Sayfa 297 / 1204 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
8,881 ile 8,910 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sarı-kırmızı taraftarlara iyi haber

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan

Jan Polak, Anderlecht ile olan sözleşmesini iki yıl uzattı.

[/COLOR]
    13 Ağustos 2010 Cuma - 17:12
    Sporx.com dış haberler

Transfer sezonu boyunca uzun bir süre adı Galatasaray ile anılan Jan Polak, kulübü Anderlecht'te kaldı. Daha önce Anderlecht'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Polak için Galatasaray ile görüşmelerin sürdüğü ve bu transferin her an sonuçlanabileceği ifade edilmişti. Yaşanan gelişmelerin ardından Anderlecht ile ipleri koparma noktasına gelen Jan Polak'nın kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken; bu sabah saatlerinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Anderlecht Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Jan Polak'ın sözleşmesini iki yıl daha uzattığını açıkladı. Anderlecht Genel Menajeri Van Holsbeeck yaptığı açıklamada, "Teknik kadromuz ile yapılan görüşmeler sonucunda Jan Polak'ınm sözleşmesini iki yıl daha uzatıyoruz. Polak, Anderlecht'in başarıya ve hedeflerine ulaşmasında önemli bir ol oynayacak. Kendisi gibi kaliteli oyuncuyu kadromuzda tutmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Polak ile yaşadığımız bir takım sorunlar vardı ancak o sorunları şu anda çözdük. Artık önümüzde yepyeni bir sezon var ve tek hedefimiz Polak ile birlikte önemli başarıların altına imza atmak" dedi.

Galatasaray yönetimi Jan Polak ile uzun bir süre ilgilenmişti. Yönetimin Jan Polaktransfer etme düşüncesi, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük bir tepki ile karşılanmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

harbi ben de şimdi haberi okudum da müjde verem diye geldim Polak imzalamış
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Transfer haberlerinde sevindiğimiz şeye bak.Yönetim ne günlere düşürdü bizi
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Galatasaray Ayhanlara Mustafalara kalınca Polak'ı arıyacaksınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç sanmıyorum. Biz kaç yıldır kimleri gördük ortasahada ama bak yine de Polak'ı istemiyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bu arada geçen gün tartışmasını yapmıştık.Serdar Eylik'e ne oldu diye.Sporx,Galatasaray'dan gidenleri yazmış bugün.Şöyle yazmış:

-GİDENLER-

Galatasaray'ın, geçen sezon takımda forma giyip de yeni sezon öncesi yollarını ayırdığı futbolcular ise şunlar:

Joao Alves (Kiralıktı, Manchester City'ye döndü)
    Giovani Dos Santos (Kiralıktı, Tottenham Hotspur'a döndü)
    Abdul Kader Keita (Al Sadd)
    Leo Franco (Real Zaragoza)
    Mehmet Topal (Valencia)
    Caner Erkin (Kiralıktı, kulübü CSKA Moskova, Fenerbahçe'ye verdi)
    Uğur Uçar (Ankaragücü)
    Emre Güngör (Gaziantepspor)
    Emre Aşık (Jübile yaptı)
    Bu arada, Galatasaray'ın genç oyuncuları Serdar Eylik Denizlispor'a, Semih Kaya ile Erhan Şentürk de Kartalspor'a kiralandı.
    Kaç kere söyleyeceğim DENİZLİSPOR KULÜBÜN'den aldım bilgiyi Serdar Eylik bonservisi ile bizde .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle dediğini biliyoruz ama Galatasaray yaptığı her değişikliği bize bildirmek zorunda böyle birşey bildirmedikleri için şüpheye düşüyoruz. Tepki göstermene gerek yok..

Gs nin resmi sitesinde 21 haziran tarihinde kiralik verildigi yazio ama bende bonservisiyle verildi diye duydum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Denizlispor cephesi 3 yıllık sözleşme yapıldı diyorsa doğrudur. Bizimkiler bence gelecek tepkilerden dolayı bunu gizlediler. Kaynadı araya işte..

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

daha çok transfer bekleriz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Denizlispor cephesi 3 yıllık sözleşme yapıldı diyorsa doğrudur. Bizimkiler bence gelecek tepkilerden dolayı bunu gizlediler. Kaynadı araya işte..
    Ben de Ozzy'nin söylediğine inanıyorum fakat iki kulüpte çıkıp net bir açıklama yapmayınca,insan şüphede kalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

hadi ön elemeye yetişmedi falan ama artık ayıp olmaya başladı .. bu adam takıma alışana kadar yarım sezon gitti . öteki yarım sezon da süper etkili olamadı mı ertesi sezon göndeririz adamı artık .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimse gelmeyecek. Yakında açıklarlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

en sonunda grella jan polak tarzı sırdan 1-2 oyuncu alıp gelecekler olacak o fazla birşey beklemeye gerek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    en sonunda grella jan polak tarzı sırdan 1-2 oyuncu alıp gelecekler olacak o fazla birşey beklemeye gerek yok..
    2 seçenekten birisi olacak gibi duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rijkaard öyle bir oyuncuyu istemez takımda. Yoksa Polak 50 defa gelmişti Anderlecht'in açıklamaları da bunu kanıtlar nitelikte. Ama Rijkaard istemedi bu transferleri onun için de gelmedi bana kalırsa..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rijkaard öyle bir oyuncuyu istemez takımda. Yoksa Polak 50 defa gelmişti Anderlecht'in açıklamaları da bunu kanıtlar nitelikte. Ama Rijkaard istemedi bu transferleri onun için de gelmedi bana kalırsa..
    Haklısın Kaan.Adamın elinde Mustafa,Ayhan,Barış var.Bir de Polak'a dayanamazdı herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çıldırır kaçardı yeminle

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kaynak ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gidişat

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kaynak ?
    Kaan Sallama Haber Ajansı . Şu aralar güveniyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Göz var nizam var Burak. Şu düştüğümüz duruma bak 1 tane çift yönlü ortasaha alamıyoruz. Ribery, Bobo, Nobre, Aurelio, Tabata , nispeten Alex gelirken popüler oyuncular mıydı? Bu taraftar tribüne transferi de gördü Lincoln'le Keita'yla.. 2 tane tribüne transfer yaptın diye illa ihtiyaç olunan bölgeye büyük transfer mi yapman gerekiyor? Şuraya 1 tane kaliteli Arjantinli,Perulu, Portekizli, Hollandalı, İskoç, İskandinav kökenli çift yönlü ortasaha getiremezler mi allah aşkına ya.. Bu sorumsuzluktan öte birşey değildir kimse kusura bakmasın. Ben bu konuda yönetimin elinden geleni yaptığını düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Göz var nizam var Burak. Şu düştüğümüz duruma bak 1 tane çift yönlü ortasaha alamıyoruz. Ribery, Bobo, Nobre, Aurelio, Tabata , nispeten Alex gelirken popüler oyuncular mıydı? Bu taraftar tribüne transferi de gördü Lincoln'le Keita'yla.. 2 tane tribüne transfer yaptın diye illa ihtiyaç olunan bölgeye büyük transfer mi yapman gerekiyor? Şuraya 1 tane kaliteli Arjantinli,Perulu, Portekizli, Hollandalı çift yönlü ortasaha getiremezler mi allah aşkına ya.. Bu sorumsuzluktan öte birşey değildir kimse kusura bakmasın. Ben bu konuda yönetimin elinden geleni yaptığını düşünmüyorum.
    Galatasaray iyi transfer yapar düşüncesindeyim . Beşiktaş ve Fener'in yaptığı transferlerin altında kalmıcaktır diye umuyorum ben (:.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ummaya devam et kardeşim daha çok umarsın ters gülücük yapmakla olmuyor bizde transfer işi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nobre Galatasaray'a iddiası!

Beşiktaş'tan ayrılması gündemde olan Mert Nobre'nin Galatasaray'a gideceği ileri sürüldü.

Beşiktaş'tan ayrılması an meselesi olan Brezilyalı forvete Galatasaray talip. Türk pasaportu da taşıyan Mert Nobre, sarı-kırmızılı kulübün cazip teklifine olumlu yaklaşıyor

Galatasaray transferde büyük bir sürpriz peşinde. Sarı- kırmızılıların, Beşiktaş'tan ayrılmaya karar veren Mert Nobre'yi kadrosuna katması an meselesi. 2 buçuk sezon başarıyla formasını giydiği Fenerbahçe'den 2006 yazında Beşiktaş'a transfer olan, ancak siyah-beyazlılarda bekleneni veremeyen Nobre, yeni hocası Schuster'in de gözüne giremeyince menajerine "Sürekli oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum" talimatını verdi. Bunun üzerine uzun süredir golcü arayan Galatasaray, Türk pasaportuna da sahip Brezilyalı forvet için menajerler aracılığıyla devreye girdi.

BEŞİKTAŞ'TA İSTENMEYEN ADAM

Siyah-beyazlılardan sezon başına aldığı 2 milyon 200 bin Euro sürekli tartışma konusu olan Nobre'nin, sarı-kırmızılıların 1 yılı opsiyonlu 2 senelik teklifine sıcak baktığı ve "Evet" dediği iddia edildi. 30 yaşındaki forvetin, Beşiktaş ile ilişkisini koparmasının ardından "Aslan" olacağı gelen haberler arasında.

1- ASLAN'IN KABUSU

Ocak 2004'te Fenerbahçe ile Türkiye macerasına başlayan Nobre, sarılacivertli formayla Galatasaray filelerini 3 kez sarstı. 2004-05 sezonunun 33. haftasında Cimbom'a attığı gol, Kanarya'nın şampiyonluğunu ilan etmesini sağladı. Beşiktaş formasıyla da üç kez Galatasaray'ı avlayan Nobre, 1-0 biten derbilerin kahramanı oldu.

2- İLK YABANCI OLMAK

6 Kasım 1980 doğumlu Mert Nobre'nin Beşiktaş'tan Galatasaray'a transferi gerçekleşirse, Brezilya asıllı forvet Üç Büyükler'in formasını giyen ilk yabancı futbolcu olarak tarihe geçecek. Bilindiği gibi Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarının üçünü de sadece Sergen Yalçın, Emre Aşık ve Ahmet Yıldırım giymeyi başarmıştı.

14 Ağustos 2010 Cumartesi - 09:49
    SABAH GAZETESİ

Senaryolara devam

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hadi inşallah.Galatasaray Nobre'yi alırsa,çok iyi bir santrafor alacağımız kesinleşecek. (Zan-Ferrari,Özkan-Quaresma,Nobre-? )
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Hadi inşallah.Galatasaray Nobre'yi alırsa,çok iyi bir santrafor alacağımız kesinleşecek. (Zan-Ferrari,Özkan-Quaresma,Nobre-? )
    Yeter artık ya.Adnan Polat'la Demirören'in bir akrabalığı falan mı var?Nedir yaptığımız bu iyilikler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Servet Marsilya'ya, Cheyrou G.Saray'a

Galatasaray, Cheyrou için Fransız kulübünün kapısını çalarken, sarı-kırmızılılar karşı bir teklifle karşılaştı.

Galatasaray kapıyı çaldı, Marsilya takas önerisiyle sarı-kırmızılıların karşısına çıktı. Sarı-kırmızılıların gündemindeki Benoit Cheyrou için Fransız ekibinden ilginç bir teklif geldi.

Daha önceleri bu oyuncuyu satmaya sıcak bakmayan, daha sonra transferde finansal kaynak yaratmak için elindeki bazı oyuncuları bırakma kararı alan Marsilya'nın, Cheyrou-Servet Çetin takasını önerdikleri, Cim-Bom'un da bu öneriye sıcak baktığı bildirildi. Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın çok istemesinden dolayı Cheyrou'yu kadrosuna katmaya çalışan sarı-kırmızılıların, Avrupa'ya gitme arzusunu sürekli olarak tekrarlayan Servet Çetin'i de ikna etmekte zorlanmayacakları bildirildi.

Marsilya geçen sezon da Servet Çetin'e talip olmuş ve iki kulüp 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlamıştı. Ancak son anda Marsilya kulübündeki gelişmeler yüzünden Servet'in transferi engellenmişti.

Bu arada geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalına verdiği röportajda takım ve hocası Rijkaard'la ilgili ilginç ifadeler kullananan Servet'in “Bu sezon hocamızın da son şansı” ifadesinin yönetimde rahatsızlık yarattığı bildirildi.

14 Ağustos 2010 Cumartesi - 10:16
    MİLLİYET GAZETESİ

Neler yazmaya devam ediyorlar.Sürekli aynı isimleri döndürüp duruyorlar gündemde.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Cok karamsarim , bu sezon bu kadronun su anki hali ile ilk 2 yi zorlamasi cok zor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Cok karamsarim , bu sezon bu kadronun su anki hali ile ilk 2 yi zorlamasi cok zor
    Katılıyorum.Takımda bir şey değişmedi ki.Şu anda elde Cana'dan başka değişen bir şey yok.Geçen seneki kadronun aynısı hatta bazı bölgelerden güç kaybetmiş hali.

Mesaj Yetkileri