Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

3 13.64%
  • Berabere biter

12 54.55%
  • Beşiktaş kazanır

7 31.82%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 76 arası toplam 76 sonuç

Konu: [12.Hafta] Trabzonspor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Trabzon yenilsede yensede ben oynadıkları oyunu beğeniyorum. Sezon sonunda çok önemli oyuncular takımdan ayrıldı kolay birşey değil. Yerine alınan oyuncular gidenler kadar kaliteli olmasada yinede yararlı futbolcular, takıma katkı sağlıyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cidden soruyorum ben mi yanlış görüyorum Celustkanın sağ ayağı Pektemek'in sol ayağına doğru gitmiyor mu ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Cidden soruyorum ben mi yanlış görüyorum Celustkanın sağ ayağı Pektemek'in sol ayağına doğru gitmiyor mu ?
    Eliyle çekip indiriyor ve %100 penaltı. Dokunsa gol olacağını bile bile neden kendini yere atsın oyuncu?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Penaltı pozisyonunda net bir şekilde müdahale yoktur veya net bir şekilde müdahale vardır diyemedim doğrusu pozisyonu seyredince.Mustafa'nın çok net bir avantajı var,eğer vuruş yapmasını engelleyecek bir müdahale olmasa büyük ihtimal gol yapardı pozisyonu.Umarım aldatmaya yönelik bir hareket yapmamıştır.Trabzonspor'un verilmeyen golündeki karar bence de ağır bir karar.Müdahale var gibi ama Egemen'in dengesini o kadar bozacak bir müdahale yok.O kadar müdahale de olur futbolda bence.O pozisyonda Sivok'un vuruşu da çok ilginç.Anlık hatası eğer hakem faul çalmasa 2 puana neden olacaktı.Burak'ın son dakikalarda yakaladığı net pozisyonda da hatası vardı.Bazen çok kritik hatalar yapabiliyor malesef. Bir de LigTv'de Mustafa hoca Burak'ın penaltı pozisyonundaki itirazı ile ilgili çok doğru bir teşhiste bulunmuş.(http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...r=1&hid=102738) Ona katılıyorum.Burak çok geliştirdi kendisini Trabzonspor'da.Umarım bu konuda da kendisini geliştirir.Tabii bu biraz karakterle alaklı bir durum ve değiştirmesi zordur ama bu huyundan da vazgeçebilirse çok daha kaliteli bir futbolcu olacaktır kesinlikle.

Maça gelirsek,seyredemedim yine maçı.Özetten takip edebildiğim kadarıyla,iki taraf da net pozisyonlara girmiş.Bizimkiler daha çok gözüküyor ama yarısı da organize ataklar değil.Maç genelinde iki takım nasıl oynadılar bilmiyorum seyredemediğim için.Özetler bu konuda pek fikir vermiyor ama fena oynamamışız gibi geldi.Trabzonspor deplasmanında kazanmak güzel.Emeği geçen herkese teşekkürler ve tebrikler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Egemen ne güzel tiyatro oyuncusuymuş yahu...Resmen kıvranıyor orda bilerek...Glowacki hiç bir şey yapmamış mis gibi golünü vermemiş hakem Trabzonspor'un...Yazık olmuş...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Simdi izledim görüntüleri, glowackinin mudahalesi var ve Egemen bu yüzden düsüyor. Egemen'in bilerek düstügünü zannetmiyorum ama faul agir bir karar olmus. Penalti ise bence dogru karar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzonspor'un golünün verilmemesini konuşuyorsunuz iyi güzel, faul kararı da yanlış olabilir size göre (ki bana göre doğru karar, az da olsa bir müdahale var ve bu tam da Egemen yükseleceği anda gerçekleşiyor), Burak'ın hakemi aldatmaya yönelik el beklentisini, penaltı diye haksız şekilde haykırmasını neden konuşmuyorsunuz acaba? LigTV'deki görüntüleri izleyin ve yorumları dinleyin de biraz Burak'ı da eleştirin bence. Olaylara tek bir pencereden bakmayın lütfen.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yeni bir DMC Toraman ve yeni bir MC Fernandes`i tekrar kazandık. CarvaLhaL ın istediği disipLinLi takım kimLiği yavaş yavaş oturuyor. Ama artık bunu skorada yansıtmaLıyız. Çok rahat kazanacağımız bir maçta yine son anLarda eceL terLeri döküyoruz. BuLdukLarımızı atarak, rakipLerimize umutLanma şansı, taraftarLarına da yok penaLtıydı, yok fauLdü şansLarını vermemeLiyiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yeni bir DMC Toraman ve yeni bir MC Fernandes`i tekrar kazandık. CarvaLhaL ın istediği disipLinLi takım kimLiği yavaş yavaş oturuyor. Ama artık bunu skorada yansıtmaLıyız. Çok rahat kazanacağımız bir maçta yine son anLarda eceL terLeri döküyoruz. BuLdukLarımızı atarak, rakipLerimize umutLanma şansı, taraftarLarına da yok penaLtıydı, yok fauLdü şansLarını vermemeLiyiz.
    Toraman'i begendim gerçekten iyi oynadi baya top çaldi. Fernandes kötü oynamadi ama gicik oldugum hareketleri, paslarina devam etti yine. Bazen çok gereksiz harektler/çalim yapiyor ve topu kaptiriyor ve çok riskli paslar veriyor adama ulasmiyor ve kalemize dogru gidiyor. Fakat kesinlikle onu kazanmaliyiz ne yapa bilecegini biliyoruz ve takima faydali olur.

Carvalhal her geçen gün kendini gelistiriyor rakiplerini analiz ediyor. Sadece oyuncu degisiklerini bazen geç yapiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi yazacaktım Hayrettin abi benden önce davranmış. Bu maçtan daha önemli birşey kazandık bence bu gece o da Manuel Fernandes..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Egemen'in kendini attı , atmadı tartışmasından dolayı arada kaynayan bir olay var. O pozisyona neden olan serbest vuruşun faulle uzaktan yakından alakası var mı sizce ? Hilbert'in Adrian'a en ufak bir müdahalesi dahi yok. Böylesine boş beleş bir pozisyondan gol yiyip 3 puandan olsak buna tepkiniz ne olurdu ?

(işin ilginci , Lig TV'nin maç özetinde faul kullanılırken gösteriliyor , faul pozisyonu yok)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün foruma pek giremedim. Şimdi girme fırsatım oldu. Şu konu başlığını en baştan sona kadar okudum. Gerçekten çok şaşırdım bazı arkadaşların yorumlarına. Bu maçın tartışılacak tek bir pozisyonu vardı. O da Egemen'e yapılan faul. Bence orada faul yoktu ve Trabzonspor'un golü çalındı orada.

Penaltıya gelecek olursak, yahu adam resmen gole doğru giden adama arkadan yükleniyor bariz bir şekilde. Bunu göremeyenler başka bir maç mı izledi ben bunu anlamadım. Bariz gol şansı ve penaltı. Kırmızı kart mı sarı kart mı o tartışılır belki ama penaltı olduğu kesin yani. Yapmayın lütfen. Buna da penaltı değil diyorsanız neye diyeceksiniz?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Dün foruma pek giremedim. Şimdi girme fırsatım oldu. Şu konu başlığını en baştan sona kadar okudum. Gerçekten çok şaşırdım bazı arkadaşların yorumlarına. Bu maçın tartışılacak tek bir pozisyonu vardı. O da Egemen'e yapılan faul. Bence orada faul yoktu ve Trabzonspor'un golü çalındı orada.

Penaltıya gelecek olursak, yahu adam resmen gole doğru giden adama arkadan yükleniyor bariz bir şekilde. Bunu göremeyenler başka bir maç mı izledi ben bunu anlamadım. Bariz gol şansı ve penaltı. Kırmızı kart mı sarı kart mı o tartışılır belki ama penaltı olduğu kesin yani. Yapmayın lütfen. Buna da penaltı değil diyorsanız neye diyeceksiniz?
    Gole giden adama eger son adam faul yapıyorsa direk kırmızı karttır cezası. Karar penaltı ise kırmızı kart şart yani ki bence doğru kararlar. Ayrıca Egemen'e faul yapıldıgını düşünüyorum. Daha yerdeyken bir itiş var Egemen'de faülü profesyonel bir şekilde alıyor. Kendi kendini atmıyor yani.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tebrikler Q7 kendi başına resmen yıkmış bizim takımı.Özeti bile daha yeni izledim.Ama yazıklar olsun hakeme o pozisyonda Egemen''in kendini yere basitçe atmasına aldanmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Egemenle ilgili birkaç yazı vardı nette onlar güzel

Egemenin sırtında tiki varmış dokununca atıyormuş kendini doğrumu?

Uçtu uçtu Egemen Uçtu ...

Boşuna Süperman dememişler..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Burak sen 3-5 maç daha gol atma gerekirse ama böyle saçma sapan hareketlerde yapma. İyi ki hakem o pozisyona kazayla penaltı falan vermedi.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri