Geçen sene ki kadrodan 2 gömlek düşük bir takım olusturduk suan güçlenmemiz gerekirken aksine belirgin şekilde kalitemiz düştü , düşürüldü...
Geçen sene ki kadrodan 2 gömlek düşük bir takım olusturduk suan güçlenmemiz gerekirken aksine belirgin şekilde kalitemiz düştü , düşürüldü...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
yaww gidin allah aşkına! kim gitti de 2 gömlek düştük? uğur uçar mı, emre güngör mü bizi 2 gömlek üste taşıyordu ? yoksa 1 maç şov yapıp diğer maç dengesiz bir hareketle takımı eksik bırakan ya da sahada kaybolan, yetenekli ama istikrarsız keita mı?
gelen oyunculardan hangisi gidenlerden çok daha kalitesiz ? Musa Çağıran mı,Mehmer Batdal mı yoksa Ali turan mı? Hadi Çağlar ve Serdar zkan biraz kumar diyelim. Lorik Canayı da koyarsanız 4 tane iyi oyuncu alındı. Gidenlerden sadece Keita'yı sayabilirim ben ilk 11 için.. 2 gömlek düşmedik. sadece gömlek değiştirdik. Fakat geçen yılki sorunları çözmedik orası ayrı. Eğer orta alana 2 tane takviye yapılırsa sorun çözülmüş olur.Tek sıkıntımız bu şu anda...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
şuan da kimi alarsak alalım iş yapamaz ortasahaya 2 oyuncu bi tane de hem forvet hem kanat oynayabilen bi oyuncu almamız lazım ayrıca bi tanede defans lazım onu söylemiyoruz bile...Ve yönetimde hala tık yok.Adnan Bey'in söylediği tek şey transfer çalışmalarımız sürüyor bi kaç oyuncu alacaz..Bi kaç ne hocam?bi tanemi yoksa iki tanemi kesin bişi diyemiyo msn?Transferin son günü petre ve inamoto inecek benceİnş yönetim beni yanıltır...
keita oynadığı maçların yüzde 70 inde şov yapan bir futbolcuydu. maç zora girse herkesin aklından geçirdiği adamdı. atletico madrid e karşı iki maçta direnen tek isimdi. tur atlasaydık onun sayesinde atlamış olacaktık.
musa çağıran ve mehmet batdal ı çağlar ve serdar ın önüne koyuyarsanız futbol bilginizi sorgularım. musa ile batdal ın süper lig tecrübesi sıfır ama serdar ve çağlar yıllardır bu ligde oynuyor. hem de oynadıkları takımlarda çoğu zaman ilk 11'delerdi. bu iş tecrübe özgüven işi türkiye'de. genç oyuncu oynadıkça açılıyor. musa ile batdal asla süper lig seviyesinde değiller şuanda.
emre güngör ve uğur un gitmesi emre aşık'ı da sayarsak rotasyonu berbat etti diyebiliriz. onların yerine gelen adamlar; ali turan... . çağlar ı saymıyorum çünkü o zaman caner i de saymalıydık.
ayrıca bu saatten sonra yapılacak olan transfer de muhtemelen aceleyle yapılmış transferler olacak ve bu sene yine uyum sorunun tillahına sahip elano'yla birlikte kabus dolu bir orta saha bizleri bekleyecek.
rijkaard ocak'ı görürse yatıp kalkıp dua edelim bence...
Mert Nobre taraftarı heyecanlandıracak bir oyuncu tabii![]()
G.Zan ve S.Özkan'dan sonra Nobreyi de alıp takımın içine edebiliriz.
Hocam illa Beşiktaş madem, Fink'i alın ya.![]()
Bu seneden bence transfer olarak umudu kesin. %90 sezona böyle devam edilecek belki Ocak'ta transfer yapılacak haberiniz olsun.. 1-2 isimle görüşülüyor ancak bonservisleri istediğimiz düzeyde değil onun için zor transferler. Öncelikli olarak Fransa'dan ve İngiltere'den ortasahalarla görüşüyoruz. İsimleri bilmiyorum. Polak transferine de engel olan Rijkaard'mış gerçekten..
Galatasaray bana göre de güçsüzleşti. Elano bu saatten sonra takımda kalsa bile geçen seneden faydalı olmayacaktır. Takımın bana göre en iyi oyuncusu Keita'nın yerine gelen Pino bir muamma. Serdar Özkan konusunda Beşiktaş taraftarı Galatasaray'a şükran borçlu. Cana iyi transfer ama yanında Mustafa Sarp gibi oyuncular oynadığında hücum yönündeki etkisizliği göze batacak. Ledesma gibi bir oyuncu alınsaydı birbirlerini çok iyi tamamlarlardı. Emre Güngör ve Uğur Uçar üst düzey olmasa da Türkiye şartlarında bulunabilecek en iyi yedeklerdi.
Aynen katılıyorum ama sadece Emre Güngör'e katılmıyorum. Ali Turan Emre Güngör'den çok daha yararlı olacak. 2 senedir Emre bize inanılmaz zarar veriyor.
emre güngör de sakar lık sorunu olmasaydı tr nin en iyi stoperi olabilirdi bence
gidenler : Emre-Uğur,Keita,m. topal
Gelenler : çağlar, musa,mehmetbatdal ,cana,pino ,ali turan ,serdar özkan
kim ne derse desin geçen seneye göre çok güç kaybetmiş falan değiliz. ilerlyen haftalarda da belli olacak zaten dediğim şey.Fakat geçen seneki sorunumuz olan orta sahayı çözmeden sezona giriyoruz.Bu ayrı bir konu.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Pino Serdar'dan çok daha iyi izleyebildiğim kadarıyla. Bu sene Gio'yu çok arayacağız anlaşılan..
en azından sol bek ve sağ bek için alternatifler var
Mehmet Topal da büyük bir kayıp.Sarp,Barış veya Ayhan'dan çok daha iyi bir oyuncuydu.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Mehmet Topal'ın yerine Cana alındı. Eğer Topal gitmese o da alınmayacaktı. Aynı tas aynı hamam![]()
nasıl gereksiz yahu ? Adam daha alışmadan direk ipini kesmeye alışmış bir millet olunca tabi normal yorumlarDia ve Sotch'da gereksiz o zaman. Daha iyileri alınabilirdi.Bence Özer Stoch'tan daha iyi.
Neyini arıcaz Gio'nun ? Sanki varya öyle bir yazıyorsunuzki... Boşa dememişler "kör ölür ,badem gözlü olur" diye. Adam tamam iyi hoştu, hızlıydı teknikti ama bal yapmayan arı gibiydi. eldekilere bakmak yerine gidenlere özelem duymaktan zevk alır hale geldiysek olmaz bu iş...
büyük bir kayıp değil. Mehmet Topal geldikğinin ertesi senesiydi sanırım çok iyi top oynadı ama ondan sonra bir türlü toparlanamadı. potansiyelinin oldugunu herkes biliyor ama her oyuncu potansiyeline ulaşacak diye de birşey yok. Hem 5 milyon € gibi bir bedelle satıldı ve gittiği yerde başarılı olacak diye kesin birşey de yok...
Adnan Sezgin'in Sivas'ta olması da dediğim gibi transferin olmayacağının bir göstergesi sanırsam![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Transferin ne kadar önemli birşey olduğunu anladım. Transfer olmayınca insanın maç izleyesi gelmiyor. Bugünkü maçı izlemedim , özetinide denk gelmezse izlemeyeceğim. Beşiktaş buca maçı ne durumda umrumda değil, Fener napıyor bakasım yok. Futboldan soğuttular beni. Geçen sene pendiksporla bile maçımız olsa izlerdim. Çünkü Kewell , Baros , Keita, Elano gibi süper yıldızlarımız vardı. Bazıları şimdide var ama aynı performansla oynamıyorlar. 1 saat sonra Liverpool - Galatasaray maçı var deseler TV başına geçesim gelmez.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Oyuncu sattik hala para yok tamamlanmayan staddan gelirlerimiz var hala para yok transfer yok tamam kolay degil bu isler ama sportif anlamda basari kazandiramayacaksa yönetim biraksin gitsin..
risk almazsan başarı kazanamazsın burda 1-2M€'nun hesabı yapılıyor ama o transferlerin sonucunda gelebilecek paralar hiç düşünülmüyor galiba
Galatasaray'lı bazı yöneticiler Uğur'u nasıl yolladıklarını düşünüyorlardır. Sağ bekin alternatifi olmadığı çok açık ortada. Maçı izlemedim ama herşey ortada. Galatasaray'a bir kaleci, bir alternatif sağ bek, bir tane Mehmet Topal kalitesinde ön libero, (Tük olanı yok) alternatif sağ ve sol açık ve alternatif bir forvet lazım.
Ön liberoya gerek yok orta sahada oyun kurabilcek hem de savunmaya yardim edebilcek bi oyuncu lazim ama bu imkansiz gibi bu vakitten sonra.