Sayfa 299 / 439 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
8,941 ile 8,970 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

F.Bahçe'de toplu imza!
    F.Bahçe'de sözleşmeleri bu sezon sonu sona eren futbolcular Alex De Souza, Gürhan Gürsoy ve Deniz Barış'la, Kayserispor'dan transfer edilen İlhan Parlak, düzenlenen törenle resmi sözleşmelerine imza attı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda gerçekleştirilen töreni Sporx olarak canlı aktardık..

Toplu imza töreninde basın mensuplarının karşısına çıkan ilk isim F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza oldu. Alex'ten önce sözü alan F.Bahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu Alex'in özellikle İngiltere ve Almanya'dan çok ciddi teklifler almasına rağmen taraftarın yanında kalmayı ve F.Bahçe'yi bırakmayan Alex'e teşekkür etti ve yıldız futbolcu ile önemli başarılara ulaşacaklarını inandığını söyledi.

ALEX TEKNİK DİREKTÖR OLACAK

İki yıllık imza attıktan sonra konuşan Alex, "Geçmiş antrenör dahil olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerine ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Beni takdir eden ve sevenlere teşekkür ediyorum. 3 yıl içinde yaptıklarım ortada. Önümüzdeki iki yıl daha da iyi olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Alex Roberto Carlos ile frikikleri paylaşma konusunda nasıl bir çözüm bulacakları ile ilgili sorulan soruya ise, "Carlos ile vuruşlarımız farklı. Ben daha yakından, o daha uzaktan vurabiliyor. Tamamen antreman ile ilgili bir durum." dedi. Öte yandan Alex sakatlığı ile ilgili olarak, "Geçen sene son 6 ay çok kötüydüm. Biliyorsunuz. Bu sezonda bazı sakatlıklar yaşadım ama Brezilya'da tedavi oldum. Şimdi acım dışında bir sorunum yok. Lig başlayınca hazır olacağım" ifadeleriyle cevap verdi.

Alex ile imzalanan iki yıllık sözleşme konusunda açıklama yapan Mahmut Uslu ise Alex'in F.Bahçe'den sonra bir yıl eski kulübünde oynadıktan sonra futbolu bırakmayı ve teknik adamlığa soyunmayı düşündüğünü söyledi.

DENİZ İLE 3 YIL DAHA

Alex'in imza töreninin ardından 3 yıldır F.Bahçe forması giyen Deniz Barış'ta toplantı odasına geldi ve tören 3 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Mahmut Uslu Deniz'in F.Bahçe'de futbolu bırakmayı düşündüğünü söylerken, özel hayatında daha iyi duruma gelen futbolcularının önümüzdeki dönemde daha iyi olacağını söyledi. Deniz Barış'ın çocukları basın toplantısının neşe kaynağı olurken, babalarının yanından hiç ayrılmadılar.

GÜRHAN VE İLHAN DA İMZALADI

Deniz Barış'ın ardından toplu imza töreninde sıra geçen sene Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Gürhan Gürsoy ve Kayserispor'dan transfer edilen İlhan Parlak'taydı. İki genç futbolcunun imza töreninde konuşan F.Bahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu "Gürhan tekrar yuvaya döndü, bir senelik kiraya vermiştik. Ligin son maçlarında da çok iyi oynadı, kendisinden uzun yıllar fayadalanacağımızı düşünüyorum. İlhan da kendisini kendi yaş grubunda ispatlamış bir oyuncu, kendisini geliştirdiği takdirde sarı-lacivertli renklere uzun yıllar hizmet edecektir." dedi.

İlhan ise 5 yıllık sözleşmeye imzayı attıktan sonra, "Başta Kayserispor camiası olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. İlerleyen yıllarda Fenerbahçe ile önemli başarılar kazanacağımı düşünüyorum. Aziz Başkanıma ve Recep Başkana tekrar teşekkür ediyorum." derken, Gürhan; "Fenerbahçe ile tekrar anlaştığım için çok mutluyum. Sivasspor'da çok tecrübe kazandım, bu sene Fenerbahçe'de kendimi kanıtlayacağımı düşünüyorum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İmza töreninde iki futbolcunun da heyecanlı oluşu gözlerden kaçmadı.

Kaynak : Sporx.com

Navarro yattı

Bonservis sorundu
    Beşiktaş’ın transfer etmek istediği Navarro’yu kulübü Sevilla bırakmadı. Daha önce Juventus’un Fransız yıldızı Jean Alain Boumsong ile görüşen ancak ret yanıtı alan Siyah-Beyazlılar, Yepes konusunda da Ertuğrul Sağlam engeline takılmıştı. Bu gelişmeler sonrasında rotayı Sevilla’nın kaptanı Javi Navarro’ya çeviren Kara Kartallar, görüşmeleri sıklaştırmış ancak bonservis konusunda bir türlü anlaşmaya varamamıştı.

İndirim yapılmadı
    Savunma oyuncusu arayan Sevilla’nın 5.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nın yıldızı Tomas Ujfalusi’yle anlaşması nedeniyle Siyah-Beyazlılar’a umut doğdu. Ancak dün gece geç saatlerde İspanyol kulüp, Beşiktaş’a Navarro’yu takımda tutmak istediğini resmen bildirdi. Bu yüzden de bonservis bedelinde indireme gitmedi. Gelişme üzerine Siyah-Beyazlılar’ın rotayı tekrar Yepes ve Benfica’dan Anderson’a çevirdiği öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Trabzon'un maçını hangi kanal veriyo??

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ne oldu basın toplantısında

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Yahu benim anlamadığım İlhan Parlak ile Colin Kazım'ın alınması.Tamam ikiside geleceği parlak oyuncular..Ümit milli'de oynamış oyuncular ama sezonda ve Avrupa maçlarında hangisi oynuyacak?Zaten bu iki isim Avrupa maçları için yetersiz olabilir.Yönetim yaptığı transferlere biraz daha dikkat etse süper olur.Tecrübeli ve Dünya'da ismini duyurmuş bir santrafor süper olur.Bu yüzden yabancı kararının açıklanmasını bekliyorlar herhalde.
    kadroya derinlik lazım ilhan ve colin olmasa ne ile forvet hattını güçlü tutmaya düşünüyorsun..!
    ilhanın ve colinin avrupada yetersiz olacak sözünede katılmıyorum,ilhan 19yaşaltı avrupa şampiyonluğunda gol kralı olmuş bir isim,colin ise adam zaten avrupada yetişmiş premier lig gibi bir yerde banko oynamış,avrupa kültürü almış yani bunların başarısız olacağını öne süremezsin...

transferle ilgili elle tutulur hiçbişey olmadı kombinelerin çıkış tarihini söyledi.bizden kimse isteğimiz dışında oyuncu alamaz dedi.transferi kapatmadık dedi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ümit Özat'a övgü

Alman 2. Lig takımlarından FC Köln'ün Teknik Direktörü Christoph Daum'un yardımcı antrenörü Roland Koch, F.Bahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat'a övgüler yağdırdı.

Koch, "Ümit tek kelimeyle mükemmel bir oyuncu. Uzun yıllar Fenerbahçe'de kaptanlık yapmış ve bu süre içerisinde tüm oyuncuların takdirini kazanmış tam bir profesyonel. Sadece ortaya koyduğu futbol kalitesiyle değil, takım içinde uyumu sağlayan ve yönlendirici kişiliği olan şahsiyetli bir oyuncu" dedi. Yeni oluşturdukları kadronun sağlam ve güçlü bir yapıya sahip olduğuna da dikkat çeken Roland Koch, antrenmanlarda, yaptıkları özel karşılaşmalarda yeni kadroyla daha atak ve hücuma dayalı bir oyun çıkarmalarının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Kaynak : DHA

8. Default

Kazim ve İlhan'nın boş oyuncu olmadıgını herkes biliyor.Bu takım 3 kulvarda yarısıcak bu takıma tabiki derin bi kadro gerekiyor.Türk vatandası olarak alabilincek en iyi genç forvetler alınmıştır !

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Trabzon'un maçını hangi kanal veriyo??
    lig tv verecek... 8 Temmuz 19.00

Ya ıste kallı ıle sorunlar cıktı gıbı bıraz adam hep farklı sey ıstıor adnan polatta son noktayı koydu...
    KaLLi: Saviola değil Nuno Gomes ( bide revizyonda olacak ) veya Santa Cruz u istiyo
    Yonetım : Elmander veya Saviola ...
    Adnan Polatın acıklamasına gore SAnta Crus deıl SAvıola veya Elmander alınacak ...Buyuk ıhtımal savıola ama hıc bır sey de olmayabılır..

11. Default

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    lig tv verecek... 8 Temmuz 19.00
    Ordan da mahrum kaldık yani biz kendi futbolumuzu para karsılıgında izlemek zorundamıyız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İlhan ve Colin potansiyeli olan oyuncular.Geleceğe yatırım için önemli transferler.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by O z a H n View Post
    Ordan da mahrum kaldık yani biz kendi futbolumuzu para karsılıgında izlemek zorundamıyız.
    haklısın kardeşim keşke showla ortak yayın yapsalardı..ama ben stattaki yerimi alacam için bu maçlık sorun yok...

Deivid gönderilsin bari bir takıma kiralansın... İlhan v Semih de fazla forma şansı bulsun... Ali Bilgin transferi gzl oldu kanatta iyi işler çıkarıcaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Takımımızda şuan rahatlıkla 2 takım çıkabilir.Kadromuz bence yeterli.

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    İlhan ve Colin potansiyeli olan oyuncular.Geleceğe yatırım için önemli transferler.
    ya abi hem geleceğe yatırım hemde yukarıda anlattığım gibi cok işe yarayacaklardır ve bu sene cok katkıları olacaktır diye düşünüyorum..!

4 Futbolcumuzla Sözleşme İmzalandı

Fenerbahçemizde sözleşmeleri bu sezon sonu sona eren futbolcularımız Alex De Souza, Gürhan Gürsoy ve Deniz Barış`la, Kayserispor`dan transfer edilen İlhan Parlak, düzenlenen törenle resmi sözleşmelerine imza attı.

Asbaşkanımız Mahmut Uslu imza töreninde yaptığı açıklamada, ``Alex ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Alex için geldi gitti diye konuşamalar oldu. Almanya`dan ve İngiltere`den çok ciddi teklifler geldi. Ancak Alex Fenerbahçe`de 3 yılını doldurdu ve burada mutlu olmasından dolayı bizi tercih etti. Alex ve yeni transferlerimizle hem Avrupa`da ve hem de Türkiye`de başarı elde edeceğimizi temenni ediyorum. Alex`e ve ailesine bizi tercih ettiği için kendisine teşekkür ediyorum.`` ifadelerini kullandı.

Brezilyalı yıldızımız Alex ise yaptığı açıklamada, ``Fenerbahçe ile yeniden sözleşme imzaladığım için mutluyum. Fenerbahçe`nin başarısı için elimden geleni yapacağım`` dedi. Brezilyalı yıldızımız frikikleri kimin atacağı konusunda, ``Carlos ile benim şut şeklim değişik. Carlos daha uzaktan ben daha yakından şut atıyorum. Benim için farketmez. Biliyorsunuz takımda frikikten şut atan çok iyi oyuncular var`` diye konuştu.

Alex sakatlığı konusunda, ``Geçen senede biliyorsunuz Antalya`da da oldu. Çok acı çektim şu anda iyi durumdayım ve biraz acım kaldı ama lig başlamadan hazır olacağım`` ifadelerini kullandı. Yıldız futbolcumuz, ``Ümit Özat ile Tuncay Şanlı`nın gitmesinin ardından Semih kaptan oluyor ama bu kararı Zico verir`` dedi. Alex , Bu sene ligin daha da zor geçeceğini de söylerken, ``İnşallah biz başaracağız`` dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sağ bek ŞART.Önder'in yedeği yok.Ona alternatif olarak bir oyuncu almalıyız.
    Bu şartlar altında(yabancı kısıtlaması) bir yırtıcı forvet alamayacağımızdan transferi sonlandırabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kel Alex daha iyi yahu, umarım bu sezon beklenilenin üzerinde bir performans sergiler.
    "YÜCE ATATÜRK"

İlhan Parlak 38 numarayı almış

21. Default

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    haklısın kardeşim keşke showla ortak yayın yapsalardı..ama ben stattaki yerimi alacam için bu maçlık sorun yok...
    Keşke kardeş sana tribünde başarılar diliyorum.Trabzon taraftarıyla bu işin altından da kalkar inşallah.

Fener’e Cassano teklifi
    Juan Figer, Real Madrid’in yeni sezon için düşünmediği yıldızı getirebileceğini bildirdi. Tek sorun 10 milyon Euro’luk bonservisi

F.BAHÇE yönetimi, yabancı kontenjanının belirsizliğine karşın, forvet arayışını sürdürüyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın geçen hafta “İşimize yarayacak iyi bir forvet bul, değerlendirelim” diye çağrı yaptığı Alex’in de menajerliğini yapan Juan Figer, R.Madrid’in ünlü golcüsü Cassano’yu önerdi. Uruguaylı menajer, R.Madrid’in Cassano’yu yeni sezonda düşünmediği sarı-lacivertlilere bildirdi. Yönetim bu oyuncu ile ilgili kararını, yabancı oyuncu kontenjanının belirlenmesinden sonra verecek. Ancak Cassano’nun 10 milyon Euro’nun üzerindeki bonservisi F.Bahçe’yi düşündürüyor

R.OLIVEIRA ELDEN KAÇTI
    KANARYA’NIN bir dönem gündeminde bulunan Milan’ın Brezilyalı yıldızı Ricardo Oliveira İspanya ligi La Liga ekibi R.Zaragoza’ya transfer oluyor. Ancelotti ile problem yaşadığı için ayrılmak isteyen Brezilyalı için iki kulübün anlaşmaya vardığı belirtildi. Bu arada yönetim, A.Villa’nın ’Vermekten vazgeçtik’ demesine karşın, Carew için ısrarını sürdürüyor

YILDIRIM HIZ KESMİYOR!
    TEKNİK direktör Arthur Zico’nun önceki gün kulüpte (önceki gün gazetemizde teknik heteden Samandıra’da diye çıkmıştır) ifadesini alan Başkan Aziz Yıldırım, daha sonra da başta Volkan Ballı ve görevlileri, Deivid’e medyaya açıklama yapmasına izin verdikleri için uyardı. Yıldırım’ın takıma ‘konuşma ve röportaj yasağı’ getirdiği, ikinci bir emre kadar kimsenin basına açıklama yapmayacağını bildirdiği öğrenildi.

VATAN

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Alex'i kel görünce ilk geldiği anı hatırladım.. Hepimize hayırlı olur inşallah..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Asparagass bu haber

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Navarro transferi olmamış.Keşke olsaydı.Ama her transfere bitti diyerek bizi umutlandıran sayın! Kolat bir fiyasko ile bizim gözümüzdeki değerini azalttı.Herhalde Yepes'i alırız.

Santa Cruz transferi süper olur ama onunda gelme ihtimali çok düşük.
    So what?
    Saike

Sıra Topuz'da

Kayserispor'dan İlhan'ı renklerine katan sarı-lacivertliler, Mehmet için de harekete geçtiler. Fenerbahçe, Kayseri'nin satmak istemediği bu oyuncu için tam 5 milyon euro'yu gözden çıkardı

Ronaldo ve Adriano gibi dünya çapında golcülerle görüşüp anlaşma noktasına gelen Fenerbahçe, Futbol Federasyonu'nun yabancı konusunda net bir açıklama yapmaması nedeniyle rotasını yeniden yerli futbolculara çevirdi. Kayserisporlu İlhan Parlak'ı transfer eden sarı-lacivertliler, şimdi de Mehmet Topuz için harekete geçtiler.

Fenerbahçe yönetiminin, Kayserispor'un satmakta direndiği Mehmet Topuz için 5 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi. Mehmet Topuz'un da Fenerbahçe'yi çok istediği ve Kayserisporlu yöneticilere "Bırakın beni Fenerbahçe'ye gideyim. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak en büyük hayalim" dediği öğrenildi.

FotoMaç

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by O z a H n View Post
    Keşke kardeş sana tribünde başarılar diliyorum.Trabzon taraftarıyla bu işin altından da kalkar inşallah.
    sagolasın kardeş...inşallah sürpiz olmayacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

celal kolot hep cez li caz li konusuyor icraat yok... ama santa cruz bi gelse var ya off super olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    kadroya derinlik lazım ilhan ve colin olmasa ne ile forvet hattını güçlü tutmaya düşünüyorsun..!
    ilhanın ve colinin avrupada yetersiz olacak sözünede katılmıyorum,ilhan 19yaşaltı avrupa şampiyonluğunda gol kralı olmuş bir isim,colin ise adam zaten avrupada yetişmiş premier lig gibi bir yerde banko oynamış,avrupa kültürü almış yani bunların başarısız olacağını öne süremezsin...
    Bu benim düşüncem.Colin kazım Sheffield formasıyla kaç tane Premier lig maçına çıktı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu ceLaL koLot bundan sonra 2+2 4 dese inanmam ben.Bu nasıL bir transfer poLitikasıdır ya bi insan bu kadar mı başarısız oLabiLir.Adam nereye eLini atsa batırıyor.Biz kimseyi aLamayız artık.Gideriz transferin son günü hiç hesapta oLmayan bi adam aLır getirir koyarız takıma.Bu takımdan ümitLenmek istiyorum iyi şeyLer başarıcak diyorum ama böyLe başarısızLıkLar görüncede hevesim kırıLıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri