Başkanlık dönemi boyunca şikeye bulaşmamış adam olduğunu bilmiyoruz. Yapmış olabilir ki iddaalar yine vardı. Son sene patlak vermiş olması son sene bu işlere bulaştığını ispatlamaz ki zaten resmi olarak suçlu değil şu anda yargılanıyor. Eskiden de iddaalar vardı, dava yoktu. Son sene değişen dava oldu...
O zaman lig hiç oynanmasın nasılsa küçük takımlara puan kaybetmek diye birşey yok. 4 büyükler lig kursun kendi çapında oynasınlar...
Muhteşem geri dönüşler yaşamanız şike olmadığını mı gösterir? Bir adamı almış olsanız o adamtüm takımı mı sürükleyecek, hadi beyler fark yiyelim, diyerek?
Mahkemede bilirkişi raporunda Fenerbahçe'nin harcamalarında usülsüzlük saptanmadığını biliyor muydunuz ?
Bu konuda da açıklama yapıldı.
İ. Akın'ın menajeri böyle böyle bir durum var diyor ama bunu ona kimin dediği belli değil. Sonra İ. Akın hocayı arıyor ve bunları soruyor. Ama ortada bu para yok. Yani lafta kalmış bir şey.
Bunun gibi sana 20 tane Trabzon'un gösteririm. Stad gideri diyerek aldıkları milyonları mı dersin, teşvik konuşmalarımı dersin. Ama o dışarda atıp tutuyor. Kupamızı istiyoruz diye dolaşıyor sağda solda.
Arif Kızılyalın: Bu süreçte puanı silinen tek takım Galatasaraydır; 58. maddenin yumuşatılması ile Türkiyede Şikenin önü açılmıştır.
M.ali birand ; GS kurban ediliyor . En komigi de , Demiroren' in " sike'in belgesini bulamadik" demesi. Uefa ,rusvetin belgesi olur mu, diye sormaz mi ?
Sahada 11 kişi(rakip) var değil mi, ben mi yanlış sayıyorum? Bir kişiyle anlaşmış olmanız, adı geçiyo diye söylüyorum İbrahim Akın mesela, diğer oyuncuları neden irdelesin? O oyuncular da mı para aldı şike yapsın; para alan tek kişi olarak varsaydım.
Artık neye inanacağımı da bilmiyorum açıkcası sadece şeytanın avukatlığını yapıyorumO kadar midem bulandı ki bitsede kurtulsak diyorum dava. Aslında hiç açılmaması gereken bir davaydı...
Aziz Yıldırım size göre büyük silah tüccarı , ülkeyi yerinden oynatıyor , şu an ondan dokunulamıyor falan filan , para çıkması imkansız çünkü çok sinsice iş yaptı ...
ama bu adamlar gerizekalı olduğu için ben bile arkadaşlarımla telefonda bazı şeyleri konuşmaya dikkat ediyorum üniversite 4.sınıf öğrencisi haftalık 100 lira alıyorum , bu adam ülkede herkes dinlenirken bunu akıl edemiyor , o değil diğerleri de akıl edemiyor yani o kadar yöntem var aleni telefondan konuşuyorlar falan cidden çok mantıklı evet kesin şike var.
Size göre yapamayan işte problem orada. Birçok kişiye göre yapan, birçok kişi kararsız...
Telefon konuşmalarından birşey anlaşılmıyor ki. Spor konulu kurban muhabbeti inşaat muhabbetleri ne oluyor belli değil. O kadar yüksek mevkilerdeki insanların da şey şey şey kelimesini kullanmaları da cabası.
İddaanameyi oturup okumadım tabii ki ara sıra buraya konan tape kaydı resimlerine bakarak söyledim bunu.
Fenerbahçe'li arkadaşlara bir sorum var; madem ne şikeye,ne teşebbüse ne de teşvike rastlanmadıysa ne diye 58. madde değiştirildi? Yani Kulüpler PFDK'ya sevk edilmeden önce madde neden değiştirildi?
Heleki aylar öncesinde genel kurulda "HAYIR DEĞİŞMESİN" kararı çıkmışen neden böyle bir değişiklik yapıldı 1 günde? Bunun mantıklı bir açıklamasını yapabilecek olan var mı cidden?
"Bu sorunun muhatabı Y.Demirören'dir" gibi bir cevaptan ziyade yorumunuzu istiyorum sadece
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yok be Aygün o ve onun gibilerin gözünde biz Fenerbahçe'nin bu halinden yararlanmaya çalışan(artık ne işimize yarayacaksa) sinsi,kurnaz ve bir o kadar da Fenerbahçe suçlu bulunmasa bile ceza almalarını isteyen(ortada bir suç yok iken niye ceza almalarını isteyelim) ''Adalet Bekçileri'yiz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu soruşturma başlayalı 1 sene oldu kaç aydır tapeler ortada. Şunu hiç anlayamadım. Beni hiç kimse bu kadar büyük bir suç organizasyonu olacak ve telefondan haberleşeceğine inandıramaz. Lise mezunu normal biri bunları yapmaz.
siz bence bu davada 8 takım olduğunu unutuyorsunuz yapılan herşeyi fenerbahçe lehine yapıldı diye yorumluyosunuz hatırlayın yasa değişti aziz yıldırım için dediniz ama aziz yıldırım hala içerde buda aynı şekilde fenerbahçe şike teşebbüsten yargılanmıyor şike yapmaktan yargılanıyor ama trabzonspor şikeye teşebbüsten yargılanıyor
Tamam işte. Demek istediğim o zaman 58.madde değişmesin derken Fenerbahçe yönetimi ve taraftarı şike var ya da yok diye bir olay mı vardı ? Veya o zaman şike zaten raporda çıkmadı PFDK'ya da sevk edilmeyiz hiç gerek yok dendi de bugün mü olaylar değişti ?
Önce soruların laf sokma çabasından çok mantığa oturması lazım.
30 maçta sadece 8 gol atmış DÜNYA YILDIZI (!) bir adama bağlamışız umutlarımızı. İlginç.
Şike olduğu kanıtlandığı gün düşürün. Ama yok sahaya yansımamış, yok anlaşmışlar para verilmemiş vs. böyle bir şey olmaz. EĞER ŞİKE YAPILDIYSA KÜME DÜŞÜRÜN. 58. madde beni ilgilendirmez. Fenerbahçe taraftarının düşüncesi budur. Kimse şike yaptığı kanıtlandığında bizi düşürmeyin puan cezası verin demez.
Bizim inancımız şike olmadığı yönünde. Şike yapana verilen ceza zerre umrumda değil.
http://www.taiwannews.com.tw/etn/new...php?id=1908070
Yildirim Demiroren bizi dunya markasi yapmakta hizla ilerliyorUnumuz her yerde !
Associated Press haber yaptiktan sonra butun dunyada yayinlanacak bu olay.
Siz hala su takim sunu yapti, bu bunu yapti diye tartisin!
Hala Avrupa'nin en yuksek mac bilet fiyatlarini odemeye, fahis ligtv fiyatlarini odemeye devam edin!
Oysa ki olay artik cok farkli bir boyutta.
Av.Emre (Aziz Yıldırım'ın Avukatı, dava esnasında içeride olup biteni twitter sayesinde bizlerle paylaşan bir iki avukattan biri)
"Gunun en onemli olayi Cihan Oskay bombasinin birilerinin elinde patlamasidir. Saniklar icin cok iyi oldu ifadesi : )
Bir digeri Hikmet Karaman'in Kenan Yaralı'ya trabzonun tesvik gonderdigini anlattigini ifadesinde soylemesidir. Bu kacinci trabzon?
Bir onemli hususta artik savunma suskun degil aktif, tahliye beklentisi degil beraat beklentisi ile saldiriyorlar!..
Bendeki bilgi metriste ilhan eksioglu ali kiratli fb lilerle degil tayfun bayindir'i gorunce onunla tartisiyorlar... (Tayfun Bayındır olayların onların üzerine yıkıldığını gazetesinde sallamıştı)
Aziz Yıldirim salondan izinle cikti.. Ancak Ali yildirim izinsiz cikinca hakim tepki gosterdi
Son olarak Mahkeme heyeti artik bu davada ki bircok seyin komedi oldugunu zimnen kabul ediyor, hakim cihan oskay icin gülüp geçin dedi : )"
Davanın ilk günü avukatların içeriden bize verdiği bilgilere dayanarak söyleyebilirim ki mükemmel geçti. Özellikle tanık olarak getirilen adamların hepsinin verdikleri çelişkili ifadeler yok mu !! Sanık avukatları savunma yapsa kendilerini bu kadar savunamazlardı, Savcının ve belli kesimlerin bombaları ellerinde patladı. Son olarak burada tape paylaşan arkadaşları gördüm "bu ne? hadi buna cevap verin" diyen vs. Gösterdiğiniz tapeler düşeli aylar oluyor, tabi iddianameye kutsal kitap gözüyle baktığınız için sonralarda gelişen olayları bilmemeniz takip etmemeniz doğal size de hak veriyorum.
Fenerbahçeli arkadaşlardan ricam gerçekler her geçen gün su gibi gün üstüne çıkıyor, olaylara at gözlükleriyle bakanları asla ikna edemezsiniz ne kendinizi yorun ne de zamanınızı harcayın, güzel günler yakındır, bizim vicdanlarımız kendi değerlerimiz üzerinde bize rahat olsun yeter, gerisi teferruat.
...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
trabzon olayını hikmet karaman ifadesinde söylüyormu