amorti çıkmış tam 6 TL
günaydın beyler.
amorti çıkmış tam 6 TL
günaydın beyler.
Bende 20 TL ikramiye kazanmışım son 3 rakama göre.Hiç çıkmamasından iyi ..![]()
Son 3rakamı tutturmuşsun Mert ilk 4 rakamda tutsaymış![]()
25.000.000 yahu ne para be...
Hayali bile güzeldi Abi.
İstanbul,Kıbrıs ve Ankara'ya çıkmış büyük ikramiye..![]()
İstanbuldayız ama bize amorti.
Hep 1 ocakta bir daha almayacağım bilet falan diyorum ama sene sonunda yine elimde amorti kazanmış bir bilet oluyor.![]()
Aralık ayında başlayan umutlar,hayaller ve 1 Ocak sabahı hayalkırıklığı ..Bende yapıyorum aynısını her yıl ..
![]()
Hadi bakalım kafenin bugünki konusu bu olsun.
Size 25 Milyon YTL pardon pardon 25 Milyon TL çıksa neler yapardınız?![]()
milli piyangonun sitesi çökmüş ya![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ankaralı arkadaşlara müjde Melih Gökçek tekrar aday olmuş.![]()
Selam gunaydın herkese
ben bılet bıle bulup alamadım ya alsamda cıkmıcakmıszaten
Ntv'de konuşmayı izliyordum bende demin. Başbakan tekrar aday gösterdi birde şöyle bir sorum var eskiden hava kirliliğinden okullar tatil oldumu Ankara'da
Bu arada ben Yeni yılda ilk çok güzel bir restoran'a gittik orda epey vakit geçirdikten sonra saat 10 gibi teyzemlere geçtik sohbetler falan babam uyuya kaldı her zamanki gibi yeni yıla uyurarak girdi. Teyzemlerin sitesinde oturanlar havai fişek falan attı sonra epey bi tombala oynadık ve tombala şampiyonu oldum
.Piyango konusuna gelirsek bu yıl bilet almadık.
Ankara'da 3 gün yas var.![]()
Selam millet. Bir daha ağzıma bilmediğim şey koymuycam(Yanlış anlamayın , içkiden bahsediorum) Üfff. NAsılsınız bakiim senenin ilk dandik gününde
![]()
Herkese Selam bugün Ptt ler açıkmı bilen varmı arkadaşlar ?
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Bugün resmi tatil diye biliyorum sanırım açık olmaz.
Günaydınlar.
ptt ile ilgili şöyle bir yazı okumuştum zamanında ama nekadar doğru bilmem Yaşar.
PTT’Yİ UYARIYORUZ KURALSIZ ÇALIŞTIRMAYA SON VERİLMELİDİR.
29 Ekim, Cumhuriyetin ilan edilmesi nedeniyle 2429 sayılı yasa gereğince ulusal bayram olarak kutlanmakta ve tüm kamu kurumları tatil edilmektedir. Ancak PTT çalışanları bu tatil gününde de diğer tatil günlerinde olduğu gibi zorla çalıştırılmıştır. Bu durumlarda emekçilerin nöbetli çalıştırılması gerekirken, PTT yönetimi tüm çalışanlarını yasalara aykırı olarak çalıştırmaktadır. Ve artık anlıyoruz ki PTT yöneticilerinin emekçilerin haklarına saygısı yok. PTT Genel Müdürlüğünü emekçilerin haklarına saygılı olmaya çağırıyoruz. Kasaba kurnazlığı ile emekçilerin hakları gasp edilemez.
GENEL MÜDÜR YASAYI BİLMİYORSA BUYRUN OKUSUN
Madde 1 – 1923 yılında Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim günü Ulusal Bayramdır. Türkiye’nin içinde ve dışında Devlet adına yalnız bugün tören yapılır. Bayram 28 Ekim günü saat 13.00′ten itibaren başlar ve 29 Ekim günü devam eder.
Madde 2 – Aşağıda sayılan resmi ve dini bayram günleri ile yılbaşı günü genel tatil günleridir.
A) Resmi bayram günleri şunlardır:
1. (Değişik: 20/4/1983 – 2818/1 md.) 23 Nisan günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıdır.
2. 19 Mayıs günü Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı günüdür.
3. 30 Ağustos günü Zafer Bayramıdır.
B) Dini bayramlar şunlardır:
1. Ramazan Bayramı; Arefe günü saat 13.00′ten itibaren 3,5 gündür.
2. Kurban Bayramı; Arefe günü saat 13.00′ten itibaren 4,5 gündür.
C) 1 Ocak günü yılbaşı tatilidir.
D) (Değişik: 20/4/1983 - 2818/1 md.) Ulusal, resmi ve dini bayram günleri ile yılbaşı günü resmi daire ve kuruluşlar tatil edilir.
Bu Kanunda belirtilen Ulusal Bayram ve genel tatil günleri; Cuma günü akşamı sona erdiğinde müteakip Cumartesi gününün tamamı tatil yapılır.
Mahiyetleri itibariyle sürekli görev yapması gereken kuruluşların özel kanunlarındaki hükümler saklıdır.
29 Ekim günü özel işyerlerinin kapanması zorunludur.
İLK DEĞİL CANIMIZA TAK ETTİ.
PTT Genel Müdürlüğü, emekçileri son yıllarda Ulusal ve Dini Bayram tatilleri ile hafta sonu tatili demeden zorla çalıştırıyor.
PTT yönetimi hafta sonu dâhil tatil günlerinde çalıştırdığı personele komik ücretler veriyor.
Geçmiş Şeker bayramında Bakanlar Kurulu kararıyla kamu kurumları 9 gün tatil edilirken PTT emekçileri bazı işyerlerinde sadece 2 gün ve çoğunluğunda ise 3 gün tatil yapabildi.
PTT emekçileri, çocukları yokmuş gibi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında dahi bir lolipop şekerinin ücreti karşılığında zorla çalıştırmaktadır.
Buna göre; sizin oradaki PTT açıksa. Küçükken topları inşaata kaçmış demektirC) 1 Ocak günü yılbaşı tatilidir.![]()
Günaydın kafe ahalisi keyifler nasıl ?
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
5 Trilyonluk ikramiye benim almak için aradığım bilete çıkmışÜstelik Ankaraya çıkmış bu ikramiye.
7 ile başlayıp 1 ile biten bi bilet arıyodum bulsaydım o bileti şimdi trilyonerdim![]()
![]()
Bizde de tam 80 TL ikramiye tutan bir bilet var, çeyrek olduğundan 20 lira, ohh harca harca bitmez.
Bednim biletime çıkmadı, dün arkadaşlarla ortak bilete girmiştik, büyük ikramiye çıkmadığını biliyorum ama bileti alan arkadaşa ulaşamıyoruz. İkramiye çıktıysa paraları yiyip pazartesi ortaya çıkar herhalde.
Emre bey, ortantasyon merkesinden bekleniyorsunuz...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
En rahat benim vallahi ne bilet aldım nede çıkmadı diye üzüldüm![]()
Merhabalar..(:
10 tabe bilete sadece amorti vururmu hadi vurdu biletin sahibi kendini vurmazmı arkadaş nası bi seneye girdik hadi hayırlısı
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Hayırlısı diyelim aynenDüm tek tek takıldı azıma yahu
![]()
Selamlar..Uykuyu fazla kaçırmışım![]()