2"side bana penalti gibi geldi antepinkide fenerbahceninkide + yoboya sari karti es gecti hakem
2"side bana penalti gibi geldi antepinkide fenerbahceninkide + yoboya sari karti es gecti hakem
%100 penaltıyı yemiş hakem, şaşırmıyoruz artık!
ikincisi de penaltı gibi duruyor doğru ama önce fenerbahçe penaltıyı kullansa o topun dönüşünde anteP'in beklediği penaltı olayı da gerçekleşmeyecekti.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yalnız hakem çok korkak davranıyor berbat bir maç yönetiyor...
Uğur Boral girdi oyuna (:
Mehmet Topuz'un yerine Uğur Boral'ı aldık.Yabancı hakkımız olduğunu unuttu galiba.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Topuz sakatlandımı?
FM Gazetesi
topuz sakatlandi ugur boral girdide enteresan degisilik caner,ziegler,ugur, galiba yabanci SIKINTISINDAN dolayi
Renktaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Doktor sahneye çıkmazsa burdan en fazla beraberlikle döneriz.
Alex attı yine![]()
Alex attı.Şu Uğur'a bayılıyorum ya vuramasa da asist oldu![]()
alex attı antep ne biçim savunma yaptı öyle ya
1-1 Alex ,,,,
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Ahahaha Reis çıktı sahneye
İkinci yarı Dia ve Bienvenu'yu al oyuna Semih-Ziegler ikilisinin yerine biraz da biz oynayalım.
gool 1-1 alex atti ama yalniz ziegler sanki kaleye vurur gibi pas attiyerden yuvarlarasa top alexin onunde kalicakti ztn
![]()
Selçuk daha form tutamamış anlaşılan![]()
Uğur'un olduğu yerde ben Caner'e top toplatırım yahu. Girdi ters kanatta oynamasına rağmen takıma bi tempo geldi.
Olcan sakatlandi galiba..
Olcan geri girdi
Olcan'ın ciddi bir şeyi yoktur umarım ama bu maçın ikinci yarısında oynamazsa çok daha iyi olur![]()
bu maçıda kazanırsak güzel olur iyi olur.
Yobunun buyuk hatasi gol olucakti. volkan cikartti galiba sag ayakli bir adam olsa gol olma sansi daha yuksekti..-
Yobo büyük bir hata yaptı ama Volkan kurtardı, rakipte vuramadı gerçi.Aykut Kocaman'ın şunu anlaması lazım fenerbahçe kontrollü oynamaz böyle maçlarda.Zaten bu kadroyla da kontrollü oynanmaz mahkum oynanır.İlk yarının da özeti budur Antep oynadı biz seyrettik.
Zevksiz bir maç oluyor.Berabere biter diye düşünüyorum.
Uğur Boral'ı ters kanatta oynattık ve gol geldi. Umarım ikinci yarı toparlanır ve bir gol buluruz, böyle bir mevsimde G.Antep deplasmanına gittik, avantajını çıkarmamız gerek. Rakiplerimizin gelecekte puan kaybedebileceği bir deplasman.
Dannynin hemserisi ayni kendisi gibi Cok sakin sogukkanli mudaleleri iyi ilerde oda iyi paraya satar antep![]()
Uğur Boral'ın gelişine ayağa pası bence çok başarılıydı, olcan'ın golüne zaten diyecek söz yok. Umarım olcan 2. yarı sıkıntı yaşamadan oynar.
Caner yerine Stoch mutlaka oyuna dahil olmalı, dakika 70'E dayandığı zaman Bienvenu dahil olmalı diye düşünüyorum.
Rakip kapanmadan hücum ediyor.Bu maç Dia'nın maçı aslında.
Ziegler-Semih çıkıp Dia-Bienvenu girmeli. ya da Sezer girsin Selçuk çıksın Semih oyunda kalsın ama Dia mutlaka olmalı.
Aykut hoca Caneri çıkarsa sola uğuru sağ da Dia'yı alsa müthiş olacak ama.