Sayfa 298 / 367 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348 ... SonSon
8,911 ile 8,940 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ama dün yaptığı asistte asist hani. Süper yolladı topu Patoya.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Lazio kaçamadı

Serie A'da haftanın önemli maçlarından biri Lazio ile Fiorentina arasındaydı. Maçın başında Silviglia ile öne geçen Lazio, son dakikada Keirrison'a engel olamadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Fiorentina 35 puana, Lazio da 26 puana yükseldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir çok eksik ve teknik direktörümüzden yoksun çıktığımız maçta, Udinese'yi deplasmanda 3-2 yenerek Şampiyonluğa adım adım gidiyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Puan farkı ne kadar acaba.?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Puan farkı ne kadar acaba.?
    1İnter26177258 2Milan26166454 3Roma26156551 4Juventus25125841
    4 puan. .

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Default Balotelli'den Şok İtiraflar

Inter'in genç yeteneği Mario Balotelli'nin, koyu bir Milan taraftarı olduğu biliniyor. Balotelli'nin Milan sevgisi, kırmızı-siyahlıların mağazasından alışveriş yaparken görüntülenince belgelenmiş, Interliler bu duruma çok şaşırmıştı. Balotelli'nin, formasını giydiği Inter'in ezeli rakibine çocukluğundan bu yana gönülden bağlı olduğunu saklamaması ile şaşkınlık daha da artmıştı. Genç futbolcunun son açıklamaları ise Inter taraftarını kızdıracak cinsten.

Balotelli, bir dergiye verdiği röportajda, “Milano denince benim aklıma sadece Milan takımı geliyor" ifadelerini kullandı. Ronaldinho transferiyle içindeki Milan sevgisinin bir kat daha arttığını belirten Balotelli, odasının duvarlarında Brezilyalı yıldızın çok sayıda posterinin bulunduğunu itiraf etmekten kaçınmadı. Bununla da yetinmeyen Balotelli, Milan'ın Manchester United ile yaptığı Şampiyonlar Ligi maçında, tribünde bulunduğunu ve coşkuyla takımını desteklediğini söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Antipatik ama işi biliyo adamım.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Moratti sezon sonu sutlar takimdan

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Moratti sezon sonu sutlar takimdan
    Onun derdi de bu sanırım

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Balotelli helal olsun kim tutar seni. Ben sevindim Milan'ı tutmasını desteklemesini İnşAllah onu Milan'da görürüz..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bu adam en fazla 1-2 sene daha üst düzey takımda oynar sonra bu karakterle gider Cagliari'de Catania'da devam eder... Görürsünüz bak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Konuya girerken "Kesin bu adam Milanlı o yüzden seviyorum bunu" dedim ve gerçekten öyleymiş

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Bu adam en fazla 1-2 sene daha üst düzey takımda oynar sonra bu karakterle gider Cagliari'de Catania'da devam eder... Görürsünüz bak.
    Ben hiç öyle sanmıyorum. Ronaldo'nun karakteri çok mu düzgün? Balotelli çok yetenekli bir oyuncu. Chelsea'ye dar etti son 35 dakikayı...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ama Ronaldo çıkıp ben Chelsea taraftarıyım, hatta geçen Chelsea-xxx maçına bile gittim Stamford'a , deliler gibi sevindim Chelsea yenince felan demiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ama Ronaldo çıkıp ben Chelsea taraftarıyım, hatta geçen Chelsea-xxx maçına bile gittim Stamford'a , deliler gibi sevindim Chelsea yenince felan demiyor
    Adam gerçekleri söylemiş ki. Şayet bende futbolcu olsam ve gidip Antalyaspor'da, Bursaspor'da, Sakaryaspor'da..... oynasam çıkıp Eskişehirspor taraftarıyım her maçınıda takip ediyorum derim. Bunda utanılacak sıkılacak birşey yok ki...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Balotelli resmen beni kovun demiş.Çok seviyorsa Milan'ı Milan alsın o zaman.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu adam inanılmaz antipatik ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sözleşmesini uzatıp, parasını da artırmazlarsa ben de Real Madrid'li olayım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Adam gerçekleri söylemiş ki. Şayet bende futbolcu olsam ve gidip Antalyaspor'da, Bursaspor'da, Sakaryaspor'da..... oynasam çıkıp Eskişehirspor taraftarıyım her maçınıda takip ediyorum derim. Bunda utanılacak sıkılacak birşey yok ki...
    Bunun için sen futbolcu olamazsın Mustafa... Hatta olma, rakip takımda oynayıp da böyle şeyler dersen yaşatmazlar seni :P

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Bunda birşey yokki atıyorum Galatasaray'da oynayan bir x futbolcusunun ben Fenerbahçe'liyim Fenerium'dan alış veriş yapar birde Fenerbahçe-Lille maçında Fenerbahçe'yi deli gibi desteklerim derse neler olur bir düşün ? . Ben düşünmek istemiyorum şahsen

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gökhan Gönül Galatasaray'lı değil miydi?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bu bir kadının kocasına , " Seninle evliyim Faruk, ama ben Necatiye aşığım" demesi gibi birşey.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    İyide çıkıp ben Galatasaraylıyım. Furbol diyince aklıma Sadece Galatasaray geliyor. İnanılmaz bir Arda taraftarıyım demiyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

O nerden çıktı ?

Balotelli'nin açıklaması ise tamamen gereksiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gökhan Gönül GS'yi tutuyormu bilmiyorum ama Caner Erkin FB'li olduğunu belirtmişti..Ama onlar böyle Balotelli gibi konuşmalar yapmadı yapamazda zaten hemen 2 saniyede kapının önüne konurlar. Balotelli'ye tam tersi olabilir...Ama ben şahsen Milan forması giyerse sevinirim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konuyla alakasız olacak ama, hayır Beşiktaşlı...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence bu kadar açık açık söylememeliydi, bizimkiler gibi çocukluğumdan beri Inter'liyim de dememeli.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Cool

Inter'in genç yeteneği Mario Balotelli'nin, koyu bir Milan taraftarı olduğu biliniyor. Balotelli'nin Milan sevgisi, kırmızı-siyahlıların mağazasından alışveriş yaparken görüntülenince belgelenmiş, Interliler bu duruma çok şaşırmıştı. Balotelli'nin, formasını giydiği Inter'in ezeli rakibine çocukluğundan bu yana gönülden bağlı olduğunu saklamaması ile şaşkınlık daha da artmıştı. Genç futbolcunun son açıklamaları ise Inter taraftarını kızdıracak cinsten.

Balotelli, bir dergiye verdiği röportajda, “Milano denince benim aklıma sadece Milan takımı geliyor" ifadelerini kullandı. Ronaldinho transferiyle içindeki Milan sevgisinin bir kat daha arttığını belirten Balotelli, odasının duvarlarında Brezilyalı yıldızın çok sayıda posterinin bulunduğunu itiraf etmekten kaçınmadı. Bununla da yetinmeyen Balotelli, Milan'ın Manchester United ile yaptığı Şampiyonlar Ligi maçında, tribünde bulunduğunu ve coşkuyla takımını desteklediğini söyledi.
    bu haberi ntvspor.net te okumuştm okur okumaz bi milan taraftarı olarak gülme krizine girmiştim xD adam resmen dalga geçmiş inter le inş milana gelir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

heyt maşallah Balotelli'de coşmuş yani tamam söyleyebilirde şeyini çıkarmış biraz tamam de ama Milanlıydım de şu anda profesyonelim takım tutmam anlamsız olur falan de
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Caner'de F.Bahçe'nin maçlarından önce sakinleştirici alıyorum fln demişti Olur böyle şeyler her futbolcu tuttuğu takımda oynayacak diye bi kaide yok. Ben oynamazdım agaa o farklı tabi

Mesaj Yetkileri