krasic---alex----stoch
-------grafite
hayırlı olsun.
krasic---alex----stoch
-------grafite
hayırlı olsun.
(/s)
maksat heyecan yaratmak.
o kurduğum kadroda biraz olsun gerçeklik payı var tabi ama kesin konuştuğuma bakmayın siz![]()
(/s)
Bnde beğenmiyorum Krasici gelirse hayal kırıklıgı yaşatır umarım almazlar.
Ben de Krasic'in abartıldığını düşünüyorum o kadar üst düzey bir oyuncu değil.Gidipte Krasic'e 10-15 M € bonservis vereceğimize Hazard'a verelim daha iyi.
Bana göre Krasic alınmalı böylece takım hem hız hemde çabuk oyun açısından sınıf atlamış olur , santraforda ise sorunlu Güiza bir an önce elden çıkarılıp yerine Cavani ve ona benzer tarzda bir adam alınmalı .
Aslında Hamburg'tan Van Nistelrooy'u alsak nasıl olur. Son vuruşu son derece iyi bir adam. Ayağına istediği toplar gelecektir. Güiza'ya gelen pasları yaratılan poziyonları biliyoruz ama icraat yoktu. Yine bunlar yapılırsa Van Nistelrooy çok yararlı olur.
Çok yaşlandı Nistelrooy bundan sonra çok katkı veremez. Hooijdonk da yaşlıydı diceksiniz belki ama Nistelrooy çok ciddi bi diz sakatlığı geçirdi ve en ufak zorlamada hemen sakatlığı nüksediyor. Çok yaşlı oyuncu alıp 1 sene verim almak yerine nispeten daha genç olan 25-30 yaş aralığında oyuncu alıp, memnun kalmamız halinde daha uzun vadede yararlanabiliriz.
Hazard gelmeyecekse sağ kanat transferi iptal edilebilir aslında. Krasiç çizgi oyuncusu bize içe kat eden sürekli gol arayan kanat oyuncusu lazım. Grafite transferi de bir an evvel bitirilir inşAllah.
Kazım çizgi oyuncusu diyorsunuz, aslında doğru ama geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Kazım uzak forvet rolünü harika oynuyordu, eskiden Deivid in yaptığı gibi. Hatırlayın Diyarbakır,Antalya maçlarında sağdan içeri sarkıp goller atmıştı. Biraz istikrarlı olsa hiçbir problemimiz kalmaz ama işte napalım Kazım bu.
İsmail yapma etme Kazım'la Krasic arasında dağlar var. Kazım rakibi eksik yakaladığımız kontralarda bile topun üstüne basıp aynı rakibi 2-3 kez geçme peşinde olan bir oyuncu. Krasic çizgide rüzgarın oğlu. Ayrıca kıvrak bir oyuncu, belki bilekleri bir Alex'inki kadar kıvrak değil ama vücut olarak kıvrak bir adam. Bu bahsettiğim kıvraklığa örnek vermek gerekirse; Benayoun gibi. Krasic alınsa ben çok sevinirim. Ama Hazard mı Krasic mi denilirse doğal olarak Hazard derim. Bu iki isimden hangisi alınırsa yönetim büyük iş çıkarmış olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yaa iyi futbolculuğunu geçtim. Ama Hazard alternatifler arasındaysa ilk o olmalı. Çünkü Krasic çizgide koşar ama Hazard direk kaleye koşar. Stoch bu yüzden yararlı transfer. Çünkü adamın düşüncesi kısa yoldan kaleye gitmek. Çizgiye koşmuyo hiç. Deivid gibi oynayacak biri olması lazım Gökhan'ın önünde.
Güiza nın terbiyesizliği için photoshop diyenler baksın...
http://www.sporxtv.com/futbol/superl...5SXQ?ref=VDIK1
Edeceğimiz zarar kadar ettik. İbret-i alem olsun diye Paf takımıyla antremanlara çıkaralım. Birkaç ay sonra süt dökmüş kedi gibi olacaktır. Haaa; tasını tarağını toplayıp giderse, daha iyi olur. Tutulur tutanaklar ve belli bir miktar para getirmeyince Ortega gibi ortada kalır.
Parmagi basina göstermisse az bile yapmis. Güiza'nin hareketi dogru degil fakat basin adamin üstüne cok gitti Anelka'nin da böyle üstüne gitmislerdi oda 2 sene zor dayanmisti.
Basında abartmasın yani daha kötüsüde gelebilirdi başlarınazaten adam gidicek şimdiden istediğini yapıyor..
Ali Bilgin ve Vederson'un boşluğu bu sene çok hissedilecek.![]()
Henry ismi geçiyormuş NTVSpor'da söylediler.
Henry gelirse yine bir pankart açılır rakip tribünlerde;
"EL değmemiş bir LİG istiyoruz" diye.
![]()
Henry Haberleri Üzerine Açıklama
Pas Fotomaç Gazetesi'nin manşetine taşıdığı , pek çok gazetenin de uzun süredir ısrarla üstünde durduğu Thierry Henry'i transfer etmek istediğimiz yönündeki iddialar gerçekle örtüşmemektedir.
Kulübümüzün Fransız oyuncuyla ilgili herhangi bir transfer planlamasının ve çalışmasının olmadığını hatırlatarak; basının ortaya attığı ve sonrasında da kendisini inandırdığı bu tip iddiaların senaryo boyutunu aşamadığını da bir kez daha vurgulamak isteriz.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Hazard ve Grafite yalanlanmayan isimler.
Sanırım Krasiç de yalanlanmadı ama onun gelmeyeceğini biliyoruz..
Henry gelirse süper olur sahsen gelsin isterim. Krasic'ten daha faydali olur.