Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

8 72.73%
  • Berabere biter

3 27.27%
  • Eskişehirspor kazanır

0 0%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 73 arası toplam 73 sonuç

Konu: [18.Hafta] Beşiktaş - Eskişehirspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Veli niye hep uykudan yeni kalkmış gibi dolaşıyor anlamadım. Sürekli böyle mi bu adam?
    Dimi öyle bir hali var.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    9 saydım ben ama tam emin değiLim.
    Ligde 4 gözüküyor ntvspor'a göre. Avrupa'da 5-1 lik Maccabi maçında 1 tane yaptı , Kiev maçında 1 tane yaptı 3-1 lik stoke maçında penaltıyı sayarsak 2 tane yaptı deplasmandaki Maccabi maçında 1 tane yaptı. Doğrusun sanırım abi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ligde 4 gözüküyor ntvspor'a göre. Avrupa'da 5-1 lik Maccabi maçında 1 tane yaptı , Kiev maçında 1 tane yaptı 3-1 lik stoke maçında penaltıyı sayarsak 2 tane yaptı deplasmandaki Maccabi maçında 1 tane yaptı. Doğrusun sanırım abi.
    Ben geçen maçta kimlerin attığını hatırlamıyorum. Nasıl bunları aklında tuttun
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ben geçen maçta kimlerin attığını hatırlamıyorum. Nasıl bunları aklında tuttun
    Allah vergisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hakikaten süper çıkardı bu topu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk yarıyı seyrettim sadece ve çok net fırsatlar harcadık.Özeti seyrettim biraz önce,ikinci yarıda da önemli fırsatlar kaçmış.Şimdi kazandık,önemli olan kazanmak ama bu çok gol kaçırma muhabbeti can sıkmaya başladı.Rahat kazanacağımız maçları zora sokuyoruz bu yüzden.Bir de Pektemek'in attığı gol çok hoşuma gitti.İlhan Mansız'dan sonra uzun süre yerli santrafor eksikliği hissettik.Sakatlık,şansızlık vs. olmazsa Pektemek'in onun yerini dolduracağı konusunda çok umutluyum.Kadrodaki en iyi forvet kesinlikle Pektemek bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tebrikler Beşiktaş'ım. Hak ettiğimiz 3 puanı zor da olsa almayı bildik.

Pektemek, Almeida'nın 70-80 dakikada yapamadığını son dakikada yaptı ve golcüyüm diye bağırdı. Hilbert sanırım 1 ay yokmuş. Ekrem'e kaldı o bölge. Umarım devre arası sağ beke kiralık da olsa bir sağ bek transferi yapılır. Toraman sağ bekin adamı değil, Tanju desen hoca oynatmıyor zaten.

Yalnız, şöyle sevindiğimiz maçlarda illa önemli bir fire vermek zorunda mıyız ya?!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Al işte Hilbert sakatlanmış.Sezon başından beri şu sakatlık şansızlığı peşimizi bırakmıyor.Bu konuda en şansız takım biziz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tanju'yu görmenin zamanı geldi artık bence. Ekrem'de oynar orada ama Tanju oynasın artık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yabancı kontenjanından dolayı zaten Hilbert kesik yiyecekti ama bunun için sakatlanmasına gerek yoktu. Üzüldüm , çok da iyiydi gerçi performansı. Bir an önce iyileşir inşallah ve o bölge Ekrem yerine tanju'ya teslim edilir !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Hilbert'in eksikliğini çok hissedeceğiz.Ne Ekrem,ne de hiç şans bulamayan Tanju dolduramaz yerini.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

O bölgeye maliyeti fazla zorlamayacak bir isim bulunmalı bence kesinlikle. Tercihen yabancı olması daha iyi, yerli olarak pek yok çünkü sağ bekin yükünü kaldıracak bir adam. Kiralık olursa da daha yerinde bir hamle olacağını düşünüyorum.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri