Sayfa 298 / 483 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
8,911 ile 8,940 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Aziz Yıldırım'ın ben kulübe para hibe ettiğini falan hatırlamıyorum. Ama Fenerbahçe'nin marka değerini arttırdı ve hep para kazandırdı kulübe. Başkanlık dönemi boyunca en ufak teşvike bile bulaşmamış adam bir anda son sene şike yapıyor. Hemde kendi cebinden.

Lig 2.'si TS'yi yendik, BJK'yi yendik, GS'yi yendik. Ama gittik lig 15.'si Sivasspor karşısında şike yaptık. Lig 15.'si yahu. Bizim Niang - Dia - Stoch - Alex'in aldığı paralar ile kurulur o takım(Sivas'ı küçümsemek için söylemiyorum).

Muhteşem geri dönüşler yaşadık. Yeri geldi son anda bulduk golleri. Ama inanılmaz bir seri yaptık. 18'de 17'yi Türkiye'nin kaldıramayacağı belliydi. Sonra gittik 1 sene sonra aynı takımları yine yendik. Yine BJK - TS - GS'yi yendik. Hemde geçen seneki kadromuzdan eksiklerle.
    tek bi örnek

tabi size göre bunlar kanıt değil illa adamlar itiraf edicek yada böyle ibrahim akın aziz yıldırımın elinden para alırken suçüstü yapılcak dimi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=27574

Tabii canım doğru birtek siz istemiyordunuz
    e o zaman sizde istifaya davet etsenize tff yi 2li oyunlar bunlar kamera önünde 58. madde değişmesin arkasında lütfen düşürmeyin

Nesil
    2007

Aziz Yıldırım'ın ben kulübe para hibe ettiğini falan hatırlamıyorum. Ama Fenerbahçe'nin marka değerini arttırdı ve hep para kazandırdı kulübe. Başkanlık dönemi boyunca en ufak teşvike bile bulaşmamış adam bir anda son sene şike yapıyor. Hemde kendi cebinden.

Lig 2.'si TS'yi yendik, BJK'yi yendik, GS'yi yendik. Ama gittik lig 15.'si Sivasspor karşısında şike yaptık. Lig 15.'si yahu. Bizim Niang - Dia - Stoch - Alex'in aldığı paralar ile kurulur o takım(Sivas'ı küçümsemek için söylemiyorum).

Muhteşem geri dönüşler yaşadık. Yeri geldi son anda bulduk golleri. Ama inanılmaz bir seri yaptık. 18'de 17'yi Türkiye'nin kaldıramayacağı belliydi. Sonra gittik 1 sene sonra aynı takımları yine yendik. Yine BJK - TS - GS'yi yendik. Hemde geçen seneki kadromuzdan eksiklerle.
    Başkanlık dönemi boyunca şikeye bulaşmamış adam olduğunu bilmiyoruz. Yapmış olabilir ki iddaalar yine vardı. Son sene patlak vermiş olması son sene bu işlere bulaştığını ispatlamaz ki zaten resmi olarak suçlu değil şu anda yargılanıyor. Eskiden de iddaalar vardı, dava yoktu. Son sene değişen dava oldu...

O zaman lig hiç oynanmasın nasılsa küçük takımlara puan kaybetmek diye birşey yok. 4 büyükler lig kursun kendi çapında oynasınlar...

Muhteşem geri dönüşler yaşamanız şike olmadığını mı gösterir? Bir adamı almış olsanız o adamtüm takımı mı sürükleyecek, hadi beyler fark yiyelim, diyerek?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mahkemede bilirkişi raporunda Fenerbahçe'nin harcamalarında usülsüzlük saptanmadığını biliyor muydunuz ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Başkanlık dönemi boyunca şikeye bulaşmamış adam olduğunu bilmiyoruz. Yapmış olabilir ki iddaalar yine vardı. Son sene patlak vermiş olması son sene bu işlere bulaştığını ispatlamaz ki zaten resmi olarak suçlu değil şu anda yargılanıyor. Eskiden de iddaalar vardı, dava yoktu. Son sene değişen dava oldu...

O zaman lig hiç oynanmasın nasılsa küçük takımlara puan kaybetmek diye birşey yok. 4 büyükler lig kursun kendi çapında oynasınlar...

Muhteşem geri dönüşler yaşamanız şike olmadığını mı gösterir? Bir adamı almış olsanız o adamtüm takımı mı sürükleyecek, hadi beyler fark yiyelim, diyerek?
    Şike yapılan maçta kim 3 gol yer? Biz hem şike yapıp para vereceğiz adamlara hemde bize 3 gol atacaklar. Buna ancak sizin gibiler inanır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    tek bi örnek
    http://img840.imageshack.us/img840/3750/ibowh.jpg
    tabi size göre bunlar kanıt değil illa adamlar itiraf edicek yada böyle ibrahim akın aziz yıldırımın elinden para alırken suçüstü yapılcak dimi
    Bu konuda da açıklama yapıldı.

İ. Akın'ın menajeri böyle böyle bir durum var diyor ama bunu ona kimin dediği belli değil. Sonra İ. Akın hocayı arıyor ve bunları soruyor. Ama ortada bu para yok. Yani lafta kalmış bir şey.

Bunun gibi sana 20 tane Trabzon'un gösteririm. Stad gideri diyerek aldıkları milyonları mı dersin, teşvik konuşmalarımı dersin. Ama o dışarda atıp tutuyor. Kupamızı istiyoruz diye dolaşıyor sağda solda.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Mahkemede bilirkişi raporunda Fenerbahçe'nin harcamalarında usülsüzlük saptanmadığını biliyor muydunuz ?
    Daha önce de yazılmıştır ama bende yazayım; minareyi çalan kılıfını hazırlar. Sizce harcamalarda göze çarpacak bir hata yapılır mı bu kadar ciddi bir konuda? Saçma olurdu zaten birşey çıkması...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Arif Kızılyalın: Bu süreçte puanı silinen tek takım Galatasaraydır; 58. maddenin yumuşatılması ile Türkiyede Şikenin önü açılmıştır.

M.ali birand ; GS kurban ediliyor . En komigi de , Demiroren' in " sike'in belgesini bulamadik" demesi. Uefa ,rusvetin belgesi olur mu, diye sormaz mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Şike yapılan maçta kim 3 gol yer? Biz hem şike yapıp para vereceğiz adamlara hemde bize 3 gol atacaklar. Buna ancak sizin gibiler inanır
    biz buna inanıyoruzda siz açık açık olan dökümanlardaki telefon konuşmalarına inanmıyosunuz hayırdır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha önce de yazılmıştır ama bende yazayım; minareyi çalan kılıfını hazırlar. Sizce harcamalarda göze çarpacak bir hata yapılır mı bu kadar ciddi bir konuda? Saçma olurdu zaten birşey çıkması...
    İddianamede çok rahatça yazmış savcı harcanan paralar vs. daha nasıl kanıtlanabilir bir şike ? Ayrıca size göre şike yapan takım çok rahat hazırlıyorsa minarenin kılıfını yapmayan neden bu kadar zorlandı ?

Nesil
    2007

Sahada 11 kişi(rakip) var değil mi, ben mi yanlış sayıyorum? Bir kişiyle anlaşmış olmanız, adı geçiyo diye söylüyorum İbrahim Akın mesela, diğer oyuncuları neden irdelesin? O oyuncular da mı para aldı şike yapsın; para alan tek kişi olarak varsaydım.

Artık neye inanacağımı da bilmiyorum açıkcası sadece şeytanın avukatlığını yapıyorum O kadar midem bulandı ki bitsede kurtulsak diyorum dava. Aslında hiç açılmaması gereken bir davaydı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım size göre büyük silah tüccarı , ülkeyi yerinden oynatıyor , şu an ondan dokunulamıyor falan filan , para çıkması imkansız çünkü çok sinsice iş yaptı ...

ama bu adamlar gerizekalı olduğu için ben bile arkadaşlarımla telefonda bazı şeyleri konuşmaya dikkat ediyorum üniversite 4.sınıf öğrencisi haftalık 100 lira alıyorum , bu adam ülkede herkes dinlenirken bunu akıl edemiyor , o değil diğerleri de akıl edemiyor yani o kadar yöntem var aleni telefondan konuşuyorlar falan cidden çok mantıklı evet kesin şike var.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Artniyet aramaya başladım artık. Zira bizden çok yazıyorlar adaletin bekçileri. Yanlış görmüşüm.
    http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=27574

Tabii canım doğru birtek siz istemiyordunuz
    Her yazılana cevap yetiştirme çabasında olmazsan yanlış da görmezsin yanlış da anlamazsın

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Aziz Yıldırım size göre büyük silah tüccarı , ülkeyi yerinden oynatıyor , şu an ondan dokunulamıyor falan filan , para çıkması imkansız çünkü çok sinsice iş yaptı ...

ama bu adamlar gerizekalı olduğu için ben bile arkadaşlarımla telefonda bazı şeyleri konuşmaya dikkat ediyorum üniversite 4.sınıf öğrencisi haftalık 100 lira alıyorum , bu adam ülkede herkes dinlenirken bunu akıl edemiyor , o değil diğerleri de akıl edemiyor yani o kadar yöntem var aleni telefondan konuşuyorlar falan cidden çok mantıklı evet kesin şike var.
    zaten kendisi genelde tarla inşaat gibi terimleri tercih ediyo hatta bi futbolcudan inşaatçı diye bahsediyodu

Nesil
    2007

İddianamede çok rahatça yazmış savcı harcanan paralar vs. daha nasıl kanıtlanabilir bir şike ? Ayrıca size göre şike yapan takım çok rahat hazırlıyorsa minarenin kılıfını yapmayan neden bu kadar zorlandı ?
    Size göre yapamayan işte problem orada. Birçok kişiye göre yapan, birçok kişi kararsız...

Quote Originally Posted by titates1 View Post

Telefon konuşmalarından birşey anlaşılmıyor ki. Spor konulu kurban muhabbeti inşaat muhabbetleri ne oluyor belli değil. O kadar yüksek mevkilerdeki insanların da şey şey şey kelimesini kullanmaları da cabası.
    İddaanameyi oturup okumadım tabii ki ara sıra buraya konan tape kaydı resimlerine bakarak söyledim bunu.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe'li arkadaşlara bir sorum var; madem ne şikeye,ne teşebbüse ne de teşvike rastlanmadıysa ne diye 58. madde değiştirildi? Yani Kulüpler PFDK'ya sevk edilmeden önce madde neden değiştirildi? Heleki aylar öncesinde genel kurulda "HAYIR DEĞİŞMESİN" kararı çıkmışen neden böyle bir değişiklik yapıldı 1 günde? Bunun mantıklı bir açıklamasını yapabilecek olan var mı cidden?

"Bu sorunun muhatabı Y.Demirören'dir" gibi bir cevaptan ziyade yorumunuzu istiyorum sadece
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Her yazılana cevap yetiştirme çabasında olmazsan yanlış da görmezsin yanlış da anlamazsın
    Yok be Aygün o ve onun gibilerin gözünde biz Fenerbahçe'nin bu halinden yararlanmaya çalışan(artık ne işimize yarayacaksa) sinsi,kurnaz ve bir o kadar da Fenerbahçe suçlu bulunmasa bile ceza almalarını isteyen(ortada bir suç yok iken niye ceza almalarını isteyelim) ''Adalet Bekçileri'yiz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu soruşturma başlayalı 1 sene oldu kaç aydır tapeler ortada. Şunu hiç anlayamadım. Beni hiç kimse bu kadar büyük bir suç organizasyonu olacak ve telefondan haberleşeceğine inandıramaz. Lise mezunu normal biri bunları yapmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Fenerbahçe'li arkadaşlara bir sorum var; madem ne şikeye,ne teşebbüse ne de teşvike rastlanmadıysa ne diye 58. madde değiştirildi? Yani Kulüpler PFDK'ya sevk edilmeden önce madde neden değiştirildi? Heleki aylar öncesinde genel kurulda "HAYIR DEĞİŞMESİN" kararı çıkmışen neden böyle bir değişiklik yapıldı 1 günde? Bunun mantıklı bir açıklamasını yapabilecek olan var mı cidden?

"Bu sorunun muhatabı Y.Demirören'dir" gibi bir cevaptan ziyade yorumunuzu istiyorum sadece
    Peki bende dışardan Fenerbahçe'ye olan bakış açısıyla bir soru size sorayım?Demirören nerden geldi federasyona?BJK başkanlığından.BJK kulübünün de bu iddianamede adı geçiyor mu?Geçiyor.Peki neden kimse BJK için yaptı demiyor bunu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim dedi rastlanmadı diye ? Burada kimse ne etik kurulu raporunu gördü ne de orada çalışıyor. Bu kadar kelime oyununa pes doğrusu.

He gelir esas "HAYIR DEĞİŞMESİN" diyenler kimlerdi (yönetici,taraftar olarak) hatırlarsan o zaman mantıklı açıklamasını da bulabiliriz.

Kim dedi rastlanmadı diye ? Burada kimse ne etik kurulu raporunu gördü ne de orada çalışıyor. Bu kadar kelime oyununa pes doğrusu.

He gelir esas "HAYIR DEĞİŞMESİN" diyenler kimlerdi (yönetici,taraftar olarak) hatırlarsan o zaman mantıklı açıklamasını da bulabiliriz.
    Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor taraftarları ve yöneticilerini hatırlıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

siz bence bu davada 8 takım olduğunu unutuyorsunuz yapılan herşeyi fenerbahçe lehine yapıldı diye yorumluyosunuz hatırlayın yasa değişti aziz yıldırım için dediniz ama aziz yıldırım hala içerde buda aynı şekilde fenerbahçe şike teşebbüsten yargılanmıyor şike yapmaktan yargılanıyor ama trabzonspor şikeye teşebbüsten yargılanıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor taraftarları ve yöneticilerini hatırlıyorum.
    Tamam işte. Demek istediğim o zaman 58.madde değişmesin derken Fenerbahçe yönetimi ve taraftarı şike var ya da yok diye bir olay mı vardı ? Veya o zaman şike zaten raporda çıkmadı PFDK'ya da sevk edilmeyiz hiç gerek yok dendi de bugün mü olaylar değişti ?

Önce soruların laf sokma çabasından çok mantığa oturması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sahada 11 kişi(rakip) var değil mi, ben mi yanlış sayıyorum? Bir kişiyle anlaşmış olmanız, adı geçiyo diye söylüyorum İbrahim Akın mesela, diğer oyuncuları neden irdelesin? O oyuncular da mı para aldı şike yapsın; para alan tek kişi olarak varsaydım.

Artık neye inanacağımı da bilmiyorum açıkcası sadece şeytanın avukatlığını yapıyorum O kadar midem bulandı ki bitsede kurtulsak diyorum dava. Aslında hiç açılmaması gereken bir davaydı...
    30 maçta sadece 8 gol atmış DÜNYA YILDIZI (!) bir adama bağlamışız umutlarımızı. İlginç.

Şike olduğu kanıtlandığı gün düşürün. Ama yok sahaya yansımamış, yok anlaşmışlar para verilmemiş vs. böyle bir şey olmaz. EĞER ŞİKE YAPILDIYSA KÜME DÜŞÜRÜN. 58. madde beni ilgilendirmez. Fenerbahçe taraftarının düşüncesi budur. Kimse şike yaptığı kanıtlandığında bizi düşürmeyin puan cezası verin demez.

Bizim inancımız şike olmadığı yönünde. Şike yapana verilen ceza zerre umrumda değil.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.taiwannews.com.tw/etn/new...php?id=1908070

Yildirim Demiroren bizi dunya markasi yapmakta hizla ilerliyor Unumuz her yerde !

Nesil
    2003

Associated Press haber yaptiktan sonra butun dunyada yayinlanacak bu olay.

Siz hala su takim sunu yapti, bu bunu yapti diye tartisin!

Hala Avrupa'nin en yuksek mac bilet fiyatlarini odemeye, fahis ligtv fiyatlarini odemeye devam edin!

Oysa ki olay artik cok farkli bir boyutta.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Av.Emre (Aziz Yıldırım'ın Avukatı, dava esnasında içeride olup biteni twitter sayesinde bizlerle paylaşan bir iki avukattan biri)

"Gunun en onemli olayi Cihan Oskay bombasinin birilerinin elinde patlamasidir. Saniklar icin cok iyi oldu ifadesi : )
    Bir digeri Hikmet Karaman'in Kenan Yaralı'ya trabzonun tesvik gonderdigini anlattigini ifadesinde soylemesidir. Bu kacinci trabzon?
    Bir onemli hususta artik savunma suskun degil aktif, tahliye beklentisi degil beraat beklentisi ile saldiriyorlar!..
    Bendeki bilgi metriste ilhan eksioglu ali kiratli fb lilerle degil tayfun bayindir'i gorunce onunla tartisiyorlar... (Tayfun Bayındır olayların onların üzerine yıkıldığını gazetesinde sallamıştı)
    Aziz Yıldirim salondan izinle cikti.. Ancak Ali yildirim izinsiz cikinca hakim tepki gosterdi
    Son olarak Mahkeme heyeti artik bu davada ki bircok seyin komedi oldugunu zimnen kabul ediyor, hakim cihan oskay icin gülüp geçin dedi : )"

Davanın ilk günü avukatların içeriden bize verdiği bilgilere dayanarak söyleyebilirim ki mükemmel geçti. Özellikle tanık olarak getirilen adamların hepsinin verdikleri çelişkili ifadeler yok mu !! Sanık avukatları savunma yapsa kendilerini bu kadar savunamazlardı, Savcının ve belli kesimlerin bombaları ellerinde patladı. Son olarak burada tape paylaşan arkadaşları gördüm "bu ne? hadi buna cevap verin" diyen vs. Gösterdiğiniz tapeler düşeli aylar oluyor, tabi iddianameye kutsal kitap gözüyle baktığınız için sonralarda gelişen olayları bilmemeniz takip etmemeniz doğal size de hak veriyorum.

Fenerbahçeli arkadaşlardan ricam gerçekler her geçen gün su gibi gün üstüne çıkıyor, olaylara at gözlükleriyle bakanları asla ikna edemezsiniz ne kendinizi yorun ne de zamanınızı harcayın, güzel günler yakındır, bizim vicdanlarımız kendi değerlerimiz üzerinde bize rahat olsun yeter, gerisi teferruat.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Peki bende dışardan Fenerbahçe'ye olan bakış açısıyla bir soru size sorayım?Demirören nerden geldi federasyona?BJK başkanlığından.BJK kulübünün de bu iddianamede adı geçiyor mu?Geçiyor.Peki neden kimse BJK için yaptı demiyor bunu?

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    siz bence bu davada 8 takım olduğunu unutuyorsunuz yapılan herşeyi fenerbahçe lehine yapıldı diye yorumluyosunuz hatırlayın yasa değişti aziz yıldırım için dediniz ama aziz yıldırım hala içerde buda aynı şekilde fenerbahçe şike teşebbüsten yargılanmıyor şike yapmaktan yargılanıyor ama trabzonspor şikeye teşebbüsten yargılanıyor
    bu cevapların hiçbiri şike,teşvik ya da teşebbüs olmamasına rağmen 58. maddenin PFDK'ya sevklerden önce neden değiştiği sorusunun cevaı değil teşekkürler...

Başka şansını denemek isteyen yok mu?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

trabzon olayını hikmet karaman ifadesinde söylüyormu

Mesaj Yetkileri