Volkan in yediği bu gol araştırılsın. Şike olabilir bence.
Volkan in yediği bu gol araştırılsın. Şike olabilir bence.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
3-1 oldu webo
Volkan çok az hatalı gol yer sezonda. Bu kotanın böyle 3-0 öndeyken dolmaya başlaması güzel bizim açımızdan![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
3-2 oldu Volkan yine hata yaptı. Bu konsantrasyon sorunu da nedir şakası yok bu işin.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Webooo 3-2![]()
Bizim Henri beklentileri aşacak gibi duruyor. Düzenli olarak 11'de oynamaya başlarsa çok daha faydalı olur.
Gökhan'ı atabilirdi hoca ama geçiştirmeyi tercih etti.
Ya solda Henri bomboş pas vermiyo Caner.Stoch'un iyi performansı sıkıntıya sokmuş sanırım kendisini, gerek yok böyle ekstra şeyler yapmaya çalışmaya.
Gokhan gonul"e kirmizi cikmasi lazim![]()
Cüneyt Çakır STSL'de kötü diyorum anlatamıyorum![]()
Baronı güzel yazdı
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
4-2 fenerbahce yendi 2.ci yari hak eden fenerbahceydi basarilar
Aynı şekilde 3-1ken de bizim penaltıyı atladı şimdiAyrıca 4 oldu ve bu kaleciyi nereden bulmuşlarsa direkt evine geri postalasınlar bence çok yetersiz.
gökhan kırmızı görmeliydi diyenler, penaltımızı da es geçmesin madem![]()
(/s)
İlk yarı çok kötü oynadık. Devre arasındaki değişiklikler çok olumlu etkiledi takımı. Son anları sıkıntılı geçse de kazanmak güzel. Son dakikada Gökhan Gönül'e ikinci sarı kartın gösterilmesi gerekliydi. Yanlış yaptı Cüneyt Çakır.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Hasagic'in yokluğunu hissetti İ.B.B...3. Kaleci oynasın daha iyi bundan...
Maçın ilk yarısıyla ikinci yarısı siyahla beyaz kadar farklı oldu. İlk yarıda Fenerbahçe durgundu. İBB ise iyi alan daraltıp hataları değerlendirmeye çalıştı. Bekir'in hatasında Volkan'ın kritik kurtarışı vardı. Bunun haricinde ilk yarıdan aklımda kalan herhangi bir pozisyon yok. İkinci yarıda Sezer'le, Henri'nin oyuna girmesi Fenerbahçe'yi tamamen değiştirdi. Son 10 dakikanın dışında 35 dakika çok iyi bir Fenerbahçe izledik. Sezer'in ortasahayı toparlaması, Henri'nin hücumda koşuları, Gökhan'ın asıl bölgesine geçmesi, Stoch'un iyi oyunu galibiyeti getirdi.
Fenerbahçe 2. yarıda 35 dakika oynadığı oyunun süresini uzatmak için çalışmalı. O süre 60-65 dakikaya çıktığında hiç bir sıkıntı kalmaz zaten. Emre'nin, Serdar'ın düzelmesi, sakatların maç eksiklerini atlatmasıyla daha da iyi bir takım izleyeceğimize eminim.
Liderlik koltuğuna oturan takımımıza tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hakem Gökhan'ın uzaydan bile kırmızı kart olduğu anlaşılan pozisyonunu es geçti.Ve bu hakem ülkedeki en iyi hakem düşünün vahim durumu.İlk yarıdaki oyunla İBB en az 1 puanı haketmişti.İkinci yarıyı izlemedim 3-2 olduktan sonra izlemeye başladım.Webo'nun 2 gol atması iyi oldu (:
Bırakın Ulen Allah Aşkına Hakemmiş Ne Hatalar Yapılıyor Evet Doğrudur Hata Yapmıştır Ama Bu Kadar Hala Oradan Rant Peşinde Koşan Yorumlar ve Seviyesiz Yaklaşımlar Futboldan Soğutuyor Resmen İnsanı.
Bu Ülkeye Daha Bunlar Az Bile Avrupada 4 Takım Göndermek Bizim İçin Çok Ama Çok Lüks Bize 1 Takım Göndermek Bile Bu Ülke Futboluna Çok
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu Arada Ranttan Kasıt Dediğim; Karşı Takımların Sürekli Kendinden Başka Takımlara Yapılan Her Şey de Bir Şeyler Araması
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Takımımızı tebrik ediyorum. Birçoklarının başaramadığını 4 golle başardık. En kötü günümüzde bile İBB'ye 4 atabiliyoruz. Helal olsun gerçekten...
Teşekkürler Alex,Teşekkürler WeboFantezi Futbolda çok iyi puan yaptık bu 2'li sayesinde
Maça gelecek olursam; İlk yarı İBB,2.Yarı Fenerbahçe oynadı resmen. Ve sonrasında kalite farkı ortaya koydu kendini. Tebrikler Fenerbahçe...
"Maç 90 dakikadır ve sonunda Fenerbahçe kazanır" gibi bir duruma gidiyor olay![]()
Sahaya çıkan 11 ilk yarının özetini bize sunmuştu zaten daha kadro karmaşıkken derli toplu oyun beklemek yanlış olurdu. İkinci Yarı ise Aykut Kocaman hatasından döndü ve bu dönüş erken olunca bi anda 3 gol geldi. Ama merak ettiğim birşey var ; bu kötü oyuna rağmen Fenerbahçe devreye 1-0 önde girse Aykut Kocaman yine aynı cesur hamleleri yapabilir miydi ?
Stoch ve Doka gecenin yıldızlarıydı, Volkan ve Belediye'nin kalecisi ise günün en kötüleri oldu.
Ve Semih Şentürk
Bugün futbolu bıraksa üzülmem, çünkü o futbolu zaten bırakmış bitmiş resmen !
...
Katılıyorum nerde hazırlık kampında takımın en iyi olan Semih nerde bu Semih . Sonra neden Semih 11 oynamıyor diyorlar . Şu anda takımın 1.santraforu konumundayken bu performansı gösteriyorsa demek ki kulübede oturmayı hakediyor. Bienvenu'da bu performansına devam ederse formayı kapar . Emenike , Niang ile kıyaslarsak onlar kadar güçlü ve geniş alan etkinliği , koşuları onlar kadar etkili değil ancak , daha iyi pasör ve dar alan da çalımları falan onlardan daha etkili biraz da dribbling özelliğini geliştirirse büyük kazanç olur bizim açımızdan
Mücadele anlamında takımın sahaya koymuş olduğu reaksiyon mutluluk verici.Maçı tam anlamıyla kontrol altına alamadık.İBB yer yer istediği futbolu oynama fırsatı buldu.
Gökhan Gönül ve Stoch maçın yıldızlarındandı.Stoch'un gol atmasına çok sevindim.Alex'in attığı harika golü de es geçmemek olmaz.
Tribünler tek kelimeyle muazzamdı.Atmosfer hayranlık vericiydi.Bu ailenin bir ferdi olduğum için gurur duyuyorum kendimle.Büyük Fenerbahçe taraftarına bir de buradan teşekkürler.
Ayrıca kırmızı karttan bahsedenler neden Fenerbahçe'nin verilmeyen penaltısından bahsetmiyor? Tamam kırmızı kart bence de doğruydu,fakat bunun yanında sanki hakemin verdiği kararların maçın skorunu Fenerbahçe lehine etkilemiş gibi empoze ettiren mesajlar cidden çok komik oluyor,gelip burada objektif yorum yapıyoruz ayağına bütün niyetinizi belli ediyorsunuz.Böyle devam.
Fenerbahçe ikinci yarı iyi oynadı ve maçı haketti tebrikler.Hakem iki taraf için de rezaletti tevfiğin düştüğü pozisyon penaltı gökhanın kırmızı kartı var.Ayrıca Fener in verilmeyen penaltısı var.Bizim hakemler yönetemiyolar arkadaş bizim maçları.
İBB'nin yedek kalecisi yediği gollerde çok tecrübesizce davranmış.Acaba Hasagic olsaydı farklı olurmuydu diye düşündüm golleri seyrettikten sonra.Önemli bir galibiyet aldı Fenerbahçe,tebrikler.
So what?
Saike