Devre arasında izleyemedigimiz görüntüleri yayınlıycaklarmıs komediye bak.![]()
Devre arasında izleyemedigimiz görüntüleri yayınlıycaklarmıs komediye bak.![]()
Top hareket etmiyor zeminde, inadına yerden oynamaya çalışıyor Mersin'li oyuncularBeto kaçırdı golü.
beto 2 tane cok net gol kacirdi.
Hakem bariz penaltıyı vermedi...
Net penaltı verilmedi.
FM Gazetesi
Bekirin Eli Acik ama penaltimi bilmiyorum tartisilir
Pozisyon penaltı gibi duruyor. Hakem vermedi ama bekir'in o topa öyle yükselişi de pozisyondan önce gereksiz şekilde faulü yapan oyuncu olması da yetersizliğinin kanıtıdır. Sonrasındaki topta mert içeri sokmamış topu o gol değil ama.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Penaltı o pozisyon. Hakem kaçırdı.
Bekir kaleci oyuncu sanirim bugünkü macta.
Pozisyona %100 penaltı diyemememin sebebi Bekir'den yarım metre önde olan rakibin topa vurmasıdır. Normalde o kadar yakından rakibin vurduğu toplarda el vermez hakemler.
Not olarak şimdiden söyleyeyim markus merk tam da bu sebepten penaltı değil pozisyon diyecek bence akşam. Hakem olsam ben verirdim yinede.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yayınlanmayan goruntulerı verıyo lıgtv ne yagmur yagmıs be![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Yayinlanmayan goruntuleri actimda mersin yine etkili olmus net goller kacmis
Mersin gol falan atamaz valla böyle devam ederse...
Şuna penaltı vermiyorlarsa hiçbir pozisyona penaltı falan vermesinler gerek yok.
Akşam Markus yorumladığında göreceğiz penaltı mı? Şöyle söyleyeyim normalde rakip yarım metre önünden topa vurursa ve o top eline çarparsa kurallar burda ihlal yoktur der ama bizim yetersiz Bekir çok çok açmış elini, görüntüyü dondurup fotografını çekince sanki tokatlamış gibi oluyor,bakalım yorumcular ne diyecekler, gerçi benim ciddiye alacağım tek yorumcu Markus Merk.
Hakan bayraktar giriyor - ben yahya cikiyor
Hakan arikan cikiyor - sehic giriyor
Moritz çok güzel vurduMert'de iyi çıkardı.
Edit:Ardından gelen kornerde top çizgiden çıktı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerbahçe yine Kayseri maçındaki gibi kazanacak...
oze 1 gol cikartti cizgiden
Mersin atacak gibi oynuyor.Nobre olsa bi tane sıkıştırırdı kesin bu kadar pozisyon arasında
Bienvenu 2-0 yaptı.Yine kaleci hatası.
Bienvenu hatayı değerlendirdi ve 2. golümüzü yaptı.
bienvenu 0-2 yapti gene kaleci hatasi.
Mersin 2 aynı gol yedi valla...
İbrahim Kaş kırmızı kart gördü.
Bu ibrahim kaş'tan adam olmaz arkadaş.
İbrahim saçmaladı valla...Burdan döndüremez Mersin tebrikler Fenerbahçe'ye...
Zurita'nın golü geçersiz sayıldı.
Zurita'nın eli ve yobo'nun kafası ortaklığı atılan golü iyi yakaladı hakemler.
Stoch ve selcuk reyi giriyor