HUGOALMEİDA.
Maça çok iyi başladık, erken gol çok iyi oldu; fakat geriye yaslanmadan 0-0'mış gibi devam etmeliyiz. Defansif sıkıntılarımız malum ve şu ana kadar kalemize geldiklerinde risk yarattıklarını da söyleyebilirim.
HUGOALMEİDA.
Maça çok iyi başladık, erken gol çok iyi oldu; fakat geriye yaslanmadan 0-0'mış gibi devam etmeliyiz. Defansif sıkıntılarımız malum ve şu ana kadar kalemize geldiklerinde risk yarattıklarını da söyleyebilirim.
Fernandes demin güzel pas verdi ama Almeida yetisemedi ve Ismail'de güzel geçti demin
Erken atmışız sevindim haydi 5-6 olsun![]()
Nasil bir pas bu Quaresma![]()
Oha Q7 ne pas atti lan 2-0 oldu almeida
Spikere bayiliyorum ya Aurelio iyi niyetle gecti ama rakibi kotu niyetliydi
Q7 3 ayakli diyor :F
Fernandesin kapi komsusu Nani :F
Helal be. Hadi durmak yok![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bütün Portekizlilerden gol ya da asist bekliyorum.Q7 1 asist, Almeida 2 gol tamam, cepte. Sırada Fernandes ve Simao var. 4-5 olmalı bu maç.
Bu arada Q7 çok şahsi oynuyor, asistine lafım yok sadece o yapabilirdi bunu, ama artık kollektif futbola dönmeli.
Özlerine dönmeye başladılar![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fernandesin frikigi cok guzeldi bu arada ernst nerde beyler aurelio yerine 2.ci yari ernst girse iyi olur eger 18"de varsa aurelio 90 dakika kaldiramaz bence yasindan dolayi ernst yok ise 2.ci yari aurelio yerine Veli girebilir..
Quaresma bugün tutulmuyo. Şöyle oynadığı zaman zevk veriyor işte. En azından bireysel oynasa bile becerebiliyor bunu. Sonuçta bunları yapmak için geldi Beşiktaş'a![]()
FM Gazetesi
2-0 Önde olmamıza ragmen defansda çok boşluk veriyoruz. Karşımız Maccabi yerine başka bir rakip olsaydı şuan skorun tabelasında sayıların yeri degişirdi. Quaresma'nın sakin olması lazım gereksiz kart görmeye gerek yok.
GeLecek yıL miLadı doLacak oLan Guti yerine şu takımda ki BosnaLı Medunjanin gerçekten muhteşem gider. O oLmasa hiç pozisyona biLe giremezLerdi.
HugoL iş başında. İkinci yarı goLLere devam.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Quaresma'nın pası geçen hafta Ronaldo'nun,Benzema'ya yaptığı asiste benzerdi.O pası attığın anda zaten gol olur.Beşiktaş ligdeki maçın aksine iyi bir görüntü çiziyor.
2-1 oldu yahu besiktas cok ara topu yiyor ya.
Gol gelebilecek en kötü zamanda geldi.Mutlaka 3'ü bulmalı Beşiktaş.Yoksa bir sürpriz yaşanabilir.
ayıp bu nasıl defans anlayışı adamlar istediği gibi geziyo defans bölgesinde ben utanıyorum ya bu sidnei niye oynamıyo bu maçta 3-1 oldu
Aurelioooo 3-1
Bhaguandas : defanslik bir sorun degl sivok egemen ikilisi bence iyi ama savunma cizgi halinde ve baya onde o yuzden arkaya top yemesi gayet normal
çabuk cevap verdik iyidir iyi
Üstüne gelen bir topa böyle müdahalede bulunulmaz ya Rüştü, ayıp bee.3. golü atmamız şart bir an önce, yoksa çok sıkıntı yaşarız.
Derken Aurelio.3-1
Aurelioooooooooooo
Anında cevap 3-1
Egemennnnnnnnnnnnnnnnnnnn 4-1 oldu lan egemennnnnnnnnn
Egemennnnnnnnnnnnnnnnnnnn, cesur yürekkkkkkkkkkk. Gooooooooooool. 4-1.
SALDIR BEŞİKTAŞ'ım OOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYY YYYYYY...
Devaaaam !
Onların Heronu varsa bizim kartalımız var![]()
Egemen oldu Ironman!![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Egemen sanki oldu ayrimen diyor ahahaha![]()
Onların heronu varsa bzimde kartalımız var![]()
Helal Beşiktaş 1 tane daha at 5-1 olsun![]()
![]()