Sayfa 295 / 483 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
8,821 ile 8,850 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hakim, salondan cikmadan önce Aziz Yildirim'a "C.Oskay'in tanikligi ile ilgili neden bu kadar endise ediyorsunuz?" diye sordu.

Cihan Oskay 2001'de yapılanların aynısının yapıldığını iddia ediyor. Salonda yoğun itiraz görüyor

Cihan Oskay: "Yeni belge var ama ismini açıklayamam. O kişinin cangüvenliği olmaz.

Nesil
    2006

Çok saçma kanunlar gelmiş...

İşin garibi bütün takımlar PFDK'ya sevk edilmiş. Aylardır Fenerbahçe'yi yerden yere vuran rakip takımlar, şimdi aynı dosyada Fenerbahçe ile yan yana anılıyorlar. Bu ne güzel bir çelişkidir...

Ertelemenin esprisi şudur, size şu cezayı verdik, beş yıl içerisinde tekrarlamazsanız ceza almazsınız demek.

Eğer bir kulüp şike yaptıysa cezası kesinlikle ligden düşmek olmalıdır. Umarım bunu yerine getirecek yürekli kulüplerimiz vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cihan Oskay'ın Tamer Yelkovan'ı suçlaması ardından söz alan Yelkovan
    "ben buna para vermedim.. yalan soyluyor. sef garsondu bu capari restoranda beni oradan taniyor!
    capari restauranti dolandirdi bu, sahibini dinleyin... futbolcu oktayida dolandirdi gerek duyarsaniz onuda dinleyin!"
    Hakim; "Cihan Oskay haftalardır bize zirt pirt yazinca cagirdik bu dikkate alacagiz demek degil.."
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sevdim bu Cihan beyi, Mecnun bey gibi camur atmasi iyi

Nesil
    2006

Aylardır delil aradılar bulamadılar, şimdi bir deliyi konuşturuyorlar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Cihan Oskay: "Yeni belge var ama ismini açıklayamam. O kişinin cangüvenliği olmaz.
    Şu ifadenin tamamen kafa karıştırmak için ortaya atılmış oldugu o kadar belli ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Cihan oskay deli yahu saçma sapan sallıyor habire ahaha komedi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yıllar önce Starda Telegolde çıkan adam değil mi bu? Dinlemiştim o zaman
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Trabzonspor ve Galatasaray UEFA'ya Gidiyor 30.04.2012 TFF'nin şikeye teşebbüs ettiği gerekçesiyle PFDK'ye sevk ettiği 16 kulübün arasında yer alan Galatasaray ve Trabzonspor'un, konuyu UEFA'ya taşıyacağı öne sürüldü.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in, Etik Kurulu raporu değerlendirildikten sonra yaptığı açıklamanın ardından Süper Lig'de yer alan 16 kulüp PFDK'ye sevk edildi.

Şikeye teşebbüs ettiği gerekçesiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen kulüplerin arasında yer alan Galatasaray ile Trabzonspor'un konuyu UEFA'ya taşımaya hazırlandığı iddia edildi. 58. Madde'nin değiştirilmesine çok sert tepki gösteren iki kulüp, iddiaya göre TFF'nin aldığı kararı şikâyet edecek.

Açıklamalar öğleden sonra

Demirören'in yaptığı basın toplantısının ardından iki kulüp de yönetimini toplayarak gelişmeleri değerlendirdi. İlerleyen saatlerde kulüplerin resmi sitelerinden gerekli açıklamaların yapılacağı öğrenildi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

giderlerse gitsinler zaten bu süre boyunca yaptiklari aciklamalarla ortami gererek uefaya gitmis kadar oldular..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aynı UEFA masumiyet karinesini de savunuyor. Turkiyeye geldiklerinde bir İtalyan gazeteci sormuştu sıfır tolerans neden BJK ve TS aye işlemedi diye verdigi cevap o kadarda sıfır değil diye. Ona bunu diyen bu duruma bir şey demez.
    Onu Sampiyonlar Ligi'ne katilimla ilgili Fenerbahce'ye verilen tedbir karari icin soyledi. Bir tarafta 1 mac icin iddia var. Diger tarafta bilmem kac mac icin.

Sonucta UEFA topu TFF'na atti. Belki tam olarak bunu soylemedi UEFA ama TFF'na yollanan mektup, Fenerbahce kendi istegiyle gelmesin derken kisacasi Fenerbahce hakkinda cok fazla iddia var, bunlardan sadece bir tanesi bile dogruysa Fenerbahce'nin iyiligi, ileride daha fazla ceza almamasi icin, gelmesin diyordu. Ama bunu nedense kimse boyle yorumlamadi. Fenerbahce bu karari almayinca, TFF Fenerbahce'nin iyiligini dusunerek bu karari almak zorunda kaldi. Bu farkli yorumlanarak UEFA'ya ve TFF'na dava acildi. Eger Fenerbahce Avrupa'ya gitmis olsa, saniyorum mevcut etik kurulu raporu ile bile yillarca Avrupa'dan men alirdi. CAS davasinin cekilmesinin nedeni bu etik kurulu raporunun icerigiyse hic sasirmayacagim.

Besiktas ve Trabzonspor icin bu risk alindi. Besiktas icin bir sey yok deniliyor, ama Trabzonspor'un tesvik yolladigiyla ilgili suphe varsa UEFA ciddi bir kupalara katilmama cezasini vermekten cekinecegini sanmiyorum. Ayrica yanilmiyorsam etik kurulu raporu da Trabzonspor icin bir tesebbusun kulup icinden birisi tarafindan degil, kulup disindan birisinin tesebbusu oldugunu yazdi. Yani kulup ile baglanti kurulamamis. Fenerbahce'de ise bir yonetim kurulu uyesinin ismi geciyor bu tesebbusun icinde.

Bir tane iddianin sonucunu beklemek cok anormal degil. Ama bir cok iddianin hepsini gozardi edersen ve sonucunda bir sey cikarsa bunu kimseye aciklayamazsin. En azindan UEFA'nin bu bakis acisindan yaklastigini dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kiminin olayla alakası yoktur başkanı çıkar açıklama yapar, yürüyüş falan yapmaya kalkarlar. Kiminin başkanı her gün ayrı bir programı katılıp bilgisi olmadan sırf manşet olabilmek için sallar.

Alıştık artık. Taurasi'de Doping çıktığında farklı bir klinikte(Köln'deki bir hastane) tekrar yapılmasını istediğimizde bizi vatan haini ilan edenler nasılda UEFA'dan medet umar hale gelmiş.

Allah büyük.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Normalde teşebbüs olunca Fenerbahçe küme düşecekti.Yasa değişince küme düşmeyecek eğer teşebüs olduğu kanıtlanırsa puan silinecek.Bu nasıl Fenerbahçe'nin işine yaramıyor ben hala anlamış değilim?
    eğer varsa küme düşürsünler. Digiturk kazansın diye boynunda bu iple gezdirmsinler ondan dolayı Fenerbahçeliler bunu istiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Medyanın yanlışlarla dolu olduğunu biliyoruz ama yine bildiğimiz bir şey vardır ki yiğidi öldür hakkını yeme. O yüzden medyanın kahinlik hakkını da vermek lazım.

3 Temmuz'dan bu yana karar aşamasıyla ilgili ne dedilerse tek tek tek tek tek tek tek tek tek tek oldu.

Çok özür borcumuz var çok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cihan Oskay kimdir?

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=4StezFvonTM"]Cihan Oskay[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er ; Herkes merak ediyor. 4 takım ismi şöyle İBB, Sivasspor, Trabzonspor, Fenerbahçe.Cezalar bu sezon uygulanacak

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

UEFA ağırlığını koysun artık.Yıldırım Demirören'in bunları yapacağı belliydi zaten.Zihniyetini,düşüncesini herkes çok iyi biliyordu.Şikeyle adı anılan kulüplerin hemen hemen hepsi de destekledi zaten Yıldırım Demirören'i.Ortada bir şike varsa bunun cezası küme düşmedir.Kaldı ki Fenerbahçe gibi bir kulüp böyle bir şeyden ceza alıp da ligte kalmamalı.Laf atmak için söylemiyorum yanlıış anlaşılmasın.Ali Koç da diyordu puan silmeyi kesinlikle kabul etmeyiz gerekirse takımı çekeriz diye.Bir an önce sonuca varılmalı.Cezalar verilmeli.Cezalar bir sonraki sezona sarkarsa büyük saçmalık olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TRABZONSPOR BİZE DE TEŞVİK PRİMİ TEKLİFİNDE BULUNDU

SİVASSPOR'dan Sonra MANİSASPOR BAŞKANI'da Açıkladı

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz Trabzonspor'un 1 milyon dolarlık teşvik primini daha önce anlatmıştı. Bugün yapılan duruşmada da Manisaspor başkanı Kenan Yaralı teşvik primini doğruladı. Kenan Yaralı; "O dönem ki teknik direktörümüz Hikmet Karaman bana gelip Trabzonsporlu yöneticilerden teşvik primi teklifi geldiğini bana anlattı" diye ifade verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kenan Yaralı olsun Mecnun odyakmaz olsun bunların hepsi Aziz Yıldırım'ın dostudur.Cihan Oskay'a nasıl inanmıyorsam bunların dediklerinede inanmıyorum maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    TRABZONSPOR BİZE DE TEŞVİK PRİMİ TEKLİFİNDE BULUNDU

SİVASSPOR'dan Sonra MANİSASPOR BAŞKANI'da Açıkladı

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz Trabzonspor'un 1 milyon dolarlık teşvik primini daha önce anlatmıştı. Bugün yapılan duruşmada da Manisaspor başkanı Kenan Yaralı teşvik primini doğruladı. Kenan Yaralı; "O dönem ki teknik direktörümüz Hikmet Karaman bana gelip Trabzonsporlu yöneticilerden teşvik primi teklifi geldiğini bana anlattı" diye ifade verdi.
    Sormak lazım mağara soğuk muydu diye?

Bu işler konuşulmaya başlayalı olmuş 10 ay neredeyse olayın sene-i devriyesi yaklaşmış daha şimdi mi akıllarına gelmiş "aaa bize de teşvik primi teklif edildi" demek?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Kenan Yaralı olsun Mecnun odyakmaz olsun bunların hepsi Aziz Yıldırım'ın dostudur.Cihan Oskay'a nasıl inanmıyorsam bunların dediklerinede inanmıyorum maalesef.
    Adam sallıyor doğru. Sadri Şener'in de ağzı yok zaten çıkıp ben demedim ispatlasın gibi bir açıklama bile yapma gereği duymuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Gerçekten Trabzon para teklifte etmiş olabilir bilemeyiz buna hakim karar verecek.Ama söyleyenlere ve söylenenlere bakıyorum hiçbirine inanasım gelmiyor.

Nesil
    2006

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20452539.asp

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran... Herkes bu yazıyı okumalı...

Kısaca artık ÖYMler birilerinin arka bahçesidir.

Kısaca özetim şudur bu konuda:

Bu gün adaleti kendi kontrollerine alanlar‚ umarım yarın başkasının eline geçince adalet demezler. Çünkü hak etmiyorlar.

Bir başka noktaya da değinirsek, sadece iki itiraf alınmıştır, o da Trabzon'un Sivas ve Manisa maçlarında teşvik primi teklif ettiği; ama içeride Aziz Başkan vardır... Ey adalet duy sesimizi...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

teklif eden belli degil, adimizi vermisler adimizi

Hikmet Karaman, baskana soyluyor.
    Mecnun, Mehmet Yildiza soyluyor, yok yok Mehmetmi Mecnuna soyluyor. Aman herneyse iste.

Nesil
    2006

Fenerbahçe'nin mali olarak hiçbir usulsüzlük yapmadığı bilirkişi tarafından kanıtlandı. Şikeyi öpücükle mi yaptık?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bucasporda açiklama yapmis

Yıldırım Demirören'e soruyoruz: "Şike sahaya yansımadıysa; Buca Bld. Başkanımızı arayıp, neden Bucaspor'umuza para ödeneceğini söylüyorsun?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    teklif eden belli degil, adimizi vermisler adimizi

Hikmet Karaman, baskana soyluyor.
    Mecnun, Mehmet Yildiza soyluyor, yok yok Mehmetmi Mecnuna soyluyor. Aman herneyse iste.
    Sulandırmaya gerek yok, Fenerbahçe için böyle bir itirafta bulunan yok cinci hoca olayının komedisi malum. Burada iki kulup başkanı bir futbolcu bir teknik direktör beyan veriyor işi sulandırmaya çalışıyorsun

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fenerbahçe'nin mali olarak hiçbir usulsüzlük yapmadığı bilirkişi tarafından kanıtlandı. Şikeyi öpücükle mi yaptık?
    öpücükle yaptık aynen adam resmen itiraf etmiş hikmet hocanın konuşmasılazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin hesapları kontrol edilmiş ve usulsüz hiçbir para transferine rastlanmamış .. Daha neyi kaç kere çürüteceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Sulandırmaya gerek yok, Fenerbahçe için böyle bir itirafta bulunan yok cinci hoca olayının komedisi malum. Burada iki kulup başkanı bir futbolcu bir teknik direktör beyan veriyor işi sulandırmaya çalışıyorsun
    Bunlarin ici dolu sozler oldugunu dusunuyorsan sana yazik

10 aydir susmuslar bugunumu beklemisler. Hergun yeni birseyler uretiyorlar Trabzonspor hakkinda ama Fenerbahcenin suclamalari ayni sekilde duruyor. Sana pek garip gelmiyormu.

Kenan Yaralinin kimin yaninda oldugunu gayet iyi biliyor herkes, Trabzon teklif etse ona etmez

Mesaj Yetkileri