Hep böyle favori olduğumuzda puan kaybediyoruz.Umarım Dia'nın büyük bir sakatlığı yoktur ve Bjk maçında 11'de başlar.
Hep böyle favori olduğumuzda puan kaybediyoruz.Umarım Dia'nın büyük bir sakatlığı yoktur ve Bjk maçında 11'de başlar.
Samsunspor'lu oyuncuların çok iyi yardımlaşması, bizim oyuncularımızın fazla durağan oynaması nedeniyle 0-0'lık sonuç çıktı ortaya. Hücumda biraz daha hareketli olabilseydik, Samsun'un disiplinli savunmasını geçip golü bulabilirdik. Golü bulduktan sonra Samsun'un aynı oyun sisteminde devam etmesi mümkün olmazdı.
Kanatlardan yeteri kadar etkili olamayınca mecburen Emre'yle göbekten zorladık ama kalabalık Samsun savunması topu kalesine yaklaştırmadı.
Derbi öncesi puan kaybı olmasaydı güzel olacaktı ama artık derbiyi kazanıp bu kaybı telafi etmek gerek.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çok kolay puan kaybettik çok kolay, çok büyük avantaj yakalayabilirdik, değerlendiremedik. Derbiye galibiyet ile çıksak çok güzel olacaktı.
Fazla bir yoruma gerek yok, buradan tekrar şehitlerimize ve bu gün Van'da kaybettiğimiz insanlarımıza Allah rahmet eğlesin...
Maç öncesi söylemiştim tam da beklediğim gibi bir sonuç oldu.Nedense bu tip maçlarda zorlanıyoruz
Oyuncularımızın profesyonel bakış açısının üst düzeyde olması gereken bir maç
Aksi takdirde istemediğimiz skor ortaya çıkabilir
Tabi bunda Samsunspor'un vatan millet sakarya savunma oynadığını ve futbolu öldürdüğünü es geçmemek gerek.
Semih'e tek bişey diyebilirim as formanı askıya ve emekliliğin tadını çıkar çünkü 35 yaşındaki Alex'ten bile bitiksin.Semih yine bizi kahretmez umarım
Last edited by GeNç KaRTaL : 23.Ekim.2011 at 22:24 Reason: deyim eksik yazılmış.
...
Bu arada kaleci Ertuğrul Taşkıran hayatının maçını oynadı.
...
fenerbahçenin bi on onbeş sene kaleci transfer etmesi söz konusu olmaz sanırım 1.kaleciyi kastediyorum
İlk dakikadan beri takımın üzerinde bir ağırlık vardı, maça iyi hazırlanamamışlar, Gökhan hele hiç hazırlanamamış. Bu halde oynamalarını beklemiyordum ama güç olmayınca yetenek olsa da işe yaramıyor işte. Son 10 dakika Gökhan'ın bırakın koşmayı, yürüyecek hali kalmamıştı neredeyse. Tek skoru değiştirebilir dediğim isim Dia'ydı, O da oynayamadan çıkmak zorunda kaldı.
Birşeyler yapmak isteyen ama buna gücü yetmeyen, bu sebeple puan kaybeden bir Fenerbahçe vardı sahada
Bu maç bize bunu gösterdi, 20 yıldır kalecilerimiz ile övünüyorduk, bir 20 yıl daha devam edecek gibi. Engin Rüştü'den başladı, bundan sonra Mert ve Ertuğrul ile devam edecek...
Samsunspor'u çok beğendim. Gerçekten zevkli mücadele oldu. Ama Fenerbahçe bize karşı kazanır diye düşünüyorum derbide. Beşiktaş'tan umutlu değilim.
Samsunspor gerçekten 1 puanı hakeden bir oyun ortaya koydu,tebrik etmek lazım.
...
Samsunspor'u tebrik ediyorum aldıkları 1 puandan, Fenerbahçe'yi de yenilmeme serilerini devam ettirmelerinden ötürü..
Maçı izleyemedim ancak özellikle ikinci yarıda Fenerbahçe daha etkili olan tarafmış sanırım. Futbol işte girmeyince girmiyor.
Bu arada hiçbir futbolcunun sakatlığına sevinmemiz gibi bir durum söz konusu olamaz ama Dia bizim maçta forma giymezse sevinirim![]()
ne dedik. Futbol sahada oynanır.. Bu da ders olsun oynamadan maç kazananlara
Samsun beraberliğe iyi hazırlanmış biz de mücadele etmemize rağmen kazanmamıza yetmedi oynadığımız futbol.
Kalecilerin psikolojileri bulunduğumuz ülkede artık hiç de kolay değil.Bu yüzden Ertuğrul'u tebrik ediyorum,gerçekten çok iyi bir maç çıkardı.Varsın bu maçta 2 puan kaybedelim de Ertuğrul'u kazanalım.
Oyuncuların ayakta duracak gücü yoktu daha bu tempoda maç oynamaya alışamadık
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Hearts-Rangers maçını izlemiştim gündüz bizim maçlara 10 basar adanın adası.Çok zevksiz maçlar oynanıyor artık ligimizde oyun kalitesi gittikçe düşüyor,iyi isimler gelince futbolumuz gelişiyor sanıyoruz ancak değişen birşey yok.
Samsun 8 kişiyle defans yaptı böyle bir anlayış yok ya 2 tane koymuşlar ileri zencileri,atarsak atarız dediler,geri kalan hepsi defans ya,4 lünün önüne bi 4 lü daha koymuşlar,tv başında geçirdiğimiz zamana yazık
Bu biraz bakış açısıyla ilgili. Şimdi Samsunspor tarafından bak birde duruma... Geçen sezonun şampiyonu, bu sezonun ilk 6 haftasının lideri ligin en güçlü ekiplerinden biriyle karşılaşıyorsun, hemde deplasmanda. Süper lige yeni çıkmış bir takımsın, ne beklersin? Tabii savunma yapacak, oynatmamaya çalışacak adamlar. Oyun kalitesi düşmüyor, mücadele artıyor bence. Inter Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduğu sene yarı finalde Barcelona'yı 10 kişi savunma yaparak eledi. Pazar akşamı Sevilla 90 dakika savunma yaptı Barça'ya karşı, 1 puan için...