Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 72 arası toplam 72 sonuç

Konu: Hiddink'in Sözleşmesi Feshedildi

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Her maglubiyet sonunda oyuncu kalitesine laf ediyordu Hiddink bey. Gitmesine sevindim. Abdullah Avci en azindan Sabri'yi gobekte kullanmaz. Ben gelmesini isterim. Galatasarayli olmasi falan gereksiz bi ayrinti bence. Milli takim bu sonucta.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galatasaray'lı olması sorun olur gibi bir saçmalık var mı ? Adam çoğu İbb - Galatasaray maçında çatır çatır yeniyor Galatasaray'ı.Hiddink'e gitmesi ise sevindirici haber.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yılmaz Vural Dün dedi ki: Oğuz Çetin yanında hazır ol da duruyormuş,birşey diyemiyormuş herhalde.. Çok Kaliteli ve başarılı teknik adamımız bol. Abdullah Avcı İnşallah Gelir ama.. İ.B.B Ne Olacak.d

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Klüpçülük yapmazsa doğru sistemi doğru oyuncularla oynatırsa başarılı olur.Yok belli başlı kişileri ve kulüpleri kayırır, haketmeyene forma verirse Hiddink dönemi gibi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hiddink'in başarısız olacağını hiç tahmin etmiyordum. Kariyeri, geçmişi parlak, aldığı her takıma birşeyler katmış seviye atlatmış bir teknik direktör bize hiçbir şey katamadan ayrılmak durumunda kaldı. Hiddink'in hataları vardı kabul ama eğer tüm suçu Hiddink'e yükleyip başka meseleleri es geçersek yarın da Abdullah Avcı gider Ertuğrul Sağlam gelir ama sorunlar olduğu gibi kalır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sevindim, Oğuz Çetin ile birlikte ayrılmalarına. Abdullah Avcı umarım baskıyı kaldırır ve başarılı olur. Onu da harcamazlar inşallah. Yardımcısı kim olacak ve İBB ne yapacak bakalım bu durumda? Orası da birer muamma.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Milli takımın başındayken Hiddink'i hiç bu vaziyette gören oldu mu ?
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben zaten Hiddink'in bu göreve istemeyerek geldiğini düşünüyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ben a.avcının hem ibb hem milli takımı yönetmesi şartıyla gelmesini istiyorum aksitakdirde güzelim ibb ye yazık olcak

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ersun Yanal geldiğinde söylenenler = Abdullah Avcı geldiğinde söylenenler.

Yine Ersun Yanal döneminde yapılan yersiz eleştiriler = Abdullah Avcı'ya yapılanlar olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Ersun Yanal geldiğinde söylenenler = Abdullah Avcı geldiğinde söylenenler.

Yine Ersun Yanal döneminde yapılan yersiz eleştiriler = Abdullah Avcı'ya yapılanlar olacak.
    Ersun Yanal,Hakan Şükür konusunda gereksiz bir inat içerisine girmişti.Bu da onun sonunu hazırladı malesef.Tamam Hakan Şükür'süz bir sistem düşünebilirsin aklında,ama Ersan Martin'i çağırıp Hakan Şükür'ü sistem gerekçesiyle oynatmıyorum dersen elbette sıkıntı yaşarsın.Umarım Abdullah hoca isimlere takılmaz,hak edeni çağırır ve oynatır.Benim kendisiyle ilgili en büyük endişem baskıyı kaldırıp kaldıramayacağı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu deri koltuklarda oturup, mütevazı (!) evlerinin 2. küçük salonunda projektör karşısında maç izleyip arkadaşlarıyla şarap yudumlayan, ardından televizyonlara çıkıp da herkes, herşey hakkında ahkam kesen kişiler biraz müsamaha gösterirlerse Abdullah Avcı yeni efsanemiz olabilir..

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri