Stoke maçında bence tur şansın %20-25 civarı![]()
Stoke maçında bence tur şansın %20-25 civarı![]()
Stoke City Bulgaristan'da
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur ilk maçında evimizde oynayacağımız Stoke City Bulgaristan'a geldi...Stoke City teknik direktörü Pulis yaptığı açıklamada "CSKA Sofia sürpriz bir ekip amacımız avantajlı bir skor almak olacak...Havanın karlı olacağını düşünürsek çokta zevkli bir maç olmayacaktır...Ayrıca zaten 2 takımda kapanan takımlar bol atakta çıkacağını sanmıyorum..." dedi.
Kısır Geçen Maçta Gol Sesi Yok 0-0
Stoke City ile evimizde 0-0 berabere kaldık...Maçta adam gibi şut neredeyse yoktu...İki takımda defansif oynadı biz atağa çıksak kesin yiyecektik felsefemizi bozmadık onlarda hata yapmayınca maç başladığı gibi bitti...Deplasmanda gol atmaya kaldı işimiz...Taraftarımızda rekor kırdı sağolsunlar bu sezonun en yüksek seyirci rakamına ulaştık
Hocam maçı kazansan daha iyi olurdu ama yinede avantajlısın deplasmanda gollü beraberlik olursa turuda atlarız diğer maça daha ofansif çıkıp gol bulduğunda defansif oynayabilirsin. Tabii menajer sensin kararları sen verirsin![]()
malatyAdana!
CSKA Sofia 2. Turda ! 1-1
Evimizde 0-0 berabere kaldığımız Stoke City ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak adımızı 2. tura yazdırdık...Maça çok hızlı başlayan taraf olduk Delev'in uzaktan şutu direkten Sorensen'in sırtına çarparak gol oldu...Bu golden sonra kapanmaya başlayan takımımız Crouch'un golüne engel olamadı sonra karşılıklı ataklarla geçen maçta daha da gol olmayınca turu geçen taraf olduk...Rakibimiz ise Perşembe günü oynanacak maç sonunda belli olacak...İlk maçı Schalke evinde 4-2 yenmişti...
Stoke City'i elemek güzel olmuş... Yine de bir üst turda çok zorlanacaz dayı.
Tebrikler turu geçmişiz . Aynen düşündüğüm gibi olmuş![]()
malatyAdana!
Stoke City'i geçmen süper ama bir sonraki turu unut sen![]()
Teşekkürler arkadaşlar bence 16 takım arasına kalmakta başarıdır elensekte üzülmem...
2. Turda Rakip : Atletico Madrid
Schalke'yi 2. maçta 3-0 yenerek rakibimiz olmayı başaran Atletico Madrid ile ilk maçımızı deplasmanda oynayacağız...Amaç yine kontra ile gol bulabilmekben oyuncularıma güveniyorum ellerinden geleni yapacaklardır...
Eleneceksiniz efenim
Eleniriz tabi rakip Atletico![]()
Bu arada sizce sezon sonu ayrılayım mı ? ligi alırsam bırakmayı düşünüyorum...İtalya'ya gitme düşüncem var Cesena gibi takımlara tabi teklif gelirse![]()
Zevk vermiyorsa ayrılmalısın hocam en iyisi hangisiyse oraya git![]()
malatyAdana!
CSKA Sofia takımını liginde 1-2 sezon içerisinde liginin değişmez lideri yaparsan sıkılabiliyorsun. Ben aynısını geçen seride Fenerbahçe ile oynarken yaşıyordum ve rakip kalıyordum. Cesena bence iyi bir seçim olabilir.
Lig kolay Avrupa'da da ilk sene başarılı olduk sezon sonu istifa edip teklifleri dinleyeceğimAtletico'yu elersek zaten en kötü takıma giderim
![]()
CSKA Sofia'dan Evinde İlk Kayıp 2-2
Evimizde bu sezon hiç puan kaybetmemiştik ilk maçta deplasmanda da aynı skorla berabere kaldığımız Slavia Sofia karşısında son dakika golüyle evimizde ilk beraberliğimizi aldık...
CSKA Sofia Delev'le Güzel 1-0
Deplasmanda Kaliakra'yı Delev'in güzel golüyle 1-0 yendik ve liderliğimizi sürdürdük...
CSKA Sofia Evinde Liderliği Kaptırdı 0-0
UEFA Avrupa Ligi maçı aklımızdaydı bu maça da yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktık ve maalesef 0-0 beraberlik alarak liderliği Ludogorets'e kaptırdık...
Tek Kale Maçın Galibi Yok 0-0
Favor Atletico Madrid evinde tek kale oynadı ancak maçın adamı olan kalecimiz M'Bolhi'yi geçemedi ve maç 0-0 bitti...Gol için yapmadıkları şey kalmadı bizim kontra felsefemiz atak anlamında işlemedi gol yememek için de çok kapandık istediğimiz bir sonuç değildi ama yenilmemekte önemliydi sonuçta Vicente Calderondayız gönül isterdiki 1-1 2-1'lik bir skor alalım ama olsun...
CSKA Sofia Mucizesine Devam 1-0
2 Maçtada hiç bir şey oynamadan rakibimizi eledik Atletico gerçekteki gibiydi geçen maçtaki gibi tek kaleydiler ama bu sefer isabetli şut atmakta zorluk çektiler biz ise yine kontra taktiğini uyguladık penaltı golüyle kazanmayı başardık...Sevinemedimdehaketmeden geçtik turu çok şanslı takımız valla şimdi İspanya ve İngiltere ligleri açık değil bundan kaynaklanırmı bu takımları elemem diyorum ama sanmıyorum
çok sağlam takım seçtiğimi düşünüyorum o kaleci varya manyak yahu
kanatlara baksanız zaten yavaş adam yok
birazdan taktikle saveyi atacağım inanmayanlar veya taktiği denemek isteyenler için...
Save
Kariyere bakmak isteyenler bakabilirler boyutu bayağı yüksek anca uplandı
Taktik
http://www.sendspace.com/file/zrcsth
Taktiğimizde burada kapanan bir taktik kontra-atak futbolu oynuyoruz bu ayardaki takımlar için biçilmiş kaftan...
Çeyrek Final'de Rakip : Valencia
Çeyrek Final'de yine İspanya'dan bir takımla eşleştik...Twente,Rangers,PSV ve Mainz'in olduğu Çeyrek Final'de City'den sonra gelebilecek en zor rakibi seçtikartık elenmenin vakti geldi bence Atletico Madrid takım oyununu iyi yansıtamıyordu ama Valencia'da iyi bir bitirici ve takım oyunu oynayan bir kadro var...
Hocam valla umarım yanılırım demiştim vallahi yanıldım, ben Fenerbahçe ile evimde 4 yedim elendim Atletico'ya. Valencia'yı geçersen finale çıkarsın benden söylemesi.
Yav valla öyle bir takım almışımki pişman oldumtakımda kötü oynayan adam yok valla MC'ler Xavi kesildi zaten UEFA'da attığımız goller ya direkten giriyor ya penaltı ya da duran top
ilginç bir takımız zaten saveye bakanlarda görmüştür İspanya Ligi vs. açık değil Monzano varsa belki normal sonuç
ama çok kaçırdılar kalecimizde harikaydı Valencia karşısında bu kadar şanslı olamayız bence...Ligi de çok boşladık liderliği kaptırdık lige odaklanmamız lazım...
CSKA Sezonun İlk Mağlubiyetini Tattı 2-1
Yenilebileceğimiz bir maçtı sonuçta Litex deplasmanı...Lider'in de yenilmesi bizi rahatlattı puan farkı 1'de kaldı...
CSKA Sofia Golcüsüyle Güzel 2-0
Golcü oyuncumuz Moraes'in attığı gollerle Beroe'yi 2-0 yenip liderlik koltuğuna oturduk...
CSKA Sofia İlk Yarıda Bitirdi 3-0
Deplasmanda Lokomotiv Sofia'yı ilk yarıda attığımız gollerle 3-0 yendik...
Valencia gelmiş. Bu kez eleneceksin buraya yazıyorum dayı![]()
E bir zahmet elenelim![]()
Sen daha elenmedinmi hocam ya![]()
malatyAdana!