kardeşim valla podolski aşkımı bitirdi benim reus demek ben demek zaten harika bir performans veriyo şu an sistemimde
kardeşim valla podolski aşkımı bitirdi benim reus demek ben demek zaten harika bir performans veriyo şu an sistemimde
Öncelikle geçte olsa başarılar2.devre iyi başlamışız fakat hedefin avrupaya gitmek galiba ve bunu başarabiliriz
BUNDESLİGA 20.HAFTA
BUNDESLİGA 21.HAFTA
MAĞLUBİYETİ HAKETMEDİK
ALMANYA KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇI
İLK YILIMIZDA GENÇ KADROMUZLA YARI FİNALDEYİZ
DEV KAPIŞMA
PODOLSKİ Mİ ? REUS MU ?
BİRAZDAN...
BUNDESLİGA 22.HAFTA
BUNDESLİGA 23.HAFTA
BUNDESLİGA 24.HAFTA
Dortmund 2-0'dan 2-2 olmuş şansızlık, ne yaptın takımı geri mi çektin ?
...
BUNDESLİGA 25.HAFTA
FUTBOLA DOYDUM BU MAÇTA PODOLSKİ REUS SAVAŞI ÜST DÜZEYDEYDİ SENEYE PODOLSKİYİ KADROYA KATMAK İÇİN UGRASACAM YİNE 2-0 DAN 2-2 YE GELEN Bİ MAÇ OLDU
İstatistiklere baktığımdada görüyorum bayaa zevkli bir maç olmuş bu arada maçın yıldızı kim oldu Reusmu Podolskimi ?
Puan durumunu koyabilirmisin birdahaki güncellemede
BUNDESLİGA 26.HAFTA
ZAYIF RAKİBİMİZ KARŞISINDA ADETA COŞTUK GOL OLDUK YAĞDIK
ALMANYA KUPASI YARI FİNAL MAÇI
NE MAÇTI BE STUTTGART CEZA ALANINI ADETA KEVGİRE EVİRDİK YEDİĞİMİZ 3 GOL MAÇIN UZATMALARA GİTMESİ TAMAMEN DEFANS BLOĞUMUZUN SUÇUYDU HUCUM HATTIMIZ HARİKA PERFORMANS GÖSTERİYO LAFIN KISASI FİNALDEYİZZZ
RAKİP LEVERKUSEN
BUNDESLİGA 27.HAFTA
ÜST ÜSTE 2 MAÇTA GOL YAĞMURU BU MAÇTAKİ BEKLENTİMİZİ YUKSELTMİŞTİ AMA KAZANDIK MUTLUYUZ
SEZON BAŞI HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ BİR YERDEYİZ GENÇLER ADETA BİR PANZER EDASINDA LİGİN TOZUNU ATIYO
BUNDESLİGA 28.HAFTA
İYİ OYNADIK AMA OLMADIBUNDESLİGA 29.HAFTA
REUS REUS REUS REUS BAŞKA SÖZE GEREK YOK
BUNDESLİGA 30.HAFTA
ÇOK SERT MÜCADELE OLDU BERABERLİĞE MUTLUYUZ
BUNDESLİGA 31.HAFTA
Çok gol yiyorsun ama çok gol de atıyorsun ...
Bayern maçında birazcık sanki şansızmışın ama takım deli gol pozisyonuna giriyor.
5.liği kaptırma sakın
[quote=Kawaguchi;2145049]
Polonya Ligini bende severim adam Belçikaya transfer oldu Köteles onu kesti bazen o kötelesi Polonnyada yeri garantiydi ama şimdi öyle değil Juventus bile almaya çalışmıştı diye hatırlıyorum
http://www.polishsoca.com/newswire/e...-sandomierski-
BUNDESLİGA 32.HAFTA
BUNDESLİGA 33.HAFTA
BUNDESLİGA 34.HAFTA
SEZON BAŞI HEDEF İLK SEKİZ OLARAK BELİRLEDİK ALTINCI OLDUK DÖRDÜNCÜLÜĞÜ ÜÇ PUAN İLE KAÇIRDIK KUPADA FİNALDEYİZ HEDEFLERİMİZİ TUTTURDUGUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ
ALMANYA KUPASI FİNAL
KUPA ELİMİZDE EFSANE ÖZLEDİĞİGÜNLERİ TEKRAR YAŞIYOR KAPTAN İKİ GOLLE MAÇIN YILDIZI OLDU GENÇLERDEN KURULU KADROMUZ ALMANYA KUPASINI EVİMİZE AİT OLDUGU YERE TEKRAR GETİRDİ
Reus muhteşem bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi ve Schürrle de gol atınca kalp krizi geçirmişindir herhalde bu arada reus'un o kadar güzel performansına rağmen sezonun en önemli penaltısını kaçırması ilginç olmuş
Kupa için tebrikler
sgl kardesim zaten sendende baska kariyeri takip edende yok
Cidden Reus gol makinası olmud![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kardeşim bende severim böyle küçük takımlar ile başarılar yakalamayı, insan daha da bi haz alıyor. Geçenlerde Hoffenheim kariyerim yanmıştı, şimdi seni görünce tekrar başlayasım geldi.))