Bayanlarımız 24-12 üstün kapattı ilk çeyreği. Şampiyonluk gelir inşAllah.![]()
Bayanlarımız 24-12 üstün kapattı ilk çeyreği. Şampiyonluk gelir inşAllah.![]()
iyi baslamistik simdi vitesi fenerbahce arttirdi 22-30 umarim kazaniriz kupayi kaldirriz.![]()
Maçı kazandık ve seri 2-2 oldu.Ancak Gs'yi deplasmanda yenebilecegimizi sanmıyorum umarım beni sasırtıp harika bir sampiyonluk alırlar 2-0dan 3-2.Bu arada biz son 8 senenin sampiyonuymusuz bilmiyordum yuh.![]()
Fenerbahçe 71-65 Galatasaray Odeabank İnşAllah galatasarayın ev sahibi olucağı maçı kazanır ve şampiyon oluruz.
Fenerbahçe son 8 senedir ligi Galatasarayda son 5 senedir Türkiye kupasını alıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
mac cok zevkliydi. fenerbahce geriden gelerek soke soke maci kazandi.
kolay teslim olmayacaklarini ispat ettiler, sabirli oyunla deplasmanda da kazanir fenerbahce.
hakemler rezaletti, her iki taraf icin de berbat bir yonetim gosterdiler. sampiyonluk macinda duzgun bir yonetim olur umarim.
Umarım bu sene de yaparız ama zor.
Bu arada final maçı bu sezon Gs ile 10. maçımız olacak.Sıktı artık bayan baskette Fb-Gs maçları.Şu ana kadar oynanan 9 maçın sonucu Gs 5-4 Fb. Eşitleyelim skoru.
![]()
@attirson
skor 5-4 ama finalleri hep galatasaray aldi. yine bir final, hem de abdi ipekcide.
9 macin 9u da ayni gecti. ilk ceyrek fark yiyoruz, sonra kovaliyoruz. artik su rutini bozalim.![]()
Yeneriz sahamızda Fener'i. Bugün bitirememek kötü oldu iyi başlamıştık oysa ki. 2-0'dan 3-2'ye izin vermeyiz diye düşünüyorum.
seri 2-2 oldu demek ki. açıkçası böyle bir durum tahmin edilebilirdi. 2 takımda kendi evlerinde kolay kolay maç vermiyorlar. son maç bakalım nasıl olacak, umarım bu senede şampiyon oluruz.
Maçı izleyemedim ama tahmin ettiğim gibi olmuş, kaybetmişiz. Twitter'da göz ucuyla takip edebildim, hakemlere çok tepki vardı. Burada pek bir şey yazılmamış, demek ki maçın heyecanıyla abarttı insanlar.
Son maç ev sahibi avantajı olsa da bence şanslar eşit, yenilirsek sürpriz olmaz. İyi olan, hak eden şampiyon olur umarım.
@uaburak89
abdi ipekcide de hakemler rezaletti, simdi de rezaletti. daha iyi mac yonetildigini gormedim. belki bu kadin basketbolunda standart baskadir, eurolig final8de de hakemleri hic begenmemistim cunku. o kadar cok hata yaptilar ki hangi birini yazalim. o yuzden ozetle maci batirdilar diyoruzsosyal medyada hakemlerin cok konusulmasi normal, macin onune gectiler yaptiklari hatalarla.
Hakemler hata yaptı dogru ama Gs cephesinin itiraz ettigi noktalar cok sacma.Bizim antrenörün sahaya girdigi yerlerin filan fotografını koymuslar hakemler birşey demedi diye.Basketbolda cok olan birşey bu koçlar pozisyonu etkilemedigi sürece 2-3 adım giriyor arada sahaya ve ben buna hiç tepki gösterildigini görmedim.Bu arada Gs cephesi derken taraftar sayfalarından bahsediyorum heralde pek takip etmiyorlar basketbolu.
Fenerbahçe maça kötü başladımı zor toparlanıyor bügün hakemin hatalarına rağmen oyunun son bölümlerinde taraftarın desteği ile maçı aldı.
Angel ve Cappie maça sönük başladı.Birsel ve Esmeral süper oynadılar.
Yacubu insana saç baş yolduruyor net pozisyonlarda sayı yapamıyor.
Abdi İpekçide Fenerbahçe maça iyi başlarsa Angel ve Cappie güzel oynarsa Fenerbahçe Şampiyon olur birde hakemlerde adaletli maç yönetlesi gerek.
yine bir final maci olacak , sonuc belli gibi az cok..
bizim dis atislari sokmamiz lazim, yoksa galatasarayin alan savunmasini acamiyoruz ve hep duvara carpiyoruz. onumuzdeki macta ilk yari kesinlikle tempoyu dusuk tutmaliyiz, yoksa yine ilk ceyrek fark olur. bizimkilerde topu alan butun sahayi dribblingle gecmeye calisiyor. galatasaray da iyi geri kosuyor, o yuzden hep duvara carpiyoruz. ne zaman set hucumu oynarsak ustunluk kuruyoruz macta. bence galibiyetin kilidi sabirli hucum ve dusuk tempo. rakibin kadrosu dar, rotasyon yapamiyor diye hep hizli basliyoruz. halbuki bastan siki tutup ikinci yari tempo yapsak cok daha rahat kazaniriz. ozellikle angel ile ozel konusulmali. bu kadar sabirsiz bir sporcu gormedim daha bensanki sahada rakip yokmus gibi iceri daliyor, sacma sapan atislar yapiyor. gerektigi gibi kullanirsak angeli o da katki yapar. fast breaklerde at onune yapsin sayiyi. ama set hucumunda mumkunse vermeyin
![]()
Maç şu an devam ediyor, 17-6.Galatasaray gene çok iyi başladı.
İlk çeyrek hep aynı hikaye. İyi başladık, iyi bitiririz umarım.
Allah Allah boyle birşey olamaz ya her mac aynı senaryo buna önlem alınamıyor mu ? Karşında uzaylılar mı var yani bu kadar mı zor ilk çeyrekte şu farkı açtırmamak.Antrenör sıfır bizim takımın bosuna para vermesinler takım kendi basına takılsa daha iyi.
Bam bam bam başladık.
29-10 2. çeyrek oynanıyor,mola aldı Fenerbahçe.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
31-12 hunnarca saldiriyor galatasaray
Lan mükemmel oynuyoruz lan![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Biz ne kadar iyiysek rakip de o kadar kötü. Şu an için gidişat mükemmel.
Torrens fena oynuyorIşıl'da iyi ama Torrens'e göre durgun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
fenerli bayanlar , boyle baski beklemiyordu bence bu etkiledi oyunlarini , birde uzerine galatasarayin sert ve iyi savunmasi eklenince sonuc normal , umarim 2. yarida boyle hunnarca devam ederiz.![]()
DEVRE | Galatasaray Odeabank 40-18 Fenerbahçe
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Devre arasında Mahmut Uslu tokatlanmış.
Salona girişten beri yapılmayan pislik kalmadı zaten.Bir tane Gs yöneticisi Aziz Yıldırım'ı almayın diye emir vermiş polise.Bir fotograf var telefondayım simdi koyamıyorum Gsli bir holigan bizim yoneticiye saldırıyor polis copu koyup götürmek yerine sakinleştirmeyi seciyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk