Şu kazanamadığın 6 maç dışında iyi ilerliyorsun. Yakalamışsın play-offları
Play-off sistemi varsa tabi 3. ligte.![]()
Şu kazanamadığın 6 maç dışında iyi ilerliyorsun. Yakalamışsın play-offları
Play-off sistemi varsa tabi 3. ligte.![]()
Var var 2'den 5'e kadar var![]()
Herzaman en alt seviyeden başlayan kariyerleri sevmişimdir.Çünkü bir zorluk yaşamadan hiçbirşeyin tadı olmuyor.
İrfan Başaran çok iyi transfer.3.Lig için 2 Gömlek fazlaEvindeki maçlarda fire vermezsen Play-off + deplasmanlardanda puan çıkartırsan Şampiyonluk gelir.
Erhan abim İrfan çok iyi şuan asist felan yapıyor kilit paslar atıyor , tek sorunu bitiricilik yok. Şampiyonluk için savaşacağız.![]()
Başarılar zaten iyi gidiyorsunuz...
Bu arada Statü veya Lig formatı hakkında endişeleri olanların endişelerini giderelim; "Geçen Seneki Statüden"
Sözleşme konusunda sınır getirilmedi ortalığı daha da karıştırmamak için ama c) kuralı aynen uygulandı...TFF 3. Ligi kulüpleri ancak 01.01.1986 ve daha sonra doğmuş olan futbolcular ile sözleşme imzalayabilirler ve müsabakalarda bu futbolcuları oynatabilirler.
a) TFF 3. Ligi kulüpleri ayrıca 31.12.1985 ile 31.12.1980 tarihleri arasında doğmuş en fazla 6 futbolcu ile sözleşme imzalayabilirler. Geçmiş sezonlardan sözleşmesi devam eden 31.12.1985 ile 31.12.1980 tarihleri arasında doğmuş olan futbolcular bu kontenjan dahilinde kabul edilir.
c) Kulüpler, müsabakalarda söz konusu 6 futbolcunun tamamını 18 kişilik müsabaka isim listesine yazabilirler. Ancak kulüpler müsabakalarda bu madde kapsamındaki 6 futbolcudan en fazla 4 tanesini aynı anda oynatabilirler
MADDE 3 - MÜSABAKA SİSTEMİ
TFF 3. Lig 18’er takımlı üç grupta çift devreli lig usulüne göre oynanır.
TFF 3. Lig’de çift devreli lig müsabakaları sonunda gruplarda 16., 17. ve 18. sıraları alan takımlar Bölgesel Amatör Lig’e düşerler.
2
TFF 3.Lig çift devreli lig müsabakaları sonunda gruplarda 1. sırayı alan takımlar TFF 2. Lig’e yükselirler. Bu müsabakalar sonunda gruplarda 2., 3., 4. ve 5. sırayı alan takımlar, TFF 2.Ligine yükselecek diğer takımların belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılacak takımları oluştururlar.
Play-Off’larda, grubunu ikinci sırada bitiren takımlarla aynı grubu beşinci sırada bitiren takımlar; üçüncü sırada bitiren takımlar ile aynı grubu dördüncü sırada bitiren takımlarla eşleşirler. (Aynı grup kriterini editörden ayarlamak mümkün değil kura çekiliyor)
Bu maddenin 4. fıkrasında belirtilen müsabakalarda kazanan takımlar final müsabakası oynarlar. Finalde kazanan takımlar TFF 2.Ligine yükselirler.
Play-Off müsabakaları TFF tarafından belirlenecek tarafsız saha veya sahalarda, tek maç eleme usulü ile oynanır.
Müsabakaların normal süreleri berabere sonuçlandığı takdirde, on beşer dakikalık iki uzatma devresi oynanır. Uzatma devresinde gol atılamazsa, kazanan takım penaltı noktasından yapılacak vuruşlar sonucunda belirlenir.
2010-2011 Sezonu Bölgesel Amatör Lig müsabakaları sonunda 12 takım profesyonellik kriterlerini karşılamaları şartıyla TFF 3.Ligi’ne yükselir.
Last edited by ozzymanborn : 13.Ağustos.2011 at 13:32
Nasıl ? biz şimdi çıksak yinemi burdayız ? TFF 3.Lig çift devreli lig müsabakaları sonunda gruplarda 1. sırayı alan takımlar TFF 2. Lig’e yükselirler. Bu müsabakalar sonunda gruplarda 2., 3., 4. ve 5. sırayı alan takımlar, TFF 3.Ligine yükselecek diğer takımların belirleneceği Play-Off
Yanlış yazmışsın yoksa Amatör içinmi yazdın ? bu arada çok mükemmel gidiyoruz..
Yok http://www.tff.org/default.aspx?pageID=386 'daki pdf'den aynen aldım 2. lig olacak o tabi ki... Federasyonun hatası olmuş yazarken sanırım...![]()
Yunus dönmüştü yazmayı unuttum muhteşem döndü ilk maçlarında çok iyi oynadı ssler birazdan
Çok iyi bir periyot yakaladık Yunus'un dönmesiyle takım coştu resmen İrfan , Temel , Emrullah , Cihan ,Turgut , Kamber .. çok iyi yoldayız.
Buda Yükselişimiz ..
2 puan fark var. Son 8 maç .. Takip etmeniz dileği ile..
![]()
bence burdan sonra kaybetme şampiyonluğu çünkü playoff'lar çok uğraştırıyor insanı
2 puan var savaşıcaz bakalım ne olcak ..
Takım bendinin üstüne çıktı resmenHala puan farkı 2'dir erimedi.
Son 3 maç ne olur sizce bundan sonra ?
İnegöl'ün fikstür nasıl ?
Bizim gibi onlarında 1 beraberlikleri var bu süreçte![]()
Son üç maçı kast etmiştim.
Bu arada diğer takımlarında formalarını görmek istersen aşağıdaki uzantıda mevcut
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=100929
Son 3 maçlarıda galibiyet, Oyunda çok grafik var, yinede sağol.. Oyunu kapattım şimdi, biraz heyecan olsun zaten kimsede girmiyor![]()
Son 3 maç .. 1.sini şimdi oynayacağım sonuçlar bitinceye kadar tahmin yapın bari![]()
İnegölspor mutlaka puan kaybedecek, içime öyle doğuyor benim...
İnşAllah kardeşim, bakalım ne olacak umarım takipte kalırsın.
Neler oldu neler, çok büyük sürpriz var.
ee hani nerede o sürprizler?
Son maçlarda çok iyi bir form yakalamışsın, bu kadro playoff'lara gitse bile bence çıkar.
Oyunu şimdi açıyorum, dün arkadaşlarla dışarı çıktık o yüzden unuttum bendegiriyorum şimdi
WE ARE THE CHAMPİON !!
İnegöl puan alamadı, ve şampiyonluğu bize hediye etti
Şampiyonuz !! Takip eden varmı la ?
Tebrikler 2. Ligde başarılar.
En azından şimdi takımın abisi olan oyuncular oynama şansı bulur...
2. lig hayırlı olsun
Sanmıyorum ligin ilk başında halimi görmedin mi ? Yeni oyunculara yöneleceğim ve kendime bir Parent klüp bulacağım..
Sağol Dostum..
Tebrikler... Böyle gerideyken -başıma gelen- birinciliği götüren illaki puan kaybeder ama önemli olan senin kaybetmemen![]()