Beyler ayıp olmazsa 1 tane atın be o kadar pozisyondan, He bienvenu bi tanesi tamamla be.
Beyler ayıp olmazsa 1 tane atın be o kadar pozisyondan, He bienvenu bi tanesi tamamla be.
ilk yarı bitti ve ben bu maçtan çok zevk aldım özllikle caneri çok beyendim içine messi kaçmış gibiydi
henri biraz daha şanslı olsa maç farka gidebilirdi
serdarın da şansı yok arkadaş bu seferki şutu da direkte patladı elhasıl güzel maç oluyo gol olmadı ama
En azından 1 gol atmayı haketmiştik.. Maçın iyisi çok şu ana kadar.. Stoch, Caner, Emre, Yobo Gökhan Serdar bence en göze batanlarıydı ilk yarıda..
Bienvenu de garibim gol atmaya çalışıyo ama atacak inşallah.. Keşke adı değil de futbolu biraz benzeseydi Henry'e
zigler ve baroni de biraz açılsa iyi olacak zigler neredeyse hiç gitmiyor gitsede kaçmıyor kaçsada atmıyor atsa da isabet etmiyor![]()
İyi oynuyoruz henri çok istekli 2 0 kazanırız
Caner , baroni goller
Stoch-Caner-Cristian 3 lusunu cok begendim. Iyi anlasiyorlar sol tarafta. Ozellikle Cristian cok kreatif, paslari cok ince. Caner de bitiriciligini biraz gelistirebilseydi Messiyi izlerdik bu gece Manisada![]()
Ziegleri pek begenmedim, ofansta cok yardimci olamadi. Teknik yonu zayif kaliyor dar alanda.
Baroni tek pasta cok iyi ve efektif oynadi. Hep ilerdeydi, oyuzden biraz fazla kontra yedik. Emre de ileri cikinca geride sadece stoperler kaldi zaman zaman.
nerde karı kız var digitürk kameramanları buluyo arkadaş nası bi zum yeteneği varsa adamlardfa![]()
Isaac ile Akaminko mahalle maçında oynuyorlar mübarek![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Dediğim gibi gol atacak adam yok. Bomboş pozisyon yakalaması lazım Fenerbahçe'nin onun içinde Stoch gibi bir oyuncunun girmesi lazm hızlı , teknik bir oyuncu. Belki Recep Niyaz (izlemedim fakat söylenenlere göre) girerse Fenerbahçe daha etkili pozisyonlar bulabilir.
Bravo Caner ve Stoch.. 0-1 Gol caner
Caner attı...
Super bir gol oldu. Stoch&Caner Co.Ltd.
Oh be hadi 1 tane daha sonrada girsin Recebim hani benim Recebim
Yine bombos yine bienvenu, napicaz bu adamla biz
Simdi de Mehmet Topuz, neler kaciyor boyle...
Bienvenue kaçırmakta ısrarcı
İlker mükemmel çıkarttı Mehmet' in topunu.
İlk maçtaki skorla bitmez umarım. Simpson attı 1-1
Mac 3-0 olucakken 1-1 oldu, don basa simdi yine. Ne guzel acilmisti oyun.
Ben hep diyorum zenciden forvet olmaz diye![]()