Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

3 13.64%
  • Berabere biter

12 54.55%
  • Beşiktaş kazanır

7 31.82%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 76 arası toplam 76 sonuç

Konu: [12.Hafta] Trabzonspor - Beşiktaş

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yeni bir DMC Toraman ve yeni bir MC Fernandes`i tekrar kazandık. CarvaLhaL ın istediği disipLinLi takım kimLiği yavaş yavaş oturuyor. Ama artık bunu skorada yansıtmaLıyız. Çok rahat kazanacağımız bir maçta yine son anLarda eceL terLeri döküyoruz. BuLdukLarımızı atarak, rakipLerimize umutLanma şansı, taraftarLarına da yok penaLtıydı, yok fauLdü şansLarını vermemeLiyiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yeni bir DMC Toraman ve yeni bir MC Fernandes`i tekrar kazandık. CarvaLhaL ın istediği disipLinLi takım kimLiği yavaş yavaş oturuyor. Ama artık bunu skorada yansıtmaLıyız. Çok rahat kazanacağımız bir maçta yine son anLarda eceL terLeri döküyoruz. BuLdukLarımızı atarak, rakipLerimize umutLanma şansı, taraftarLarına da yok penaLtıydı, yok fauLdü şansLarını vermemeLiyiz.
    Toraman'i begendim gerçekten iyi oynadi baya top çaldi. Fernandes kötü oynamadi ama gicik oldugum hareketleri, paslarina devam etti yine. Bazen çok gereksiz harektler/çalim yapiyor ve topu kaptiriyor ve çok riskli paslar veriyor adama ulasmiyor ve kalemize dogru gidiyor. Fakat kesinlikle onu kazanmaliyiz ne yapa bilecegini biliyoruz ve takima faydali olur.

Carvalhal her geçen gün kendini gelistiriyor rakiplerini analiz ediyor. Sadece oyuncu degisiklerini bazen geç yapiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi yazacaktım Hayrettin abi benden önce davranmış. Bu maçtan daha önemli birşey kazandık bence bu gece o da Manuel Fernandes..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=102728

şurada 41. saniyeden itibaren izlemenizi istiyorum. başka bir iddaa atmamın gereği yok. ha burada hala müdahale, kart doğru falan diyorsanız birşey diyemem. şu anda hangi kanala baksam bu pozisyon hakkında konuşmamaya niyetli gibiler.

adam ellememis bile bu kadarda olmaz hakemler yakmaya devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=102728

şurada 41. saniyeden itibaren izlemenizi istiyorum. başka bir iddaa atmamın gereği yok. ha burada hala müdahale, kart doğru falan diyorsanız birşey diyemem. şu anda hangi kanala baksam bu pozisyon hakkında konuşmamaya niyetli gibiler.
    40 defada izlesem kararım değişmez. Pozisyon net penaltı. Zaten Celustka ve tüm Trabzonspor savunması olayın farkında. Top kaleciden sekmiş Mustafa Pektemek dokunsa %90 gol olacak. Celustka'nın topa herhangi bir müdahelesi yok tamamen rakibi engelleme niyeti var. Bu yüzdende bariz gol şansını önlediği için kırmızı kart çıkıyo zaten. Fırat Aydunus kararında son derece haklıydı tebrik etmek gerek. Bence esas konuşulması gereken faul pozisyonu değil. Trabzonspor savunmasının seken topu izlemesi. Celustka, Giray vs. top sektiği anda Mustafa Pektemek'ten 1,2 adım daha yakınlar topa. Ama ikiside izleyince Mustafa Pektemek fırlayıp tam bi fırsatçılık sergileyip maçı çeviren adam oluyo. Yani penaltıda hatalı olan esas taraf Trabzonspor savunması.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Egemen'in kendini attı , atmadı tartışmasından dolayı arada kaynayan bir olay var. O pozisyona neden olan serbest vuruşun faulle uzaktan yakından alakası var mı sizce ? Hilbert'in Adrian'a en ufak bir müdahalesi dahi yok. Böylesine boş beleş bir pozisyondan gol yiyip 3 puandan olsak buna tepkiniz ne olurdu ?

(işin ilginci , Lig TV'nin maç özetinde faul kullanılırken gösteriliyor , faul pozisyonu yok)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün foruma pek giremedim. Şimdi girme fırsatım oldu. Şu konu başlığını en baştan sona kadar okudum. Gerçekten çok şaşırdım bazı arkadaşların yorumlarına. Bu maçın tartışılacak tek bir pozisyonu vardı. O da Egemen'e yapılan faul. Bence orada faul yoktu ve Trabzonspor'un golü çalındı orada.

Penaltıya gelecek olursak, yahu adam resmen gole doğru giden adama arkadan yükleniyor bariz bir şekilde. Bunu göremeyenler başka bir maç mı izledi ben bunu anlamadım. Bariz gol şansı ve penaltı. Kırmızı kart mı sarı kart mı o tartışılır belki ama penaltı olduğu kesin yani. Yapmayın lütfen. Buna da penaltı değil diyorsanız neye diyeceksiniz?
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

40 defada izlesem kararım değişmez. Pozisyon net penaltı. Zaten Celustka ve tüm Trabzonspor savunması olayın farkında. Top kaleciden sekmiş Mustafa Pektemek dokunsa %90 gol olacak. Celustka'nın topa herhangi bir müdahelesi yok tamamen rakibi engelleme niyeti var. Bu yüzdende bariz gol şansını önlediği için kırmızı kart çıkıyo zaten. Fırat Aydunus kararında son derece haklıydı tebrik etmek gerek. Bence esas konuşulması gereken faul pozisyonu değil. Trabzonspor savunmasının seken topu izlemesi. Celustka, Giray vs. top sektiği anda Mustafa Pektemek'ten 1,2 adım daha yakınlar topa. Ama ikiside izleyince Mustafa Pektemek fırlayıp tam bi fırsatçılık sergileyip maçı çeviren adam oluyo. Yani penaltıda hatalı olan esas taraf Trabzonspor savunması.
    bu nasıl bir mantıktır aman allahım. yani bu pozisyonda Pektemek elle gol atsa dahi problem değil, esas konuşulması gereken bizim savunma? bir takım defans hatası yapabilir. bu da değerlendirilir. bizim yaptığımız hatanın cezasını kesmek hakeme mi düşüyor bu hususta? ben yorumla ilgili yazdım. yani bu videodan sonra fikri sabit kalana diyecek lafım yok. sadece bunu bizim defans hatası diye görmezden gelinmesi saçma geldi bana.

Fırat Aydınus geçen seneki Beşiktaş - Trabzon olaylı maçının hakemi. ondan sonraki ilk Beşiktaş - Trabzon maçı yine aynı hakem yine olay bir maç yönetti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fırat Aydınus geçen seneki Beşiktaş - Trabzon olaylı maçının hakemi. ondan sonraki ilk Beşiktaş - Trabzon maçı yine aynı hakem yine olay bir maç yönetti.
    Buna eminmisin? Sanki gazetede ilk defa Beşiktaş - Trabzonspor maçı yönetecek diye okumuştum.

Dipnot: Evet şimdi tekrar baktım ve "Kariyerinde ilk kez Beşiktaş - Trabzonspor derbisi yönetecek" yazıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Buna eminmisin? Sanki gazetede ilk defa Beşiktaş - Trabzonspor maçı yönetecek diye okumuştum.

Dipnot: Evet şimdi tekrar baktım ve "Kariyerinde ilk kez Beşiktaş - Trabzonspor derbisi yönetecek" yazıyor.

doğru, yanılmışım. o maçı Tolga Özkalfa yönetmişti. Tolga ve Fırat 7 fifa hocasından ligde en sevdiğim 2 tanesidir. hatta tüm hakemler içinde en sevdiğim 2 tanesi. o maçta da beni sevdiğim bir hakem üzdü diye aklımda kalında Fırat Hoca diye hatırladım. oysaki Tolga Hoca yönetmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tebrikler Q7 kendi başına resmen yıkmış bizim takımı.Özeti bile daha yeni izledim.Ama yazıklar olsun hakeme o pozisyonda Egemen''in kendini yere basitçe atmasına aldanmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Egemenle ilgili birkaç yazı vardı nette onlar güzel

Egemenin sırtında tiki varmış dokununca atıyormuş kendini doğrumu?

Uçtu uçtu Egemen Uçtu ...

Boşuna Süperman dememişler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Dün foruma pek giremedim. Şimdi girme fırsatım oldu. Şu konu başlığını en baştan sona kadar okudum. Gerçekten çok şaşırdım bazı arkadaşların yorumlarına. Bu maçın tartışılacak tek bir pozisyonu vardı. O da Egemen'e yapılan faul. Bence orada faul yoktu ve Trabzonspor'un golü çalındı orada.

Penaltıya gelecek olursak, yahu adam resmen gole doğru giden adama arkadan yükleniyor bariz bir şekilde. Bunu göremeyenler başka bir maç mı izledi ben bunu anlamadım. Bariz gol şansı ve penaltı. Kırmızı kart mı sarı kart mı o tartışılır belki ama penaltı olduğu kesin yani. Yapmayın lütfen. Buna da penaltı değil diyorsanız neye diyeceksiniz?
    Gole giden adama eger son adam faul yapıyorsa direk kırmızı karttır cezası. Karar penaltı ise kırmızı kart şart yani ki bence doğru kararlar. Ayrıca Egemen'e faul yapıldıgını düşünüyorum. Daha yerdeyken bir itiş var Egemen'de faülü profesyonel bir şekilde alıyor. Kendi kendini atmıyor yani.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Burak sen 3-5 maç daha gol atma gerekirse ama böyle saçma sapan hareketlerde yapma. İyi ki hakem o pozisyona kazayla penaltı falan vermedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

bu nasıl bir mantıktır aman allahım. yani bu pozisyonda Pektemek elle gol atsa dahi problem değil, esas konuşulması gereken bizim savunma? bir takım defans hatası yapabilir. bu da değerlendirilir. bizim yaptığımız hatanın cezasını kesmek hakeme mi düşüyor bu hususta? ben yorumla ilgili yazdım. yani bu videodan sonra fikri sabit kalana diyecek lafım yok. sadece bunu bizim defans hatası diye görmezden gelinmesi saçma geldi bana.

Esas senin mantığını çözmek güç. Ben Trabzon defansı hata yaptı diye penaltı olmalı diye bişey söylemedim. Görmezden gelmiyorum ben pozisyon net penaltı. Aynı şey benim kendi takımım aleyhine olsa bile penaltı penaltı penaltı...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Bence esas konuşulması gereken faul pozisyonu değil. Trabzonspor savunmasının seken topu izlemesi..
    ben bunu diyorum. sana göre doğru, bana göre yanlış olan bir hakem kararı var. benim eleştirdiğim ve karşı çıktığım pozisyon da penaltı pozisyonu. bu pozisyonun yanlış olduğunu iddaa etmek için takım oyuncularının hatalarını konuşmak gerekli değil. bunların tartışması da birbiriyle alakalı değil.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri