Guardiola'nın bir transfer yapacağız derken kastettiği isim Chygrynskiy'miş demek.İyi transfer olur..
Guardiola'nın bir transfer yapacağız derken kastettiği isim Chygrynskiy'miş demek.İyi transfer olur..
So what?
Saike
Yaz başında reddetmişti Barcelona'yı, bakalım bu seferde reddebilecekmi?
Bu transfer kesinleşti ...
Ücret fazla geldi bana ama hakedip etmediğini zaman gösterir.
Hayırlısı olsun Barça içinde isme bak Maşallah Dymtro Chygrynski sadece 2 tane sesli harf var![]()
Screw you guys, I'm goin' home
çok ödemişler yahu
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Çok İyi Transfer Bence
yerinde ve doğru bir transfer.barça takım olma yolunda real şov yolunda ilerliyor sene sonu hangisi işe yarayacak göreceğiz
Ribery Real'de, Van der Vaart Bayern'de!
Real Madrid, Bayern Münih'in yıldızı Ribery'yi Van der Vaart artı bir miktar para karşılığında kadrosuna kattı.
C.Ronaldo, Kaka, Benzema ve Xabi Alonso'yu kadrosuna katarak transferde bomba üstüne bomba patlatan Real Madrid, Franck Ribery'yi de transfer etmek üzere... Yaz ayları boyunca transfer haberleri konuşulan Ribery'ye karşılık İspanyol devi, Bayern Münih'e Van Der Vaart'ı, üstüne de henüz açıklanmayan bir miktarda para verecek. Bayern Van Der Vaart'la, Real de Ribery ile anlaştı, iş artık imzaya kaldı.
Bu arada Bayern Münih, Real Madrid'in gözden çıkardığı Arjen Robben'i de 25 Milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı.
Kaynak: Fanatik
Screw you guys, I'm goin' home
Resmi sitelerde geçmedi daha inanmıyorum şu an.![]()
barça resmi sitesinde hiç bi gelişme yer almıyor daha
Fanatik hızını alamadı artık avrupa'ya saldırmaya başladı heralde..![]()
İstediği kadar paralar saçsın Real.. Şampiyon Barça![]()
real parayı saçtı şimdi topluyor
allah her kulube perez gibi başkan nasip etsin![]()
Fanatik![]()
Arjantinli oyuncu Lionel Messi, dün akşam aldığı ödüller sonrası takım arkadaşlarına teşekkür etti.
Avrupa yılın futbolcu ve yılın forvet oyuncusu ödüllerini alan Lionel Messi, ödülü takım arkadaşları sayesinde kazandığını belirtti.
Sport'a konuşan Messi, "Biliyorum ki bu takım başarısıdır. Çok mutluyum ve bu ödülleri takım arkadaşlarım adına alıyorum. Onlarsız sahada hiçbir şeyim" dedi.
Genç Arjantinli oyuncu, geçtiğimiz seoznu üç kupayla kapatmalarının ardından takımlarının bütün ödülleri hakettiğini söyledi.
Messi, "Bu takım geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla bütün ödüllere taliptir. Bu ödülleri takım arkadaşlarımla paylaşmaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.
Avrupa'da yılın futbolcusu ödülünü Cristiano Ronaldo ve Samuel Eto'o'yu geçerek kazanan Messi, alçakgönüllü konuşmaya devam etti ve "İşim ile ilgileniyorum. Kendimi geliştirerek yeni şeyler öğreniorum. Hiçbir zaman en iyi olduğuma inanmadım ve benim hedefim çalışmaya devam ederek kupalar kazanmak" diyerek sözlerine son verdi
goal.com
forlan konusunda yanılmışım fakat luis garcia ve reyes konusunda haklıymışım![]()
atleticoya gelen hocaların aguirre ve resinonun reyese garezi var heralde hep son 3 dk oyuna alıyorlar adamı![]()
reyes kendine yazık etti yha..geliştiremedi kendini..arsenale giden bir adamın değerini bilmesi lazım..benficaya kadar düştü..bundan sonra toparlanacağını falan sanmıyorum.futbolda böyle dönüm noktaları var işte![]()
İşte ilk haftanın La Liga maç yayın programı: 29 Ağustos Cumartesi
21:00 / Real Madrid-Deportivo (NTV - CANLI)
23:00 / Zaragoza-Tenerife (NTV SPOR - CANLI)
30 Ağustos Pazar
20:00 / Valencia-Sevilla (NTV - CANLI)
31 Ağustos Pazartesi
23:00 / Barcelona-Sporting (NTV SPOR- CANLI)
Real Madrid'in sezon açılışı görkemli olacak Merakla bekliyoruz ...
uyduda bugün bari kilitlemeseler maçları![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
valla şifreye girmese bari ntv spor :S
Ohh Madrid NTV'de mutluyum..![]()
Maç 2-2 devam ediyor . Real Madrid'de kimin ne oynadığı belli değil Defansif anlamda sorunları var Ramos ve Pepe ikilisinin de olmaması etkilidir tabi
Diarra attı..3-2
4.gol kaçtı..