Sen öyle diyince kaleleri şaşırıyolar kankacım.
yok abi olmuyor en iyisi ben direk kafaya dikiyorum.. Afiyet olsun..![]()
Bahaneye bak sanki okulda oturdun ders dinledin. Okul demek uyku demek arka sıra ve arkadaşların montları hala gözümün önünde evdeki yastık bile o kadar yumuşak , dinlediğim en güzel enigma şarkıları bile hocanın sesinden daha etkileyici değildi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kankacım kaleleri öğrenince şow yaparız
Last edited by King_Theoden : 30.Aralık.2008 at 15:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Valla yahu yoklamada genelde hocalar ben ses çıkarmayınca uyudur diye var yazarlardı.İyice arka sıralara kapak attığım derslerde sıranın üzerine montları yerleştirince arada dersten kaçmam mümkün oluyordu. Hatta bir keresinde hoca 10 dakika montu fırçalamış biraz derslerle alakalı ol bu ders önemsiz gözüksede aslında önemlidir sen niye böyle uyuyorsun demiş.Sonra ben kime laf anlatıyorum diye yerine dönmüş.
Uygulama korsanla alakalıdır.Sakın denemeyiniz virüs kapabilirsiniz ya da müdür sizi kapar.
Bu arada afiyet olsun Oğuzcum.
Önsıralar nasıl bir yer bende hep merak etmişimdir..Önsıralarda beni iten birşey var..
:kar_yagiyor_smile:
Selamlar...(:
Herkese Selamlar![]()
:don_var_tipi_var_okul_varsmile:
.![]()
ArkapLan Vasat![]()
Smileyin mi ?![]()
Neresi vasat Apo.Ne güzel karlar var (:
Donuyoruuuumm![]()
Dün akşam ne güzel yağıyordu şimdi güneş çıktı car gibi bişiyler yok buralarda![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Otobotlar yine başladı SLM ... Bip Bipp![]()
Oto Botluk'u Baba Hamdi'ye bıraktım ben..![]()
İki Sıfır Sıfır Dokuz Hadi Gel Bekliyoruz.![]()
mAyg sabret bir gün daha.Merak ettim arkadaşlar iki sıfır sıfır dokuza kafede kaç kişi girmeyi düşünüyor?Ben düşünüyorum.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ben yıl başına 1 dk kala test çözmeyi planlıyorum![]()
Geri sayım yapalım kafeden.![]()
o dakikalarda kafe kapalı olacak yılı guşlukla açarsın ozzy..
Selam Aykutcum.
Şimdiden başla abisi toplam saniyeleri hesapla.Ben son 10 da size katılırım.
Biz sayımı 11:59'da yapacaz ama.
Geri sayımı başlatıyorum 64800...
Dikkat edin abisi sayarken birisi araya girip "Himmet Ağabeyy" demesin.
Kaçtaydım yahu ?![]()
Arkaplan güzel olmuşOkulda bütün gün kar yağdı ama tutmadı ya.Yarın okuldan kaçmayı planlıyordum babamda sanki haberi varmış gibi yarın öğretmenlerle görüşmeye geleceğiz diyor. Yapılırmı bu ya bana
Kar tatilide yok zaten
![]()
Ben yarın kesin kaçacam.Okulumuzun dibinde Forum Çamlık var noel babalı
.Yakınlardada internet cafe olunca sonuç malum
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Cuma'ya anlaşırız umarım anlaşamazsak zaten yarın kimse okula gelmiyor tek başıma otururum sınıfta![]()