Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 119 sonuç

Konu: Avrupa Ligi'ndeki Rakiplerimiz Belli Oldu

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bilbao geldi,durumları nasıldır şu an bilmiyorum.Eler mi Trabzon?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Trabzonspor - A.Bilbao

Birbirine iki denk takım eşleşti diyebiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ohh be Bilbao geldi. Kendi evimizdeki maçı kazanmak zorundayız, Bilbao deplasmanı çok zor olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Trabzonspor - Atletic Bilbao....
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Trabzonspor'a Atletic Bilbao geldi...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Trabzonspor'a Bilbao geldi.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Llorente , Muniain falan filan var işte.
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Güzel kuralar olduğunu düşünüyorum...Beşiktaş çok rahat geçecektir...Trabzonspor ve Bursaspor ise birbirine denk takımlarla eşleşti onların da şansları eşit...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Umarım bütün takımlarımız Gruplara kalır ama Bursa ile Trabzon'un işi biraz sıkıntılı gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada 3 takımımızda ilk maçlarını evinde oynayacak...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Worst possible: Trabzonspor

Best possible: Hearts - pleasseee!! I grew up in Edinburgh in an area where EVERYONE was a Hearts fan....still have lots of Hearts supporting mates to this day. Would love to knock them out

Tottenham forumundan biz onlari onlar bizi istemiyor eeee ne demek oluyor, Tottenham hayirli olsun simdiden
    Tottenham ile Hearts eşleşti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ı artık saymıyorum bile Bursa ve Trabzon'un kazanması şart ilk maçları.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bilbao geçen sene La Liga'da çok başarılı bir performans göstermişti ancak Trabzonspor bana bu sene çok umut veriyor.Yeni kadro olmasına rağmen Benfica maçlarında beğenmiştim ben.Bilbao'yu içerde gol yemeden yenebilirse Trabzonspor tur atlar

Bilmiyorum benim görüşüm ama Bilbaonun benficadan çok aşağı kalır bi yanı yok burdanda elenicez gibi :/

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    İşte ne kötü ne iyi bir takım şanslar eşit hemen Bursa'yı hor görüyorsun Aygün...Bu takımı Sivas bile yendi...

Bu takımı Sivasspor 2 sene önce yendi de turu kim atladı Adamlar 5-0 yenmiş bırakalım da ikinci maçı takmasınlar.Felaket tellallığı yapmak gibi bir amacım da yok.Ama dün gördük gözümüzde büyüttüğümüz G.Antepspor'u.Beşiktaş'ın rakibi gibi bir rakip çıksaydı Bursaspor'a gözüm kapalı eler Bursa derdim.Ama Anderlecht öyle küçümsenecek bir takım değil.Kalite olarak da Anderlecht önde tecrübe olarak da.Umarım eler Bursaspor ben yanılırım ama gerçekten çok zor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

besiktas rahat gecmesi lazim turu

trabzon ise kendi seviyesinde bir rakip ile eslesti ama llorente"ye dikkat etmelidir trabzon cok guclu bir oyuncu.

Bursa ise kendisinden 1 gomlek ustun anderlecht ile eslesti bursa bu oyununu duzeltmezse turu gecemez

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

TS'de hep ateşli deplasmanlara gidiyor.

Anderlecht eski Anderlecht değil bunu herkes biliyor.Ertuğrul hoca az önce Lig TV'ye bağlandı gerekli yerlere transfer yapabilirsek Anderlecht'i eleriz dedi.Ümitsizliğe gerek yok.Üç Türk takımı içinde iyi kuralar.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

TS'de ilk maç Zokora,Adrian,Engin,Henrique yokmuş.

Valla güçleri bilememde şu beşiktaşın eleme kuralarındaki şansı kimsede yok Alania gelmiş dün kazak takımını penaltılarda yendilerde geldiler

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ya Anderlecth'in neresi kaliteliymiş kardeşimAdamların liginde takım yok doğru dürüst ondan şampiyon oluyorlar her sene.Avrupa'da Anderlecth'in kaç gömlek üstü takımlar elendi Panathinaikos ve Rangers çok güzel örnek.Anderlecth'in büyütülecek bi tarafı yok Bursa içerde gol yemezse turu atlar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

En azindan en zorunu cekmedik acilen Paweli yollayip bi stoper almamiz lazim !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ne kkadar şanslı kuralar çekiyoruz biz böyleBen Tottenham bekliyordum ama olmadı.

Bilbao zor rakip bana göre.Geçen yıl çoğu maçını izledim ve iyi oynuyorlar.Hocaları da değişmiş ama bakalım neler olacak.Sahamızda en az 2 fark atmalıyız ki eleme şansımız olsun.Adamlar iç sahada fırtına.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    En azindan en zorunu cekmedik acilen Paweli yollayip bi stoper almamiz lazim !
    Mmkünse Brozeklerin ikisi gitsin bir tane stoper bir tane santrafor gelsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

2004 yılında eşleşmiş ve 69.dakikada 3-0 önde olduğumuz karşılaşmada iki gol yemiş, deplasmanda 2-0 yenilerek elenmiştik.bu senede böyle olmaz inşallah.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tamamı

Ya karamsarlık yapmayım diyorumda arkadaş şu takımlardan Austria Wien-Salzburg-Rennes falan niye gelmez anlamıyorum neyse inşallah geçeriz ama pek ümitli değilim gene abuk subuk hatalardan yeriz eleniriz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şenol Hoca neden Avrupa tecrübesi olan Halil yerine Brozek'i filan tercih ediyor ona anlam veremiyorum, konu tam olarak bu olmasa da söyleyeyim dedim.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Şenol Hoca neden Avrupa tecrübesi olan Halil yerine Brozek'i filan tercih ediyor ona anlam veremiyorum, konu tam olarak bu olmasa da söyleyeyim dedim.
    Bir eksiğini görüyorki oynatmıyor.Yoksa Halil kumaşında Avrupa tecrübesi olan biri neden oynamasın ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Military View Post
    Valla güçleri bilememde şu beşiktaşın eleme kuralarındaki şansı kimsede yok Alania gelmiş dün kazak takımını penaltılarda yendilerde geldiler
    Yakın zamanda döndü aslında bizim şansımız.Zamanında ŞL'de son torbadan son Alman şampiyonu Wolfsburg'u,UEFA'da yine son torbadan İngilizlerin o zamanlar gelişmekte olan kulübü Tottenham'ı çekmişliğimiz vardır. Muhtemel rakipleri gördüğümde gönlümden Alania geçmişti.Rakibi küçümseyip maça asılmama gibi bir hataya düşmezsek veya çok büyük şansızlıklar yaşamazsak rahat geçeriz.Diğer ekliplerimiz de diğer muhtemel rakiplerine göre iyi kura çekmişler.Eğer güçlerini ortaya koyabilirlerse gruplara kalabilirler.
    So what?
    Saike

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri