Sayfa 299 / 476 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
8,941 ile 8,970 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hareketli bir oyuncu.Önemli bir eksiği var Bobo gibi sırtını kaleye döndüğünde kaleye 534543 saatte gitmiyor.Bu önemli bir eksiklik bence böyle bir oyuncu yerine hemen Bobomuzu alalım.

Bitiriciliği de hiç fena değil.Bu kadar açık alan bulabilir mi bilinmez ama deplasmanlarda çok faydalı olur gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Porto'ya attığı son gol baya iyiymiş. Bu videolardan yorum yapmak zor tabi ama bakalım.

Pizzi'nin fiziği çok zayıf ama son vuruşları inanılmaz iyi. araştırmalarım sonucu aldığım bilgi böyle

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Pizzi aradığımız tipte bir oyuncu değil bence. Üstelik kendisi orta saha oyuncusu. Simao ve Quaresma varken lüks kaçar. Malum yabancı sınırı var.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Adalı olmayınca görüşmeler durdu"

12 Ağustos 2011 14:00 | NTV Spor ve Ajanslar
    Belçika'nın Standard Liege takımının formasını giyen milli kaleci Sinan Bolat'ın menajeri Kısmet Eriş, genç kaleci için Serdal Adalı ile görüştüklerini ancak yaşanan olaylardan sonra görüşmelerin durduğunu söyledi.

A Milli Takımı'nın Estonya ile oynadığı özel maçta forma giyen Milli kaleci Sinan Bolat'ın maç sonrasında basında çıkan "Beşiktaş'ın Sinan Bolat'ı izlediği" haberleri ile ilgili menajeri Kısmet Eriş, haber1903.com sitesine açıklamalarda bulundu.

"BEŞİKTAŞ'TA SADECE ADALI İLE GÖRÜŞMÜŞTÜK"
    Beşiktaş'ta Serdal Adalı'dan başka hiç kimseyle görüşmediğini dile getiren Kısmet Eriş, "Ben yaşanan bu şike olaylarından birkaç hafta önce Beşiktaş'tan Serdal Adalı ile görüşmüştüm. Daha sonra Beşiktaş'tan kimseyle görüşmedim. Beşiktaş'ın Sinan Bolat'a karşı bir transfer isteği varsa eğer gelecek hafta federasyon tarafından yapılacak açıklamalardan sonra belki görüşme olabilir, diye düşünüyorum" dedi.
    "ŞU ANDA RESMİ BİR TEKLİF YOK"
    Serdal Adalı hariç kimsenin kendisini aramadığını söyleyen Eriş, "Bizle irtibat halinde olan Serdal Adalı'ydı. Yaşanan olaylardan sonra kimse beni aramadı. Şu anda resmi bir teklif yok. Beşiktaş'ın başka sıkıntıları var" dedi.
    "SİNAN İLE İLGİLENEN BAŞKA TAKIMLAR DA VAR"
    Bazı takım yöneticileriyle ayaküstü görüşmelerin olduğunu söyleyen Eriş, "Sinan Bolat ile ilgilen başka takımlar var. Federasyonun gelecek hafta yapacağı açıklamalardan sonra her şey daha da belirgin hale gelecek" diye konuştu.
    "ESTONYA MAÇINDA BAZI KULÜP YÖNETİCİLERİYLE GÖRÜŞTÜM"
    Eriş, "Türkiye-Estonya karşılamasında oradaydım. Çünkü benim ve Sinan için o maçın çok ayrı bir anlamı vardı. Sinan, ilk defa milli formayı giydi. Geldiğimde bazı kulüplerin yöneticileriyle görüşmem de oldu. Bunlar sadece ayaküstü bazı konuşmalardı ama bu konuşmaların Beşiktaş, Fenerbahçe ya da diğer büyük takımlarla alakası yok. Bu konuşmalarda 'Sinan'ın kişiliği, iyi ve beğenilen bir kaleci olduğu, transferi olursa iyi olur' şeklinde sohbetler oldu. Bir şey netleşmeden isim vermek istemiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş, Pizzi'yi beklemeye aldı
    Bebe'nin yerine Pizzi'yi gündemine alan Beşiktaş, transfer için TFF'nin yarın şike davası ile ilgili açıklayacağı kararı bekleyecek

14 Ağustos 2011 Pazar - 09:21
    Sabah

Beşiktaş, sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Bebe'nin yerine düşündüğü Portekizli futbolcu Pizzi konusunda aceleci davranmıyor. İspanya'da menajer Jorge Mendes ile bir araya gelerek hem Bebe'nin durumunu görüşen hem de yeni futbolcu bakan başkan Yıldırım Demirören'in, transferi beklemeye aldığı öğrenildi. Önce Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike davasında yarın açıklayacağı kararı görmek isteyen başkan Demirören'in ayrıca menajer Mendes'e, "Pizzi'nin dışındaki alternatifleri de değerlendirelim. Biz genç, yetenekli, gelecek vaat eden bir futbolcu bakıyoruz. Sen bize önerilerini sun, hocamızla da görüşüp son kararımızı verelim" dediği öğrenildi.

BEBE İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
    Bu arada 1 yıllığına kiralanan Bebe'nin sözleşmesinin fesh edilmesi konusunda kulübü Manchester United ile de görüşmelerin sürdüğü gelen haberler arasında. Beşiktaş yönetimi, 1 milyon Euro'ya alınan ancak Portekiz Ümit Milli Takımı'nda sakatlandığı için hiç oynatılamayan Bebe için para ödemek istemiyor.

ManU oyuncu göndermek zorunda mı?
    Yani sizi kızdırmak için söylemiyorum, genel bi kural mıdır bu diye soruyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by runforafall View Post
    ManU oyuncu göndermek zorunda mı?
    Yani sizi kızdırmak için söylemiyorum, genel bi kural mıdır bu diye soruyorum.
    Hayır bizimki hayal sadece.

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Hayır bizimki hayal sadece.
    Valla, öyle bi kural yoksa.
    Ben ManU olsam, niye vereyim kardeşim derim. Futbolcu bu yani, yoğurt değil ki bu, bozuldu alın bunu yenisini verin diyesin.
    Hayal kalır gibime geliyo.
    Besiktas adına talihsizlik..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Aynen bizim ki sadece hayal.Ama yani Bebe'yi alıp,Welbeck'i verseler de hiç fena olmaz

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Carlos Vela ismi çoğalmaya başladı, gelmesini isterim şahsen. Bizde Bebe'nin yerine geçip direk 11'e girebilecek 1 futbolcu.

DİPNOT: Futbolcunun menajeri Jorge Mendes.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    DİPNOT: Futbolcunun menajeri Jorge Mendes.
    O zaman alma şansımız bayağı yüksek

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

carlos vela fln bizde oynayamaz bize güclü futbolcu lazım bebe iyiydi ancak cok nazar degdi adama ya

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Vela, Sociedad'a gidiyor Bu arada Nihat nerede ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Vela, Sociedad'a gidiyor Bu arada Nihat nerede ?
    Bobo gibi kayıplarda.İspanya'dan birkaç takımla görüştüğünü söylemişti sözleşmesi feshedildiği zaman.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Harbiden ben de merak ediyorum Nihat'ın neden bi takıma gidemediğini.Normalde İspanya'da reputation'u yüksek bir oyuncu Nihat.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Postiga bir adım öne geçti

Siyah-Beyazlı yönetim listesindeki isimlerden Carlos Vela ve Pizzi'yi 2. plana iterken gözünü Helder Postiga'ya çevirdi. 29 yaşındaki oyuncu için kulübüne 5 milyon Euro'luk teklif sunuldu.

Bebe'nin sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanmasıyla harekete geçen Siyah-Beyazlı yönetim listesine aldığı 3 isimden Sporting Lizbon'lu Helder Postiga'yı listenin en başına aldı.

CARVALHAL YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞTÜ
    Siyah-Beyazlılar, Mendes'in ortağı olduğu menajerlik şirketi Gestifute'ye bağlı olan Postiga için girişimlerine başladı. Teknik Direktör Carvalhal yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Bebe çok genç ve istikbali olan bir oyuncuydu. Onun sakatlanması gerçekten bizim için bir yıkım oldu. Ancak Postiga'yı alırsak çok önemli bir ismi renklerimize katmış oluruz" dedi.

ALTERNATİFLERİ İSE HAZIR

Portekizli hocanın tavsiyesine uyan yöneticiler 29 yaşındaki oyuncu için 5 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Sporting Lizbon'un bu rakamı düşük bulması üzerine Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu'nun bu hafta içinde Sporting Lizbon'lu yöneticilerle yeni bir görüşme yapmasının planlandığı öğrenildi. Portekiz'in üst düzey golcülerinden biri olan Postiga'yı kadrolarına katmak isteyen yönetim ayrıca Braga'lı Pizzi ve Arsenal'li Carlos Vela üzerinde de duruyor. Ancak Helder Postiga'nın şimdilik bir adım öne geçtiği gelen bilgiler arasında

HELDER POSTİGA'NIN KARİYERİ PARLAK

Beşiktaş'ın transferde hedeflediği 1 numaralı isim olan Helder Postiga daha önce Porto, Tottenham ve Saint Etienne'de oynadı. Porto'nun 2003' te UEFA Kupası'nı kazandığı kadroda yer alan Postiga son vuruşlarda çok başarılı

Haber Kaynağı: Takvim

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

"Transfer için acele etmeyiz"

Beşiktaş Futbol Komitesi üyesi Zülfikaroğlu, mevcut kadroyla yola devam edeceklerinin sinyalini verdi

“Uzun maratonda başımıza gelebilecek kötü sürprizleri düşünerek bol alternatifli bir takım kurduk. Bebe bu takımın olmazsa olmazı değil.. Ama hocamız isterse, bütçemizi aşmayacak bir oyuncu alırız.”

YURT dışı kamplarında siyah-beyazlı takımı bir an olsun yalnız bırakmayan ve zor günler geçiren futbolculara sürekli destek veren Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, transfer konusunda VATAN’a özel açıklamalar yaptı. Bol alternatifli kadroyla yola devam edebileceklerinin sinyallerini veren Zülfikaroğlu, Bebe’nin olmazsa olmaz bir oyuncu olmadığının altını çizdi. Takımın teknik patronu Carlos Carvalhal’ın raporuna bakarak hareket edeceklerini de sözlerine ekleyen tecrübeli yönetici, siyah-beyazlı taraftarlara şu mesajları yolladı:

‘BU KADRO YETER’

“SEZON başında bu takımı kurarken, geniş bir kadro oluşturduk. Bu uzun maratonda başımıza gelebilecek her türlü sıkıntıya karşı tedbirlerimizi almıştık. Çünkü geçen sene yaşanan şanssızlıklar bize iyi bir ders olmuştu. Bu transfer döneminde gereken çalışmaları çok önceden yaptık ve her mevkiye yerli ve yabancı alternatifler aldık. Açık olmak gerekirse Ersan Gülüm’ün geçen yıl yaşadığı sakatlığın ardından o bölgede bayağı bir sıkıntı çekmiştik. Ama Bebe’nin 6 ay sahalardan uzak kalacak olması bizim stratejimizi çok da etkilemedi.

BEBE bu takımın olmazsa olmazı değil. Tabii ki her iki oyuncumuzun da yokluğunu arayacağız. Bu durum bizi çeşitli arayışlara sokabilir. Ama mutlaka forvet alacağız veya defansa takviye yapacağız diye bir şey yok. Eğer bütçemizi aşmazsa Carlos Carvalhal ve Tayfur Havutçu’nun hazırladığı rapor doğrultusunda takıma kısa sürede uyum sağlayabilecek bir forvet transferi yapabiliriz. Ama golcü almasak da mevcut kadronun içinden Bebe’ye alternatif olabilecek isimler çıkacaktır.

‘SON GÜNÜ BEKLERİZ’

TRANSFER sezonunun bitmesine daha çok uzun bir süre var. Aceleci davranıp, boş yere dünyanın parasını vermeye gerek yok. Son güne kadar bekleyip, salim kafayla, uzun araştırmalar sonrasında son kararımızı vereceğiz. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun, gereken neyse onu yaparız.”

Haber Kaynağı: Vatan

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İşte Bobo'nun yeni takımı

Maddi konularda anlaşmazlığa düştüğü için Beşiktaş'tan ayrılan Bobo futbol hayatına ülkesinde devam etme kararı aldı.

Yıldız golcü Brezilya'nun köklü takımlarından Cruzeiro ile sözleşme imzaladı.

Haber Kaynağı: Ligtv.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Marsilyayla Sporting Lizbon çok yarışmışlar yarışmışlar yorulmuşlar Cruzeiro kapmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bobo Cruzerio ile anlasti, nihat Ispanyaya gelen yabanci topcular arasinda zamanida en iyilerdendi cunki ispanyada 60-70 gol atmak buyuk bir basaridir Nihat"i su an niye bir takim istemiyor ispanyada sorusuna nihat sakat oldugu icin Villeral zaten nihat"i bu yuzden birakti sakat oldugu icin sonrada besiktasa geldi zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Nihayet Bobo'ya bir alıcı çıktı. Zaten onca zaman geçtikten sonra hiçbir Avrupa kulübü almayacaktı, boşu boşuna zaman kaybetti. Neyse, başarılar dilerim artık bundan sonra kendisine. Nihat kime gidecek bakalım?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nihat'a teklifler varmış.Görüşüyormuş.Kendisi söylemiş dün Ntvspor'da.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sociedad'a dönecek deniyor bakalım...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo 900 bin DoLara anLaşmış yıLLık. Beşiktaş ın 1,5 miLyon euroLuk tekLifini az diye kabuL etme, sonra 900 e git. Ne anLadım ki bu işten ben.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bobo aklını kullansaydı Bjk ile imzalardı. Erken yaşta ülkesine dönecek. Bence daha büyük işler başarmalıydı. Nihatta La Ligaya giderse baya bir Türk izleyecez orada...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ehehehe gram şaşırmadım.Ben Katar falan bekliyordum ayrıldığı andan itibaren.İyi bir takıma gitti yine de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bobo da ne kadar düşüncesiz bir futbolcu olduğunu gözler önüne serdi. Aslında paradan ziyade mücadeleden çekindi bence. Almeida'nın gölgesinde kalmaktan. Çünkü kendisi geldiği andan beri bu takımın 1 numaralı santrforu. Almeida gelince baktı ki artık forma aslanın ağzında , korktu kaçtı bu kadar basit.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bence Figer'in oyunları yüzünden bu kadar bu hale geldi iş.Yoksa Bobo'nun 1.5 MN €'Yu reddedip,900 bin Dolara imzalayacak kadar akılsız olduğunu düşünmüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida Benfica'ya mı satıldı ?

Mesaj Yetkileri