Sayfa 299 / 483 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
8,941 ile 8,970 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bu cevapların hiçbiri şike,teşvik ya da teşebbüs olmamasına rağmen 58. maddenin PFDK'ya sevklerden önce neden değiştiği sorusunun cevaı değil teşekkürler...

Başka şansını denemek isteyen yok mu?
    Fenerbahçeliler çok mu memnun o değişiklikten sanıyorsun. Hiç değişmese daha iyiydi. Aziz yıldırım, Demirören'in açıklamasından sonra "komediye devam" şeklinde tepki vermiş. Öyle bi konuşuyorsun ki sanki acayip mutluyuz bu değişklikten. Sanki Fenerbahçeliler istemiş böyle olmasını...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    trabzon olayını hikmet karaman ifadesinde söylüyormu
    Hakim; hikmet karaman trabzonun tesvik girişimini sana anlattı mi ?
    Yaralı: Evet olaylardan sonra anlattı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

O değilde bütün bu olayların tek iyi yanı bizden 1-2 sonraki nesilden çok iyi spor avukatları çıkacaktır.Hatta bizden bile çıkabilir neden olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Memlekette hiç mi namuslu insan yok? Neredeyse 90 kişi yargılanıyor, hiç ama hiç mi bunların etrafında yer alan kimse bir konuşmaya şahit olmadı, bir olaya görgü tanıklığı yapmadı? Hepsi mi namussuz bu adamların?

Tanık diye dinlenen adam, hakimin elinde belge var mı sorusuna yok diyen, gazetede gördüğüm haber üzerine bunları düşündüm diyen birisi. Ama bu adamı bile ciddiye alanlar var.

Savcı, olağanüstü yetkilerle teknik takip yapıyor, ortam dinlemesi yapabilecekken neden hiç ortam dinlemesi yapmamış? Şike görüşmesi yapıldı diye yorumladığı görüşmeleri neden dinlememiş.

Neden suç üstü yapmamış?

Neden isim benzerliğinden doğan hatalar var hem de 1 tane tesadüfen olmuş bir şey değil?

Neden savcının verdiği tarihlerde çelişki var? Şu tarihte şike/teşvik için kullanılmak üzere şu kadar para kulüpten çıktı diyen savcı ama o tarihte para akışı olmamış, günü gününe takip eden savcı bunu karıştırır mı?

Mahkemede pek çok iddia çürütüldü, bu bazılarının işine gelmese de böyle, çürütüldü. En kesin olanı da, savcının, şike /teşvikte kullanıldı dediği paraların, makbuzunun, harcama faturalarının ortaya çıkmasıydı, orada düşmesi gerekirdi davanın asıl.

Nasıl ki yasa değişirken, Fenerbahçe için, Aziz Yıldırım için diyenler türedi meydanda, şimdi de 58. madde Aziz Yıldırım için, Fenerbahçe için deniyor.

Hatırlatmakta fayda var, Fenerbahçe teşebbüs etmekle yargılanmıyor, o şekilde yargılananlar başkaları, Fenerbahçe direk şike yapmakla yargılanıyor.

Ama laf anlatamazsın, iddianameyi virgülüne kadar ezberleyenler, keşke savunmaya da göz atsalar. Saçmalıkları keşke görebilseler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

bu cevapların hiçbiri şike,teşvik ya da teşebbüs olmamasına rağmen 58. maddenin PFDK'ya sevklerden önce neden değiştiği sorusunun cevaı değil teşekkürler...

Başka şansını denemek isteyen yok mu?
    Aslında bu alıntı yaptığınız 3 mesajda da cevap var.E ama ilk mesajı yazarken bu yazdığınız cevabı daha önceden tasarladığınız için bizim mesajlarımızı doğru düzgün okuduğunuzu düşünmüyorum.Ve ardından bir de ''başka şansını denemek isteyen yok mu'' bizi aşağılayıcı bir mesaj yazmanız sizin bu olaya ne kadar subjektif baktığınızı gösteriyor.

6. Default

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    O değilde bütün bu olayların tek iyi yanı bizden 1-2 sonraki nesilden çok iyi spor avukatları çıkacaktır.Hatta bizden bile çıkabilir neden olmasın

Avukat her yerde. Dürüst, ahlaklı, namuslu,şerefli insanlar çıksın yeter. Zaten ondan sonra gerek kalmaz sporun avukatlığının yapılmasına. Allah sonumuzu hayır etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ama laf anlatamazsın, iddianameyi virgülüne kadar ezberleyenler, keşke savunmaya da göz atsalar. Saçmalıkları keşke görebilseler.
    Ne kadar çok şey istediğinin farkında mısın ? : ) Burada paylaştım mı bilmiyorum geçen duruşmalardaydı yanılmıyorsam. Savcının bir beyanı var "Emniyet'in açıklamaları beni bazı konularda yanılttı" diye.

Şimdi önünüze bazı resimler, bilgiler ve teknik takip konuşmaları veriliyor ve bundan şike harmanla bizde belge kanıt çok deniyor bkz. Emniyet'in 19 maçta şikeyi delillendirdik demesi. Adam bunları harmanlayıp kendine göre yorumluyor o kadar çok komik, çelişkili tarafı var ki tek tek buraya yazsan sayfalar sığmaz. Sonra emniyetten o meşhur kanıtlar bekleniyor ama yok ki dün yoktu bugünde yok. Savcının yerinde olmak istemezdim çünkü öyle bir çıkmazın içine sürüklendi ki Cihan Oskay gibi bir adamı bile tanık diye mahkemeye sunmayı göze aldı ve rezil oldu : )

@ommix @ForsakeN
    Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Fenerbahçeli arkadaşlardan ricam gerçekler her geçen gün su gibi gün üstüne çıkıyor, olaylara at gözlükleriyle bakanları asla ikna edemezsiniz ne kendinizi yorun ne de zamanınızı harcayın, güzel günler yakındır, bizim vicdanlarımız kendi değerlerimiz üzerinde bize rahat olsun yeter, gerisi teferruat.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şu anda toplumda öyle bir yargı yaratıldı ki; 'Fenerbahçe şike yapmış onu nasıl kurtarırız' , 'diğer takımlar Fenerbahçe'nin günahını çekiyor' gibi gösteriliyor. yazıklar olsun.

Fenerbahçeli arkadaşlara tek tavsiyem; 2 sinde kulüp açıklama yapıyor, onu bekleyin. burada boşuna yazmayın, defalarca yazdık ne oldu ? anlamıyorlar ya da işlerine gelmiyor. harcadığınız zamana yazık.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

benimde fenerbahçeli arkadaşlara tavsiyem artık bu konuya cevap yazmıyalım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Biz değil siz bazı şeyleri anlayabilseydiniz boşuna iki tarafın da zamanı harcanmazdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yahu Fenerbahçe şike,teşvik ya da teşebbüse karışmadı diyelim. Ben şunu soruyorum.sizce bu 58. madde neden PFDK'ya sevklerden önce yapıldı ? Yani Fenerbahçe'yi kurtarmak için falan da demiyorum.Ortada tamamen koca bir balon var ise, hiçbir kulübün şike,teşvik ya da teşebbüsle alakası yok ise, yani sizin deyişinizle bu Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonu ise adam hala içerde olmasına ve şahıslara verilecek cezalar aynı kalmasına rağmen neden takımlara verilecek cezalarda değişikliğe gidildi? Eğer ki bu cezalar ağırsa (ki bence de ağır) neden bu değişiklik 3 ay sonraya ya da 6 ay sonraya bırakılmadı ? Ortada hiçbişey yokken mi değişikik yapıyor şimdi bunlar ? Yani yangından mal kaçırır gibi değişiklikten benim anladığım tek şey bazı kulüplerin kurtarılma çabasıdır. Bu Fenerbahçe olur,Trabzon olur ya da Sivas olur. Orasını bilemem.Fakat böyle bir durumda bir gerçek ortaya çıkar. Baştan beri "Tüm bu olaylar kocaman bir balon,ortada hiçbir şey yok" teziniz çürümüş olur
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yasanın değişmesiyle aynı sebepler, orada günlerce konuşulanlar balon oldu, şimdi de bir şey çıkmayacağı anlaşıldı ve çamur at izi kalsın mantığı devam ediyor.

Dedim ya, bu süreçte, Karabük yardımcı antrenörünü karıştırıp, bambaşka birinin konuşmalarını, şike anlaşması olarak nitelendiren bir savcı varsa, herkes her şeyi yapabilir, her türlü çamuru atabilir, yeter ki mantıklı düşünmeyip, buna inanacak çoğunluk hazır olsun, nasılsa o çoğunluk da hazır, onları tetikleyenler de hazır.

Hatırlayalım, çok uzağa gitmeye gerek yok, Fenerbahçe davayı çektiği gün, ilk olarak Etik Kurul raporu temiz diye çıkmadı mı haberler? Ne yorum yaptınız? Fenerbahçe ile anlaştılar, davayı çekti, rapor da temiz çıktı, sevk edilmeyecekler demediniz mi?

Sonra ne oldu, raporda bazı şeyler olduğu haberi çıktı, dön bu sefer başka şey bul, o şekilde yürüyor süreç.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Olayın özeti şu "yıldırım demirören görevini yapıyor"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ortada benim bildiğim kadarıyla etik kurulca açıklanan bir rapor yok Serkan. Fenerbahçe'nin neden davayı çektiği ile bilgi de yok.açıklama gelmedi yani daha. Bahsettiğin şeyler dedikodu üzerinden ya da haberler üzerinden yapılan yorumlar. benim bahsettiğim 58. madde muhabbeti ise gerçek. yani sen TFF'nin FB'de şike,teşvik ya da teşebbüsün olmadığını bildiği halde sırf Fenerbahçe'ye millet yüklensin diye PFDK'ya sevklerden önce maddeyi değiştirdiğini mi söylüyorsun?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Sadri Şener: Şikenin sahaya yansımadığını hangi aletle ölçmüşler''

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Şikemetre

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ortada benim bildiğim kadarıyla etik kurulca açıklanan bir rapor yok Serkan. Fenerbahçe'nin neden davayı çektiği ile bilgi de yok.açıklama gelmedi yani daha. Bahsettiğin şeyler dedikodu üzerinden ya da haberler üzerinden yapılan yorumlar. benim bahsettiğim 58. madde muhabbeti ise gerçek. yani sen TFF'nin FB'de şike,teşvik ya da teşebbüsün olmadığını bildiği halde sırf Fenerbahçe'ye millet yüklensin diye PFDK'ya sevklerden önce maddeyi değiştirdiğini mi söylüyorsun?
    Öyle bir şey söylemiyorum, maddeyi neden değiştirdiklerini Demirören açıkladı.

Ben karar ne olursa olsun, herhangi bir gelişme ne olursa olsun bunu direk Fenerbahçe'ye bağlayabiliyorsunuz, sonra da biz bir şey diyince, biz tekiz triplerine giriyorsunuz diyorsunuz.

Kişiye özel yasa diye günlerce gündemi meşgul etmedi mi? Ne oldu, örgüt suçundan içeride yatan tek isim olacak Aziz Yıldırım, az kaldı.

Her gelişmeye, Fenerbahçe'yi kurtarmak adına yapıyorlar diye bakmayın, bakıyorsunuz da bu Fenerbahçe'yi bitirmeye yönelik bir operasyondur dediğimizde, bizi eleştirmeyin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

UEFA, Türk takımlarını Avrupa'dan men edebilir. (ESPN)

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

etsede bizde rahatlasak uefada

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    UEFA, Türk takımlarını Avrupa'dan men edebilir. (ESPN)
    UEFA'nın şike yapmış Yunan takımına verdiği ceza ortada, bir daha yaparlarsa uygulamaya koyulacak, ertelemeli ceza.

Bizim basını kaynak alıp ŞL'ye almamıştı ya bizi UEFA, şimdi de bazılarının yönlendirmesi, basınımızda çıkanlarla, yurt dışından böyle görülmesi rahatlıkla sağlanabilir, biz icraata bakalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Öyle bir şey söylemiyorum, maddeyi neden değiştirdiklerini Demirören açıkladı.

Ben karar ne olursa olsun, herhangi bir gelişme ne olursa olsun bunu direk Fenerbahçe'ye bağlayabiliyorsunuz, sonra da biz bir şey diyince, biz tekiz triplerine giriyorsunuz diyorsunuz.

Kişiye özel yasa diye günlerce gündemi meşgul etmedi mi? Ne oldu, örgüt suçundan içeride yatan tek isim olacak Aziz Yıldırım, az kaldı.

Her gelişmeye, Fenerbahçe'yi kurtarmak adına yapıyorlar diye bakmayın, bakıyorsunuz da bu Fenerbahçe'yi bitirmeye yönelik bir operasyondur dediğimizde, bizi eleştirmeyin.
    Yahu Serkan ben bu değişiklikle FB kurtulur demedim. Belki de Trabzon kurtuluyordus.Sizler daha yakından takip ediyorsunuz,benden iyi bilirsiniz.Benim demek istediğim bu olayın içi boş bir balon olmadığı PFDK'ya sevklerden önce 58. maddenin acele bir şekilde değiştirilmesiyle ortaya çıkmıştır!

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    etsede bizde rahatlasak uefada

Siz rahatlarsınız zaten öyle br sonuç bekliyorsunuz o kanattan.Bizim suçumuz ne ?

Bu arada GS'nin sevkiyle ilgili şöyle bir haber gördüm ama ne kadar dogru bilemicem.....

Galatasaray PFDK'da çünkü...

30 Nisan 2012 Pazartesi 14:07:30 - trtspor.com.tr Sarı-Kırmızılı kulübün, Adnan Polat-Murat Özaydınlı arasındaki konuşma nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildiği ileri sürüldü.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen 16 kulüpten biri olan Galatasaray'ın sevk kararıyla ilgili nedenin, dönemin Başkanı Adnan Polat ile Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı arasındaki diyalog olduğu iddia edildi.
    TFF yönetimi direkt ya da dolaylı olarak iddianamede ismi geçen tüm kulüpleri disiplin kuruluna sevk ederek, şike ve teşvik primi girişimleriyle kararlılıkla mücadele edeceği mesajını vermeyi hedeflerken, hiçbir iddiayı da hasıraltı etmeyeceğini ispatlamış oldu. Bu doğrultuda Galatasaray da 15 kulüple birlikte disiplin kuruluna sevk edildi. Bu karar Sarı-Kırmızılı camiada şaşkınlıkla karşılanırken, sevk kararının dönemin Başkanı Adnan Polat ile Fenerbahçe Asbaşkanlarından Murat Özaydınlı arasındaki bir konuşma nedeniyle gerçekleştiği iddia edildi. Tapelerde yer alan konuşmada Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi ikili maç hakkında konuşuyor, Özaydınlı şaka yoluyla Adnan Polat'a 2 milyon Euro vereceğini iletiyordu.

Murat Özaydınlı daha sonra Başkan Aziz Yıldırım'la gerçekleştirdiği telefon konuşmasında Adnan Polat'la yaptığı görüşmenin detaylarını aktarıyor.
    İşte o diyalog:

Murat Özaydınlı: Hah söyledi işte Pazar günü konuştuk yine. Ya Murat ne yapayım dedi. Ne yapacağın var mı dedim Adnan. Tek tek konuşacaksın dedim çocuklarla, siz iyisiniz aslansınız, kaplansınız hepiniz millisiniz. Ya doğru diyorsun diyor. Bizim takımda 14 tane milli oyuncu var diyor. E tamam dedim, ondan sonra al tek tek konuş hepsiyle.. dedim. Şey yap iğne yap. Ondan sonra yav diyor Trabzon, F.Bahçe diyor 13. ben ya diyor sen... var mı böyle bir şey diyor kazanmak zorundayız tabii ki
    Aziz Yıldırım: Ha
    M.Ö: Ondan sonra dedim o zaman çalışacaksın Adnan. Oturduğun yerden e bugün yemek yedim onlarla ya yemekle olmaz dedim. Tek tek dedim odalarına konuşacaksın bunlarla dedim.
    A.Y.: ... prim ver deseydin
    M.Ö.: Güldü zaten o zaman dedi ki iki milyon prim vereyim dedi ver dedim yollamayan senin gibi olsun dedim
    A.Y.: Ha
    M.Ö.: Ondan sonra s..tir git diyor. Oğlum ver dedim bak televizyondan kaç para kaybettin bu sene dedim. Vallahi dedi en az dedi 10-15 kaybetmişimdir dedi. Dedim her maç 750 kağıt sana dedim, ondan sonra onu da düşün. Doğru diyorsun diyor. Onun için kazanmamız lazım zaten diyor. Dedim oturduğun yerden tekrar ediyorum bak Adnan dedim olmaz.
    A.Y.: Neyse.. seninle konuşuruz benim öbür telefonda konuşuruz tamam mı ben seni arayacağım
    M.Ö.: Tamam

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

105.ci maddeye gore verilen ceza ertelenebilir 58.ci madde ile ilgili yani

Etik Kurulu Baskani verdigimiz rapor bu degil alakasi yok demis diye iddia ediyor Serhat Ulueren.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaman tüm duyumların değer kazandığı zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

telegol bomba başladı sıralamışlar yanyanaaakta açtılar programı

yalnız disiplin talimatındaki değişiklikler süper olmuş. seneye şike yapmak lazım.Önce soruşturma yeriz, sonra kulüp yöneticileri değil diğer personel yapmış deriz,sahaya yansımadı deriz. Kulüp ceza almaz.Ceza alan personelin cezası da 5 yıl ertelenir,unutulur gider. iyi işmiş valla

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bir de 106. madde var diyor serhat.o madde neyle alakalı bilen var mı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

SON DAKİKA: Etik kurulu başkanı Oğuz Atalay: Yıldırım Demirören'in bahsettiği rapor bizimkinden farklı biz boyle bir rapor hazırlamadık.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

MADDE 106 – YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILAN HÜKÜMLER
    Bu talimatın yürürlüğe girmesi ile 30.07.2009 tarihinde yürürlüğe giren Futbol Disiplin Talimatı yürürlükten kalkmıştır.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Haydaaaa....
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Temcid pilavı gibi ısıtarak ve ekleyerek soruyu yine sorucam ben;

Kulüplerin PFDK'ya sevk edilmesinden hemen önce neden 58. madde değiştirildi ve 105. madde eklendi?

Birleştirilen Mesaj :

Telegolde şov başladı Açın izleyin bence

Birleştirilen Mesaj :

Teraziye iddaanameyi koymak nedir ya?
    Last edited by Nedvedmania : 01.Mayıs.2012 at 00:22 Reason: Mesajlar birleştirildi

Mesaj Yetkileri