Sayfa 299 / 1204 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
8,941 ile 8,970 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Gs Guti'yi alsaydı cuk otururdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen öyleydi. Hatta transfer sezonunun başında anlaşılmıştı da sonra Adnan Polat vazgeçmişti..

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Şuanda açık görülen şu;Bu iş böyle yürümez.Acil 3 Tane kaliteli transfer yapılmalı.En başında Kaleci ve Defans alınmalı.Her maç 1,2,3 Gol yiyoruz.Buna kesinlikle bir çare bulunmalı.

Ali Turan'dan sağ bek olmayacağı açık.Ama Defansın ortasında oynarsa takıma katkı sağlayabilir.Kısacası Sabri sakatlanınca vay halimize.Aslında Sabride tam Sağ-Bek değil.Bence çok sağlam bir Sağ-Bek lazım,Sonrasında fark yaratıcak bir kaleci en son olarakda hem Ortasahada oynayacak gerektiğindede forvet oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var.Bu oyuncuya en güzel örnek Baptista.Galatasaray 3'e 5'e bakmadan ne olursa olsun Baptista'yı ve Romayı ikna etmeli.

Fenerbahçe'nin Niang bombası ve Galatasaray'ın Sivas yenilgisiyle birlikte önümüzdeki haftada birkaç sağlam oyuncuyla anlaşmamız yüksek ihtimal.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Servet Balta Aykut Ayhan Sarp bu takımda banko oynuyorsa hadi yine Sarp'ı cıkar o zaman bende barça da banko oynardım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

2-3 hafta once , cok karamsarim dedigim zaman arkadaslar bana dha cok erken diyorlardi , goruldugu uzere GS de hic bir sey degismemis , hatta Keita'yi satarak gununde oldugu zaman yaptigi 2 hareketle mac kazandiran bir adami kaybederek 1 gomlek dusmus bile takim , bunlari biz 1 goruyorsak Adnan Polat 5 goruyordur

artik neden bu kadar gec kaldilar , neden Ledesma , Baptista , Kallstrom , Gattuso , Ireland bunlar yada bunlar tarzi 2 oyuncu alinmadi bunun cevabini bilemiyorum ama bildigim bir sey var oda Elano'yu kusturdukleri bu saatten sonra ondanda bir performans beklememek lazim , sonumuz hic hayra alamet degil boyle devam edersek , soylemistim tekrar soyluyorum GS su kadrosu ile ilk 2 yi zorliyamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    2-3 hafta once , cok karamsarim dedigim zaman arkadaslar bana dha cok erken diyorlardi , goruldugu uzere GS de hic bir sey degismemis , hatta Keita'yi satarak gununde oldugu zaman yaptigi 2 hareketle mac kazandiran bir adami kaybederek 1 gomlek dusmus bile takim , bunlari biz 1 goruyorsak Adnan Polat 5 goruyordur

artik neden bu kadar gec kaldilar , neden Ledesma , Baptista , Kallstrom , Gattuso , Ireland bunlar yada bunlar tarzi 2 oyuncu alinmadi bunun cevabini bilemiyorum ama bildigim bir sey var oda Elano'yu kusturdukleri bu saatten sonra ondanda bir performans beklememek lazim , sonumuz hic hayra alamet degil boyle devam edersek , soylemistim tekrar soyluyorum GS su kadrosu ile ilk 2 yi zorliyamaz
    Değil ilk 2,ilk 5e girersek şükretmemiz gerekir Remzi abi şu halimizle bence.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pino iyileşsin transfer yapmayacaksak Musa Çağıran'ı takıma monte edelim şampiyon oluruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

5 senedir şampiyonlar ligine gidemiyoruz star da maç izlemeyi özledim bu yönetim hala neyin hesabını yapıyor merak ediyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    5 senedir şampiyonlar ligine gidemiyoruz star da maç izlemeyi özledim bu yönetim hala neyin hesabını yapıyor merak ediyorum..
    Al benden de o kadar.ŞL'ye gitmek bu kadar mı zor yahu.Sportif başarı gelmeyecekse Adnan Polat'ın kulübün başında kalması çok zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by nannar View Post
    nasıl gereksiz yahu ? Adam daha alışmadan direk ipini kesmeye alışmış bir millet olunca tabi normal yorumlar Dia ve Sotch'da gereksiz o zaman. Daha iyileri alınabilirdi.Bence Özer Stoch'tan daha iyi.
    Abi yanlış anladın heralde . öyle direk kötü filan demedim ama serdarın daha iyi olacağını düşünüyorum... .

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Çağlar'ın bir an önce iyileşmesi lazım Balta 3 yıldır sol bekte rakipsiz . ne yaparsa yapsın adam oynadığı için kendisini bir gram geliştirmedi . bu teknik heyetin de suçu biraz . Ali turan sağ bekte oynayamıyor gördük . sabri sakat serkan kurtuluş hala oynamıycaksa ne zaman oynayacak anlamadım bari yollayalım da çocuk top oynasın azıcık . biz de kendimize bi sağ bek arayalım . bu takıma 1 orta saha bi de her iki kanatta oynayabilen bi kanat oyuncusu bi de forvet lazım .kısaca
    -sağ bek (s.kurtuluş hiç oynamayacaksa)
    -iki yönlü orta saha
    -kanat
    -forvet

3 transfer yapacağız dedin ama hala 4 transfere ihtiyaç var . bi kaç transfer yapacağıza düştü zaten sayı . tahminim 1 tane transfer yapıp kapatırız transfer sezonunu . gerets döneminde sahaya 3 forvetle çıkan Galatasaray'ın şimdi 3 tane forveti yok şaka gibi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hyır benim anlamadğım yok parasal olarak 2012 kriterlerine uyulacakmışta ondan yüksek para verip oyuncu alınamıyormuşta..İyide şampiyonlar ligine gidemessen para nereden gelecek..Bunu düşünmek çok mu zor..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

GS hic iyi yolda degil , kim ne derse desin , Finansal problem var diyor yonetim keita yi satiyorlar yerine 2 gomlek alti adam geliyor , orta sahanin ortasina 2 adam lazim bunu Adnan Polat dagil herkes soyluyor ama gelen adam yok , takim sahada tel tel dokuluyor , Rijkaard sinir stresden sahada kendi karakteri disinda hareketler yapiyor

Yonetim cok beceriksiz , finansal olarakda sportif olarakda klup cokusde kac yildir Sampiyonlar ligi ne gidemiyoruz , bu takimda hic bir zaman para olmadi zaten ama en azindan her sene duzenli olarak S.Ligine katiliyorduk , artik UEFA kupasinin mudavimlerinden olduk , her sezon ayni hikaye , yeni stad yapiyorlar orasida dolmiycak ,

Bu sezon hepsinin son sezonu son sansi , beceremezlerse , adam gibi oturduklari koltukleri birakicaklar gidicekler , becericek biri elbet bulunur!

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bana transfer dosyası kapandı gibi geLiyor.Bu zmandan sonra adam gelse ne yazar ?

Takıma aLışması,Şehre aLışması,Sezon başı çalışmları....

Çoook geç kaldık çoook.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post
    Bana transfer dosyası kapandı gibi geLiyor.Bu zmandan sonra adam gelse ne yazar ?

Takıma aLışması,Şehre aLışması,Sezon başı çalışmları....

Çoook geç kaldık çoook.
    Bundan sonra gelecek adam da kötü bir isim olur büyük ihtimalle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün gece şöyle bir düşündüm takımın halini. İlk başta Ayhan'a kızdım, Servet'e kızdım, Hakan'a kızdım, Mustafa'ya kızdım. Sonra dedim adamların ne olduğu belli Rijkaard'a kızdım. Adam ne yapsın şu kadroya bir bak dedim kendi kendime. Sonra bir düşündüm de Emre'yi ortada oynatıp Kewell'ı sağda, Mehmet'i ileri uçta oynatmak bu kadar mı zordu ? Ama düşündükçe insan ufku açılıyor, Sivas'ın dünkü 11i bizimkinden iyi miydi ? Hayır. Sen bu kadroyla Sivas'ı yerde gökte havada karada ay'da mars'ta yenmek zorunda değil misin? Evet.

Şu takımdan Arda'yı atalım hücumda 3-4 pas peşpeşe yapamayız. Oyuncuların kendine güveni yok, özgüvenlerini kaybetmişler. Aşırı baskıdan mıdır nedir bilemem.. Biz zamanında kimlerle oynadık da şampiyon olduk. Orta sahada Inamoto, sol açıkta Carrusca varken Liverpool'a Anfield'da kafa tuttuk. O zamanki futbolcular "Galatasaray"da oynadıklarını biliyorlar. Şimdikiler sadece oynuyorlar.. Rijkaard bu kulübün, bu tarz kültürün içinden çıkmadığı için bunun farkında değil. Adama da çok kızmamamız lazım.

Adnan Polat sene başında " Rijkaard'la çok önemli başarılar yaşayıp revizyon yapacağız. " demedi mi ? Hani revizyon? Sizin revizyon dediğiniz takımın ihtiyacı olan bölgelere taze kan almak değil midir? Hani Rijkaard'ın isteklerini karşılayacaktınız? Rijkaard kadrom kalitesiz dedi, Avrupa tecrübesi en yüksek oyunculardan olan Keita gönderildi. Elano gönderilmeye çalışıldı. Kewell az kalsın gidiyordu. Bir Baros'umuz kalmıştı onunla da nihayet sözleşme yaptık.. Bu yönetim futbol haricinde iyi hamleler yapıyor olabilir. Ama sen "Transfer sihirbazı" denilen Haldun Üstünel'i kulüpten uzaklaştırıyorsun, onun yerine getirebildiği bütün oyuncular vasatı aşamayan Adnan Sezgin'i getiriyorsun. Biz de kalkıp transfer bekliyoruz.

Bu takımın gidişatı kötüdür. Ama her yokuşun bir inişi vardır. İnerken yanımızda Rijkaard ve Adnan Polat yönetimi mi olur, yoksa yeni antrenör ve yeni yönetim mi olur bilemiyorum. Ama bu takıma Galatasaray ruhunu aşılayacak bir isim lazım. Antrenör olarak değil. Bülent Korkmaz gelsin Rijkaard'ın yardımcılığını yapsın, Hakan Ünsal gelsin yardımcı olsun, Suat Kaya gelsin, Okan Buruk gelsin, direkt Tugay yardımcı olsun. Ama biri bu kulübün nasıl yüceldiğini şu takıma anlatsın. Türkiye'de futbol sadece futbol değildir. Galatasaray'da futbol; sadece para,teknik-taktik değildir. Galatasaray'da futbol, ruh, yürek, arma aşkıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Misimoviç ismi geçiyor yaklaşık 10 mil. euro deniliyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Elano satılmadan alınacağını sanmıyorum. Galatasaray için bayabi büyük rakamlar. Elano gönderilir büyük ihtimal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece rüya, hayal artık ne derseniz... Bu kulüp 2-3 Milyon € için Kallström'ü almadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O kadar parayı hayatta veremez yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

geçti Bor'un pazarı sür eşşeğini Niğde'ye ednan bey(ler)...

yazıklar olsun sizin gibi yönetime sizin sahip olduğunuz zihniyete..

bitirdiniz ulan şu takımı...
    Last edited by ForCimbom : 15.Ağustos.2010 at 15:31

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Galatasaray transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, taraftarı heyecanlandıracak oyuncunun ismini belirledi: Zvdejdan Misimovic.
    Aslan, Wolfsburg’un Bosnalı yıldızını kadrosuna katmak için sessiz ve derinden bir çalışma içine girerken, yıldız oyuncuyla her konuda anlaşma sağlandığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımla yıllığı iki milyon eurodan 4 yıllık anlaşma sağlayan Misimovic’in, Rusların cazip teklifini de kabul etmediği öğrenildi.
    Rubin Kazan’ın 15 milyon euro bonservis önerdiği Wolfsburg’un kabul ettiği, ancak Misimovic’in Galatasaray’da oynamak için sorun çıkardığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun “Galatasaray’dan başka bir kulübe gitmem” diyerek direndiği vurgulandı.
    Misimovic’in bonservis sorununu halletmek için pazarlığını sürdüren Galatasaray’ın 12 milyon eurodan aşağı inmek istemeyen Wolfsburg’a 8 milyon euroluk bir teklif yaptığı da ifade edildi. 28 yaşındaki Bosnalı yıldızın transferinin gerçekleşmesi için Elano konusunun da çözüme kavuşması bekleniyor.
    Miliyet'te böyle bir haber var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Misimovic ile görüşüyor Galatasaray.

Wolfsburg, Diego'ya verdiği 16 Milyon €'dan daha fazlasını istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Zaten Misimovic ayarında birisi olmadıkça bu takımda bir şeyler değişmez. Gerçi transfer istiyorum ama ondan önce de ruh istiyorum. 11 yerli ile şampiyon olan takımın haline bakınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    geçti bolu'nun pazarı sür eşşeğini niğde'ye ednan bey(ler)...
    Bolu ve Niğde arası 533 km :]

Geçti " BOR " un pazarı sür eşşeğini Niğde'ye..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

ehuehuehu o da güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Güzel düzeltme

Quote Originally Posted by nannar View Post
    nasıl gereksiz yahu ? Adam daha alışmadan direk ipini kesmeye alışmış bir millet olunca tabi normal yorumlar Dia ve Sotch'da gereksiz o zaman. Daha iyileri alınabilirdi.Bence Özer Stoch'tan daha iyi.
    ...
    Stoch ve Dia nasıl gereksiz transfeler oldular,pek anlamadım ? ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Stoch ve Dia nasıl gereksiz transfeler oldular,pek anlamadım ? ..
    HasHüs hocam orada bir laf üzerine bunu dedi " o zaman " lafını da ekleyerek

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Zaten bu sezon Şampiyon olamazsak Rijkaard yolcudur burası kesin İBB'yi vasatın altındaki oyuncularla üst sıralara oynatan Abdullah Avcı Galatasaray'ın başında görmek istediğim tek isim.

Mesaj Yetkileri