Ntvspor spikeri bazı açıklamalarda bulundu;
Aykut Kocaman eksik bölgenin forvet olduğunu, 12 temmuz'a kadar yada bir iki gün aksama ile de olsa bu bölgeleye yabancı bir forvet alınacağını söylemiş.
Sağ kanata adam alınamadı bence.Grafite alır transfer dönemini kapatırız.İşimiz şansa kalır yine![]()
Aykut Yıldırım, Ntvspor Fenerbahçe spikeri.
Güiza'nın sakatlığının bulunduğunu söylemiş Aykut Kocaman, fakat spiker 1-2 gün içerisinde Güiza'nın takımdan ayrılabileceğinide söyledi. Kendisine göre tabi.
Kazım'da takımdan ayrılabilirmiş. Aykut Kocaman, Kazım 1 adım atarsa ben Aykut Kocaman olarak ona 2 adım atarım demiş.
Bakalım neler olacak.
cihan kamer yurtdışına gitti.
(/s)
Değil yahu, Güiza takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Ayrı olarak yurt içinden 2-3 oyuncu ile ilgilenildiğini fakat klüplerinin sorun çıkardıklarını söylemiş Aykut Kocaman. Yurt içinden de bir kaç futbolcu transfer edilecek.
edit: parmağı sonradan gördüm.![]()
Last edited by nerazzuri : 05.Temmuz.2010 at 20:20 Reason: düzeltme.
Yok artık ya,ne yapacaklarını şaşırdılar.Apaçık ortada photoshop olduğu.AA'da bunu yapıyorsa Türkiye'de güvenilecek tek bir haber ajansı bile kalmamış yani.
'Kocaman' açıklamalar...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman antrenman sonrasında basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında Güiza'dan Kazım Kazım'a transferden takım içindeki arkadaşlığa kadar bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
Aykut Kocaman, Daniel Güiza ile ilgili , "Doktor raporunda antrenmana çıkmaması için bir neden olduğu görünmüyor. Herhalde kendisinin sorunu var. Güiza'ya karşı bu kulüp yapması gereken yükümlülükleri yerine getirdi. Artık oyuncudan da bu adım bekleniyor" diye konuştu.
Kocaman, geçen sezon sorunlu bir şekilde sarı lacivertlilerden ayrılan ve Fransa'nın Touluese takımına kiralanan Kazım için ise "Bu oyuncu, bana bir adım atarsa ben ona iki adım atarım. Bu tüm futbolcularım için geçerli. Antrenmanlarda gayretli görünüyor. Fenerbahçe'nin yararlanabileceği bir oyuncu. Futbolcular, önce işlerine saygı gösterecekler, sonra kulüplerine, sonra da arkadaşlarına. Buna saygı gösteren her oyuncuyla yola devam ederiz. Hiçbir futbolcuya karşı önyargım yok. Oyuncular kadroya kendileri girer. İyi çalışan, iyi performans gösteren formayı kendi alır'' dedi.
Fenerbahçe'nin transfer ataklarının da devam edeceğine vurgulayan Aykut Kocaman, forvete bir oyuncu almak istediklerini söyledi.Aradıkları özelliklerin, yüksek top kontrolü, dripling ve vuruş özellikleri olduğunu vurgulayan Kocaman, "Forvetteki merkez oyuncuda tercih nedenim, biraz daha istekli ve kuvvetli bir oyuncu olması" diye konuştu. Kocaman, kafalarında bazı isimlerin olduğunu, bu transferin kampa yetişme ihtimalinin de yüksek olduğunu kaydetti.
Kocaman son olarak, takımdaki arkadaşlık üzerine yorumlarda bulundu ve ''Oyuncular biraz ayrı ayrı gibiydi. Gruplaşma değil ama hepsinin farklı bir dünyası var gibiydi. Bunu biraz girişken hale getirmemiz lazım. Arkadaşlık seviyesinin daha iyi olması gerekiyor, seviyeyi yukarıya çıkarmamız şart. Maçlar artık modern bir savaş gibi, "bir" oyuncunun ruhen eksikliği çok önemli. Arkadaşlık yok demek doğru değil ama var olan arkadaşlığı biraz daha yukarı çıkarmalıyız." ifadelerini kullandı.
Öte yandan sarı lacıvertli ekipte bu sabah ki antrenmana sürpriz bir şekilde Daniel Guiza da katıldı, ancak İspanyol forvet çok kısa bir koşunun ardından tekrar tesislerin yolunu tutarak çalışmasına son noktayı koydu.
Lig Tv
ayrıca güiza'nın şu hareketi photoshop değil beyler.
(/s)
15 temmuz gel artıkta görelim transferi![]()
Güiza zaten artık oynayamaz, para tatlı gelirse yedek oturmayı kabul eder, oturur, etmezse de gider.
Gönderilecek oyuncular kamptan sonra belli olacak herhalde. Kimseye karşı önyargım yok demiş Kocaman, çalışan, çabalayan takımda kalacak.
İstediği forvet tipi de yıllardır istediğimiz tarzda bir forvet zaten. Sağ kanattan önce forvet alınmalı. Orta sahayı nasıl oluşturacak çok merak ediyorum, Mehmet Topuz'dan vazgeçmez, Özer zaten evladı gibi, Emre'nin yeri garanti. Bu oyuncular nasıl oynayacak çok merak ediyorum ha.
"YÜCE ATATÜRK"
Güiza İdmanda Gazetecilere Hareket Çekmiş...
Bu Adam Gitmek İçin Herşeyi Yapıyor...
yahu biz neden taktık krasice bizim orta sahanın ortasına ve forvete ihtiyacımız var öncelikle ama diyosaki aykut kocaman özer emre alex yada emre mehmet alex 3lüsü orta sahaya yeter kanat alalım peki bekleyip görürüz bunu eger alexi oynatıyosak mecburen tam anlamıyla komple bi ön liberomuz olmak zorunda yani emre mehmet özer yapsak 3lüyü cok koşan oyunun 2 yönunude oynayabilen oyuncular oldukları için yeterlidir derim ama alex varken emre mehmet ikilisi kaldıramaz orta sahanın yükünü.forvet desen semih gökhan ünal güiza 3de birbirinden beter bence
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Özer Alexin yedeği olur Alexle değişmeli oynarlar bence çünkü oynayabileceği yer yok şuan diye düşünüyorum.
Orta saha emre mehmet stoch alex ve (Transfer) hatlısından olusacak gibi artık sistemi nasıl olur onu bilemeyiz tek forvet olacak gibi galiba bu senede.
Bukharov 20M€ ya Zenit'e gittii diye biliyorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Aykut Kocaman sağ kanat transferi önceliğimizden çıktı demiş sanırım. Sağ kanat için takım içinde de alternatifler var zaten. Özer, Mehmet, Kazım, kalırsa Deivid. Deivid ve Güiza'dan biri giderse forvet dışında bir transfer daha olabilir. Yoksa sadece forvet transferi olacak sanırım.
Antuda ısrarla alınacak yada en ciddi ilgilendiğimiz forvetin hala DK'da devam ettiğini söylüyorlar. Olasılıklar Cavani, Forlan, Klose, Huntelaar. Aykut Kocamanın yaşlı oyuncu istemediğini düşünürsek geriye Cavani ve Huntelaar seçenekleri kalıyor. Cavani gelse aslında, ortalıklarda dolanan Aykut Kocaman oyun anlayışına uygun bir forvet. Sağ Kanat alınmazsa Cavani ayarında bir forvet için yeterli bonservis ayrılabilir. Güiza'da giderse kanat, ön libero, stoper den birine transfer yapılabilir.
Cavani'yi Lugano faktörü ile kolayca getirebiliriz aslında,ama sanmıyorum bizimkilerin ilgilendiğini.
Forlan veya Huntelaar'dır hala DK'daysa.
Şu Ata Demirer'in meşhur videosunu ''bu ne biçim takım kardeşim, defans alıyorsun forvet yok, forvet alıyorsun ortasaha yok, ortasaha alıyorsun kaleci yok vs.'' gündemden kaldıracak şekilde transferler yapılsın artık. Transfer dönemi bittiğinde şu mevkimizde sorun var demeyelim. Kadroya her sene yama yapmak yerine ciddi manada revizyon yaparak hangi mevkiye kaç oyuncu gerekiyorsa alınmalı. Deivid'ten hala medet umulmamalı. Cristian'ı +2'ye gönderecek kalitede önlibero alınmalı. Tartışmaya meydan bırakmayacak forvet alınmalı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bir de UEFA'ya ön eleme için takım listesini göndermeden önce şu transferi bitirelim artık.
cihan kamer rusya'ya değil, fransa'ya gitmiş.
(/s)