Sayfa 296 / 439 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon
8,851 ile 8,880 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Büyük bir ihtimal federasyondan 6+2 çıkacak.O zaman Deivid'i göndermeye gerek kalmaz.Ben Zico ve Deivid'e bir şans daha verilmesinden yanayım.Matthesus'uda kiraya vermeyelim bence 6+2 çıkarsa çok hızlıbir oyuncu tekniğide bulunuyor biraz.Sağ kanatta Ali Bilgin ile çekişirler.Giden oyuncuların ardından kadro derinliğimizin azaldığı konuşuldu bence artık kadro derinliğimiz yine var.Kerim ve Önder sağ bek için yeterli olur bencede.Uğur Kavuk deniliyorda kaç maçını izlediniz Uğur'un.İlhan iyi oldu bence doğru bir karar verdi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O zaman koLtuğumuza yasLanıcaz ve geLecek yıL neLer oLacağını kimin ne yapacağını bekLemeye başlayacaz değiLmi.Şimdi sen ne desen ben ne desem hepsi boş.HeLe bi sezon başLasın konuşur tartışırız boL boL
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Büyük bir ihtimal federasyondan 6+2 çıkacak.O zaman Deivid'i göndermeye gerek kalmaz.Ben Zico ve Deivid'e bir şans daha verilmesinden yanayım.Matthesus'uda kiraya vermeyelim bence 6+2 çıkarsa çok hızlıbir oyuncu tekniğide bulunuyor biraz.Sağ kanatta Ali Bilgin ile çekişirler.Giden oyuncuların ardından kadro derinliğimizin azaldığı konuşuldu bence artık kadro derinliğimiz yine var.Kerim ve Önder sağ bek için yeterli olur bencede.Uğur Kavuk deniliyorda kaç maçını izlediniz Uğur'un.İlhan iyi oldu bence doğru bir karar verdi.
    Fedarasyon 6 yabancı kararı çıkarmadı mı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hiç bir şekiLde yabancı sayısında artış oLmayacak dedi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fedarasyon 6 yabancı kararı çıkarmadı mı
    Hayır o basının haberi Federasyon 6+2'ye sıcak bakıyor.Ayrıca Affan Keçeci bu hafta için bir toplantı olacağını söylemişti izledim ancak Cumartesi'ne kalmış sanırım Trabzon'da olucak toplantı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet kadronun geniş olmasının sıkıntıları bunlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Hayır o basının haberi Federasyon 6+2'ye sıcak bakıyor.Ayrıca Affan Keçeci bu hafta için bir toplantı olacağını söylemişti izledim ancak Cumartesi'ne kalmış sanırım Trabzon'da olucak toplantı
    ooo bunu dedin iyi oldu ben 6 kararı çıktı diye biliyordum inş. çıkar şu 6+2

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Kerim sağ açık oynar,sağ bek oynayamaz.Bence olay bu

F.Bahçe'nin 3. kalecisi

Rüştü’nün takımdan ayrılmasının ardından kaleci arayışına giren Fenerbahçe, Volkan Babacan’da karar kıldı. Başta Hasagiç olmak üzere yaklaşık 2 haftadır çeşitli kalecilerle temaslarını sürdüren Sarı-Lacivertli yönetim, kendi kadrosunda bulunan ve geçen sezon Lig A ekibi İstanbulspor’da kiralık olarak oynayan Volkan’ı bu sezon takımda tutacak.

Kaynak : DHA
    En iyisi yapılmış...

Yabancı kararı cumartesi verilecekmiş.

Yabancıya karşı

Yıldırım Demirören, siyah-beyazlıların resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Türk futbolunda yabancı oyuncu sayısının arttırılmasına karşı olduğumu çeşitli defalar açıkladım. Türk futbolunun geleceğine yatırım yapan yegane spor kulübü başkanı olarak, yabancı sayısının artırılması yönündeki bir kararın Türk futbolunun ve Türk futbolcusunun istikbaline darbe vuracağına inanıyorum. Bu düşüncenin Türk futbolu ve futbolcusunun hayrına ve yararına olacağına ciddi şekilde inanmıyorum" dedi.

Yabancı oyuncu sayısının artırılmasının 72 milyon nüfuslu büyük bir ülke olan Türkiye’de çok sayıdaki genç yeteneğin önünün kesilmesi anlamına geldiğini kaydeden Demirören, "Bu düşünce sadece yetenekleri kaybetmemize sebep olmayacak, aynı zamanda Türk futbolunun gelişmesini ve Türk futbolcusunun yabancı arenada söz sahibi olmasını uzun yıllar erteleyecektir" görüşünü dile getirdi.

"Beşiktaş Kulübü olarak istediğimiz sayıda, istediğimiz nitelikte, istediğimiz bedelde yabancı oyuncu transfer etme gücüne her zaman sahipken, yukarıda ifade ettiğim gerekçelerle Türk futbolu ve Türk futbolcusu adına bu gücü kullanmayı hiçbir zaman doğru bulmadım ve bulmayacağım" diyen Demirören, şöyle devam etti: Çünkü şu hususu gözden uzak tutmamak gerekir; yabancı futbolcu, kendi ülkesi dışında birçok Avrupa ülkesinde kendisine takım bulabilmektedir. Oysaki son yıllarda dışarıya açılabilen Türk futbolcusu bir elin parmakları kadar sayılıdır. Emre, Tugay, Nihat, Tuncay gibi. Bunun nedeni de Türk futbolcusunun yeteneklerini sergileyebilme ve kendini gösterebilme imkanlarının kısıtlı olmasındandır. Dile getirmeye çalıştığım söz konusu hassasiyetimizin farklı yorumlara yol açmamasını, aksine son derece olumlu algılanması gerektiğini belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım."

İşte Aslan'ın rüyası Elmander
    Galatasaray, aradığı golcüyü Fransa'da buldu. Toulouse forması giyen 26 yaşındaki İsveçli oyuncu için temaslar başladı. Ancak büyük bir sorun var...

Milli takımda banko
    Uzun süredir bomba etkisi yaratacak bir golcü arayan Sarı-Kırmızılılar, gözünü Toulouse forması giyen Johan Elmander’e çevirdi. Geçtiğimiz sezon Fransa 1. Ligi’nde çıktığı 32 maçta 11 gol kaydeden Elmander, aynı zamanda İsveç Milli Takımı’nın da banko isimlerinden biri. İskandinav ülkesiyle 27 karşılaşmada sahne alan yıldız oyuncu, 11 kez ağları havalandırdı. Elmander, Kopenhag’daki olaylı Danimarka-İsveç mücadelesinde de iki gol birden kaydetmeyi başarmıştı.

Bonservis sıkıntısı
    2004-2006 yılları arasında Brondby’de top koşturan ve 2005’te Danimarka’da yılın futbolcusu seçilen Johan Elmander, Galatasaray’ın yeni transferlerinden Tobias Linderoth’un da yakın arkadaşı. Geçtiğimiz günlerde transfer görüşmeleri için Fransa’ya giden Haldun Üstünel’in, Toulouse yöneticileriyle masaya oturduğu öğrenildi. Ancak yıldız futbolcunun bonservisi el yakıyor. Fransızlar’ın 15 milyon Euro istediği, Lyon’un da devreye girerek fiyat yükselttiği belirtildi.

Tam bir gezgin!
    Kariyerine Holmalunds’da başlayan Elmander, önce Örgryte’e transfer oldu ardından Feyenoord’a gitti. İsveçli, Djugarden ve NAC Breda’da kiralık oynadı. Brondby’de dikkat çeken Elmander, Toulouse’u Devler Ligi’ne taşıdı. 1.88’lik golcünün en önemli özelliği ise müthiş fizik gücü ve tekniği. (Fanatik)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

bence Adnan Polat basın toplantısında sadece takım hakkında bilgi vericek ve İsviçre Kampını değerlendiricek

Diawara'ya talip var
    Sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdüren Gaziantepspor'da yabancı oyuncuların durumunun belirsizliği sürüyor. Kırmızı-siyahlı takımın menajeri Hasan Çetinkaya, takım kampına şu ana kadar katılmayan Diawara ve Afanou ile yollarını ayıracaklarını bildirdi. Çetinkaya, Diawara'nın Bursasspor ile anlaştığı haberlerinin gerçek dışı olduğunu, Gineli oyuncuya Süper Lig'in yeni takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediye'nin talip olduğunu söyledi.

Genç menajer Boşnak kalecileri Hasagiç ile ilgili olarak ise; "Hasagiç ile ilgili Trabzonspor'dan şu ana kadar hiçbir teklif almadık ancak kalecimize Süper Lig'deki bazı takımlardan teklifler var. Bu takımların ismini şu an için açıklamayacağız" dedi.

11 Temmuz'a kadar çalışmalarını Isparta'da sürdürecek olan Gaziantepspor, burdaki hazırlıklarının ardından ikinci etap çalışmaları için Hollanda'ya gidecek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Suat Kaya Orduspor'da umarım iyi işler yapıcaktır.Ama şahsen Antep Belediyesini lige çıkarmasını bekliyordum ben bu sene

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

sadece kaliteli yabancıların sınırsız olduğu bir sistem tük futbolunu ve türk gençlerini daha ileriye taşıyacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    Suat Kaya Orduspor'da umarım iyi işler yapıcaktır.Ama şahsen Antep Belediyesini lige çıkarmasını bekliyordum ben bu sene
    Antep Belediye tek yıldızı olan Serdar' ı da kaybetti. İşleri çok zor olurdu. Mantıklı bir tercih yapmış
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

17. Default

ilhan efendi para için gittin aferim orda nasıl kadroya gireceksen

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    http://fr.sports.yahoo.com/04072007/...latasaray.html

Burda Saviola Galatasaray'a falan diyor galiba, fransızcamız yokki..
    Saviola Galatasaray'da mı?
    Türk basını 25 yaşındaki, FC Barcelona ile kontratı biten, Arjantinli forvet Javier Saviola'nın Galatasaray'a geleceğini duyurdu. Saviola Galatasaray'a imza atmak için önerilen kontrattaki son pürüzlerin giderilmesini bekliyor. ............. İsveçli Linderoth (FC Copenhagen'den) ve Brezilyalı Lincoln'ü (Schalke 04'ten) transfer eden Galatasaray aynı zamanda Bayern Munich'li Roque Santa Cruz'la da ilgileniyor..

Haberler güzel.. İnşallah Saviola olur da ben de avatarımı kaldırmak zorunda kalmam..

Saviola gelebilir gibi gözüküyor.
    İngilizce yayın yapan bazı yabancı sitelerde kariyeri açısından gerileme olur deniliyor Galatasaray'a ya da Türkiye'ye gitmesi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

6+2 çıkarsa matheus'u yollamamalıyız sağ kanada iyi bir alternatif olur.Orta sahamızda çok isim var buda normal çünkü tek forvet oynuyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

saviolanın patlama yapabilecegi yer galatasaray bence..ispanyada yıllardır

istenilen düzeyde degil ismi sayesinde bu kdr zaman kalabildi büyük oyuncu

olmasının ona sagladıgı kredi sayesinde..

saviola transferi olabilir bence ama olmasa bile yedekteki isimlerde hiç fena

oyuncular degil son zamanlarda adı pek geçmemesine ragmen lima , santa

cruz , nuno gomes ( kaliteli ama yaşı dolayısıyla karşıyım) hatta belkide

sürprz başka isimler de var

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fenerbahcenin ilhan parlak transferine bi anlam veremedm açkçası..tamam

gelecegi olan bi oyncu ama oraya zaten bi takviye yapılacaktı ilhan a ne gerek

vardı ??

6+2 kararı cıkması bizim için cok iyi olacak ama 6+2 cıkması demek sahada yine 6 yabancının bulunması demek evet arkadaşlar örnek veriyorum diyelimki ronaldoyu aldık bu sefer kimi kesip ronaldoyu oynatacağız bu olay benim cok kafamı kurcalıyor.???

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar bence türk takımları öncelikle uefa da bişeyler yapmayı hedeflemeli
    çnkü bence henüz ŞL için yeterli degiliz bu sadece iyi takım kurmak iyi oyuncular

transfer etmekle ilgili degil ŞL de başarılı olmak aynı zamanda müthiş bir takım oyununu
    90 dk yılmadan mücadele etmeyi , TECRÜBEYİ gerektirir ben BJK başarılı olamaz

demiyorum ama ŞL de başarı için Türk takımlarının önlerinde biraz daha yol oldugunu görüyorm

takımlar iyce otrdukça , takım ruhu kazanıldkça ŞL de başarılar gelecektir..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

örnek verdin ama ronaldo yu napacaksnz bence daha kaliteli adamlar lazım fenere

Nesil
    2006

Fenerbahçe üçüncü kaleci sorununu çözdü. Altyapıda ki Volkan Babacan üçüncü kaleci oldu.

Sonunda doğru bir adım atıldı ve geleceğe yönelik en iyi transferi kendi içimizden gerçekleştirdik.

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    örnek verdin ama ronaldo yu napacaksnz bence daha kaliteli adamlar lazım fenere
    ya ben onu misal olarak verdim bu farketmez orda kimi kesip o gelen forvet oynatacağız ??
    sorun bu..!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Trabzoda transfer bittiyse bu senede max 3 olurlar... kaleci yok golcü yok takım çok ilerleyemez
    eger takım inanrsa inanarak son damlasına kadar mücadele ederlerse anca o zmn 3lük gelebilir katlyorm sana

vede bi takımın golcüsü ve kalecisi olmadan neler yapabilir merak ediyorm..

bir galatasaraylıyım ama yakında ilan yapacam jeffersonu satmayın diye yav
    brezilyada gelecegin 3 kalecesinden biri olarak gösteriliyor bu adam

trabzonspor yönetimi nsl bi yönetmdr ya hiçmi degeri bilinmez bi oyncunun..marcelinho da yanlş yerde oynatılyordu..adam almanyaya döndükten sonra açklamalar yaptı hayatmda hiç trabzonda oynadıgım mevkide futbol oynamadm diye

bence trabzon yönetimi bu kafayla güzelim takıma zarardan başka bişey vermez..

yaptıkları bi tane dogru işi söyleyin..fatih tekke yi 7.5 e satmaları diceksinz belki ama

rus takımı olmasa o parayı vermezlerdi..ayrıca fatih gittikten sonra takımın halini gördük her takımın lideri vardır bgn totti için

klüpler teklif bile götüremiyor romaya neden çnkü 100 milyonda versen roma tottiyi bırakmaz çnkü totti de romanın lideri

eger lider oyncunu Türkiyenin en kaliteli gol silahını elinde tutamyosan

ve güzelim takımı bu hale getirmeyi başardysan diyecek tek bişey var : " Yönetim İstifa "

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    ya ben onu misal olarak verdim bu farketmez orda kimi kesip o gelen forvet oynatacağız ??
    sorun bu..!
    kafanı yorma bi tanesini daha türk yapar federasyon..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Saviola Galatasaray'da mı?
    Türk basını 25 yaşındaki, FC Barcelona ile kontratı biten, Arjantinli forvet Javier Saviola'nın Galatasaray'a geleceğini duyurdu. Saviola Galatasaray'a imza atmak için önerilen kontrattaki son pürüzlerin giderilmesini bekliyor. ............. İsveçli Linderoth (FC Copenhagen'den) ve Brezilyalı Lincoln'ü (Schalke 04'ten) transfer eden Galatasaray aynı zamanda Bayern Munich'li Roque Santa Cruz'la da ilgileniyor..
    Türk basını kelimesi geçiyorsa, inanmamak lazım..

Mesaj Yetkileri