Renkli kareler... =)
![]()
Renkli kareler... =)
![]()
Taraftarlar çok iyi bu arada belirtmeliyiz bunuÇok iyi kıstası beklenendir tabi. Ayrıca yasak hakkında düşünceliydik ama oldukça olumlu olmuş gibi duruyor. Bir Bjk'li hanımefendiyi de gösterdiler tribünde,Gs'li hanımefendi'den sonra.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ahaha hakkatten biri var![]()
aa aynen yasi 12 falanda degil![]()
Birazdan pastalar börekler açılır bekleyin![]()
![]()
Stadın zemini ne durumda acaba, geçen hafta rezaletti. Bir an önce geçen seneki gibi bir çözüm bulmaları gerek. Geçen sene ne güzeldi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bayan taraftarlar Erkek taraftarları geçecek valla bu gidişle![]()
sezeri niye oynatmiyor anlamis degilm canerden daha kaliteli topcu. sezer sol aciktada oynar yani
İç sahada oynuyoruz ve Selçuk-Baroni ikilisi bana hala saçmalık geliyor.Kanatlarımız Dia-Stoch olsa anlarım çok ofansifiz kanatlarda dengeliyor diye ama kanatlardan biri de Caner sonuçta.Cristian-Sezer olmalıydı orta saha.
Bienvenu neden yok ya boşuna aldım kadroyaneyse 2. yarı girer umarım golünü atar
![]()
Harikagözümün önüne elinde dantelle, örgü şişleriyle gözlük burun ucunda arada maça bakan bayanlar falan gelmişti ilk bu durum açıklandığında
Fazla küçümsemişiz bayanları, gelecek dönemlerde erkekler bilet bulmakta zorlanabilir, müthiş bir atmosfer var. Hangi maçı izlesem, üçü de çok iyi diye düşünüyordum, artık diğer iki maçın sonucuna bakmak için bile kanal değiştireceğimi zannetmiyorum
![]()
Ve ortaokul-lise basketbol maçlarına döndü tribünler... İşte taraftar işte şampiyon![]()
Selçuk bilindik performansında başladı
Bekar, genç erkek futbolcular için ekstra motivasyon kaynağıAma evliler içinde avantaj var, tecrübeliler evden dırdıra
![]()
ilk 5 dakkaya bakarsak top manisada baya istekli basladilar
böyle taraftar önünde ben oynasam messiden farkım olmaz![]()
Orta sahaları kalabalık, forvetleri de pres yapınca 2 tane ön liberolu oynamamız bizim için çok kötü oluyor. Çıkamıyoruz bile.
1 kacak daha
![]()
ooo daha ne kaçaklar vardır![]()
Çakallar kızların arasına girmişlerdirgörmemeleri için
![]()
ya dıgıturk sesi fazla veriyo yada kadınların sesi fazla tiz zavallı kulaklarım işkence valla![]()
selcuk cikti gokay girdi