Sayfa 295 / 578 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
8,821 ile 8,850 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ECantona View Post
    Fikrim değişti, lanet olsun parasına puluna tafo mondi gibi efsanemiz olsun.
    Mondragon maaşını yükseltmek için takımdan ayrılıyordu az kalsın. Ne çabuk unuttunuz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Burak Yılmaz Kulüp Tarihine Geçti

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu dördüncü maç haftasında CFR Cluj’u 3-1 yendiği karşılaşmada takımımızın tüm gollerini atan Burak Yılmaz, kulüp tarihine geçti.

Galatasaray’a sezon başında katılan Süper Lig’in son gol kralı, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’ndaki üçüncü maçta CFR Cluj filelerini havalandırarak bu sezon takımının grup aşamasındaki ilk golünü atmıştı. Burak Yılmaz, deplasmandaki mücadelede ise üç defa sonuca giderek gol sayısını dörde çıkardı. Ayrıca Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki (grup aşamasından itibaren) 78 maçlık tarihinde bir maçta üç gol atan ilk oyuncu oldu.

Golcü oyuncu, CFR Cluj karşısında hesabı ilk yarıdaki kafa golüyle açtıktan sonra, sağ ayağı ve sol ayağıyla birer gol daha atarak “altın hat-trick” yaptı.

Galatasaray adına bir UEFA Şampiyonlar Ligi maçında iki gol atan üç isim bulunuyordu:

Tarih Oyuncu Rakip Yer Skor
    05.11.1997 Tugay Kerimoğlu Sparta Prag İstanbul 2-0
    04.11.1998 Hakan Şükür Rosenborg İstanbul 3-0
    27.10.1999 Hakan Şükür Hertha BSC Berlin 4-1
    25.11.2003 Hakan Şükür Juventus Dortmund 2-0
    27.09.2006 Ümit Karan Liverpool Liverpool 2-3

Galatasaray, CFR Cluj karşılaşmasının ardından UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde grup aşaması itibaren oynadığı 78 maç sonunda 77 gole ulaştı. Takımımızın bu alandaki en golcü ismi Hakan Şükür. İlk golünü 1994-1995 sezonunda Barcelona filelerine gönderen efsanevi golcü, daha sonra 1998-1999 sezonunda üç, 1999-2000 sezonunda dört ve 2003-2004 sezonunda beş gol atarak toplam 13 gole çıkmıştı.

Hakan Şükür’ü altışar golü bulunan Mario Jardel ve Ümit Karan takip ediyor. Galatasaray’da bir sezon forma giyen Mario Jardel, 2000-2001 sezonunda altı kez rakip fileleri sarsarken, Ümit Karan da 2001-2002 ve 2006-2007 sezonunda toplam altı gol kaydetmişti. 1999-2000 sezonunda AC Milan karşısındaki penaltı vuruşunu gole çeviren Ümit Davala ise beş golde.

Burak Yılmaz, CFR Cluj maçının ardından Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde (grup aşamasından itibaren) dörder golü olan Gheorghe Hagi ve Arif Erdem’i yakaladı.

Sıra Oyuncu Maç Sayısı Gol Sayısı
    1. Hakan Şükür 38 13
    2. Mario Jardel 14 6
    3. Ümit Karan 19 6
    4. Ümit Davala 37 5
    5. Burak Yılmaz 4 4
    6. Gheorghe Hagi 25 4
    7. Arif Erdem 51 4
    8. Tugay Kerimoğlu 23 3
    9. Okan Buruk 36 3
    10. Hasan Şaş 47 3

Burak Yılmaz, 2012-2013 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonunda da bireysel istatistiklerde öne çıktı. Real Madrid’in Portekizli oyuncusu Cristiano Ronaldo’nun beş golle (Man City, Ajax 3, Dortmund) zirvede olduğu gol krallığı yarışında Alan (Sporting Clube de Brag), Roberto Soldado (Valencia), Oscar (Chelsea) ve Klaas-Jan Huntelaar (Schalke) ile birlikte ikinci sırayı paylaşan golcü oyuncu, dört maç sonunda rakip kaleye toplam 16 şut göndererek bu kategoride Cristiano Ronaldo (Real Madrid, 27 şut), Lionel Messi (FC Barcelona, 24 şut) ve Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain, 21 şut) üçlüsünün ardından Shakhtar Donetsk’ten Henrik Mkhitaryan ile birlikte dördüncü sırada kendisine yer buldu.

Sıra Oyuncu Takım Dakika Gol
    1. Cristiano Ronaldo Real Madrid 360 5
    2. Alan SC Braga 312 4
    3. Burak Yılmaz Galatasaray 321 4
    4. Roberto Soldado Valencia 328 4
    5. Oscar Chelsea 334 4
    6. Klaas Jan-Huntelaar Schalke 04 358 4

Galatasaray ile bu sezon 13 resmi maça çıkan Burak Yılmaz, toplam 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynadığı altı maçta toplam altı defa gol sevinci yaşayan golcü oyuncu, iç sahada yalnızca Şampiyonlar Ligi’ndeki Braga maçında skor yapamamıştı. Deplasmandaki gol sayısı ise dörde çıktı.

http://www.galatasaray.org/futbol/sa...aber/14951.php

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

burak yılmaz'a güvenmek gerek bence, destek olmak gerek fazlasıyla. Keza Hamit'e de öyle.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Mondragon maaşını yükseltmek için takımdan ayrılıyordu az kalsın. Ne çabuk unuttunuz
    Medyada yeralanlara pek inanma derim ben.
    Yonetimin cıkardıgı dedikodular bunlar. Tabi ki kontratı biten oyuncu iyi de oynuyorsa yeni kontratını daha iyi isteyecek. Ne var bunda ? Gs yonetimi kendi hatalarını ortbas etmek için (değişik bi kaleci getirmişlerdi o donem adını bile unuttum) medyaya her türlü yalan haber yaptırıyor. Hatta mondragon şike yaptı bile dediler daha ne desinler.
    Ben inanmıyorum arkadaş. Futbolcunun acıklamalarına bakıyorum yuzune bakıyorum bi de yonetimdekilerin acıklamalarına ve yuzlerine bakıyorum. Futbolcuları haklı buluyorum genelde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Engin Baytar'ın şafak 1 maç olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Engin Baytar'ın şafak 1 maç olmuş.
    Yavaştan oda başlar oynamaya, onada ihtiyacımız var ama Emre'de formda Hamit'te fena değil. Rotasyonda lazım. Takım rayına oturuyomu ne

adnan polat ve yalanları, mondragonu takımdan yollamak için yaptırdıkları ısmarlama haberler malum medyaya inanıyorsan kötü senin için.mondragon hiç unutmam şampiyonluktan sonra deli gibi ağlamıştı, bi maçta kulağının dibinde ses bombası patlamıştı tedaviden sonra devam etmişti böyle bi sportif gösteriye leke düşürmek istemedim demişti, floryada arabasıyla giderken kendisini durduran taraftarlarla resim çekilir geri devam ederdi yoluna saymakla bitmez hayatım boyunca unutmam mondragonu büyük adamdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Muslera'nın tek sorunu kaleyi dolduramıyor..Anladınız.Bu konuda Volkan Demirel çok iyi..Kaleci biraz doldurmalı Kaleyi..
    Birebirlerde Muslera Kaleyi dolgunluk futbolcu konsantrasyonu bozma açısından Volkan 1 numar abence Türkiyede..
    Muslera 10/9 luk Volkan 10/8.5 luk bir kaleci..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

https://www.facebook.com/YapiKredi/app_508329095844289

Katılın gencler belki kazanan siz olursunuz.

Cihan senin şu havalanında en önde oldugun resmi ekle çok oy alır

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Taniyan bilen var mi bu oyuncuyu mevkisi nedir ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Taniyan bilen var mi bu oyuncuyu mevkisi nedir ?
    http://www.transfermarkt.com.tr/tr/d...ler_75085.html

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mondi haberlerini net hatırlamıyorum ama bu maaş konusunu hatırlıyorum. Maaşı yükseltilince hemen imzalamıştı. Yanlış mı hatırlıyorum yoksa ? Mondi'yi bende severim. O ağlayışı hala aklımda ama para söz konusu olunca olay farklı boyutlara geçebiliyor bazen.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    https://www.facebook.com/YapiKredi/app_508329095844289

Katılın gencler belki kazanan siz olursunuz.

Cihan senin şu havalanında en önde oldugun resmi ekle çok oy alır
    Katılalım bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ülke puanı falan diye boşuna bir tarafımızı yırtıyoruz. Arena'ya milli maç vermişler, çarşamba milli maç, cuma Karabük maçı, salı ManU maçı, havaların durumu ortada, zeminin durumu ortada. Taraftar kadar düşünmüyor futbolu yönetenler, ben hem tff'ye hem kulübe mail attım, sizde atın arkadaşlar.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bugün günlerden xamax zaferi 5-0 lık maçın günü bugün tanjunun hat trick günü bugün türk futbolunun kırılma noktasıdır makus talihimizi yendiğimiz gündür bugün!!!

Son olarak özledik be Ali Sami Yen'i tüm taraftarlar olarak içine girme fırsatım olmadı ama o ali samiyendeki zaferleri izledikçe özlüyorum o atmosferi hele bir de hasan şaşın sevincini mondragonun göz yaşları daha binlerce unutulmaz olay..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ülke puanı falan diye boşuna bir tarafımızı yırtıyoruz. Arena'ya milli maç vermişler, çarşamba milli maç, cuma Karabük maçı, salı ManU maçı, havaların durumu ortada, zeminin durumu ortada. Taraftar kadar düşünmüyor futbolu yönetenler, ben hem tff'ye hem kulübe mail attım, sizde atın arkadaşlar.
    bile bile lades baska hiçbir şey değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Brezilyalı Neco'yu almak yerine, bizim Türk Neco'yu elimizde tutsaydık bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak Yılmaz; Trabzonspor, A Milli Takım (dostluk maçları dâhil) ve Galatasaray’da forma giydiği son 100 maçta 70 gol attı.

(Beğenilmeyen) Hamit Altıntop (üç asist) ve Selçuk İnan (bir gol, üç asist), Galatasaray'ın attığı son dokuz golün yedisine direkt katkıda bulundu.

Ligde kariyer rekoru 16 gol olan Umut Bulut, 10. haftada sekiz gole ulaştı. Bulut'un 16 gol attığı sezonun 10. haftasında beş golü vardı.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray'ın çarşamba günü kazandığı Cluj zaferi kadar, Burak Yılmaz'ın gol sevinçleri de konuşuldu. Dünda devi Real Madrid'in Twitter adresi de bu sevinci es geçmedi.

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun sevinci gibi tribünlere eliyle "sakin olun" hareketi yapan Burak Yılmaz İspanol basınının konusu oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gol atsın da isterse şempanze gibi sevinsin pek umursamam ben.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Galatasaray'ın çarşamba günü kazandığı Cluj zaferi kadar, Burak Yılmaz'ın gol sevinçleri de konuşuldu. Dünda devi Real Madrid'in Twitter adresi de bu sevinci es geçmedi.

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun sevinci gibi tribünlere eliyle "sakin olun" hareketi yapan Burak Yılmaz İspanol basınının konusu oldu.

Şu haberdeki "Calma" kelimesini Çalma olarak algılayan o kadar çok kişi var ki

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şu haberdeki "Calma" kelimesini Çalma olarak algılayan o kadar çok kişi var ki
    Sorma ya bir sürü yerde gördüm tamam bilmiyorsunuz ama araştırın bari Sonra böyle küçük duruma düşülüyor

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

NİKON FOTOĞRAF SORUSU | Kim bu oyuncu? [email protected] 'a doğru cevap veren 1. ve 1905. kişiye Nikon L25! http://www.nikon.com.tr/productitem....481-858b2db456

Kimdir gençler?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Umut diyesim var ama Elmander'in golü attığı pozisyona benziyor. En iyi kramponlardan anlaşılır sanırım. Özeti bulup bakayım

Edit: Evet, Elmander'miş.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Liderliğimiz her hafta devam ettikçe etraftan sallayanların sayısı artıyor.Şimdi de MİY basın sözcüsü Fatih Terim'e bulaşmış.Psikolojik olarak takımı etkilemeye sinirleri germeye çalışıyorlar.Umarım takım bunları kulak arkası eder ve güzel oynamaya devam ederler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Walter Sakana

Her ne kadar kırmızı gölgelendirme olsa da kafa şekli ve saç dağınıklığı hatta vuruş stili bile direk Elmander dedirtiyor : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

10 dakika sonra, GSTV, sessiz sinema..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çok komedi oluyor bu program motive açısından da çok iyi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O nasıl yumurta öyle ya.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri