Sayfa 296 / 483 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon
8,851 ile 8,880 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bunlarin ici dolu sozler oldugunu dusunuyorsan sana yazik

10 aydir susmuslar bugunumu beklemisler. Hergun yeni birseyler uretiyorlar Trabzonspor hakkinda ama Fenerbahcenin suclamalari ayni sekilde duruyor. Sana pek garip gelmiyormu.

Kenan Yaralinin kimin yaninda oldugunu gayet iyi biliyor herkes, Trabzon teklif etse ona etmez
    Fenerbahçe'nin hangi suçlaması hala ortada duruyormuş? Kenan Yaralı kaç defa hakim önüne çıktı da açıklamadı sanki, İbrahim Akın cinciye söylerken de isim vermedi Fenebahçe'den para geldi dedi Kim bu Fenerbahçe'li? Koca bir kanıt diye sayfa sayfa dolaştı bunlar. O zaman sen de bunları ciddiye almak zorundasın. Keşke adil bir süreç işleseydi de gerçek suçluları ortaya çıkarabilseydik ama süreç hiç adil değil Bunun nedenini de biliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fenerbahçe'nin hesapları kontrol edilmiş ve usulsüz hiçbir para transferine rastlanmamış .. Daha neyi kaç kere çürüteceğiz.
    Bu adamlarda o kadar kafasızya şike parasını kulübün hesabından verecekler..Böyle bir araştırma yapmaya gerek bile yok ki mahkeme burada boşuna uğraşmış.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

10 aydir susmuslar bugunumu beklemisler. Hergun yeni birseyler uretiyorlar Trabzonspor hakkinda ama Fenerbahcenin suclamalari ayni sekilde duruyor. Sana pek garip gelmiyormu.

Kenan Yaralinin kimin yaninda oldugunu gayet iyi biliyor herkes, Trabzon teklif etse ona etmez
    Fikrine karşı olduğumu düşünme , sadece şunu diyeceğim , Fenerbahçe hakkında bahsi geçen sezon için hiçbir itiraf yok , para akışının sanıldığı gibi olmadığı belgelerle ispatlanmış falan, biz bunlara güvenerek takıma inanınca olay oluyor , ama siz ne güzel itiraflara rağmen yok öyle bişey diyebiliyosunuz kimse de bişey demiyor , kimse derken bize laf edenleri kastediyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bu adamlarda o kadar kafasızya şike parasını kulübün hesabından verecekler..Böyle bir araştırma yapmaya gerek bile yok ki mahkeme burada boşuna uğraşmış.
    Tamer Yelkovan neden sanık? Hala neden tutuklu yargılanıyor? Kıraathane mantığı tutmuyor görüyorsun.

Nesil
    2006

Bu gün mahkeme heyetinin seçtiği bir kişi, Fenerbahçe mali olarak hiçbir usulsüzlük yapmamıştır dedi, hangi şikeden bahsediyorsunuz?

HSYK: Bu mahkeme yargılama yapamaz derken, neden yargılama devam ediyor bunu düşündünüz mü? Bence çok konuşmaya gerek yok.

Herşey netleşti artık. Maddenin neden değiştirildiği de gün gibi ortada. Bazı takımları kurtarmak için tek seferlik uygulamayla bu işi çok güzel bir şekilde gerçekleştirdiler. Aynen devam...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahçe'nin hangi suçlaması hala ortada duruyormuş? Kenan Yaralı kaç defa hakim önüne çıktı da açıklamadı sanki, İbrahim Akın cinciye söylerken de isim vermedi Fenebahçe'den para geldi dedi Kim bu Fenerbahçe'li? Koca bir kanıt diye sayfa sayfa dolaştı bunlar. O zaman sen de bunları ciddiye almak zorundasın. Keşke adil bir süreç işleseydi de gerçek suçluları ortaya çıkarabilseydik ama süreç hiç adil değil Bunun nedenini de biliyoruz.
    Kenan Yaralinin, Orduspor baskaninin uzerine yurumesini biliyoryuz sirf Fenerbahce ile fikirleri ayri dustu diye ( MAY'in toplantisinda ) Ben bunlari itiraf olarak kabul edemem cunki icinde sadece TRABZONSPOR diyorlar.

Isim versinler kim getirmis kim getirmemis paralari, oyle itiraf kolay, hapis cezasi yok

Sen Ibrahim Akin konusuna takintilisin, ne zaman alinti yapsan benden bende sana cevap versem hemen Ibrahime bagliyorsun bi gun onunla umarim tanisirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tamer Yelkovan neden sanık? Hala neden tutuklu yargılanıyor? Kıraathane mantığı tutmuyor görüyorsun.
    Bilmem neden sanık?Neden tutuklu yargılanıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bu gün mahkeme heyetinin seçtiği bir kişi, Fenerbahçe mali olarak hiçbir usulsüzlük yapmamıştır dedi, hangi şikeden bahsediyorsunuz?

HSYK: Bu mahkeme yargılama yapamaz derken, neden yargılama devam ediyor bunu düşündünüz mü? Bence çok konuşmaya gerek yok.
    Sikeden bahsetigimi kim soyledi Nerde yaziyor

Ki olsa bile Aziz Yildirim karsisindakine " hangi hesabina yatirim su sike parasini ? " diye soracagini pek dusunmuyorum, akkili adamdir Aziz Yildirim. Gerci buna pek akil gerekmiyor, yanlis bi is yapiyorsan bunu gozden saklarsinki Fenerbahcenin hesaplarinda yanlis bi durumun ortaya cikmamasini gayet normal buluyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kenan Yaralinin, Orduspor baskaninin uzerine yurumesini biliyoryuz sirf Fenerbahce ile fikirleri ayri dustu diye ( MAY'in toplantisinda ) Ben bunlari itiraf olarak kabul edemem cunki icinde sadece TRABZONSPOR diyorlar.

Isim versinler kim getirmis kim getirmemis paralari, oyle itiraf kolay, hapis cezasi yok

Sen Ibrahim Akin konusuna takintilisin, ne zaman alinti yapsan benden bende sana cevap versem hemen Ibrahime bagliyorsun bi gun onunla umarim tanisirsin.
    Senin yerel medyan sabah akşam bu "delil"lerden bahsedip halkı kine sürükliyorsa ben de ondan bahsederim tabi ki. Mecnun Odyakmaz da Aziz Yıldırım'ın arkadaşı diye bilinir ama Trabzon'dan Sivas'a giden balıklar hala soru işareti Mehmet Yıldız arkadaşımı satmam filan diyor da işte adil bir iklim yaratılsa herkes gerçekleri söyleyebilse o zaman görürüz. İki kulup başkanından söz ediyoruz sanki meczuplardan söz ediyoruz. Ama duymak istemediklerini söylüyorlar. O ikisi veya başka bir başkan Fenerbahçe'den teklif geldi dese Trabzonspor NATO'ya filan mektup yazabilirdi .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ki olsa bile Aziz Yildirim karsisindakine " hangi hesabina yatirim su sike parasini ? " diye soracagini pek dusunmuyorum, akkili adamdir Aziz Yildirim. Gerci buna pek akil gerekmiyor, yanlis bi is yapiyorsan bunu gozden saklarsinki Fenerbahcenin hesaplarinda yanlis bi durumun ortaya cikmamasini gayet normal buluyorum
    Anlaşılan külkedisi masalı gibi Aziz Yıldırım anlaştığı rakiplerine bal kabağı verecek gece 12'den sonra onlar milyon dolar olacak Artık komediye döndü iş gülelim mi ağlayalım mı gerçekten bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Senin yerel medyan sabah akşam bu "delil"lerden bahsedip halkı kine sürükliyorsa ben de ondan bahsederim tabi ki. Mecnun Odyakmaz da Aziz Yıldırım'ın arkadaşı diye bilinir ama Trabzon'dan Sivas'a giden balıklar hala soru işareti Mehmet Yıldız arkadaşımı satmam filan diyor da işte adil bir iklim yaratılsa herkes gerçekleri söyleyebilse o zaman görürüz. İki kulup başkanından söz ediyoruz sanki meczuplardan söz ediyoruz. Ama duymak istemediklerini söylüyorlar. O ikisi veya başka bir başkan Fenerbahçe'den teklif geldi dese Trabzonspor NATO'ya filan mektup yazabilirdi .
    Yerel medyadan sonrasini okumadim

Cunki bizim yerel medyamiz ovunulecek durumda degil, habire gaz ile calisan bi medya. Bugun Demirorene tek soru soramiyan yerel medyamiz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yerel medyadan sonrasini okumadim

Cunki bizim yerel medyamiz ovunulecek durumda degil, habire gaz ile calisan bi medya. Bugun Demirorene tek soru soramiyan yerel medyamiz
    Orada gazla çalışan sadece yerel medya olsaydı da sorunlar bu hale gelmeseydi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

cihan oskay neler sallamış öyle

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Anlaşılan külkedisi masalı gibi Aziz Yıldırım anlaştığı rakiplerine bal kabağı verecek gece 12'den sonra onlar milyon dolar olacak Artık komediye döndü iş gülelim mi ağlayalım mı gerçekten bilmiyorum.

Kul kedisi masalini okumadim daha once. Aziz Yildirim rakiplerine ne verir bilmem, belki bugunki Cihanin dedigi gibi futbolcu alir. Gerci o adamda ayri bi hasta onada inanilirmi bilmem ?

Bundan sonra aglamak yok herkes beraber gulecek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bilmem neden sanık?Neden tutuklu yargılanıyor?
    Tamer Yelkovan'ın hangi görevde oldugunu bilmiyorsun o zaman

Herseyi gectim biri bana mantikli aciklamasini yapsin bu 58.maddenin degismesinin.

Madem ortada sike tesebbüs yok ya da sahaya yansimadi neden 58 degisti ? Degistirmeselerdi kalsaydi madem hic bu kulüp degismesini istemiyor FB de dahil. Ya da cezalari 58'e göre verirsin bu sene, seneye ne yapacaksan yap oyun oynanirken kural degisikligi Türk Futbolunun ne kadar temiz ve nasil tipler tarafindan yönetildiginin göstergesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Herseyi gectim biri bana mantikli aciklamasini yapsin bu 58.maddenin degismesinin.

Madem ortada sike tesebbüs yok ya da sahaya yansimadi neden 58 degisti ? Degistirmeselerdi kalsaydi madem hic bu kulüp degismesini istemiyor FB de dahil. Ya da cezalari 58'e göre verirsin bu sene, seneye ne yapacaksan yap oyun oynanirken kural degisikligi Türk Futbolunun ne kadar temiz ve nasil tipler tarafindan yönetildiginin göstergesi

bunun cevabını sana biz veremeyiz yıldırım demirörene sormanlazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kul kedisi masalini okumadim daha once. Aziz Yildirim rakiplerine ne verir bilmem, belki bugunki Cihanin dedigi gibi futbolcu alir. Gerci o adamda ayri bi hasta onada inanilirmi bilmem ?

Bundan sonra aglamak yok herkes beraber gulecek
    Bunların boş laf olduğunu sen de biliyorsun. Futbolcu almakla şike mi olur. Emenike o kadar spekülasyon edildi ne oldu Şuan değeri kaç milyon euro? Transfer sezonu açılsın hep beraber göreceğiz. Hakim Cihan Oskay'a sarılmış, ondan medet ummuş Biz hala adil yargılama bekleyelim.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

transfer şikesi diye bişey olamaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    transfer şikesi diye bişey olamaz
    Olsaydı, şuan bazı kulupler defalarca hüküm giymişti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bunların boş laf olduğunu sen de biliyorsun. Futbolcu almakla şike mi olur. Emenike o kadar spekülasyon edildi ne oldu Şuan değeri kaç milyon euro? Transfer sezonu açılsın hep beraber göreceğiz. Hakim Cihan Oskay'a sarılmış, ondan medet ummuş Biz hala adil yargılama bekleyelim.
    Evet bos laf olabilir, ama sende ozaman Kenan ve Mecnunun bos laf oldugunu bileceksin

Emenike haric aldiginiz hangi futbolcu suan verdiginiz paranin hakkini veriyor.
    Orhan Sam, Sezer Ozturk ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Önceki sayfada yazdım , yine soruyorum . Fenerbahçe'nin , yapılan savunma sonucu , para akışında şikeyle ilgili birşeye rastlanmaması ve hakkında bir itiraf olmamasına rağmen , taraftarın başkana güvenmesine laf edebilenlere göz yumarken , hakkınızda ortaya çıkan 2 itirafla ilgili nasıl ' öyle birşey yok ' diyebiliyorsunuz ? Nasıl bu kadar netsiniz ? Ya da tamam netsiniz , eyvallah , neden biz başkana güvenince sorun ? Yettiniz artık , ağlamanın zırlamanın kimseye faydası yok .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet bos laf olabilir, ama sende ozaman Kenan ve Mecnunun bos laf oldugunu bileceksin

Emenike haric aldiginiz hangi futbolcu suan verdiginiz paranin hakkini veriyor.
    Orhan Sam, Sezer Ozturk ?
    Türkiye'de Gökhan Gönül'den sonra alınabilecek en iyi sağ bek kimdir? Bu adam bize mükemmel bir gol attı nasıl şike oluyormuş Hem de 3 milyon euro civarı alındı. Sezer Diyorsun 2 senedir adı İstanbul kulupleri ve Trabzonspor ile geçti sonuçta aldık, Keşke sakat olmasa da şu zor süreçte faydalansaydık ... eee bundan sonra transfer de yapamayacaz. Hasan Ali, Soner filan alamayacaz sanırım ya da Gençlerbirliği ve Kayseri bize yenilmesini bekleyeceğiz.

İki Kulup başkanını da meczup ilan ettik, e bu da iyiymiş.

Nesil
    2006

Kimse milyondoları cebinde taşımaz banka hesaplarında tutar, kişisel hesaplar incelenir... O kadar kolay değil banka hesapsız para transferi yapmak.

Birde kaldı ki neden Aziz başkan kendi cebinden, neden para versin ki?

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Dünyadaki bütün futbol federasyonlarında bulunan bu madde diğerlerine göre çok ağır olduğu için değişti.Demirören'in açıkladığı bu

Olsaydı, şuan bazı kulupler defalarca hüküm giymişti
    Öyle demeyin savunma hakki ve masumiyet karinesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öyle demeyin savunma hakki ve masumiyet karinesi
    Gazete Küpürü ile gayet savunma oluyor o kolay iş.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Türkiye'de Gökhan Gönül'den sonra alınabilecek en iyi sağ bek kimdir? Bu adam bize mükemmel bir gol attı nasıl şike oluyormuş Hem de 3 milyon euro civarı alındı. Sezer Diyorsun 2 senedir adı İstanbul kulupleri ve Trabzonspor ile geçti sonuçta aldık, Keşke sakat olmasa da şu zor süreçte faydalansaydık ... eee bundan sonra transfer de yapamayacaz. Hasan Ali, Soner filan alamayacaz sanırım ya da Gençlerbirliği ve Kayseri bize yenilmesini bekleyeceğiz.

İki Kulup başkanını da meczup ilan ettik, e bu da iyiymiş.
    Cihan beye deli diyebiliyor taraftarlariniz bende o bahsetigim 2 baskanada istedigimi derim Orhan Sam sagbekmiydi 3.5 milyon etmez.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Kimse milyondoları cebinde taşımaz banka hesaplarında tutar, kişisel hesaplar incelenir... O kadar kolay değil banka hesapsız para transferi yapmak.

Birde kaldı ki neden Aziz başkan kendi cebinden, neden para versin ki?
    Aziz Yildirim nedenmi versin o parayi ? Cevabi butun bu konunun icinde gizli. Daha ilk gunden beri sahiplendiginiz adam, okadar Fenerbahceyi geri atmasina ragmen bugune getirdigi icin neredeyse baba diyecek bazilari . Bende o olsam kendi cebimden oderdim.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Yanlız Sadri başkan kusura bakmasın ama neyle kafa yapıyor merak ediyorum. Yok efendim neyle ölçmüşler vs.. Sen neyle ölçtün ki.. Bilirkişi Sadri Başkan oldu sanki bu konuda. Halbuki geçen sene bütün takımlar maçlardan önce gönlümüz Trabzonspor'un şampiyonluğundan yana diyordu.Bize yöneltilen saçmalıklara bakarsak bu söylemler bile soruşturma sebebi olur.
    Vallahi aylardır büyük komedi dönüyor ülkede. İşin garibi medya gazı verdikçe taraftar da şuurunu kaybediyor. Arkadaşlar 4 Temmuz'da Emenike'nin para sayarken görüntüleri vardı nerde?? Daha neler neler vardı 4 Temmuzda. 4 Temmuzda bir salladılar hiç biri gerçek değildi çamur at izi kalsın hesabı onun iziyle ya şikeyse vs.. diye duruşmalar yapılıyor. Yazık valla.
    Komedi dönüyor komedi. Uyanın 2 dk.
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri