Abi bir tespit bu kadar doğru hatta hocam ben bunu nerde kullanacam dediğimde adam NASA'da çalışırsan kullanırsın gibi absürt şeyler söylüyör.![]()
Abi bir tespit bu kadar doğru hatta hocam ben bunu nerde kullanacam dediğimde adam NASA'da çalışırsan kullanırsın gibi absürt şeyler söylüyör.![]()
Oğuz abi msne gelir misin.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Herkese merhaba
Beyler FM 09 sol beke Marcelo mu iyi olur, Fabio Aurelio mu ?
Kesinlikle Marcelo..
selam melam kelam
Selamlar..
Selamlar..
Off sitenin diğer bölümlerini okumaktan sıra daha ancak Türkiye'den Futbol'a geldi.En zor bölümü en sona bıraktım..![]()
So what?
Saike
Kafe'de görmeye alışık olmadığımız bir isim var şu an aramızda![]()
Ee hani Guşluk açılmamış ? Herkese İyi Geceler.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Site zor açılıyor..Habire Hata veriyor yahu.:/
İyi Geceler ...
Evet hep hatalı
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
iyi geceler gençler
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Mesaj Atarken de Sorun Çıkartıyor bazen Açacaktım normalde kuşluğu da mesaj gönderilemiyordu
Keyifler Nasıl ?
Selamlar..
Şu hata olayı harbiden can sıkıcı bir durum..
So what?
Saike
Gitti mi ne?![]()
So what?
Saike
hakkat ya bu ara siteye girmekte zorlanıyorum bi nedeni var mıdır ? gerci bu ara benim internet bağlantısıda cok iyi sayılmaz
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Sitedeki sorun giderildi sanırım ben de artık yatacağım sabah 8.30 da kalkmayı hedefliyorum . Hepinize rahat uykular iyi geceler
Last edited by Nocna Mora : 04.Ocak.2009 at 03:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Açıl Karabiber Açıl...
Selamlar..
SeLamlar..
Akşama hatta sabaha kadar ders modu tabi girebilirsem..![]()
Merhaba....