acaba hırsları onalrı hataya zorlar mı
ntvsporda şey dediler
20085 de bizde fatih terim onlarda biliç midir nedir o eleman bvarmış sene 012 olacak onalrın t.direktörü aynı hemde geçtiğimiz dünya kupasına katılamamalarına rağmen
acaba hırsları onalrı hataya zorlar mı
ntvsporda şey dediler
20085 de bizde fatih terim onlarda biliç midir nedir o eleman bvarmış sene 012 olacak onalrın t.direktörü aynı hemde geçtiğimiz dünya kupasına katılamamalarına rağmen
nasıl anlamadım![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
2012 finallerine ilişkin güzel bir grup senaryosu okudum bugün:
Polonya, Ukrayna, Hollanda ve İspanya kuraya birinci torbadan girecek; bu kesin.
İkinci torbada yeri garanti üç takım var; Almanya, İtalya ve İngiltere. Dördüncü takım, bizi elemesi durumunda Hırvatistan olacak, aksi halde Rusya.
Üçüncü torbada Yunanistan, İsveç ve Danimarka'ya ilaveten, elemeleri geçerse Portekiz olacak.
Dördüncü torbada, Portekiz'in elemeleri geçmesi durumunda Fransa olacak. Fransa'nın üçüncü torbaya çıkması hem Portekiz'in hem de Hırvatistan'ın elenmesine bağlı.
Şimdi finallerde şöyle bir kombinasyon düşünün;
1 - Hollanda veya İspanya
2 - Almanya, İtalya veya İngiltere
3 - Portekiz
4 - Fransa
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Hırvatistan bizi eler...Bu sefer o kadar şanslı olamayız...Eleme maçlarında farklı bir kimliğe bürünüp olmayacak işler yapıyoruz ama bu sefer hırvatistanı geçebileceğimizi sanmıyorum.
[YOUTUBE="77Tu4toTypY"]ispanya adamı çıldırtıyor[/YOUTUBE]
arkadaşlar neden turnuva yapılıyor ki almanyayla ispanya direk final oynasın kazanana da kupa verilsin
Aynı Benim Fifa12'de Efsanevi Ayarda Oynadığım Gibi OynuyorlarPas Yapmadan Oynanayamıyorum Başka Türlü Adam Geçemiyorum
Yeni Dikkatimi Çekti Her Yeni Fifa Serisi Her Sene Daha Çok Takım Oyununa ve Paslı Oyuna Doğru Gidiyor Bir Önceki Serilerde Al Adamı Tek Başına Git Kaleye Kadar
Ama İspanya İnsanüstü Bir Takım Adamlar O Pas Trafiğinde Kendilerini Kaybetmiyorlar İyi Konsantre Olıuyorlar. Ben Valla Oyunda Bir Yerden Sonra Pas Yapa Yapa Yoruluyorum Bir Bakmışım Topu Kaptırmışım Gol Yemişim![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Türk takımları ve insanlar olarak futbol oynamak için mental olarak hiç uygun değiliz. Çünkü buz gibi soğukkanlılığımız yok olsa dahi çabucak bozulabiliyor. Final sayılabilecek kritik maçlarda soğukkanlı sakin oynayamıyoruz. Duygular devreye giriyor. Futbolda bu en olmayacak durumdur. En önemli dez avantajımız bence bu özelliklerimiz. Elimizde olan birşey değil pek bunları kontrol edebilmek çünkü yapımız bu. Futbolda güçsüz olursun belki ancak soğukkanlılık ile maç kazanabilirsin. Tek avantajımız hırs ve tekniğimiz oluyor genellikle.
İşin özü yine bir finaldeyiz yine kritik maçlar var karşımızda... Ben bu finali becerebilipte eleyeceğimizi sanmıyorum. Belirttiğim faktörlerden dolayı eleniriz.
su anda oynanan futbolu dusunursek milli takimin durumu cok vahim , play off'u bile haketmiyor fakat Turkiye garip bir takim ne zaman ne yapacagi belli olmaz , finalleri iyi oynariz , coskulu oynariz , Hirvatlari burda 2-1 yeneriz ordada 1-0 yenik duruma duser son 20 dakkada atar 1-1 ile eleriz , bu dedigimi unutmayin![]()
ama şunu da unutmayalım katıldığımız her turnuvada yani her finallerde başarı elde ettikfinallere katılırsak o gazla yine bi çeyrek görürüz diye düşünüyorum
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
belçika bizden daha fazla hak etmişti. ama biz çıktık. yolumuza devam etmeliyiz. gelebilecek en güçlü rakip geldi malesef. hırvatistan takım olarak portekiz'den daha iyi bence. portekiz'de tek tek bakarsak çok iyi oyuncular olsa da takım olma anlamında hırvatistan'a kıyasla çok geride.
İspanyolları bilmiyorum soğukkanlı mı değil mi ancak yetenekleri itibariyle bizden çok daha üst düzeydeler ve kıyaslamaya bile gerek yok. Mesela son dakika yakaladığımız penaltıyı atamamak tamamiyle soğukkanlılıkta bitiyor. Çünkü Arda penaltı atmasa bile, penaltı atabilecek kadar yetenekli.
Halkın soğukkanlı olup olmamasıyla alakası demek istiyorum bu işin. Altyapıdan kazanılmaya başlayan alışkanlıklarla ve de tabii ki mevcut yeteneklerle alakalı.
Halk değil; oyuncularımız kritik anlarda çok heyecanlanıyorlar. Oyunun kontrolünü yitirebiliyoruz. Futbolu yeri geldiğinde olması gerektiği şekilde oynayamıyoruz. Bunu anlatmaya çalıştım. Yetenekle felanda alakası var ama bana göre disiplin ve soğukkanlılık sürekli başarı için çok önemli. Bizde olmayan 2 şey.
Hırvatistan'ın A milli takımının Dinamo Zagrebli defans oyuncusu Yosip Şimuniç, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turunda Türkiye ile eşleşmeleriyle ilgili, ''2008 Avrupa Kupası maçının uzatmalarında gol atan Semih Şentürk'ü halen rüyamda görüyorum, kendisini hiçbir zaman unutmayacağım'' diye konuştu.
Hırvatistan'ın, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turunda Türkiye ile eşleşmesi, bu ülkede 2008 yılındaki Avrupa Kupası maçında, uzatma dakikalarında Semih Şentürk'ün beraberliği sağlayan golünü ve ardından penaltılarla Hırvatistan'ı elediği günler bu ülkede yeniden hatırlandı.
Hırvatistan'ın A milli takımının Dinamo Zagrebli defans oyuncusu Yosip Şimuniç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2008 yılındaki karşılaşmada kendisinin de forma giydiğini belirterek, o maçı hiçbir zaman unutmadığını belirtti.
''Maçın uzatmalarında gol atan Semih Şentürk'ü rüyamda görüyorum, kendisini hiçbir zaman unutmayacağım'' diyen Şimuniç, ''Fakat play off'ta Türkiye'yi geçersek, Viyana'daki maçı daha kolay bir şekilde unutacağız'' diye konuştu.
Şimuniç, Türkiye'nin güçlü bir rakip olduğunu, ancak kura çekiminden memnun olduklarını belirterek, Avrupa Kupası'na gitmek ve Türkiye'den rövanş almak için kendilerine bir fırsat doğduğunu dile getirdi.
İstanbul'da gol atmalarının kendilerine büyük avantaj sağlayacağını savunan Şimuniç, ''İstanbul'da galibiyet için çabalamak zorundayız. Galibiyete de sadece gol atarak ulaşabiliriz'' dedi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Millilerin aday kadrosu açıklandı!
A Milli Takım’ın Hırvatistan maçlarının aday kadrosu açıklandı
A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Hırvatistan ile 11 ve 15 Kasım tarihlerinde oynayacağı play-off maçlarının aday kadrosu ile programı açıklandı.
Aday kadroya şu oyuncular davet edildi:
1- Volkan Demirel
2- Tolga Zengin
3- Sinan Bolat
4- Gökhan Gönül
5- Sabrİ Sarıoğlu
6- Servet Çetin
7- Ömer Toprak
8- Egemen Korkmaz
9- Giray Kaçar
10- Hakan Balta
11- İsmail Köybaşı
12- Hamit Altıntop
13- Gökhan Töre
14- Selçuk Şahin
15- mehmet topal
16- Emre Belözoğlu
17- Selçuk İnan
18- Caner Erkin
19- Arda Turan
20- Ozan İpek
21- Burak Yılmaz
22- Kazım Kazım
23- Umut Bulut
24- Halil Altıntop
selçuk şahinin ne işi var bu takımda nalamıyorum mehmet topuzun da muhakkak olması lazımdı bu takımda umaırm kaçırmamışımdır
İleride Burak Arda ve Umut 3'lüsü olamlı.
M.Topuz ve Mevlut yine yok. Ama yine de kadroyu beğendim. İsmail koybasi ni oynatmayacaksA Caner i bile sol bekte deneyebilir. Yeter ki balta oynamasın.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Keşke Mehmet Topuz,Necip Uysal,Alper Potuk ve Semih Şentürk'te olsaydı.
Mevcut kadrodan form durumlarına göre (bi de bana göre) 11
Volkan Demirel
Gökhan Gönül Ömer Toprak Egemen Korkmaz İsmail Köybaşı
Hamit Altıntop Selçuk İnan Emre Belözoğlu Caner Erkin
Arda Turan
Burak Yılmaz
...
Kazım ve SeLçuk dışında gayet iyi sayıLabiLir. Kazım yerine OLcan, SeLçuk yerine Necip oLabiLirdi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Serdar Aziz yine yok :S
Semih keşke şu kadroda olmalıydı, rakibi hiç olmassa psikolojik olarak etkiliyebilirdik. Önemli bir ayrıntı gözden kaçmış...
Caner umarım ilkonbirde forma giyer, çünkü onun performansı en kilit olacak isim. Kanatları çalışan bir milli takım rakibini çok rahat yenebilir.
Umarım Burak Trabzon'da yaptıklarını Ay Yıldız'lı forma ile misli misli gösterir.