Sayfa 297 / 569 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon
8,881 ile 8,910 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ali Sami Yen'i hep özlemle anacağız, Arena'da öyle bir ortam beklemiyorum ancak 1-2 sene içinde orası da oturacak. Şu anda stad tamamen zengin kesime hitap ediyor, toplu taşıma sıkıntılı, bilet fiyatları malum. Allah'tan akustiği iyi stadın taraftar kötü ve az olsa bile çok farkettirmiyor bazı maçlarda.

Stadın yan yolları, üst geçit, metro ve otobüs ulaşımı gibi sorunları çözülürse bir ASY olmaz ama, sağlam bir atmosfer yaratılabilir. Yeter ki şu çekirdekçi diye tabir ettiğimiz, TV'den izler gibi maç izleyen ruhsuz kesim gelmesin şu stada. TV'den izlerken yalan yok ben de ağzımı bozuyorum kendi oyuncumuza hatta Emre Çolak'a özel bir ilgim var. Ama statta olmaz ya, adam TV başındaki tepkileri duymuyor, stattaki en ufak uğultu ise moralini bozuyor. Özellikle Hamit konusunda bazıları CR7 falan bekliyordu herhalde, çok yanlış buluyorum bu sene yapılanları, tribün 1-2 maç hariç çok çok kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Davalardan biri resmen düşmüş, kaldı diğer dava.
    Yatırımcı Hulusi Akdere tarafından Şirketimiz aleyhine İstanbul 43.Asliye Ticaret Mahkemesi 2012/219 esas no ile açılmış olan 13.9.2012 tarihli sermaye artışına ilişkin Yönetim Kurulu kararının iptaline ilişkin davanın 10.12.2012 tarihinde yapılan duruşmasında davacı Hulusi Akdere vekili, müvekkilinin hisselerini satmış olduğundan dolayı davayı takip etmedikleri yönünde beyanda bulunmuş ve bunun üzerine de mahkemece davanın açılmamış sayılmasına karar verilmiştir.
    http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=251121

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O davalardan bir şey çıkmaz, Zaten karşı görüşü bildiren kişilerin savunduğu "SPK Başkanı Vedat Akgiray, Ünal Aysal ile yakın diye Galatasaray hisselerindeki gariplikleri araştırmıyor" tezi de Meclisten çıkan ani bir kararla

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülerek kabul edilen Sermaye Piyasası Kanunu'nda sürpriz yaşandı. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın tasarının geçici 7. maddesi üzerinde verdiği önerge ile SPK başkan ve üyelerinin görev sürelerine son verildi.
    http://www.takvim.com.tr/Guncel/2012...orevden-alindi

Son buldu. Ortada bir şey var veya yok ama Türkiye gerçeği tekrar kendini gösterdi. Biz hak ve hukuk konusunda nasıl bu hale geldik, aklım almıyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlginçmiş, yeni başkan kim olacakmış acaba onu merak ettim şimdi.

Devam eden davada SPK Başkanınla alakalı durum olabilir ama şu Hulusi Akdere mevzusu hakikaten komedi, duruşmaya gelmiyorlar, adam hissesini satıyor falan. Neyin peşindeydi çözemedim başından beri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arena çok kötü bir stad. Maçın içine giremiyorsunuz. Oysa ASY'de ve İnönü'de maçı yaşıyorsunuz ve taraftarın maça direk bir etkisi oluyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

koreo falan yapılacakmış çok umrumda değil, koskoca tribün gün geçtikçe eriyor.yarın kaka gelir unutulur hepsi, tam bir skor taraftarı olduk ötesi değil.fenerbahçeye yenilirsek heralde ıslıklarlar takımı seyirciler, helal olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Körü körüne takım tutan, bilinçsiz, futbolu sadece iddaa' dan para kırmak için takip eden, güzelliğini görmeye çalışmayan o kadar çok insan var ki.
    Football is simple,but Football Manager is not

Valla uzun uzun yazılacak konuşulacak konu futbol giderek endustri haline geliyor adam sinema izler gibi izliyor maçı nasıl beğenmediği film olursa sinemadan çıkarken söyleniyor beğenmediği futbolcuyu da ıslıklıyor, hiç düşünmüyor o futbolcunun giydiği armanın ağırlığını tarihini Genel olarak bütün tribünler futbol camiaları kökten değişiyor ama söz konusu kendi takımı olunca zoruna gidiyor insanın.Çoğu kişinin maça gidiş amacı twittera facebooka fotoğraf yetiştirmek başka bişey değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Türkiye'de futbol,futbol sevgisi ve futbola dair tüm güzel şeylerin doğum tarihi bilinmez ama ölüm tarihi kesin ve net: 3 Temmuz 2011
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Türkiye'de futbol,futbol sevgisi ve futbola dair tüm güzel şeylerin doğum tarihi bilinmez ama ölüm tarihi kesin ve net: 3 Temmuz 2011

3 temmuzdan önce çok mu iyiydi

vekiller çıkıp lig şaibeli diyordu ne çabuk unuttun

kulüp başkanı lig bitsin herşeyi açıklıcam burda çantalar geziyor diyordu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

3 temmuzdan önce çok mu iyiydi

vekiller çıkıp lig şaibeli diyordu ne çabuk unuttun

kulüp başkanı lig bitsin herşeyi açıklıcam burda çantalar geziyor diyordu
    3 Temmuz'dan önce hastaydık belki ama 3 Temmuz'dan sonra öldük.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Aynen katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim: Bu sonucun yansımaları Fenerbahçe maçına değil ancak devre arasına olur. Bazı oyuncuların daha arzulu oynaması gerekiyor. Her zaman Temmuz'u beklemenin anlamı yok. Ocak ayı da bunun için geçerli bir süreçtir. Koşarsınız, savaşırsınız olmaz; ona hiçbir şey denmez. Ama bu maçta bir 70-75 dakika var ki, ben böyle bir şeye alışık değilim.

http://tr.eurosport.com/futbol/turki...96/story.shtml
    Last edited by uAburak89 : 11.Aralık.2012 at 23:58

Caglar Birinci'nin futboldan ekmek yemesi futbola ihanettir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çağlar'ı izledikçe harbiden harcandığımı düşünüyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bağış, “Türk lirasından 6 sıfırı sildik ama Galatasaray’ın yediği 6-0’ı biz bile silemedik” dedi.

Swiss Otel'de gerçekleştirilen "Marka 2012 Konferansı"nda gazeteci Murat Sabuncu'nun sorularını yanıtlayan Bakan Bağış, gazeteci Sabuncu'nun "Niye dünyaya mahal olmuş Türk markası yok, İstanbul’u ve Galatasaray’ı saymazsak?" sorusu üzerine, Galatasaray'ın 6 Kasım 2002 tarihinde Fenerbahçe karşısında mağlup olduğu 6-0'lık skoru hatırlattı.

Bağış, "Ben burada iktidarın birçok başarısını övdüm, yaptıklarımızı anlattım ama bir başarısızlığımızı da size burada itiraf etmek zorundayım. Biz Türkiye’de son 10 yılda çok iş yaptık. En önemlilerinden bir tanesi de Türk lirasından 6 sıfırı silmek oldu. Ama Galatasaray’ın yediği 6-0’ı biz bile silemedik" ifadelerini kullandı.
    [YOUTUBE="xxp4qWD96eo"]egemen bağış[/YOUTUBE]

Türkiye Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şimdi Fenerbahçeli arkadaşlar gelecek espri bu bu kadar büyütmeye gerek yok gülüp eğlenelim diyecekler,sonra aynısı Fenerbahçe konusunda olacak taviz vermeyecekler.O yüzden hiçbir şey demeden oturduğum yerden gülmek güzel olacak
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sorduğu soruyla alakası yok başkanın verdiği cevabın orada tek yaptığı tahrik etmek , laf sokmaya çalışmak. Ama kendisi çok iyi espri yapıyormuş onu anladım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çok komikmiş yönetici kardeş.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Komik geldi bana.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Akp'yi çok yuhaladık zamanında ondan bu kuyruk acısı gerek
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Biri yöneticiye 6-0 espirinin eskidiğiin 5-1'in daha yeni bir espri olduğunu öğretmeli bence
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Türkiye'nin en kalifiye diplomatı, başka söze gerek yok herhalde!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Silebildikleri, hasıraltı edebildikleri daha mühim şeyler var. Küçümsemiş kendilerini.

Bizim mağlubiyetimiz sahada oynanan maç sonunda belli oldu, utanacak bir ayıp yok ortada. Silinmeye ihtiyacımız yok, çıktık, oynadık, 6 yedik daha fazla da yiyebilirdik.

13.13.13 diye espri yaptıktan sonra bir de kendi çapında saçmalayan bu şahıs birilerine tabii ki şirin geldi, güldürdü. Pazar günü illa ki anılır kendisi, sonra suçlu Galatasaray taraftarı olur. Tahrik unutulur.

Sözde devlet arkamızda, gücümüz çok büyük. Arkamızda oldukları kesin ama sanıldığı gibi destek için değil başka bir şey için olduğu ortada. Herşey stat açılışında ıslıklama ile başladı diyenlere de katılmıyorum, çok daha öncesinde başladı. Stada peşkeş diyorlar ama sürgündeyiz aslında. Zamanında İstanbul'un göbeğine kamyonları sokmam diyenle, Beşiktaş'a yeni stat için izin verenlerin aynı kişiler olması düzgün yorumlayabilene çok şey anlatıyor aslında.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

birazdan bizim Uefa kupamız var ' a döncek olay. Bir bakana yakışmamış ama ciddiye alıncak bir durum yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    birazdan bizim Uefa kupamız var ' a döncek olay. Bir bakana yakışmamış ama ciddiye alıncak bir durum yok.
    Arkadasin biri sitede Elit Teknik Direktörler diye Aykut Kocaman ile ilgili foto paylasmisti cok ciddiye alindi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Biz sizi 6-0 yendik lafı, bizim Uefa kupamız vardan çok daha vahim aslında. Hatta tv kanalında gönderme yaparak Yer6 diye program yapmak çok daha vahim.

Rekabetin yeni boyutunda söylenecek tek şey var, biz sizin sahanızda şampiyonluğumuzu ilan ettik ve kupa kaldırdık. En somut şey bu şu anda.

Keşke geçen sene devlet kanalı olan trt 1 bizle ilgili animasyon yaptığında da bunları yazsaydınız.

Mesaj Yetkileri