Şenol Hocam yarın oturamayacağı için bugünden keyfini çıkarıyor koltuğun.![]()
Trabzonspor çıkar aslanlar gibi oynar.
Dün Barca-Milan maçını verince açık kanaldan umutlanmıştım bu maç içinde ama Napoli - City maçını verecekmiş burda açık kanal. Trabzonspor'a başarılar dilerim gönül isterdi Milano'ya gidip desteklemek ama gidemedik bugün.
senol hocam kara kara dusunuyor rakibi iyi analiz etti galiba bastir trabzonum sana inat herkesi sasirt.![]()
Uploaded with ImageShack.us
Kuzenlerim ve arkadaslarim Milanoya inmis
Haydi Trabzonspor göster gücünü Bütün Türkiye seninle haydi aslanlar gibi çıkın oynayın...
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
İlker Yasin ve Erman Toroğlu. Bu maçı izlemeyen çok şey kaybeder![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Biize her yer Trabzon , bize her yer Trabzon . Tribünler inliyor![]()
Bekte Celuska önünde Serkan iyi bir tercih olmuş.
İnşallah puanla döner Trabzon, İnter'de işler pek yolunda değil şu sıralar ama puan çıkarmak çok zor; umarım başarırlar![]()
İnterde kötü bugün.
Tehlikeli yerden frikik inter kullanıyo.
Zarate'nin müdahalesi kırmızılıktı. 2. yarıda Alanzinho çıkmazsa Trabzon'un başı yanar.
beyler daha yeni geldim ama trabzon nasil oynuor suana kadar ?
İlk yarının bilançosu
"Zanetti 16 yıldır italya liginde oynuyor, la ligada"
"Pazzini Lazio'dan kiralanmış"
"Bu stadın eski adı San Siro yeni adı giuseppe meazza"
Trabzon puan alır bu maçtan...İnter'i beğenmedim...
Hakem kotu yonetiyor illa adami yere savuracaksinki faul versin
Trabzonspor gayet iyi mücadele ediyor. Tolga'nın da performansı çok iyi. 1 puan alabilecek güçte Trabzonspor. Bu oyun devam eder inşlAllah.
Haydi trabzonum 2.ci yari 1 gol at guldur yuzumuzu =)
Neyi protesto ediyorlar ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şuan trabzon çok iyi ilerliyor böyle devam etmesi lazım dengeli ve dikkatli olup interi sinirlendirmesi lazım sonradan kontrolden çıktığı zaman interi yakalrsa trabzon maçı bile alabilir
Trabzonu bu maçta çok beğendim inter çok yorgun gözüküyor kafalarında bişeyler var sanki çok sıkıntılı gibiler sanki ev ödevlerini yapmamışlar hocanın maçtan sonra atacağı dayak falan akıllarında gibi.
Amma frikik kullandı İnter yahu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Trabzon ne top oynuor abi ya interi yari sahaya yikti
İnter çıkamıyor .
Valla İnter çok isteksiz dağınık durumda bu arada Trabzon çok Formunda fakat inter bu ne yapacakları belli olmuyor
Sapara ve Vittek kesinlikle girmeli oyuna.Bu arada, İnter'in yedek kulübesi zayıf, Trabzonspor'un puan alacağına dair inancım artmaya başladı. 1 puan bile büyük başarı olur.
![]()
Ts puanı alacak harbiden.
Yabancı biri maçı izlese sanki trabzonu inter interi trabzon sanıcak okadar farklı oynuyor trabzon şuan