Artık her yerde herkes box-to-box kullanıyor.Spor yazarları,spor taraftarları,yöneticiler vs![]()
Artık her yerde herkes box-to-box kullanıyor.Spor yazarları,spor taraftarları,yöneticiler vs![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Elano mesaiye başlıyor
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'la yapacağı maçın çalışmalarına devam etti.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'la yapacağı maçın çalışmalarına devam etti. Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde Florya Metin Oktay Tesislerinde basına kapalı olarak 1 saat süren antrenmanda, yenileme çalışmalarının yapıldığı öğrenildi.
Bu çalışmanın tamamına, milli takımlardan dönen Arda Turan, Servet Çetin, Hakan Balta, Gökhan Zan, Emre Çolak, Serkan Kurtuluş, Lucas Neill ve Lorik Cana'nın katıldığı belirtildi.
Sakatlığı devam eden Elano'nun fizyoterapistler tarafından bugün kontrollerinin yapıldığı, Brezilyalı oyuncunun yarın kondisyoner Fatih Yıldız eşliğinde çalışmalara başlayacağı ifade edilirken, milli takım antrenmanında sakatlanan Sabri Sarıoğlu'nun ise antrenmanı düz koşuyla tamamladığı açıklandı.
Galatasaray takımı, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından, öğleden sonra özel bir uçakla Sivas'a gidecek.
12 Ağustos 2010 Perşembe - 21:35
AA
Bu spekülasyonların üzerine Elano'yu kazanmamız çok önemli..
Milliyet.com.tr'de yazmışlarHenüz beklenen transferleri gerçekleştiremeyen Galatasaray'a Manchester City'den ilginç bir öneri geldi. Elano Blumer ve Jo transferlerinde sarı-kırmızılı takıma büyük yakınlık gösteren Manchester City'nin sahibi Khaldoun Al-Mubarak, bir kez daha sahneye çıktı ve Galatasaray'a City'nin kadrosunda yer almayacak olan ön libero Stephen İreland ve golcü Felipe Caicedo'yu teklif etti.
POLAT GÖRÜŞECEK
21 yaşındaki Caicedo ve 23 yaşındaki İreland'ın teknik direktör Frank Rijkaard faktörü nedeniyle sarı-kırmızılı kulübün teklifini kabul edebileceği bildirildi. İreland'ın maliyetinin 6 milyon, Caicedo'nun ise 3 milyon euro olduğu belirtilirken başkan Adnan Polat'ın, Arap şeyhi Al-Mubarak ile bir iki gün içinde bir araya geleceği öğrenildi.![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Stephen Ireland twitter hesabına ilk adı anıldığında " staying in Manchester" yazmıştı. Caicedo'nun gelmesi taraftarıyım genç potansiyelli bir oyuncuya ihtiyacımız var Mehmet'le beraber forvette..
Valla artık isterse Apachi Myomo gibi adı sanı duyulmamış oyuncular gelsin ama gelsin. Bakarsınız Capone gibi sağlam biri olur. Alın artık 1-2 adam yahu
İsterseniz Biz Adam Verelim Tabata İyi İş Yapar Yanındada Nobreyi Verelim Forvet Lazım Size![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İşte Baptista gerçeği
Romalı oyuncu Baptista, Cim Bom'dan teklif alır almaz, önce R.Carlos'u telefonla aradı. Carlos 'Ben Fener'de mutluydum ama G.Saray'daki ortamı bilmiyorum. Lincoln'le konuşmalısın' dedi. Bu sözler üzerine Baptista, Lincoln'ü aradı ve...
Akşam gazetesinin haberi şu şekilde devam ediyor; Galatasaray'ın ısrarla transfer etmek istediği, hatta kulübü Roma ile 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığı Julio Baptista'nın neden Sarı-Kırmızılı kulübe gelmek istemediği ortaya çıktı.
Olay şöyle gelişti: Galatasaray'ın kendisini istediğini menajerinden öğrenen 29 yaşındaki Brezilyalı yıldız, vakit geçirmeden geçen yıla kadar Fenerbahçe'de forma giyen Brezilya Milli Takımı'ndan arkadaşı R.Carlos'u telefonla aradı. Carlos'a, 'Galatasaray beni istiyor. Sen Türkiye'de futbol oynadın ne diyorsun?' diye sordu. Roberto Carlos'tan, 'Ben Türkiye'de ve Fenerbahçe'de oynamaktan çok mutluydum. Ama Galatasaray'ı bilmiyorum. Bunun için o takımda oynayan Lincoln'ü aramalısın' yanıtını aldı. Vakit geçirmeden Lincoln'ü arayan Romalı oyuncu, 'Galatasaray'a gideyim mi?' diye sordu ve aldığı şu yanıt karşısında şaşırdı: 'Sakın gitme. Acayip bir kulüp. Taraftarı çok iyi ama garip bir yönetim anlayışları var. Futbolcuyu köle sanıyorlar. Sen orada hiç yapamazsın. Ben dayanamadım ve kaçtım. Zaten Galatasaray'ın teklifini kabul etmeden daha önce orada oynayan Felipe'yi arayıp, görüşünü almıştım. O bana, 'Yapamazsın gitme' demişti de inanmamıştım. Ayrıca ekonomik sıkıntı da var Galatasaray'da. Eğer futbol hayatının sonuna geldiğine inanıyorsan, Galatasaray'a git. Yoksa gitme.'
Lincoln'ün bu sözleri Baptista'nın üzerinde büyük etki yaptı ve Galatasaray'ın teklifine 'Kesinlikle hayır' dedi.
13 Ağustos 2010 Cuma - 08:04
Akşam
Adamlar ne yazmış be.
Nedir bu Brezilya'lılardan çektiğimiz.GeLmeyin kardeşim biz istemiyoz zaten ne artizlik yapıyorsunuz :@
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Acaba o konuşmaları nasıl ele geçirdilerde haber yaptılar. Bu nasıl bir istihbarattır? Gazeteler sallıyor sürekli inanmayın. Baptistanın telefonunda önce Carlos'u arayıp onun lincolnü aramasını sonrada lincolnü aramasını nasıl kim ne ile öğrenmiş. Eğer öğrendilerse bile bu suç, ayıp, günah.
Demek telefonları dinleme olayı italya ' da da var veya konuşma nerede geçtiyse![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Allah aşkına şu takıma ikinci Brezilyalı gelmesin. Ben takıma 1 Brezilyalı'dan fazlasının zarar olduğunu düşünüyorum. Bir de artık şu transfer bitsin, şu sıralar bitmiyorsa da yapmasınlar transfer mrensfer. Alacakları en iyi adam Polak olur çünkü..
bu adam nie carlosu arama ihtiyacı duysun ki milli takım arkadaşı bizde şuansallamanın önde gideni
![]()
Baros'un oynaması zor!
Spor Toto Süper Lig'de sezonu deplasmanda Sivasspor'a karşı cumartesi günü yapacağı maçla açacak olan Galatasaray'da tek hedef galibiyet.
Sezonun ilk resmi maçlarını UEFA Avrupa Ligi'nde oynayan sarı-kırmızılı takım, geride kalan sezonu hayal kırıklığı ile kapatan Sivasspor'a karşı deplasmanda başarılı bir sonuç alarak, Spor Toto Süper Lig'e moralli başlamanın hesaplarını yapıyor.
Galatasaray'da, Sivasspor karşılaşması öncesi sakatlığı yeni düzelen Milan Baros'un forma giymesi beklenmezken, Elano Blumer ile Sabri Sarıoğlu'nun ise sakatlıkları devam ediyor.
Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Sivasspor-Galatasaray mücadelesini hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.
13 Ağustos 2010 Cuma - 12:29
AA
Yine forvetsiz kaldık.Bir transfer yapamadılar,bari bir forvet kiralasalardı.
Bu arada geçen gün tartışmasını yapmıştık.Serdar Eylik'e ne oldu diye.Sporx,Galatasaray'dan gidenleri yazmış bugün.Şöyle yazmış:
-GİDENLER-
Galatasaray'ın, geçen sezon takımda forma giyip de yeni sezon öncesi yollarını ayırdığı futbolcular ise şunlar:
Joao Alves (Kiralıktı, Manchester City'ye döndü)
Giovani Dos Santos (Kiralıktı, Tottenham Hotspur'a döndü)
Abdul Kader Keita (Al Sadd)
Leo Franco (Real Zaragoza)
Mehmet Topal (Valencia)
Caner Erkin (Kiralıktı, kulübü CSKA Moskova, Fenerbahçe'ye verdi)
Uğur Uçar (Ankaragücü)
Emre Güngör (Gaziantepspor)
Emre Aşık (Jübile yaptı)
Bu arada, Galatasaray'ın genç oyuncuları Serdar Eylik Denizlispor'a, Semih Kaya ile Erhan Şentürk de Kartalspor'a kiralandı.
Ledesma Rosicky transferleri tamamen bitti mi Galatasaray adına.
Scout Gs falan baya iddalıydı bu konuda bildiğim kadarıyla.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sakatlar Etkilemez
Galatasaray deplasmanda, Sivasspor ile oynayacağı zorlu maç için Sivas'a gitti.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunda yarın deplasmanda Sivasspor ile yapacağı ilk maç için bu kente gitti. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, 2010-2011 sezonunda tüm futbolseverlere iyi sezonlar dilediğini belirterek, ''Galatasaray yeni sezon için hazır. Tüm hazırlıkları yaptık. Sezonu Sivasspor maçı ile açıyoruz. Sivas'a gidiyoruz. Hava şartları nasıl olur bilmiyoruz ama eksik gedik 11 kişi orada sahaya çıkıp, puanımızı alıp döneceğiz'' diye konuştu.
Yalçındağ, takımdaki sakat futbolcuların oyunlarını olumsuz etkileyip etkilemeyeceği şeklindeki bir soru üzerine, ''Hayır, hiçbir şekilde etkilemez. Galatasaray 11 kişi çıkar ve topunu oynar'' dedi.
Yeni sezon hazırlıkları ve transferler konusundaki bir soru üzerine de Murat Yalçındağ, ''Transferle ilgili çalışmalarımız transfer süresi bitene kadar devam edecek. Burada, alınacak futbolcunun ekonomisi çok önemli. Onun için ince eleyip sık dokuyoruz'' yanıtını verirken, ''Transfer gündeminde yeni bir isim var mı'' sorusu üzerine de Yalçındağ, ''Bakalım, göreceğiz'' ifadesini kullandı.
Atatürk Havalimanı'ndan özel bir uçakla Sivas'a hareket eden sarı-kırmızılı kafileye yolcular büyük ilgi göstererek, fotoğraf çektirip, imza aldı. Sarı-kırmızılı takımda Sivasspor maçı öncesi Pino, Elano, Aydın ve Sabri'nin sakatlıkları sürerken, Baros'un takımla çalışmalara başlamış olması yüzleri güldürdü.
13 Ağustos 2010 Cuma - 15:54
AA
Transfer yapma yapma,sonra sakatlar etilemez.Tabi,hep öyle olur zaten.Bir puan kayıpları başlasın da sen gör ne olacağını sayın Yalçındağ.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
1 sene uzatmışlar Polak'ın sözleşmesini .Oh kurtulduk .
Allah razı olsun Anderlecht..