Oyunlar ofsayt,senaryolar kırmızı kart mı demek yoksa ?
Kazım tepki çekmeye başladı.Yakındır Galatasaray'da kovar Kazım'ı.
Selcugun frikigi guzel cikartti kaleci , Riera vurdu direkte patladi.
Bakıyorumda Fenerbahçeli bazı arkadaşlar şike soruşturmasının hıncını bizden almak istiyorlar.Birileri o soruşturmayı bizim açmadığımızı da onlara iletirse çok memnun olurum![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Transfer yaparlarsa kazım ilk 11'i zor görür gerçekten çok bencil ve yeteneklerini kaybetmiş gibi oynuyor.
3.golü görmedim 3.golün öncesine kadar izledim maçı İBB iyi oynuyordu 10 kişi kaldıktan sonra da fena oynamadılar Galatasaray'ın kanatları geri dönmüyor geniş alan buldular ama değerlendiremediler her şey onların aleyhine işledi bugün.
Selcuk 4-1 oldu![]()
selçuuuuuuuk 4-1
4 oldu Selçuk. Sarmadı bu lig![]()
Gecen Sene Fenerbahce lehine çalinan kararlari biliyoruz Unutma Unutturma !
nese maca gelirsek guzel ve rahat galibiyet aldik Tebrikler aslanlar.
İkinci yarı rakip eksik olunca güzel oynadık.Dahada farklı kazanabilirdik.Hakemle ilgili Doka'ya verilmeyen kırmızı ve Baros'un attığı gol bariz hataları.
Bu arada Kazım oyundan çıkarken bir taraf alkışladı diğer taraf ıslıkladı.O alkışlayan taraftarlar neyi alkışladı merak ettim.
İşte Galatasaray'ın en büyük farkı bu sezon burada. Real Madrid'in de bu yönünü çok beğeniyorum, benzer düşünceyle oynuyorlar. Skor 3-1, maç bitmiş artık ama hala takımın ateşi dinmiyor, daha fazlasını atmak için hücum ediyor. 4-1'lik güzel bir galibiyet aldı Galatasaray tebrik ederim ama çok daha zor bir maç olabilirdi, işler lehlerinde gelişti.
Birşey daha söylemek istiyorum, kızmayın ama stadyumdaki taraftarlar bana tezahürat yapıyor gibi gelmiyor, bu gürültü...Bir birlik yok sanki, her kafadan ayrı ses çıkıyor. Ama psikolojik baskı konusunda birşey diyememYerde kalan her GS'li oyuncunu ardından Premier Lig tribünlerini andıran tepkiler güzel
![]()
Kırmızı'ya kadar Belediye
Yeşil yandıktan sonra Galatasaray
Maçın Özeti.
...
Emre'ye helal olsun.Deplasman maçlarında pek yok ortada ama Arena'da coşuyorKazım bu takımın oyuncusu değil gerçekten.Kaç maç sonra ilk kez küfrettim
Baros'un gol ofsayttı fakat dikkat ettiniz mi bilmiyorum Lig Tv yanlış çekmiş çizgiyi.Bir İBB'li oyuncu da çizginin arkasındaydı.Gol ofsayttı ama o çizgiyle çok açık ofsayt gibi gözüküyordu.İkinci yarı İBB'nin 10 kişi kalmasının rahatlığıyla baskılı oynadık.Webo kırmızı görmeseydi daha farklı bir maç olabilirdi.Engin'i pek beğenmedim bu maç.Sürekli iki üç adamın arasına girip düştü.Kazım berbattı.Hakan da flashback izletti bize (: Başka da sırıtan bir oyuncu yoktu takımda.Kazım'ın bir sonraki maç oynamayacak olması da iyi oldu
![]()
Bosverin beyler hinclarini cikarmaya calisiyolar he tamam hakem tff bizden sike yaptik
Ofsayt karari hataliydi keske atmasaydik.Emre colak adina cok sevindim 2 gol atti.Selcugun golde güzeldi.Korktugum maclardan biriydi galibiyet guzel oldu.Iyi aksamlar.
Geçen sene Rıdvan Dilmen Beşiktaş için "2-0 önde olduğu halde oyunu rakip yarı sahaya yıkıyor Beşiktaş.Bunu dünyada Barcelona ve Real Madrid'den başka yapan yok" diyordu. Galatasaray'ın bu sezonki durumu tam olarak olmasa da bu. Ancak kırmızı kartın Galatasaray'ın işini epey bir kolaylaştırdığını unutmamak lazım.
http://yfrog.com/nxosanvj
bumu kırmızı kart değil Allah aşkına !
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/...36_634x447.jpg
Buradan bakılınca bu ne yahu böyle iş mi olur deniyor değil mi ? Sarı kart bile çıkmadığını da belirteyim. Çünkü kasıt yok ortalıkta. He burada Diaby görmüyordu , Webo göre göre bastı diyeceksiniz. Semih daha hızlı davrandı olay bu. Webo'nun bilerek yaptığı yok bence.
Eğer Webo bilerek yapsaydı zaten durum daha vahim olurdu.
3 süper gol ve 1 yeter be dedirten golHelal olsun Aslanlara. Bence kırmızı kart doğruydu.
Kolay mı Sami Yen'de Aslan Cimbom'u yenmek !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maç hakkında konuşmaya gerek yok , müthiş oynadık ve 3 puanı aldık , Diğer takımı tutan arkadaşlar buraya gelip ''Kırmızı kart ağır'' , ''Senaryolar'' , ''Bravo Hakem'' diyecekler , bunlara alışmak lazım , 40 puan yapmışız ne önemi var .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
https://twitter.com/#!/Tim_Cahill
cahill aşmış![]()
İ.B.B. iyi mücadele etti.Sert de oynamaya çalıştı ancak gerçekten Selçuk İnan,Engin Baytar ve Emre Çolak gibi 3 yetenekli ismin ayagından çıkan her pası engellemek imkansız gibi birşey. 3'ünü de beğendim.Engin biraz daha akıllı oynarsa daha iyi olacak. Takım olarak yine hücumda da savunmada da elinden geleni yaptı herkes ancak Melo'nun eksikliği çok belli oldu. Tebrikler aslanlar...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Elmander'in pozisyonunda herkes doğru karar diyordu. Faul bizim lehimize olunca niye kimse doğru karar demiyor?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Tim cahill cok ilginç bişeyler olabilir bence yada kewell etkisi de olabilir