Tamam artık kupanın iki ucundanda sarıldık gibi![]()
Tamam artık kupanın iki ucundanda sarıldık gibi![]()
Yeni sezon yeni heyecan.
Gozgozumle Superligde kumede kalmak icin mucadele edicez. Yonetim pek bi butce ayirmadi transfere, ben de herkes gibi bostaki oyunculari kapmaya calistim.
![]()
Iyi bi kamp donemi gecirdim sayilir, mac dokumu.
Sezona su kadroyla giriyoruz.
Ilk 5 haftaki fiksturumuz cok zorlu, zor maclari onden oynamak daha iyi olabilir benim icin.
- 1.H | Samsunspor [H]
- 2.H | BJK [A]
- 3.H | Fenerbahce [H]
- 4.H | Gaziantepspor [A]
- 5.H | Caykur Rizespor [H]
Burdan 7puan falan cikarirsam bana yeter.
Başarılar hocam süper ligde inş kısa sürede avrupada inler Göz Göz Göztepe diye
Superlig 1.Hafta
Superlig 2.Hafta
Superlig 3.Hafta
Sag beklerim bu lig icin yetersiz gorunuyor ancak transfer butcemizi tukettik, bunlarla idare edicez. GSden Serkan Kurtulus kiralik listesinde ama ucreti cok fazla, haftalik konusunda pazarligimiz sonucsuz kalinca takima katamadik. Simdilik en buyuk problem sag bek mevkii. Onun disinda sol bek Saban 4ay sakat, Ramazan ne kadar idare eder bakicaz. Ofans yonunde istediklerimizi yapabilirsek belki defanstaki zaafiyetimizi kapatiriz.
Superlig 4.Hafta
Superlig 6.Hafta
Superlig 7.Hafta
Superlig 8.Hafta
Superlig 18.Hafta
Superlig 19.Hafta
Superlig 20.Hafta
Turkiye Kupasi 4.Tur
Bu arada transfer donemi hareketli geciyor. Gelenler ve gidenler var;
Gelenler;
- Ferdinand Diaby[Regen] 130K [sezon sonu]
- Emre Can[B.Munchen] Free [sezon sonu]
- Erhan Kartal[Denizlispor] Free [sezon sonu]
- Andy Polo[Universitario/PERU] 475K
- Serkan Kurtulus[Galatasaray] 500K [sezon sonu]
Gidenler;
- Bismark Idan[Ankaragucu] kiralandi[70K satinalma opsiyonuyla]
- Ugur Killi[Antalyaspor] kiralandi [250K satinalma opsiyonuyla]
Superlig 5.Hafta
Ilk 5 haftaki formumuz gayet iyi,
- 1.hafta | samsunspor[h] 5-2
- 2.hafta | bjk[a] 0-2
- 3.hafta | fenerbahce[h] 1-2
- 4.hafta | gaziantepspor[a] 2-0
- 5.hafta | c.rizespor[h] 4-0
Onumuzdeki 5 haftanin fiksturu;
- _6.hafta | bursaspor [a]
- _7.hafta | eskisehirspor [h]
- _8.hafta | buyuksehir bld [h]
- _9.hafta | mersin iy [a]
- 10.hafta | genclerbirligi [a]
Burdan minimum 6 puan cikarmam lazim, 7-8 puan olursa da lokum gibi olur.
Gurhan Gursoy ve Saban Ozel disinda eksigimiz yok. Evimizdeki maclari kazanalim yeter.
Superlig 9.Hafta
Superlig 10.Hafta
Geride kalan 5 mac;
- _6.hafta | bursaspor [a] 2-2
- _7.hafta | eskisehirspor [h] 1-0
- _8.hafta | buyuksehir bld [h] 1-1
- _9.hafta | mersin iy [a] 1-1
- 10.hafta | genclerbirligi [a] 3-3
Hedefledigim puani yakaladik. Bld macindan bekledigim 3 puandi ama gercekte oldugu gibi cok cetin cevizler. En zor maclarimdan biriydi. Deplasman beraberlikleriyle telafi ettik puan kaybini. 5 macta 7 puan fena sayilmaz.
Superlig 11.Hafta
Superlig 12.Hafta
Superlig 13.Hafta
Superlig 14.Hafta
Superlig 15.Hafta
Superlig 16.Hafta
Superlig 17.hafta
Geride kalan 7 mac;
- 11.hafta | sivasspor [h] 2-0
- 12.hafta | galatasaray [a] 1-2
- 13.hafta | manisaspor [h] 2-5
- 14.hafta | kasimpasa [a] 1-0
- 15.hafta | kayserispor [h] 1-6
- 16.hafta | trabzonspor [a] 0-0
- 17.hafta | samsunspor [a] 2-1
Ilkyariyi 26 puanla 8.tamamladik. Baslardaki iyi formumuz devam etse daha iyi bi yerde bitirebilirdik. Simdi yine zor bi fiksturle devam edicez ama favori olmadigimiz maclar oldugu icin rahat cikariz bu surecten. Devaminda puanlari almaya devam etmek zorundayiz. Yoksa kendimizi dusme potasinda buluveririz bi anda.
Superlig 17.Hafta Puan Durumu
Superlig 21.Hafta
Superlig 22.Hafta
Superlig 23.Hafta
Superlig 24.Hafta
Superlig 25.Hafta
Son 5 macim;
- 21.hafta | gaziantepspor [h] 3-0
- 22.hafta | c.rizespor [a] 3-1
- 23.hafta | bursaspor [h] 0-0
- 24.hafta | eskisehirspor [a] 1-2
- 25.hafta | mersin iy [h] 2-0
5 macta 10 puan guzel oldu. Defansif yondeki egilimim gol pozisyonlarinda kisirlik getirdi. Az pozisyona giriyoruz ama bulduklarimizi da gole ceviriyoruz. Simdilik bu problem olmuyor ama ilerde olabilir. Takim icinde sakatliklar son haftalarda bas agritti, ideal 11 le cikabilmek mumkun olmuyor maalesef her seferinde. Bu haftadan itibaren tek sakatimiz olucak. Bu olumlu yonde bir gelisme sayilabilir. 25 haftada 40 puan ve takima adapte edilen genc oyuncular, superlige yeni cikan bi takim icin oldukca iyi bi grafik. Ilk 8 mucadelemizi devam ettirecez.
Hocam fena gitmiyoruz ilk seneden Avrupa'ya gidersek güzel olur...
Çok iyi başlamışız lige allah nazarlardan korusunAvrupaya gidebiliriz belki.
Çok iyi bir performans sergiliyosun abi böyle devam ettiğimiz takdirde bizi kimse tutamaz![]()
Hiçte kötü biryerde değilsin abi,daha da yukarıya çıkabilecek bir konumdasın.
2.yarinin ilk haftasi icin ongorun isabetli oldu. Bakalim devamini getirecez mi?
Bu arada yaptigimiz gorusmeler sonucu Denizlispordan 19 yasindaki sagbek Erhan Kartal ile mukavele imzaladik. Sezon sonunda takima bedelsiz katilacak. Perulu genc yetenek Andy Poloyu da sezon sonuna kadar kiraladik ancak suan mevcut 8 yabanci var, bakalim 9 ocak gunu transfer gerceklesicek mi?
Superlig 26.Hafta
[2nd] Buyuksehir Bld 0-2 Goztepe [7th]
Superlig 27.Hafta
Superlig 28.Hafta
Superlig 29.Hafta
Superlig 30.Hafta
Superlig 31.Hafta
Superlig 32.Hafta
Superlig 33.Hafta
34.Hafta
Puan Tablosu ve Son Hafta Maclari;
Maalesef Trabzonu yenmek mumkun olmadi ama lidere zor anlar yasattik. 34 haftayi tamamladik. Playofflari oynucaz AL icin. Pek umudum yok, olursa da surpriz olur benim icin. Bi sure ara vericem yine, playofflarla geri donucez...
Roderick Miranda Goztepemizde!
Bahsettigim transfere son noktayi koyduk, boylelikle gelecek sezonun kadrosunu az cok kurduk sayilir. Haftalik 16K biraz fazla kacti sanirim ama baska turlu ikna olmadi, belki de Afrikadan bakmaliydik. Bedavaya oyunuyolar onlar nerdeyse malumunuz.
Transfer maliyeti 4M bonservisi icin, kendisine de haftalik 16K vericez. Menajeri cok pahaliya patladi aslinda. 500k komisyon aldi bi de satisindan %10 alicak.
Bu da kontrat bilgileri, umarim takima faydali olur cunku butceden bayaa bi para ayirdik bu transfere.
Bu transferden sonra Ferrariyi serbest birakicaz, kadroyu genclestiriyoruz yavastan![]()