleşme imzalanmış. Bonservis bedeli 2 milyon euro, 3 yıllık 2 milyon euro (ayrıca her sene için 100 bin euro zam) alacakmış. Hayırlı olsun.
Böyle bir adamı 2m bonservisle almak başarıdır.Tebrikler hayırlı olsun.
Fernandes resmen Beşiktaş'ta
01 Temmuz 2011 Cuma 16:55
![]()
Beşiktaş Valencia'nın yıldız futbolcusu Manuel Fernandes ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada;
Manuel Henrique Tavares Fernandes'in transferi konusunda Valencia CF SAD kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlanmış olup; Valencia kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 2.000.000.Euro ödenecektir. Fernandes ile 3 yıllık yapılan anlaşma şartlarına istinaden oyuncuya;
2011-2012 sezonu için 2.000.000.Euro,
2012-2013 sezonu için 2.100.000.Euro,
2013-2014 sezonu için 2.200.000.Euro ücret ödenecektir.
Çok büyük bir transfer başarısı, emeği geçenleri tebrik etmek lazım.Hayırlı olsun.
Profesyonel futbolcularımızdan Rodrigo Tabata'nın Katar futbol takımlarından Al-Rayyan Sports Club'a transferi konusunda sözleşme imzalanmış olup; sözleşme şartlarına istinaden Al-Rayyan kulübü Şirketimize 1.150.000.Euro sözleşme fesih bedelinin yanısıra, takımın sportif performansına göre 350.000.Euro'ya kadar ek ödeme yapacaktır.
“Bosingwa defteri kapandı“
02 Temmuz 2011 Cumartesi 14:37
Beşiktaş transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı, SPORTİVİ'ye açıklamalarda bulundu.
Serdal Adalı yaptığı açıklamada;
" Chelsea Kulübü'nün yeni teknik direktörü Boas, Bosingwa'nın takımda kalmasını istediği için bu transferi kapattık. Sinan Bolat transferinde ise Standart Liege Kulübü el değiştirdiği için yeni yönetim Sinan Bolat'ın satılmasına sıcak bakmıyor. Ancak bu transferde kapılar tam olarak kapanmış değil. " diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: Sportivi
Tabata'da resmen açıklandı, sevindim bu habere. Bosingwa'yı istemiyordum çok maaş ister diye, zaten iç açıcı değil maddi durumuz.
Ayrıca okuduğuma göre Rıdvan kamp kadrosuna alınmamış. Bu da kesin sağ bek alıyoruz demektir.
hilbert ve ekrem yeterli bence sag bek icin ibrahim toromanda zaman zaman orda oynamisti bence gereksiz bir bolge
Hilbert'in savunmayla alakası yok, tamam ligde idare edersin ama UEFA'da ciddi bir rakip çıktığında koridora döner orası. Ekrem'e bi şey demem hırslı çabalayan adam, idareten kullanılabilir ama yine da daha iyi biri lazım. Ama bu kontenjanla nasıl bilmiyorum ?
Toraman'ın genelde bende sağ bek olmasını savunuyorum ama şu sistemde Ersan'ın yanında daha faydalı olacağı kanaatindeyim. Toraman'ı oynatsınlar da nasıl oynatırlarsa oynatsınlar çok seviyorum adamı![]()
ersanin yanina egemen var kapi gibi begeniyorum sahsen egemeni =)
Tabata 8 milyona geldi 1 milyona satıldı büyük zarar
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
1,5'a satıldı iftira atmayın![]()