Aytaç abim kariyer yaparmış. Vay vay.
Abi biLiyorsun hanım baskısından doLayı Kaf Kaf Kaf, Sin,Sin,Sin Kafsin Kafsin Kaf abi![]()
Aytaç abim kariyer yaparmış. Vay vay.
Abi biLiyorsun hanım baskısından doLayı Kaf Kaf Kaf, Sin,Sin,Sin Kafsin Kafsin Kaf abi![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
TURKIYE 1.LIGI
[18.HAFTA]
Goztepe 2-0 Kartalspor
Rakibi perisan ettik, kafalarini kaldiramadilar. 2-0 olunca fark atariz dedim ama Kartal ortasahayi gecmemekte direndiOyle kaldi skor. Takim tam revire dondu bu arada, Bulent, Akin, Korhan, Yasin, Yuksel ve Gokay kayip. Bradley Afrika Kupasinda. Ilk 11 kurmakta zorlanicaz haftaya.
Macin adami: Aydin Karabulut [Goztepe]
Seyirci: 6085 kisi
TURKIYE 1.LIGI
[19.HAFTA]
Adanaspor 0-1 Goztepe
Kisir gecen bi macti. Sabirli oynayip defansi birakmadik. 70 ten sonra golu bulunca isimiz kolaylasti. Yine 3 puan, 2.ye 7 puan mesafe koyduk. Bu arada liderlikteki rakibimiz onemli kozu Gokhan Guleci Mallorcaya satti. Artik yukarda tek kaliriz
Macin adami: Ugur Killi [Goztepe]
Seyirci: 5976 kisi
TURKIYE 1.LIGI
[20.HAFTA]
Goztepe 1-2 Akhisar Bld.
Akhisar suprizi yapti. Rahat ciktim, stres kupune dondumTakim zor pozisyon buldu, rakip iyi kapandi. Kontrlardan yedik golu. Oyuncular da mac rahat gecer beklentisiyle cikip golu atamayinca zivanadan ciktilar
. Kazansaydik liderligi percinlerdik. Dikkatli olmak lazim, takim gevsemeden mudahale sart.
Macin adami: Sertan Vardar [Akhisar Bld]
Seyirci: 6118 kisi
Tebrikler kardeşim. Ben de Göztepe kariyeri başlayacaktım ama seninkini görünce erteledim biraz. Çok iyi gidiyorsun. Başarılar.
Göz Göz GÖZTEPE.
Sagol renkdas. Sen de basla bence, birbirimize danisiriz hem. Kadroyu taktigi transferleri falan
21.Hafta
Bucaspor 0-2 Goztepe
22.Hafta
Goztepe 3-1 Sakaryaspor
23.Hafta
Kasimpasa 4-2 Goztepe
24.Hafta
Goztepe 1-1 Boluspor
25.Hafta
K.Erciyesspor 0-2 Goztepe
25.Hafta Sonu Puan Durumu
Kasimpasa maglubiyeti biraz agir oldu ama mac icinde 3-0dan 3-2ye getirmistik. 4.gole mani olamadik. Yine de macta cok etkisizdik aslina bakacak olursak. Takimin bu kadar eksikle basedemeyecegi asikardi gerci. Puan kayiplari basladi. Superlige ciktik sayilir ama amac suan itibariyle sampiyon olarak cikmak. Kasimpasa onemli bi tehdit. Sezon sonuna kadar yaristan kopmayacaktir.
26.hafta KSK ile oynuyomusuz, yeniden derbi haftasi. Bu kez evimizde, onlara sahayi dar edip puansiz yolluyacaz.
Ksk yi yenelim abi yeter zaten direk süper lige çıkarız o maçı yenersek![]()
Çıkarız süper lige![]()
Dort GOZle Beklenen Derbide GOZGOZ GOZ Actirmadi!
![]()
Derbi Nefes Kesti.
Kendi evinde taraftari onunde, hasretle gecen 7 yildan sonra Alsancakta beklenen oldu. GozGoz ezeli rakibine taraftari onunde puan vermedi. 90 dk boyunca rakibine ustunluk kuran Gozgozun golunu dk69 da Kaptan Bulent kaydetti. Goztepeli taraftarlar ezeli rakiplerini yenmelerinin ardindan Alsancak sokaklarini karnaval alanina cevirdi. Ufak capli tatsiz olaylar olmus olsa da Izmir sehri yine unutulmaz bir derbi yasatti.
Yali grubu Goztepe sahillerinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar havai fiseklerle galibiyete kutladi.
Reha Kapsalin Koltugu Sallaniyor.
Mactan once ancak gercek oyunumuzu oynayabilirsek mactan istedigimiz sonucla ayriliriz diyen Reha Kapsal, Goztepe icin liderlik yolunda onemli bir engel olabiliriz demecini vermisti. Yine de suanki potansiyel ile Goztepe karsisinda sansimiz cok az diyerek KSK taraftarini kizdirmisti. Alinan sonucun ardindan Reha Kapsalin ligdeki 2 derbiden de puansiz ayrilmasi KSK yonetimini deneyimli menajerin gelecegi konusunda dusunmeye sevketti.
Ali Gultiken Memnun.
Ali Gultikense derbi macini kazanmis olduklari icin mutlu olduklarini ancak onlerinde devam eden bir lig oldugunu ve bu galibiyeti geride birakip rehavete girilmemesine dikkat cekti. Kendisine sampiyonluk sansi sorulan sportif direktor, sezonun son macina kadar bu yarisi surduruceklerini ve mutlaka sampiyon olmayi istediklerini belirtti. Super Lig planlari ile ilgili yoneltilen sorulara ise suanki atmosferimiz mukemmel, sezon basinda buyuk risk alarak kendisine cok guvendigim ancak deneyimsiz oldugu icin cok elestri alan ancak herkesi yaniltan basarili hocamizla devam edip mevcut kadromuzu super lig icin kaliteli isimlerle revize edicez cevabini verdi. Ancak yine de sezon sona ermeden bunlar icin konusmanin erken oldugunu belirtti.
İşte bu be helal olsun abi![]()
27.Hafta
Konyaspor 1-3 Goztepe
28.Hafta
Goztepe 1-0 Elazigspor
29.Hafta
G.Antep Bld 0-0 Goztepe
30.Hafta
Goztepe 2-0 Denizlispor
30.Hafta Sonunda Puan Durumu
9 yil aradan sonra yeniden Super Ligdeyiz. Son 4 haftaya girerken 2. ile aramizda 6 puan fark yaptik. Bundan sonraki amac tabii ki sampiyonluk. Kupa kazanarak Super Lige yukselmek cok daha keyifli olacaktir. Oyuncularda hedefi tamamlamis olmalarindan kaynakli gevseme olusmazsa buyuk ihtimal ligi 1.bitircez. Bundan sonra artik takima faydali olacak genc yeteneklere yonelme vakti. Gurbetci futbolcular oncelikli, sonrasinda kaliteli yabancilar ile kadroyu guclendirip Superligde kalici olmaya calisacaz.
Buraya kadar gelinmiş bir başarı, kupayı alma bakalım hadi![]()
Göz Göz'ü yeniden Süper Lig'de izlemek güzel olacak.Bir de Akigolar gelse fena olmazdı. Ama küme düşeceğiz gibi.
![]()
TariboWest
Tamam artık kupanın iki ucundanda sarıldık gibi![]()
BEKLENEN OLDU, GOZGOZ SAMPIYON!
31.Hafta
Gungoren Bld 0-3 Goztepe
32.Hafta
Goztepe 1-1 Caykur Rizespor
33.Hafta
Giresunspor 3-1 Goztepe
34.Hafta
Goztepe 3-2 Tavsanli Linyitspor
Sezon Sonu Puan Durumu
Tum takimlar asagi yukari birbirine yakindi. Sezonun tamamina yakininda daha defansif oynadik. Nispeten kuvvetli bir kadromuz vardi. Kiraladiklarim disinda kadroya dokunmadim. Sansim da yanimdaydi ve bu basari geldi. Yalniz kupa maclarinda gordugum kadariyla Superligin kalitesi buraya oranla epey yukarda. Bu sefer epey bi sans gerekecek eger ki cok iyi transferler yapamazsam.
Hakemler genel anlamda vasati asamadilar. Bir cok macta sonucu etkileyen hatalar oldu, pek memnun degilim acikcasi. Bu konuda gercekcilik iyi yansitilmis. Kariyerlerimde hic bu kadar sayida kirmizi kart gordugunu hatirlamiyorum takimimin, rakiplerin de.
Bi baska konu da sakatliklarin cok can yaktigi. En hafifi 4 hafta olan bi suru sakatlik oldu sezon boyunca. Kadro genis olmasaydi sampiyonluk zordu, belki ilk 6 da kalirdik gene. Turkiyedeki sert futbol ve kotu zeminlerin etkisi olmali. Biran evvel kendi stadimizi yapip daha iyi zeminlerde oynamaliyiz.
Finansal yonden suanki durum pek iyi degil, haftaliklar siralamasinda ligde birinciydik. Hic artiya gecmedik. Superlig gelirlerinden faydalanabilirsek o parayi transfere yonlendiricem. Kadroyu gelecegi olabilecek bi kac kisi disinda temizlerim buyuk ihtimal, tabii yonetimin sunacagi butce burda onemli. Eldekilerle devam etmeye mecbur kalabiliriz. Hedef tabii ki dusme hattindan uzak durmak olacak sadece. Belli olmaz belki ilk 8i zorlariz ama pek sanmiyorum.
Kisa bir ara simdilik, sonrasinda yeni transferler ve hazirlik kampiyla donus yapicaz. Gozgozle devam ...
Yeni sezon yeni heyecan.
Gozgozumle Superligde kumede kalmak icin mucadele edicez. Yonetim pek bi butce ayirmadi transfere, ben de herkes gibi bostaki oyunculari kapmaya calistim.
![]()
Iyi bi kamp donemi gecirdim sayilir, mac dokumu.
Sezona su kadroyla giriyoruz.
Ilk 5 haftaki fiksturumuz cok zorlu, zor maclari onden oynamak daha iyi olabilir benim icin.
- 1.H | Samsunspor [H]
- 2.H | BJK [A]
- 3.H | Fenerbahce [H]
- 4.H | Gaziantepspor [A]
- 5.H | Caykur Rizespor [H]
Burdan 7puan falan cikarirsam bana yeter.
Başarılar hocam süper ligde inş kısa sürede avrupada inler Göz Göz Göztepe diye
Superlig 1.Hafta
Superlig 2.Hafta
Superlig 3.Hafta
Sag beklerim bu lig icin yetersiz gorunuyor ancak transfer butcemizi tukettik, bunlarla idare edicez. GSden Serkan Kurtulus kiralik listesinde ama ucreti cok fazla, haftalik konusunda pazarligimiz sonucsuz kalinca takima katamadik. Simdilik en buyuk problem sag bek mevkii. Onun disinda sol bek Saban 4ay sakat, Ramazan ne kadar idare eder bakicaz. Ofans yonunde istediklerimizi yapabilirsek belki defanstaki zaafiyetimizi kapatiriz.
Superlig 4.Hafta
Superlig 5.Hafta
Ilk 5 haftaki formumuz gayet iyi,
- 1.hafta | samsunspor[h] 5-2
- 2.hafta | bjk[a] 0-2
- 3.hafta | fenerbahce[h] 1-2
- 4.hafta | gaziantepspor[a] 2-0
- 5.hafta | c.rizespor[h] 4-0
Onumuzdeki 5 haftanin fiksturu;
- _6.hafta | bursaspor [a]
- _7.hafta | eskisehirspor [h]
- _8.hafta | buyuksehir bld [h]
- _9.hafta | mersin iy [a]
- 10.hafta | genclerbirligi [a]
Burdan minimum 6 puan cikarmam lazim, 7-8 puan olursa da lokum gibi olur.
Gurhan Gursoy ve Saban Ozel disinda eksigimiz yok. Evimizdeki maclari kazanalim yeter.
Superlig 6.Hafta
Hocam fena gitmiyoruz ilk seneden Avrupa'ya gidersek güzel olur...
Çok iyi başlamışız lige allah nazarlardan korusunAvrupaya gidebiliriz belki.