hakikaten süper çıkardı bu topu
İlk yarıyı seyrettim sadece ve çok net fırsatlar harcadık.Özeti seyrettim biraz önce,ikinci yarıda da önemli fırsatlar kaçmış.Şimdi kazandık,önemli olan kazanmak ama bu çok gol kaçırma muhabbeti can sıkmaya başladı.Rahat kazanacağımız maçları zora sokuyoruz bu yüzden.Bir de Pektemek'in attığı gol çok hoşuma gitti.İlhan Mansız'dan sonra uzun süre yerli santrafor eksikliği hissettik.Sakatlık,şansızlık vs. olmazsa Pektemek'in onun yerini dolduracağı konusunda çok umutluyum.Kadrodaki en iyi forvet kesinlikle Pektemek bence.
So what?
Saike
Tebrikler Beşiktaş'ım. Hak ettiğimiz 3 puanı zor da olsa almayı bildik.
Pektemek, Almeida'nın 70-80 dakikada yapamadığını son dakikada yaptı ve golcüyüm diye bağırdı.Hilbert sanırım 1 ay yokmuş. Ekrem'e kaldı o bölge. Umarım devre arası sağ beke kiralık da olsa bir sağ bek transferi yapılır. Toraman sağ bekin adamı değil, Tanju desen hoca oynatmıyor zaten.
Yalnız, şöyle sevindiğimiz maçlarda illa önemli bir fire vermek zorunda mıyız ya?!
Al işte Hilbert sakatlanmış.Sezon başından beri şu sakatlık şansızlığı peşimizi bırakmıyor.Bu konuda en şansız takım biziz.
So what?
Saike
Tanju'yu görmenin zamanı geldi artık bence. Ekrem'de oynar orada ama Tanju oynasın artık.
FM Gazetesi
Yabancı kontenjanından dolayı zaten Hilbert kesik yiyecekti ama bunun için sakatlanmasına gerek yoktu. Üzüldüm , çok da iyiydi gerçi performansı. Bir an önce iyileşir inşallah ve o bölge Ekrem yerine tanju'ya teslim edilir !
Bence Hilbert'in eksikliğini çok hissedeceğiz.Ne Ekrem,ne de hiç şans bulamayan Tanju dolduramaz yerini.
So what?
Saike
O bölgeye maliyeti fazla zorlamayacak bir isim bulunmalı bence kesinlikle. Tercihen yabancı olması daha iyi, yerli olarak pek yok çünkü sağ bekin yükünü kaldıracak bir adam. Kiralık olursa da daha yerinde bir hamle olacağını düşünüyorum.