Bu arada Barcelonalılar bize "çek bi letonya" tarzında bakıyorlar. Bu bir avantaj bence futbolda herşey olur.
Barcelona'yı Galatasaray seviyesinde hangi takım elemişde biz eleyeceğiz ? Adamlar istediklerini der yani,o oyuncular bizde olsa bizde deriz.Ancak Barca gelmesin demiyorum,hangi takım gelirse gelsin bana fark etmez.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Futbol bu bebeğimkimse eleyemez cıkar Letonya eler. Kimse eleyemez cıkar tromso eler.
Barcelona değil Marsspor olsan rakibi hafife aldın mı ayarını verirler. Futbolun güzel yanı da bu.
O uzay takımı barcelona taraftarının gelmesini istediği en son rakip ise shaktar bu arada. Bizden tek artısı yıllardır şamp liginde oynayıp öyle aman aman skor almamasına ragmen sürekli orada olması.
He unutmadan zamanında ceyrek final oynadıgımız Real Madrid o gunun Barcelona'sıydı. İzleyenler bilir. Biz o takımı 2-0dan 3-2 yendik. Sonuçta elendik ama eleyebilirdik de. Futbol bu kısacası.
Last edited by davidvilla : 07.Aralık.2012 at 19:16
Yeni Transferimiz hayırlı uğurlu olsun![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Fazla uçmaya gerek yok.Barcelona'nın elendiği takımlar Mourinho'nun Inter'i ve Di Matteo'nun kontra atak takımı Chelsea'si.Shaktar'da eleyemez ancak demek ki bir sebebi var ki çekiniyorlar.Ayrıca eşleşirsek olacakları söyleyeyim;
Normal Galatasaray gibi oynarsak,iyi oynasak da çok açık veriyoruz.Affetmezler.
Eğer kontra atak oyunu oynarsak,topu vermezler,Messi iki üç çalım atar bitirir işi,hadi atamadı çok fazla kapandık,Xavi,Iniesta araya atar bir bakmışın sol bek Alba Muslera ile karşı karşıya kalmış.Affetmezler.
Kısacası Barcelona'da gol atacak adam çok,attıracak adam çok farklı şekilde atacakları gol çok.Bize 5-6 kat büyük gelir Barcelona.Hayal kurmayalım,futbol bu dediğiniz şeyi,en basit ve en mükemmel şekilde oynayan takımdan bahsediyoruz.
Chelsea ile eşleşmeden önce kaç kişi Chelsea'nin eleyebileceğini düşünüyordu.
Senin gibi bir sürü insan yorum yapıyordu yok messi çalım atar yok xavi 2-3 arapası atar.
Öyle işte sahadaki kagıt uzerinde oldugu gibi olmuyor.
Gunun şartları oluyor. Inter eşleşmesinde yanardag patladı yaadamlar otobusle 10 saat yolculuk yaptılar milano'ya. Yani herşey olur. Öyle kagıt üzerinde konuşulduğu gibi olmaz. He işin tersi de var Schalke cıkarsa da oooh kolay demenin de manası yok günün şartları oyuncuların sahada kendini ne kadar adadıgı sonuçları belirliyor. Bakarsın karşımızda ölümüne oynayan bir Schalke olur bizi beşler. Eşleştiğimize pişman oluruz. Yani bu turdan sonra eleme maçı olduğu için kimin geleceğinin önemi yok. Sizi ciddiye almış bir rakip,sizi hafife almış bir rakipten çok daha tehlikelidir her spor dalında. Yani öyle taktiksel açıdan kagıt üzerinde baktığın zaman Allahı gelse Barcelona'yı yenemez. İstedigin savunmayı yap Messi iki çalım atar Xavi iki arapası atar hadi güle güle o zaman.
Hea bu arada o Di Matteo'nun Chelsea'si dediğin takım aman aman bir futbol oynamadı. Barca 2-0 öne geçince ooh dediler aldık turu, kolay oldu bu be sonra o rahatlıkla 10 kişi rakipten tek pasla gol yediler. Penaltı da kaçınca (işte futbol bu) iyice paniklediler. Yani kaç kişi 2-0ken 10 kişi chelsea'nin turu alabileceğini düşünüyordu. Yani geçiniz. Futbolu zevkli kılan Barcelona gibi takımların kime yenileceğinin belli olmamasıdır.
Tamam hocam gelsin görürüzSen ikna olmazsın.Daha liginde adam akıllı galibiyet alamayan takım gidecek Barcelona'yı eleyecek.Yahu daha Manchester'ın yedeklerini rahat yenemiyoruz hadi onları geçtim daha ligde ne yapacağımızı bilmiyoruz bir de eleme turunda Barcelona'nın aslarınımı yeneceğiz ? Futbol bu demeyin,bu da Barcelona.
Chelsea&Galatasaray mı kapıştıralım şimdi ? Adamların kaleci mevkisi hariç bütün pozisyonları bizim takımımızdan üstün.Bir de o kadar korktular ki Barcelona'ya karşı 11 kişi savunma yaptılar.Dünya devi böyle yapıyorsa,biz hezimete uğrarız.Daha Barcelona'ya kafa tutmak için belli bir kadro yapısı oluşturup Şampiyonlar Ligi'ni mesken tutmamız gerekiyor.Bu da kafadan en az 2-3 yıl sürer.
Barcelona karsisinda Galatasaray'in sansi olmasada bir heyecan olur Barcelona maci.Galatasaray'in eslesmesini isterim.
Milan Baros ; Taraftarımla vedalaşayım bırakın 1461 Trabzon macında sahada olayım son kez.
Böyle birşey gördüm ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Büyük ihtimal yalandır, Baros hayranları ve Baros üzerinden mesele çıkarmaya çalışanların abartısı gibi geliyor bana.
Yine 2 tarafı birbirine düşürmeye çalışıyorlar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
2000'de Arsenal'i, Real Madrid'i nasıl yendiysek Barcelona'yı da yeneriz. Tamam Barcelona falan ama yerin dibine soktunuz Galatasaray'ı da. Gereğinden fazla umutsuzsunuz maalesef. Oyuncuların, teknik heyetin, yönetimin konsantrasyonu, isteği, hırsı çok başka olur Barcelona'ya karşı hiç belli olmaz ne olacağı. Şimdi bu mesajın üstüne ben gerçekçiyim, hayal alemindesiniz falan filan diye yazmayın konuştuğum şey gerçek. Biz de farkındayız Barcelona'nın kim olduğunun. Schalke geldiğinde tur atlama şansımız 45e 55 se Barca'da 25e 75 olur ama oldukça yüksektir. Unutmayın biz Galatasarayız biz bitti demeden bitmez.
Screw you guys, I'm goin' home
Gerçekçi olalım demeyeceğim.Ancak o Real Madrid'i,Arsenal'i ha deyince yenmedik.Tam 4-5 yıllık bir süreçti o,sürecin sonunda ise meyvelerini topladık.İki yıl önce ligde 8. olan bir takım yıllardır zirvede olan bir Barcelona'ya nasıl kafa tutsun ? Hiç bir zaman olmaz demiyorum ama bu yıl çok zor.Gerektiğinde herkesten çok fanatik Galatasaraylı olurum ancak bu durumda takımın oynadığı oyun ve karşıda ki takımı göz önüne alınca böyle atıp tutmak sadece çok fazla iyimserlik gerektirir.Yerin dibine de soktuğum yok Galatasaray'ı sadece akla ve mantığa uygun davranıyorum.
Ya kardeşim kaç yaşındaydın sen allah aşkına bizim UEFA kupasını aldığımızda 4 yaşındaydın nereden biliyorsun ne meyvesiymişŞu anda takımda da Semih Kaya, Selçuk İnan, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Umut Bulut gibi bir jenerasyon var ve Muslera, Eboue, Felipe Melo, Elmander gibi kalburüstü ve tecrübeli oyuncular var. Ben mesela şöyle tercih ederim Schalke'ye deplasman golüyle elenmektense Barcelona'yla oynayıp herifleri şaşırtıp elenelim elenirsek. Tabii ki de Schalke gelsin istiyorum ama, Barcelona gelirse de çok mutlu olurum çünkü biz Türkler zoru severiz
![]()
Ben 4 yaşımdaydım nerden bileceğim değil mi ? Zaten o kafayla bakarsak Tarih dünyanın en gereksiz ve saçma dersi.Hocam artık internet denen bir şey var herkes neyin ne olduğunu nasıl olduğunu bilir ve öyle ha deyince büyük başarılar elde edilmiyor bunu da herkes bilir.Belgeseller çekildi,yazılar yazıldı biliyorum herhalde.Ayrıca 4-5 yılın meyvesini ben demiyorum.100 Yıllık Sevda belgeselinde ya Fatih Terim ya da Faruk Süren diyor.Ayrıca yaşım küçük diye dalga geçmenin veya küçümsemenin sana bir fayda sağlayacağını da düşünmüyorum.Altını çizdiğim şey Barcelona gibi devlere kafa tutmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var.Hangi rakip gelirse gelsin,eğer biz zaten kendimizi tek bir rakibe odaklarsak her türlü eleniriz ha Schalke olmuş ha Barça olmuş.Olayın başında bir abinin en başta ''Barcelona gelsin,küçümsemişler,avantaj olur bizim için'' tarzı bir lafını eleştirdim,olay Barcelona gelmesin demişim gibi algılandı.Yoksa bana hava hoş ancak Barcelona ile eşleşirsek nasıl bir avantajımız olabilir ki ? Biz de kuralarda kağıt üstünde en güçsüz ekip gelsin istemiyor muyuz ? Gelince de ''Rakibi çok küçümsedik,avantajlılar,elenebiliriz'' diyelim o zaman.İyi geceler,yeterince tartıştım konuyu.
He olaki Barça cıkar elenirsin, kimsede birşey diyemez, gıkını çıkarmaz. Ama doğa üstü bir şartta rakibini elediğini düşün ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
O zaman da bal derler.![]()
An itibariyle, Burak Yılmaz 19 maç (13 lig + 6 Şl) 15 gol, 4 asist.
Selçuk ile ilgili şöyle bir şey var;
https://twitter.com/OrhanTolgaBlrs/s...71640818941952
Ben aksine böyle büyük takımlara karşı Türk takımlarının daha iyi motive olduğunu düşünüyorum. Yıllardır Türk takımları büyük diyebileceğimiz takımlarla başa baş oynarken, ''Keklik'' olarak gördüğümüz maçlarda hep yanıldık, üzüldük. Bunun için şu, bu takım yerine inşallah eleyebileceğimiz bir takım gelsin derim. Schalke'ye vs elenirsen yıpratırlar, ancak Barça'ya dediğim gibi kimsenin sesi çıkmaz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fatih Terim Kaka'yı istediğini açıklamış.Gelirse muazzam olur.
Beyler boyle konusa konusa Barcelona'yi cagiriyorsunuz resmenAman diyim. Ne gerek var baska takim gelsin. Onlari eleyebilecek kapasite yok suan bizim takimlarda
Malaga > Schalke > Juventus > Psg şeklinde benim düşüncem Malaga veya Schalke gelirse , Çeyrek Finale çıkarız rahat bir şekilde bence.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Yapmayın etmeyin beyler malaga bizim takımlarımızın çok çok üstünde top oynuyor dün izledim yine çok iyi oynadılar xiscomudur nedir müthiş yetenekli
En iyi kura schalke olur onlada başa baş oynarız
Isco devre arası yolcu büyük ihtimalle.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takma adı: İmparator
Çocukluk idolü: Metin Oktay
Favori oyuncusu: Gheorghe Hagi
Favori kulübü: Galatasaray
Favori diğer kulübü: Fiorentina
Unutamadığı maç: 2000’de UEFA şampiyonu oldukları Arsenal maçı
En büyük hayal kırıklığı: Milan’da yerini Carlo Ancelotti’ye bırakması
Kariyerindeki en önemli kişi: Türk Milli Takımı’nda yardımcılığını yaptığı Sepp Piontek
Hayalinde çalışmak istediği ülke: İtalya
Tatil için favori kenti: Floransa
Favori şarkıcısı: Müzeyyen Senar
Sevmediği şey: Geç kalmalar ve rötar
Twitter: Kullanmıyor ama kızı Buse Terim’in var / Facebook: Yok
Favori yemekleri: Makarna ve Adana yemekleri ile kebap çeşitleri
Kaynak: UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi dergisi
Eski Galatasaray videolarına bakıyordum da Fatih Terim' in şu sözü çok hoşuma gitti;
"2000 yılındaki takım gibi basan bir takım bir daha ortaya çıkmadı. O zamanlar, yedek kulübesine gelip bize de baskı yapacaklar diye çok korkardık"
![]()
UEFA 4 yıllık bi projenin meyvesiydi yorumuna %100 katılıyorum, o sıralar çoğu türk takımının gösteremeyeceği vizyonla takımın başına fatih terim geldi, fenerbahçeye yenildi yinede yönetim sonuna kadar arkasında durdu sonuç malum.Modern futbol dediğimiz şeyi(tam saha pres, box to box vs)türkiyede en iyi oynatan kadro 2000 kadrosuydu sanırım.İstikrar bana kalırsa geçici başarılardan daha önemli, uefayı aldık ama sonrası fiyasko jardele dünya para ödendi adam gibi kullanamadık takımdaki yeniçerilere yedirdik boş futbolculara boş transferler vs bi takım omurgası kurup onun üstüne eklemelerle bi yere gitmek en kralı.Çilek geleceğine semih kaya, arda gibi gençler gelsin altyapıdan.
Herkes derbiye odaklanmış durumda, 1461 Trabzon maçında tribünler yine boş olacak. uA yine tüm enerjisini koreografiye ayırmış durumda, oysa ihtiyacımız olan şey maçın başından sonuna kadar hem rakibi hem hakemi baskı altına almak olmalı. Biz ise koreografi yapıp, 5 dakikalık tezahürattan sonra, kendi oyuncumuza tepkiye başlıyoruz. Stada sadece maç izlemek için bir topluluk türedi Arena ile birlikte, ASY zamanı böyle değildi. Stada gidip golleri hatırlamadan döndüğümü bilirim, şimdi ki kitle para veriyorum gol atmalısınız, galibiyet almalısınız mantığında, sanki dünyada her maçını kazanan bir takım varmış gibi..
Arena ne ya. Kimse bana anlatmasın. Arena Adnan Polat'ların tüm Gs camiası ve taraftarına attığı en büyük kazıkdır sonsuza kadar da geçmez. Bir daha da o ASY etkisini ve kaynaşmasını hiç bir zaman yaşayamayız. Malum kişilik bunu elimizden tamamen aldı. O yuzden alış bunlara kardeşim.