Yapılacak yorum bırakmıyorlar.Sadece tebrikler Galatasarayım![]()
Galatasaray kazanır
Berabere biter
Kardemir Karabük kazanır
Yapılacak yorum bırakmıyorlar.Sadece tebrikler Galatasarayım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Baros'un, Elmander'in, Emre Çolak'ın ve Sercan'ın çok net pozisyonları vardı. Onlarda gol olsaydı 9-1 falan olurdu. Bunun yanı sıra Karabük'ünde maçın başında ki iki net pozisyonunuıda göz ardı etmemek lazım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sarııııııııııııııııııııııııı!!!
Kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı!!!
Sarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı!
Kırmızııı!!!!!
Şampiyon!!!
Daha değillllllllllllllllllllllllll![]()
Sarp bizi boş geçmiyorNe güzel 4 maçtır 4 gol atıyor olacaktık Engin bozdu işi
Ligin zevki kalmadı Play-off başlasa da bir çekişme falan gelse
![]()
Bizi yenen sampiyon olsun
Kazım'ın yerine sağlam bir sağ açık bulsak Avrupa kupalarında bile iş yapar bu takım. Baros'a çok sinirliydim geçen sezondan beri ama toparladı. Elmander onu gaza getirdi. Zaten iyi anlaşıyorlar Allah bozmasın.![]()
Sarpinho da bize coştu arkadaş.
Shaqiri de Kazım'ın yerine gelirse işte o zaman görelim biz takımı.
Penaltı pozisyonunda Karabüklü oyuncu penaltı yapma niyetinde degildi fakat Elmander ayagını güzel soktu oraya ve penaltıyı aldı. Karar dogruydu yani.
Net bir skor. Cok iyi gidiyor takım, umarım böyle de devam eder.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bir tek ilk yarıdaki Karabüksporlu bir oyuncunun bir müdahalesi vardı, onda kırmızı olabilir miydi şüpheliyim, 1 kere izleyebildim pozisyonu. Ama gelişi sakattı.
Ridvan Dilmen: "Baros'un kasiginda cekme varsa 1 hafta yirtik varsa 3 hafta, kopma varsa 3 ay geri donus zamani alir."
Ohohohohohohoh
İyi bir 3 puan, dosdoğru devamhttp://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=105638
Screw you guys, I'm goin' home
Sabri düzelmişe benziyor iyiydi bugün. Bir kanat oyuncusu daha alırsak ki alıcaz gibi duruyor kadro şöyle olur.
Muslera
Sabri - Ujfalusi - Semih - Hakan
Shaqiri - Melo - Selçuk - Emre
Elmander - Baros
eboue geldiğinde kesinlikle 11 de oynamalı
Henüz maçın başında daha dakika dolmadan yapılan hataları anlamam şu tip hataları yapmasak olamaz mı , neyse sağlık olsun , bugün takım olarak iyiydik , Elmander gerçekten bu performansı ile insan onu gözü kapalı 11'e koyar , gol atmış atmamış önemli değil yaptığı pres,mücadele yeterlidir benim için , Servet ile bu iş yürümez bence artık sezon sonu ayrılır gibime geliyor.
Keşke , Sercan Baros'un yerine dahil olsaydı bu talihsiz olayda yaşanmamış olurdu , ne olursa olsun teşekkürler ve tebrikler Galatasaray.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Pazar günü Eskişehir deplasmanına gideceğiz. Eğer Mackolik'te bir hata yoksa 2 gün arayla Ankaragücü maçımızda var TT Arenada.
Bende öyle gördüm yanlıştır heralde
iyi,farklı bi galibiyet aldık umarım puan farkını dahada açar play-off öncesi rahatlarız bu şekilde ilerleyip
Penaltı da doğru,kırmızı kart da doğru bence ama farklı görüşlere de saygım var...
Bazı maçlara Selçuk -Melo coşuyor,forvetler durgun oluyor, bu maçta ise onlar durdu, forvetler coştu...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Baros 4 hafta yok.
Pazar Eskişehir, Çarşamba Ankaragücü hemde Es-Es deplasman. İlginç fikstür.
Screw you guys, I'm goin' home
ben 2 ay diye düşünmüştüm, 4 hafta iyiymiş. bir de form tutması sürer 3 hafta, 2 ay yok işte neredeyse. gördüğüm en şanssız adamalrdan biri Baros.Ne zaman form tutmaya başlasa sakatlanıyor. Çok üzüldüm![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
2 hafta diyorlar bazı yerlerde ama o şekilde de form tutması kondüsyon falan derken her türlü 1 ay yok diyebiliriz.