merhaba turgut abi mesajı yeni farkettim..nasılsın?
Sende hoşgeldin ve selamlar eralp..
hoşgeldin ve güle güle aygüm..
merhaba turgut abi mesajı yeni farkettim..nasılsın?
Sende hoşgeldin ve selamlar eralp..
hoşgeldin ve güle güle aygüm..
Oğuz imzan harika![]()
(/s)
sağol Oğuz iyiyim pcye format attım taktiklerimi yedeklemeyi unutmuşum onla uğraşıyorum şimdisen nasılsın
iyi geceler Aygün bey
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet ya bende onu diyecektim kaç gündürOğuz hakaten sanat imzan
![]()
Last edited by Bedlamite : 25.Aralık.2008 at 02:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Herkese İyi geceler.. hemen ilk sorumu patlatıyorumFabregas aşırı şekilde kötü oynuyor.Puanlama olarak 7,10 geneli ama bi katkısı yok.34 maçta sadece 3 gol 2 asist var.Varmı fikri olan
Bu arada Galatasarayda Fabregas.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Fabregas'a verdiğin kişisel görevler ne ki ? yani oyun stiline uymuyosa fazla yararlanamazsın taktiği Fabregas üzerinden kurarsan daha faydalı olur
Yaşar kaç senesinde aldın yahu Fabregas'ı.
(/s)
bırak bırak mütevaziliğin alemi yokama bende destekliyorum seni inadına sektir Baki
2009 senesinde UmutBütün kupaları toplayınca 7 M.d aldığım Diarrayı 45 M.d satınca, Fabregas Sorunlar yaşayınca gönlü oldu geldi ama bir işe yaramıyor o ayrı
Valla abi, onun üstünede kurdum farklı görevler de verdim yok nafile takımdan birinemi özeniyor anlamadım ki![]()
Eminim Diarra Fabregas'tan daha iyi bir performans sergilemiştir, giderken kulübe bıraktığı paradan belli oluyor zaten![]()
(/s)
Ayhan la beraber oynatıyosan oynamazvalla en mantıklı acıklama taktik ve mevki sorunudur onlarda da sen hata yapmayacağına göre sorun psikolojik olabilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
userbar ın altında ilginç durabilir aslında
İstersen kullanabilirsin abi..
Last edited by Bedlamite : 25.Aralık.2008 at 02:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Valla öyle Umut ya Lassana Diarra 40 maçta 20 gol 28 asist yapmıştı.Zaten dediğin gibi fiyattan belliFazlasınıda alırdımda Fabregası ikna edince uğraşmadım
Abi yanında Gökhan İnler var.Ayrıca Riquelme de önünde oynuyor.Bi de benim çakma Riquelmem var onuda veriyorum bazen yanlarına ama olmuyor yahu![]()
Çakma Riquelmemin Profili tamamiyle kendi alt yapımdan çıktı, Eski profili bu foruma atmıştım regenlere yenisinide koyabilirim :P
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x20.
![]()
Bende şu sıralar bir taktik deniyorum ve şarşırtıcı şekilde başarılı skorlar alıyorum..Şaşırtıcı olan kısmı ise:gk
dr dc dc dl
mc
amr aml
fc fc fc
Kendi yapımım olan bir taktik var yayınlayacağım bu gece![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Allah nazarlardan saklasın Yaşar![]()
(/s)
Oğuz zaten attığın yediğinden fazlaysa sorun yok en iyi taktik 3 puan getiren taktiktir![]()
@ PcGamer : valla ben senin yerinde olsam Türk oyuncunun üstüne düserim bu profil en az Diarra kadar kazandırır
@Taylan : Deneyelim görelim Taylan herzamanki gibi iddalı gördüm seni
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada mesaj yazan herkese cevap verdiğimi farkettim maşallah bana
Last edited by Bedlamite : 25.Aralık.2008 at 02:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şişşşş sessiz çocuk uyuyor![]()
Yaşar antrenman programı kullanıyor musun sen?
(/s)
Bu arada şu anda bir arkadaşa deyim yerindeyse taktik öğretiyorumkadroyu kurmuş bir yıl sonra taktiği çözülmüş yardım istedi kendimi çok ilerlemiş gördüm bana çok iyisin falan diyor hiç alışmadığığım laflar bunlar
ama Tabii bunlar doğru bir anlattım nası taktik yapması gerektiğini 3 tane maç kazandı üst üste
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İşte bir galibiyet daha Sevilla 2-3 Betis.. Mart ayında geçtim betis'in başına ve transfer yapmadım..
Turgut abi düşüyorum zaten öldürücü topları kimin sayesinde atıyo acabaÖzel antrenman kullanmıyorum Umut tamamiyle kendi yapımım
Taktik Total Dominasyon yada 4-5-1 oynarım.
ben yatıyorum iyi geceler![]()
hoşgördük oyun oynuyorum kalkamadım başından saat kaç olmuş![]()