Sayfa 296 / 367 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346 ... SonSon
8,851 ile 8,880 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Keirrison mor menekşe oldu

Barcelona'nın genç yıldızı, iki sezon boyunca Fiorentina'da forma giyecek.

Adrian Mutu'nun yerine bir transfer yapmak isteyen Fiorentina, Sampdoria'da forma giyen Antonio Cassano'yu kadrosuna katmayı istemişti. Ancak golcü oyuncudan red cevabı alan mor menekşeler, rotayı Keirrison'a çevirdi.

Bugün Fiorentina'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Barcelona'nın Benfica'da kiralık olarak görev yapan genç yıldızıyla resmen anlaşıldığı belirtildi.

Önümüzdeki iki sezon boyunca İtalyan ekipte kiralık olarak forma giyecek 21 yaşındaki oyuncunun, yarın resmi imzayı atacağı açıklandı.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

benfica'da kiralık değil miydi bu eleman???

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bir an GaLatasaray aLdı zannettim.
    Barca onu aLarak iyi yaptı ve kiraLık göndererekte onun kayboLmasını engeLLedi.Tebrik ediyorum onLarı..

Del Piero_10 Misafir

Son açıklamalara göre Cassano kulübünde kalıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İlginç bi transfer...Ama beğeniyorum ben Hitzlsperger'i

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Parma ile deplasmanda olan maçımız ertelendi.

Milan'ın bugün puan kaybetmesi moral oldu bizim açımızdan, Şampiyonluğa bir adım daha attık.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

2 yıllığına kiralanmış ilginç...
    Ama orada kendini daha da geliştirmesi için yararlı da olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Şey gibi oldu biraz bu adam..................

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 yıllık kiralama ilk defa görüyorum valla.

Del Piero_10 Misafir

Default Milan, Amantino Mancini'yi kiraladı

Inter'in geçtiğimiz sezonun başında Roma'dan transfer ettiği Amantino Mancini, kiralık olarak Milan'a transfer oldu.

Sky Sport Italia'nın haberine göre, Amantino Mancini'nin sezon sonuna kadar kiralık olarka Milan forması giymesi kesinleşti.

29 yaşındaki kanat oyuncusu, 2003-2008 arası Roma formasıyla çizdiği başarılı grafikle, geçtiğimiz sezonun başında İtalya şampiyonu Inter'e transfer olmuştu. Ancak 16 kez Brezilya Milli Takımı'nda da görev alan Mancini, Milano'nun lacivert siyahlılarında bir türlü dikiş tutturamadı.

Daha önceki iddiaların aksine, bu transfer karşılığında, Milan'ın sol beki Marek Jankulovski, Inter'e geçmiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

fenerin gündeminde olduğu idda edilen oyuncu değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu transferin ne kadar gerekli olduğu tartışılır Avrupada oynatamayacak sanırım . Ligde de durum ortada . Seneye hazırlık gibi olabilir Kanatlara alternatif oldu

Del Piero_10 Misafir

Default Inter, Mariga'yı bitirdi

Inter, Parma'da forma giyen McDonald Mariga'nın transferini bitirdi.

Lazio'da forma giyen Christian Ledesma için yaptığı transfer girişimleri sonuçsuz kalan Inter, Parma'da forma giyen McDonald Mariga'yı renklerine bağladı.

Sky Sport'un haberine göre Inter, Mariga'nın bonservis haklarının yüzde 50'sini 2.5 milyon avroya aldı. Bunun yanında Jonathan Biabiany'nin bonservisinin yüzde 50'si Parma'ya verildi ve Biabiany, sezon sonuna kadar Parma'ya kiralandı.

Mariga, Manchester City ile anlaşmış ancak çalışma izni alamayınca bu transfer suya düşmüştü. Inter'in transferden, Lazio'nun Arjantinli orta saha oyuncusu Ledesma'dan Başkan Lotito'nun 15 milyon avro istemesi sebebiyle vazgeçtiği de gelen haberler arasında.

Inter yönetiminin, yakın bir süre içinde transferi resmen açıklaması bekleniyor.

sakary Ali Misafir

Maria diye okuyorum bende..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fernandes ne oldu gelmedi mi Inter'e ? ..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fernandes ne oldu gelmedi mi Inter'e ? ..
    Sakatlığı yüzünden gerçekleşmemiş. Bu arada Mariga tam Mourinho tipi bir transfer. Güçlü ve teknik. Ayrıca neredeyse bedavaya kapatmışlar. Tabi başarılı olması halinde diğer yarısı için Parma yüksek bir teklif bekleyecektir.

Del Piero_10 Misafir

Default Roma'da Vucinic şoku

Karadağlı golcünün Fiorentina maçında geçirdiği sakatlığın ciddi olduğu tahmin ediliyor.

Roma'da Vucinic şoku yaşanıyor. Karadağlı oyuncunun Fiorentina maçında yaşadığı sakatlığın ciddi olduğu ve Palermo maçında oynamasının zor olduğu açıklandı.

Romanews.eu adlı internet sitesinin haberine göre, 26 yaşındaki oyuncunun sağ baldırında bir problem olduğu ve bugün yapılacak testler neticesinde tedavisine başlanacağı bildirildi.

Roma Teknik Direktörü Claudio Ranieri'nin Palermo maçında Vucinic'in yerine Totti'ye görev vermesi bekleniyor.

26 yaşındaki Vucinic, bu sezon çıktığı 18 maçta 4 gol kaydetti.

Del Piero_10 Misafir

Default Milan, Dzeko'dan vazgeçti

İtalya'nın kırmızı siyahlı devi, Bundesliga şampiyonunun golcüsünü transfer etme çabalarından vazgeçti.

Milan, Wolfsburg'un kendisi için 40 milyon avro istediği Boşnak golcüsü Edin Dzeko'nun transferinden vazgeçti.

Tuttomercatoweb.com'un haberine göre, Milan, fiyatta bir türlü anlaşma sağlayamadığı için Edin Dzeko'nun transferini rafa kaldırdı. Geçtiğimiz yazdan beri Milano ekibi tarafından yakından takip edilen Dzeko için, kırmızı siyahlı yönetim Ocak ayında da girişimlerde bulunmuştu.

Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin de ısrarla istediği Dzeko'nun geleceği, beklenenin aksine yaz aylarında değil, Mart ayında belli olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aa Milan para harcamasın sakın..

sakary Ali Misafir

İçimde ki Mourinho kızgınlığım giderek azalıyor.hatta sevmeye bile başladım.kitabı var almayı düşünüyorum.okuyan var mı?Nasıl bir kitap ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün akşam Parma'yla 1-1 berabere kaldı İnter. Maç boyu etkin olan taraftı ama Materazzi'nin sakatlığı bütün planlarını altüst etti.

Del Piero_10 Misafir

Default Milan, Abate ve Antonini ile 4'er yıllığına anlaştı

AC Milan'dan bugün yapılan açıklamaya göre, Ibnazio Abate ve Luca Antonini, kulüple olan sözleşmelerini 4'er yıllığına uzattılar.

2014'e kadar San Siro'da kalacak olan iki futbolcu da, Milan altyapısında yetiştikten sonra, çeşitli kulüplerde kiralık olarak forma giymişlerdi.

Abate geçtiğimiz yaz Torino'dan yuvaya geri dönerken, Antonini ise 2008 yazında Empoli'den alındı.

Del Piero_10 Misafir

Default Milan'da yeni hedef Gallas

Arsenal'in Fransız defans oyuncusu, haziran ayında İtalya'nın yolunu tutabilir.

Önümüzdeki yaz transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Milan'da, Arsenal'in sezon sonunda kontratı sona erecek olan tecrübeli savunma oyuncusu William Gallas'ın kadroya katılması gündeme geldi.

Milannews.it'in haberine göre, Gallas, sözleşmesini iki yıllığına uzatmak istiyor. Ancak kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Arsene Wenger, prensip olarak 30 yaşın üstündeki futbolculara sadece bir yıllık kontrat öneriyor. 32 yaşındaki Gallas için de durumun böyle olacağı, çarşamba günü Arsenal Başkanı Peter Hill Wood tarafından doğrulanmıştı.

Bu gelişmeler ışığında, Fransız defans oyuncusunun yolunun yaz aylarında Çizme'ye düşmesi muhtemel gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Daha genç yahu 2-3 yıl sonra alalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Mourinho'ya ceza !

Mourinho'ya ceza geldi

İnter Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya, geçen ay AC Milan ile oynadıkları derbi maçının ardından basına yaptığı açıklamalar nedeniyle 18 bin Avro ceza verildi.

İtalya Futbol Federasyonu Disiplin Komisyonu, dünkü toplantısında, Mourinho dışında, İnter Yönetim Kurulu Başkanı Ernesto Paolillo'ya 20 bin Avro, İnter Kulübüne de 38 bin Avro ceza verilmesini kararlaştırdı. Ceza kararının, Mourinho ve Paolillo'nun maçın ardından hakemleri eleştirdikleri için alındığı belirtildi.
    Giuseppe Meazza Stadı'nda 24 Ocak'ta oynanan, Gianluca Rocchi'nin yönettiği ve İnter'in 2-0 kazandığı maçta, İnter'den Sneijder ile Lucio kırmızı kart görmüştü.
    Mourinho maçtan sonra, ''Bizi durdurmak için her şey yapıldı. Şampiyonluğu bize bu kadar erken bırakmayacaklarını fark ettim'' demişti.
    Kaynak--->LigTv

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Question 'Chelsea beni çok arıyor'

İtalya Serie A takımlarından Inter'i çalıştıran Jose Mourinho, eski takımı Chelsea'nin son 2 yıldır sıkıntı çektiğini söyledi.

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 12:56 TSİ 16 Şubat. 2010 Salı

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında, gelecek hafta San Siro Stadı'nda oynayacakları Chelsea maçı öncesinde açıklama yapan Portekizli teknik adam, Chelsea'nin son iki yıldır sıkıntı çektiğini savundu.
    ''Maviler''in kendisinin takımdan ayrılmasından sonra düşüşe geçmesinin tesadüf olmadığını savunan Mourinho, ''Ben ayrılana kadar menajer, futbolcu ve taraftar arasında eşsiz bir ilişkiye sahiptik. Ancak bu kırıldığında, bunu onarmak kolay değil. Benden sonra çok sayıda menajer geldi ama belki de kulüp için gerekli olan zihniyete sahip değillerdi. Benim yerleştirdiğim şeyleri çok fazla değiştirmeyi denediler'' diye konuştu.
    47 yaşındaki teknik adam, kendisinden sonraki menajerlerin kulübün sahibi Abramovich ile uzun vadeli planlara sahip olmak için yeterli zamanlarının bulunmadığını bildiğini dile getirerek, ''İlk sezonunuzda kupayı kazanmak zorundasınız, aksi halde size güle güle derler. Neye ihtiyaçları varsa verdim fakat her zaman bu işin sonsuza kadar sürmeyeceğini biliyordum. Menajer değiştirmek yerine, benimle birlikte çalışmaya devam etselerdi daha iyi durumda olabilirlerdi'' ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho, 2004-2007 yılları arasında Chelsea'de teknik direktörlük yaptıktan sonra Inter'in başına geçti. Chelsea, Mourinho döneminde 2'si Premier Lig şampiyonluğu (2005-2006) toplam 6 kupa kazandı.
    ''Maviler'', Portekizli teknik adamın ardından Avram Grant, Luiz Felipe Scolari, Guus Hiddink ve son olarak da Carlo Ancelotti'yi göreve getirirken, geçen sezon Guus Hiddink ile FA Cup'ı, Carlo Ancelotti ile de Community Shield'i müzesine götürmüştü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chelsea, yana yana arıyor Mourinho'yu yana yana.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Sen Chealseyi arıyorsun asıl
    Mourinho kendinde değil.Kendisi Chelsea'yi arıyor.Kendi kendini küçük düşürüyor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLLas`ın aLınmasına daha var. Önce SoL CampeLL aLınsın, 36 yaşına girince GaLLas aLınır. Bu kadar genç adamLarı takımda görmeye aLışık değiLiz biz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gallas Milan için daha Wonderkid sayılır yahu en az 4-5 yılı var alınması için

Mesaj Yetkileri