Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 92.31%
  • Adana Demirspor

1 7.69%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 102 sonuç

Konu: Galatasaray - Adana Demirspor | Türkiye Kupası 3.Tur Eleme Maçı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

genç aydın oyunda

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

genç ufuk refleksleri geliştirmiş gibi geldi

edit: aydın kayseriye attığı bala golün aynısını atıyodu az daha

edit2 : sabri gene adam kaçırdı bu adam bankasyada dahi top oynayamaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın olası rotasyonunda , sakatlık vs durumlarda kadrosu bu olacaksa işi hakkaten zor. Adanademirspor yakaladıklarını atsa çok farklı bir maç seyredebilirdik.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

11'ninde aynı anda sakatlancak hali yok , Anıl
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    11'ninde aynı anda sakatlancak hali yok , Anıl
    Ya onu demek istemedim zaten yanlış kelime seçmiş olabilirim ama illa ki bu takımda rotasyon yapmak gerekecek. Hani bu sezon iki kulvarda o kadar gerekli olmayabilir ama seneye sıkıntı olur. He gerekli takviyeler yapılır o ayrı. Ben bu kadronun rotasyon açısından zayıf olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sabri bile gol atıyordu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

okan yedek kulübesinde dimi girsin artık , derken bu sabri cidden garip adam ya topu yere sektirerek vurmaya çalışıyo dicemde bunu düşüncek kapasite varmı ki ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sercan 4 oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sercan 4 oldu

Okan derici giriyor birazdan

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ceyhunun golde payı büyük

edit : okan gircekmiş

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Engin cikti okan girdi

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Adana Demirspor'un ve taraftarının maça bakışları çok güzel, büyük takımla hangi kafayla oynanmalı bunu gösterdiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Servet azmetti ve başardı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Servet"in bu 5.ci hatasi falan oldu sayamadim artik forma beklemesin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ajan 00 76 nın sayesinde yedik

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Riera bu maçta kalitesini gösteremiyorsa diyecek söz bulamıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

berk yıldız oyunda 17 - 16 yaşında olması lazım

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

16 yasindaki berk girdi riera cikti

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mac 4-1 bitti , servet bole maclarda cok hata yaparsa obur maclarda kesinlikle oynuyamaz sahsen ben hoca olsam oynatmam direk yollarim bu adami. Mertan tutuk"du macda Berk ve okan sonradan girdi birsey diyemicem okan amc"de is yapar kanat adami degil.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

3 maçtır 4 gol atıyoruz.

Tehlikenin farkında mısınız

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yedeklerimiz ile güzel ve net bir galibiyet aldık , bir üst turada yükseldik , tebrikler ve teşekkürler Galatasaray.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Berk iyiydi yaşına göre. 1996 doğumlu benden 1 yaş büyük. Aydın'a bu haliyle 5 basar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Berk iyiydi yaşına göre. 1996 doğumlu benden 1 yaş büyük. Aydın'a bu haliyle 5 basar.
    benle yaşıtmış

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bizden de 5 yaş küçük..

Vay be yaşlanmışız..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Berk'i çok istekli gördüm.Sol ayağını baya bir iyi kullanıyor gibi.Ayrıca benle de yaşıt Kendime sövüyorum şu an Birde fırsatçı bir oyuncu gibi.Mertan,Okan,Berk üçü de güven verdiler.Ah Servet ah :/ Nasıl bir oyundur o öyle.Ayhan'ı ilk yarı beğendim.Engin zaten bildiğimiz gibi.Riera Ayhan ve Engin çıkınca iyice düştü oyundan.Çağlar'da güven verdi.Sercan'da iyiydi.Ufuk'a ayrı bir parantez açmak lazım.Taffarel'in gelişi ile kendini baya bir geliştirmiş Ufuk.Gerçekten yerinde müdahaleler yaptı.Tebrikler Galatasaray'ım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forum kreşe dönmüş yahu

Maça gelirsek eger, ben en çok Ufuk'u begendim. Kendini toparlamış. Fazla kilolarını vermiş, kaleci gibi görünmeye başlamış. Çok iyi bir performans sergiledi zaten.

Gökhan Zan basit ve net oynamaya çalıştı, sırıtmadı. Servet'in toparlaması gerekiyor kendisini yoksa bu gidişle yolcu olur Galatasaray'dan. Çağlar'da geçen seneye göre çok daha derli toplu bir görüntü çizdi. Sabri geçen Samsun macından sonra daha iyiydi. 1-2 kez de gol pozisyonuna girdi moral olacaktır bu maç onun için.

Engin'i ben ne yaparsa yapsın begenmiyorum. Eksileri artılarından fazla. Topla çok ama çok fazla oynuyor ve bazen takım arkadaslarını daha çok düşünen biri gibiyken baska bir pozisyonda sacma bir şey yapıp bencilleşebiliyor. Bireysel bir oyun degil bu. Takım oyunu. Daha fazla paylasması lazım. Ayrıca fiziksel olarakta çok yetersiz. 60 dakika şuursuzca koşup dalagını şişiren bir oyuncu Engin. Daha kontrollü kullanmalı gücünü.

Ayhan hücumda beklenenin üstünde bir performans sergiledi bence. Pas trafiginde önemli bir rol oynadı. Yedek kalmasının performansını düşürmesine izin vermemesi sevindirici.

Mertan pek topla oynayamadı ofansta. Genellikle savunma da takıma yardımcı oldu. Rakip ceza sahasına yakın bir defa topla bulustu. O topu da asistle sonuclandırdı. Klas bir pastı.

Riera çok yetersizdi. Yavaş ve bencil bir oyuncu olmuş Riera. İlk fırsatta takımdan gönderilmesi gerekiyor, kazanılamaz bile.

Sercan oldukca etkiliydi. Daha fazla forma sansı buldukca kendini daha da geliştirecektir.

Aydın'ı pek begenmedim. 2 sene önceki hızından da eser yok. Çabalaması iyi, hoş fakat artık daha fazlası gerekiyor oynaması için.

Okan'a ve Berk'e dikkat ettim maç boyu. İkiside solak. Okan ortasahanın ortasında daha etkili gibi geldi bana. Hem savunmada hem de hücumda etkiliydi. Pasları isabetli, oyun görüşü gayet iyi. Çalışkan bir görüntü çizdi. Oyunu biraz daha dikine oynarsa daha da iyi olacaktır.

Berk'i 10 dakika izleyebildik fakat tek pas düşüncesi gayet iyiydi. Bu gençler de potansiyel eskilere göre daha fazla gibi.

Ayrıca söylemeden edemeyecegim, gözlerim Cem Sultan'ı aradı. Keşke hala takımda olsaydı..

Adana Demirspor takımı futbol oynamaya gelmişti. Bu çok olumlu bir şey. Genelde alt liglerdeki takımlar kasaplık yaparlar fakat Adana Demirspor futbol oynadı ve bir çok da pozisyona girdiler. Zevkli, karşılıklı bol pozisyonlu bir maç izledik.

Son paragrafıda Adana Demirspor taraftarlarına ayırmak istiyorum. Taraftarlık budur. Maça eglenmeye ve yalnızca takımlarını desteklemeye gelmişlerdi. Olması gerekende budur işte. Gol olmuş olmamış umurlarında degil. Tabii sonucun bastan belli olması psikolojiside vardı üzerlerinde fakat eger her maç bu havadalarsa bu gayet olumlu bir şey bence. Tabii ki daha taraflı olabilirler kendi liglerinde. Sempatiktiler.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Forum kreşe dönmüş yahu
    Hatırlatırım o da 15-16 yaşında ama orada oynuyor Küçük deyip geçmemek lazım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Adanademirspor'u kutlamak lazım. Galatasaray'dan çok üstün oynadılar ama son vuruşlarda kalite farkı ortaya çıktı. Maçın hakkı bu değildi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben 16 yaşında İbb genç takımda oynuyordum adam 16 yaşında Galatasaray A takımda oynuyor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Riera bu maçta kalitesini gösteremiyorsa diyecek söz bulamıyorum.
    O kariyerde bi adamin bu duzeyde bi maca konsantre olmasini beklemeyin.

GS nin altyapisi cok iyi calisiyor, kutlamak gerekir. FB nin de buyuk yatirimlari var bu kanala ama neticesini pek alamadik henuz. 45 dk bile zor tahammul ediyoruz. [Orn:Gokayin bu haftasonu 45te cikmasi]. Terim sirf bu yonuyle bile takdir edilesi bi koctur. Acikcasi FB nin kupa macina hangi kadroyla cikacagini cok merak ediyorum. Terim, kupa macini bile beklemeden lig maclarinda genclerin onunu acmis durumda ...

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri