Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Athletic Bilbao kazanır

14 70.00%
  • Berabere biter

5 25.00%
  • Trabzonspor

1 5.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 78 arası toplam 78 sonuç

Konu: Athletic Bilbao - Trabzonspor | Avrupa Ligi Play-off Turu 1. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Tek birşey söyleyeceğim; Van der Sar' mısın Tolga Zengin?

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Maçı izleyemedim misafirler vardı.Bu beraberlik iyi ama avantaj değil bence çok tehlikeli bir skor.1-1 falan olsa neyse.

İyikide izlemedim ben izlesem kesin yenilirdik.Burak neden kırmızı gördü haklı bir kartmıydı?

Yok yahu tehlikeli falan değil adamların bitiriciliği neredeyse sıfır o kadar pozisyon yarattılar hepsi auta. TT arenada turu geçer Trabzon

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Trabzon Arena'da turu geçer.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aynen,skor biraz riskli olsa da deplasmandan alınan bir beraberlik var ortada,hem de 10 kişiyle.Burada gol yememesi gerek Trabzon'un.Tebrikler
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bilbao oyuncuları Tatanga'nın dediği gibi kazmalar Avrupa tecrübeleri yok sanki açıkcası Trabzonspor 11 kişi olsa yenebilirdi bile...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maçın neredeyse tamamını 10 kişi oynayan bir Trabzonspor için iyi bir skor, fakat yine de tehlikeli. Galibiyet şart rövanşta, çünkü gollü beraberlikte bile elenecekler. Yine de zor şartlarda alınan beraberlikten ötürü kutluyorum Trabzonspor'u.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Zokora'nın olacağı zaman defansımız sağlam olacaktır kanımca. Burak'ın yerine de sağda Serkan olursa defansif açıdan iyi takım oluruz. Ama gol atmak gerekiyor işte onu bilemiyorum. Maçı izlemedim. Burak'ın kartını gören oldumu? Kartın değerlendirmesi ağır mıydı? Gerçi Adrian'a verilen 2 maçtan sonra kimden adalet beklersin o da başka mesele.

Helal olsun Trabzon'a. 0-0 yinede tehlikeli bir skor TT Arena'da dikkatli olmak lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maçta Bilbao'yu tutan bazı arkadaşlarım vardı onlara da iyi cevap oldu bu maç , neyse de Trabzonspor ilk yarı çok daha zorlandı , ikinci yarı oyunun kontrolü yine Bilbao'daydı fakat Trabzonspor önemli 2-3 kontraya çıktı onlardan biri gol olsaydı her şey çok daha güzel olurdu .

TT Arena'da Trabzonspor 2-1 alır ve gruplara kalır .
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Ağustos.2011 at 02:55 Reason: kullandığımız kelimelere dikkat edelim lütfen.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

6.dakikadan beri 10 kişi oynayıp deplasmanda golsüz berabere kalmak çok iyi bir sonuç. Türkiye'de Trabzonspor bence turu geçicek.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Helal olsun Trabzon'a.İnşallah İstanbul'da turu geçecek skoru elde ederler.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Arena'daki maçta Colman cezalı.Eksikler çok yahu.Adrian,Burak,Colman çok zorlanacaz çok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Şu hakemlerden ne kadar çok çektik 3 maçta. Burak'ın kırmızı kartına lafım yok çıkartabilirsin ama rakibe niye kırmızı çıkmıyor o pozisyonda anlamış degilim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

şu 2. sınıf hakemlerin Türkiye takımlarına karşı bir anda böyle acaip cesaretlenmesi kadar beni deli eden ikinci birşey yok, kimlerin gözüne girmeye çalışıyorlarsa artık kartı çıkarırken kendilerinden geçiyorlar. Burakın pozisyonunda adam kafasına vuruyor diziyle Burak'ın, sonra 2-3 adım atıp türkan şoray düşüşü yapıyor. Şak bizim adama kırmızı, sizin adalet anlayışınız batsın.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Ağustos.2011 at 22:00 Reason: söylediklerimize dikkat edelim lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özetini seyrettim şimdi maçın. 10 kişi kalmanın etkisi baya olmuş çok pozisyon vermişiz ancak pozisyona da girmişiz yani. Ama o nasıl bir kırmızı karttır ben anlamadım. Trabzonlu olmaya gerek yok bu pozisyonda kafayı yemek için. Bu kadar saçma bir karar olamaz. Adama arkadan hafifçe vur adam kalksın sana daha sertini yapsın yarım saat sonra kendini yere atsın , sen kırmızı kart gör. Yok öyle bir dünya. Neyse 10 kişile 85 dakika mücadele edip 0-0 elde etmek çok iyi bence. Rövanşta Burak ve Colman'ın yokluğunda Zokora ile Halil'e çok iş düşecek. İnşallah Arena'da turu geçen taraf temsilcimiz olur.

Elimizdeki kadro zaten kısıtlıydı cezalılar,sakatlar derken maçtan önce işleri çook çok zor dendi.Zaten kısıtlı bi kadroyla başlayıp 5.dkda kırmızıyı yedik 10 kişi kaldık üstünde bide deplasmandasın aşırı net pozisyonlarda kaçırmışsın bide 0-0 bitti.Valla turu geçmemiz farz oldu bize Bilbao bu sene kümeye düşmeye oynayacak bi takım olucak Arenada turu geçmemiz lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzon'un hiç şansı yok gerçekten. Her maçındada hakem hatasımı olur bir takımın. Ben artık kasıtlı olduğunu düşünmeye başladım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Cidden Burak kırmızı yedi itiraz edilicek birşey yok normal ama rakibinde atılması gerekiyordu .

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten Helal Olsun Trabzonspor'a... 5.dk'da kırmızı kart gördükten sonra ben de buraya iş bitti yazmıştım ama mükemmel bir direnç sergileyerek oradan beraberlikle döndüler. Arena'da turu geçeceklerdir,buna yürekten inanıyorum...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri