Sayfa 3 / 130 İlkİlk 123451353103 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Sheriff Misafir

Yarı Türk desek daha mı doğru sanki

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Yarı Türk desek daha mı doğru sanki
    O Türk bile değil atık

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

mesut ne köken olarak ne de vatandaş olarak türk değil.''ben türk değil kürdüm,kendimi alman gibi hissediyorum''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Twitter'da türkçe açıklamalar yapıyor ama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimin ne düşündüğüne karışma hakkım tabii ki de yok. Şurada saçma sapan bir tartışma ortamı yaratmak da istemiyorum fakat; "Real Madrid'in 10 numarasını bir Türk taşıyor gururlandım." gibi ifadeleri çok anlamsız buluyorum ben. Bu eleman kendisi diyor, ben kendimi türk görmüyorum diye, bas bas bağırıyor. Türk değilim diyor. Ha bu adamdan nefret etmemiz lazım demiyorum, eyvallah, yetenekli futbolcudur benim de sempatim vardır, ama "TÜRK BEE" falan gibi yorumlar şahsen hoşuma gitmiyor. Ben de Rumum o mantıkla (:

Sheriff Misafir

Aynı tartışma başlamasın lütfen yine

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

23'te iyiydi. 10'da iyi farketmiyor valla hangini giydiği, pi sayısını bile giyebilir yeter ki işini istediğimiz yapsın.

Her şey iyi hoş ama çok Alman oynuyor yahu, sahada Türk, saha dışında Alman, evde İtalyan olsun istiyorum çok mu şey istiyorum.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten Real Madrid'de 10 numarayı ön liberonun alması bayağı garipti, normale dönmüş. Bu arada Almanca'da da Özil(veya ÖZIL) diye yazılır ismi, Oezil ancak İspanya vatandaşlığı alırsa.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kendisini sevmiyorum bu yüzden sevinmedim habere İçimizdeki düşman bence
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir Alman'ın her yaptığıda bizim yalaka medyamızda haber oluyor. Nuri Şahin gibi Türkiye'yi seçmiş ve Türk olmaktan gurur duyanlar Almanya'da şampiyonluğa oynatsalarda takımlarını hiç bir şekilde gündeme gelemezler. Oezil'in 10 numarayı alması şahsen beni bir gram ilgilendirmiyor. İlgilendirenlerede karışamam tabi herkesin kendi fikridir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aurelio Türk vatandaşı yapıldı, Milli takımda oynadı, kendini Türk gibi hisseden herkes geyiği yapıldı... Mesut Özil, almanım diyor açık açık, her yerde sürekli Mesut haberi, sürekli övünme... Bu işte bir terslik var arkadaş, benim mantığım almıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

aynı tartışmaları görmek sıkıcı gelebilir tabi ama twitter'de official hesabıyla bir açıklama yapmış mesut. türk'üm ama kürt olsam ne fark edecek diyor. tabi bunu nasıl anladığınıza bağlı ama mesut olaya ırkçı yaklaşmıyor. o yüzden kürt olsam ne fark edecek diyor.

http://twitter.com/officialozil23/status/24279072813

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizde forma değişimi yapıLamıyor. Ama adamLar sezon ortasında forma numarası değiştirebiLiyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Lass'tan 10 numarayı almalarına sevindim
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Real Madrid istegi reddedilmis galiba Ispanya'da sezon ortasi numara degisikligi yapilamiyormus.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mesut Özil'e 10 numara yasağı!

İspanya Profesyonel Futbol Federasyonu (LFP), Mesut Özil'e 10 numaralı formayı giymesine izin vermedi.

Mesut Özil'e 10 numara yasağı! Real Madrid'in Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil'e 10 numaralı formayı vermeyi planlarken İspanya Profesyonel Futbol Federasyonu (LFP), planlanan bu forma değişikliğini iptal etti.

Alman basınında büyük yankı bulan habere göre Alman Milli Takım oyuncusu olan Mesut, Real Madrid'de 23 numaralı forma ile top koşturmaya devam edecek. Daha önce 10 numaralı formaya Lassana Diarra sahipti ve bu oyuncu Mahamadou Diarra'nın Fransız AS Monaco takımına transfer olmasının ardından Diarra'nın 6 numaralı formayı alması bekleniyordu. Ancak LFP'nin talimatına göre 6 numaralı forma Emmanuel Adebayor'a verildi.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Federasyonlar bu forma numarası konusunda neden bu kadar sertler anlayabilmiş değilim.Bizde de Delgado bir kere 10 numara ile oynadı diye gittikten sonra yeni transfer bile alamadı 10 numarayı.Mantığı nedir bu uygulamanın merak ediyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Hamit Resmen Real Madrid'de

bekleyin görün.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gerçekten bu haberde bana inandırıcı geliyor çünkü adamlar yazınca çıkıyor. Bizde olsa tamamda İspanyol gazeteleri felan çok sağlam haberler yapıyor. Bu transferde hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte orada durun bakalım , Hamit Beşiktaş'a gelecek!!!

İki Türk'ü Los Galacticos'ta izlemek olağanüstü olur..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default "Hamit Altıntop, Real Madrid'e evet dedi"

İspanyol spor gazetesi AS, Bayern Münih'te oynayan Türk futbolcu Hamit Altıntop'un Real Madrid'in teklif ettiği iddia edilen transfere ''Evet'' dediğini yazdı.

Sezon sonunda Bayern Münih ile sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki Hamit'in lig bitiminde Real Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü. Almanlar tarafından ''Yeni bir Matthaüs'' yakıştırması yapıldığı söylenen Hamit'in, Madrid'in ihtiyacı olan, her mevkide oynayabilecek bir futbolcu olduğu vurgulandı.
    Bu arada, 2007-2009 sezonlarında Bayern Münih'te Hamit ile birlikte top oynayan Brezilyalı Ze Roberto, Türk futbolcuya övgüler yağdırdı. ''Altıntop'un Real Madrid'e geleceğini biliyor musun?'' sorusuna ''Evet. Onun için iyi olur'' diyen Ze Roberto, ''Çok iyi bir futbolcu ve iyi biri. Şahsi değil, grup, kolektif oyunu seviyor. Çok güçlü biri. Ayrıca defansif anlamda ikili pozisyonlarda her zaman kazanıyor. Bana göre çok kaliteli bir futbolcu'' ifadelerini kullandı. Ze Roberto, Real Madrid'de teknik direktör Jose Mourinho ile birlikte ''galaksili futbolcu'' döneminin kapandığını belirterek, ''Mourinho, şampiyon bir takım yaratmak için galaksililer değil, Altıntop gibi kazanmasını bilenleri arıyor'' şeklinde konuştu.
    Öte yandan, Marca gazetesi de Hamit ile ilgili yaptığı tam sayfa yorumda, Türk futbolcunun ''fedakar, sağ kanatta uzun namlulu bir top gibi görev yapan, farklı mevkilerde çok kullanışlı bir futbolcu olduğunu'' yazdı. Hamit'in, oynadığı her takıma ve her yeni teknik direktöre çok kolay uyum sağladığı belirtilirken, ''golcüden daha çok asistçi olan Türk futbolcu, sahanın her yerinde oynama yeteneğine sahip'' denildi.
    İspanyol basını, Mesut Özil'i kadrosunda bulunduran Real Madrid'in, Nuri Şahin'inden sonra Hamit Altıntop'u da renklerine bağlayacağına kesin gözüyle bakıyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

alman ekolü yapıyorlar sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Mourinho akıllı adamdır.Hamit gerektiğinde orta sahanın göbeğinde oynayabilir,aynı zamanda sağ bek oynama yeteneği de var.Bu açılardan bakıldığında kulübe için iyi bir transfer aslında.Arbeloa'dan kurtarsın takımı yeter ki.Ayrıca xabi-nuri-hamit 3lüsü orta sahada güzel olabilir bence.Önlerinde de Mesut-Ronaldo-Higuain
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu ReaL Madrid de her sene bizim oyuncuLarımıza taLip oLuyor canım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adamlar ısrarla yazdıklarına göre kesin bitti bu transferde. O halde hayırlı olsun. Hani Real madrid olmasa gelirdi Tr'ye ama

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Adamlar ısrarla yazdıklarına göre kesin bitti bu transferde. O halde hayırlı olsun. Hani Real madrid olmasa gelirdi Tr'ye ama
    Bence bitti diye bişey yok Ama herşey olabilir

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

27. Default

Hamitte iyi oyuncu tamam ama Real madrid istese daha iyisini alabilir ve nuri kadar önü açıık bir oyuncu değğil bence bu transferin olcağına pek inanmııyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu ReaL Madrid de her sene bizim oyuncuLarımıza taLip oLuyor canım
    Bizim Juventus işine benzedi.Kiminle ilgilendiğimizi Juventus'un teklif götürmesiyle anlıyoruz.

Sheriff Misafir

Bunuda bi ağızdan duymakta fayda var..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

La olum.Bir adam için 80 tane başlık açıyorsunuz. Hamit ile ilgili haberleri bu başlık altından paylaşalım,yorumlayalım.Böyle takip etmesi daha kolay olur.
    So what?
    Saike

Sayfa 3 / 130 İlkİlk 123451353103 ... SonSon

Mesaj Yetkileri